CATEGORIES

Uusi ripsientekijä

21.10.2014

Viime syksynä esittelin teille ripsientekijäni Eevin. Huikean edullisen tarjouksen ansiosta hänen ripsiaikansa täyttyivät teidän varauksistanne päivässä. Eevi kuitenkin jäi jokin aika sitten äitiyslomalle. Hänellekin syntyi pienokainen kesän lopulla. Sen jälkeen monet teistä ovat kyselleet kommenttiboksissa vinkkejä siitä, missä nyt käyn ripseni laittamassa. Kokeilin muutamia paikkoja, mutta sitten ystävän suosituksesta löysin Simonan, joka tekee ripsipidennyksiä (ja monia muitakin hemmottelevia kauneushoitoja) Sf-cliniken -salongissa Hietalahdenrannassa.

rvb simona-8541

Kuvasin Simonan tekemät ripsienpidennykset au naturel tilassa Espanjan-matkallamme. Juuri sellaiset, kun haluankin niiden olevan: luonnolliset, mutta kuitenkin antaen katseelle syvyyttä.

simona ripset sf-0718 simona ripset sf-0760

Ripsihuolto maksaa 67e ja uudet ripset 120e. Simona kuitenkin lupasi antaa Strictly Stylen lukijoille tarjouksen: Nyt kaikki uudet ripset hintaan 99e, jos varaat aikasi lokakuun loppuun mennessä!

Sf-cliniken on paikkana kaunein, missä olen käynyt ripseni huoltamassa. Todella tyylikäs ja kauniisti sisustettu salonki, missä silmäkin lepää. Ripsihuollon viimeisinä hetkinä alan yleensä kääntelehtimään levottomasti, sillä selkääni alkaa pakottaa. Täällä niin ei käy – kiitos heidän lämmitettyjen makuutuolien. Ensimmäisen kerran tein ripset Simonalla päivää ennen kuopukseni syntymää ja tuolloin lämmitetty tuoli oli kyllä ihan mieletön bonus. Tunnin selällään makaaminen kävi helposti jopa yliajalla olevan pallomahan kanssa.

rvb simona-1812

Sf-cliniken hoitolan numero on 045 8531260 ja sijaitsee osoitteessa Hietalahdenranta 5 c. Salonki sijaitsee kivenheiton päässä Hietalahdentorista ja raitiolinja 6:sen pysäkiltä.

Simona tekee ripsien lisäksi myös kynsiä, hierontoja sekä kasvo- ja vartalohoitoja. Pitkän tauon jälkeen olen alkanut taas laitatuttamaan kynteni ja niistäkin vastaa tätä nykyä Simona. Siitä lisää vielä myöhemmin! :)

13 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Nelli

  Osaatko kertoa minkä pituista ripseä sulle on laitettu? :) näyttävät todella hyviltä!

  • Janika

   Minäkin haluaisin kuulla, onko mikä kaarevuus.. Ja jos on kaarevampi kuin se “luonnollisin” B-kaari, niin onko pysyvyys silti hyvä? Kiitos jos ehdit ja viitsit vastailla :)

   • Mrs.V

    Hei en ikävä kyllä tiedä mikä on minun kaarevuus ripsessä! Tiedän, että ollaan pituutena käytetty 11 (pisimmät joskus 12) mutta kaarevuus taitaa ollakin sitä “luonnollisinta” luokkaa? Mutta tsekkaan ensikerralla Simonalta!

    • Simona

     Hei Janika ja Nelli!
     Hannalle laitan C-kaarevuutta, 0,20 paksuista kuitua pituudet 8-12mm. Harvalle pystyn laittamaan näin pitkiä ja paksuja niin että lopputulos on kuitenkin luonnollinen ja asiakkaan ripset kestävät. Parhaaseen pysyvyyteen päästään kun verrataan omaa ripseä ja kuitua, tartuntapintaa pitää olla riittävästi jotta kuitu pysyy hyvin. Joillain oma ripsi on niin suora että B-kaari on parempi, kaareutuvalle ripselle C. Se mikä pituus ja paksuus käy parhaiten kenellekin on kuitenkin yksilöllistä ja kannattaa neuvotella tekijän kanssa jotta lopputulos on paras mahdollinen :)

 • aino

  Taas kauniina :),

  mutta en voi kuin ihmetellä mihin on etuliite teko- jäänyt nykykielessä ripsistä ja tekoripsistä puhuessa. Onko tekoripset nykyään jokanaiselta oletettava normi? :( Vähän surullista, kun kuulee joidenkin tekoripsiin tottuneiden puhuvan ajoista “ilman ripsiä” (eli pitkittyneiden huoltovälien aiheuttaneen väliaikaista tekoripsettömyyttä) jne.

  Oon varmaan vähän vanhanaikainen kun en aio tekoripsiä ottaa ja hölmö kun oon oikeesti tyytyväinen omiini (en ilmesesti vaan tajua että ne olis paremmat jatkeiden kanssa?)

  • Mrs.V

   Voi kiitos! Ja totta, onhan ne tätä nykyä hyvin yleiset. Itse koen, että ne ovat sama asia, kun käyttäisit maskaraa. Ei vaan tarvitse joka päivä mascaraa lisäillä :) Näin pienten lasten arjessa voi helposti viettää päiviä, ettei tarvitse meikkiä lainkaan. Mutta upeaa, jos sinulla on luonnostaan niin hienot ripset! :) Kateellinen ilmoittautuu – itse tarvitsen mascaraa tai nuo jatkeet :)

 • vera

  Minun tätini on paras;)

 • Upea kuva sinusta tuo jälkimmäinen! Kuin laadukkaasta lehtimainoksesta.
  Suunnattoman paljon onnea muutaman päivän takaisesta voitostasi! Olet sen ehdottomasti ansainnut.

  http://helchic.blogspot.fi

 • Anna-Leena

  Oikein hehkut noissa kuvissa! Ei kyllä näy kahden lapsen äidin väsymys kuvista lainkaan, vaikka univelkaa varmasti kertyy. :) Ihosikin näyttää niin sileältä ja tasaisen väriseltä. Ystävällisesti kysyn, oletko “blurrannut” kasvojasi alemmassa kuvassa vai onko sinulla poskien, nenän ja otsan alue aivan luonnostaan noin tasainen? :) Onnea vielä Parhaan muotiblogin tittelistä! Meni tismalleen oikeeseen osoitteeseen!

 • Vitsi kun omat ripset ei kestä pidennyksiä. Hetken oli pari vuotta sitten ja oli kyllä ihanan helpot :) kauniit kuvat sinusta!

 • S

  Hei Hanna,
  Sopiiko kysyä, oletko kertonut palautteen ripsien/kynsien tekijälle samantien huollon jälkeen, kun et ole ollut tyytyväinen? Itse tein näin, ja tuli jotenkin huono fiilis, vaikka rehellinen täytyisi kuitenkin yrittää olla…:)

  • Mrs.V

   Mä olen tehnyt vaan niin, että en ole mennyt uudestaan samaan paikkaan jos on erityisen “huono” ollut. Koska tässäkin voi olla kyse ihan mieltymyserosta. Ei välttämättä omasta mielestä huono ole huono ollenkaan. Eli en ole kyllä koskaan joutunut paikan päällä kellekään sanomaan, että nyt en kyllä tykkää yhtään. Toki ripsien kanssa saatetaan ekoilla kerroilla “tuunata”. KAtsotaan miltä silmät näyttää auki (silmät kun erinäköiset kiinni eikä kaikkea näe samalla tavalla) ja sitten hienosäädetään. Sitten kun oppii tykätyn muodon niin ei tarvitse enää säätää.

   • S

    Selvä juttu, kiitos vastauksesta :)
    Tuota juuri mietinkin…itseltä kun aina laiton jälkeen kysytty uudessa paikassa varataanko uutta aikaa…toki voisi sanoa että ei vielä aikatauluista tiedä, mutta haluaisi olla rehellinen. Kiva oli lukea kuinka olet toiminu :)