CATEGORIES

Pehmeä iho

11.8.2010

Muutama kuukausi sitten törmäsin Olivia-lehdessä artikkeliin: Meikkaa kuin kauneustoimittaja.
Juttu oli sen verran houkuttelevasti kirjoitettu, että löysin itseni pian läheisestä kosmetiikkakaupasta.
Artikkelin innoittamana ostin kolme uutta tuotetta, jotka taas lupaavat mitä täydellisintä ihoa, pitkäkestoista meikkiä ja mitä upeinta hohdetta iholle:) Markkinoinnin uhrina minun oli saatava seuraavat tuotteet, joista ensimmäisenä esittelen teille Lancômen Primordiale Cell Defence Seerumin.


Primordiale Cell Defense Serum on suopersuojaava seerumi joka estää 99% vapaiden radikaalien toiminnasta antaen sinulle sileimmän, kauneimman ja pehmeimmän ihon ikinä! Voimakkaat antioksidantit vaikuttavat ryppyjä ja hienoja linjoja vastaan ja antaa väsyneelle uudenlaista hohtoa. Tuote nopeuttaa ihon solujen uudistumista ja antaa uuden raikkaan ihon sävyn ja tasaisemman pinnan. Lancômen Primordiale Cell Defence & Skin Perfecting Serum on loistava meikinalustuote ongelmakohdille. Se häivyttää suuret ihohuokoset, täten kasvoille ei sen jälkeen tarvitse levittää meikkivoidetta kuin kipsinaamiota.

-Olivia lehti-

Koska täytin hiljattain 25, hankin ensimmäisen seerumini rypyille:) Eikös sitä tässä iässä suositella aloitettavan?:) Minä käytän tätä seerumia Olivian kauneustoimittajan ohjeen mukaisesti meikin alla, sillä se tekee ihosta ihanan pehmeän ja silkkisen, mutta ei kuitenkaan lainkaan rasvaista. Hänen laillaan, taputtelen sitä ainostaan nenälle ja otsalle – en koko naamalle. 
Olen nyt käyttänyt tuotetta muutaman kuukauden verran ja ihoni kiittää. Meikki kiinnittyy hyvin kauniisti ja iho tosiaan tuntuu samettisen pehmeältä. Ihana tuote!

Kosmetiikka tuntuu olevan hirmu hintavaa Suomessa. Sillä Olivia-lehden mukaan tälläkin seerumilla on hintaa 82 euroa!! Kotimaastani sain sen tosiaan 58 eurolla. Normaali hinta oli 70 euron paikkeilla, mutta kanta-asiakkuuteni ansiosta saan kaikista ostamistani tuotteista vielä tuntuvan alennuksen.

Onko tosiaan näin, että Suomessa hinnat ovat vaan poikkeuksellisen pilvissä?

Eli suosittelen lämpimästi varaamaan kosmetiikka ostokset ulkomaan matkoille kun Tax Free:ssäkin pääsee piipahtamaan…

3 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Mrs. V

    Jannika,Joo samanlaisia huomiota olen minäkin tehnyt. Paikka paikoin tuotteet jopa puolet kalliimpia kun vertailee alinta ja korkeinta hintaa…White Lily,Niin siis eihän ne rypyt varmaan ennen 40-50 ikää kauhean monella näykkään. Se on sitten sen +50 jälkeen kun sen eron oikeasti näkee? Tai näin minulle on kerrottu. Aika näyttää:)Kyllä! Suomessa on kaikki aikalailla kalliimpaa :STodella kiva että löysit tiesi takaisin!:)

  • White Lily

    Mä täytän kohta siis vajaan parin viikon päästä 36 vuotta ja minulla ei ole vielä toistaiseksi yhtään ryppyä…enkä ole käyttänyt mitään ryppyvoiteita:)Niin ja suomessa on kallista. Tykkään blogistasi ja tykkäsin jo ennen taukoakin:)

  • Jannika

    Kyllä vaan.. Suomessa kosmetiikka on aivan älyttömän kallista! "Halpis" ripsivärini maksaa Suomessa n. 11,50e ja Saksassa normaalihintaisena n. 5e. Hammastahnakin taitaa olla täällä kallista :)