CATEGORIES

Abu Dhabi -kynnet

18.1.2015

Miehen ollessa jo Abu Dhabissa, ja minun pyörittäessä yksin kodin rumbaa, on pakkausvalmistelut aloitettu hyvissä ajoin. Olen tehnyt vinon pinon listoja. Mitä pakkaan lapsille mukaan reissuun. Mitä koneeseen. Mitä asioita pitää hoitaa ennen matkalle lähtöä. Mitä vaatteita pakkaan itselleni, ettei vaan tule mitään turhaa mukaan… Listojen rakastaja ilmoittautuu. Vaikka arki on ajoittain kaoottista, niiden avulla tuntuu ohjat pysyvän ainakin jokseenkin käsissä.

Dubaissa oli mukana paljon mustaa, mutta tällä kertaa olen pakannut itselleni mukaan paljon valkoista ja kesäisiä värejä. Niiden kanssa olen suunnitellut käyttäväni kultaisia koruja. Täten päätin kokeilla jotain ihan uutta kynsissä. Olen ehdottomasti se tylsä ranskistyttö. Ranskalainen manikyyri on lähestulkoon aina valintani. Jos haluan vähän “hullutella”, lakkaan kynteni punaisella tai vaaleanpunaisella. Wau… Mikä villikissa. Mutta nyt matkan kynnyksellä laitoimme Simonan kanssa kynsiini jotain, mitä minulla ei ole ikinä ennen ollut: koristeita!

abushabinails

Nyt minulla on matkaa varten abudhabikynnet! Pidän niistä kovasti, vaikka tämä onkin minulle aika raju kokeilu. Valkoinen kynsilakka ja kultaiset niitit peukalossa ja nimettömässä sopivat minusta loistavasti aavikon kimalteen keskelle – sekä valitsemani matkagarderoobin  kanssa.

Ja niistä kultaisista koruista puheenollen – en ole muistanut esitellä äidiltä saamaani 30-vuotislahjaa! Sen verran kaunis yksilö, että se ansaitsee oman postauksen. Siitä siis seuraavaksi…

 

10 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Kaisa

  Heippa!

  Tämä nyt ei liity aiheeseen ollenkaan, mutta minkälainen lamppu teillä on olohuoneessa? :D Katselin äsken sinun sisustusaiheisia postauksia ja meillä vallitsee kotona hyvin samanlainen värimaailma, eikä mikään lamppu nyt tunnu hyvältä… Kiitos jo etukäteen mikäli viitsit auttaa minua tämän elämääkin suuremman ongelman kanssa! ;)

 • Onpa osuvat ja kauniit kynnet Lähi-Idän maisemiin. Mistä kautta varasitte matkat? Abu Dhabi siintää omissakin matkahaaveissa, tosin Israelin leima passissa vähän arvelluttaa. Oishan se tietty hauskaa, jos mies pääsisi maahan ja minä viettäisin viikon lentokentän putkassa. :D Ihanaa lomaa teille!

 • Laura

  btw oletko löytänyt mitään hyvää appia puhelimeen? Olen miettinyt sitä, mutta en tiedä osaisiko siihen vaihtaa ja muistaa sitten katsoa. :)

 • Laura

  Täällä toinen listojen rakastaja/tarvitsija. <3 Jos en niitä tekisi milloin mistäkin asiasta, aivan varmasti jotain unohtuisi tai jäisi tekemättä :D listat on IN aina minulle. hahah

 • M

  Todella hienot kynnet. Sopii hyvin tyyliisi! Mukavaa ja rentouttavaa matkaa! :)
  Ps.mitä muuten äitisi tekee työkseen? Miten mulla on sellainen mielikuva että hän työskentelee Marimekolla? :)

 • Maarit

  Ihanaa lomaa koko perheellesi:) Olisi kiva saada jossain vaiheessa postausta Abu Dhabista, koska olemme suunnittelemassa sinne mieheni kanssa matkaa. Odotan mielenkiinnolla myös matka-asujasi. Sulla on aina niin tyylikkäitä kokonaisuuksia:)

 • Melisa

  Ihastelin sun kynsiä jo Instan puolella. Super cool :) Hyvää matkaa & pysykää terveinä!

 • Oh wow, rakastuin sun kynsiin, sopivat täydellisesti Arabiemiraattien tyyliin. Hauskaa matkaa! :)

 • Ihan super ihanat nuo kynnet ja sopii varmasti hyvin matka garderoobisi kanssa yhteen! :) itsekkin olen aloittanut pakkaukset suomeenpaluuta varten ja listoilla olisi vielä viimehetken ostoksia Dublinista mukaan!

 • Heidi

  Aivan ihanat kynnet :)! Ihana idea myös suunnitella kynnet sopiviksi asuihin ja abu dhabiin. Kynsilakan väri ja niitit natsaa myös hyvin yhteen. Jos voisin laittaa kynnet, kävelisin heti laittamaan samanlaiset. Mutta buu, työssäni ne on kielletty.