CATEGORIES

Hampaidenvalkaisu kotona

1.2.2015

*Yhteistyössä Swiss Clinicin kanssa*

Minulta kysyttin ennen usein, miten valkaisen hampaani. Olin yllättynyt kohteliaisuudesta, sillä en ole hampaidenvalkaisua koskaan kokeillut. Purukalustoni pesin lähikaupasta löytyivillä “whitening sensation“-tyylisillä hammastahnoilla, jotka tuntuivat riittävän mainiosti raikkaan hymyn ylläpitoon. Mutta sitten syntyi esikoiseni ja jotenkin kummasti aloitin samoihin aikoihin kahvin juonnin. En ennen ollut kahvi-ihminen, mutta nykyään aamu alkaa aina kupillisella Nespressoa, joka auttaa äitiä heräämään taas uuteen päivään.

swiss clinic whitening-6710

Ikävä totuus on, että juomat kuten kahvi, punaviini ja Coca-Cola värjäävät hampaitamme. Myös iän myötä hampaiden väri muuttuu keltaisemmaksi ja tavallinen harjaaminen niillä kaupan “valkaisevilla” hammastahnoilla ei poista värjäytymiä. Olen huomannut tämän ikävän kehityksen omissa hampaissani. Kun minulle tarjottiin mahdollisuus helppoon ja nopeaan hampaidenvalkaisuun kotona, päätin kokeilla josko saisin hammasrivini takaisin entiseen loistoonsa.

swiss clinic whitening-6902 copy

Swiss Whitening on ammattimainen hampaidenvalkaisu kotikäyttöön. Tuotteen valmistaa Swiss Clinic, joka tunnetaan laadukkaista ja helppokäyttöisistä kauneustuotteistaan. He lupaavat helposti ja kivuttomasti valkoisemmat hampaat 3-7 päivässä. Swiss Whitening -setti sisältää kolme hammasmuottia (onneksi oli yksi ekstramuotti, koska ensimmäinen kutistui kun pidin kuvien ottamisen takia sitä liian pitkään kuumassa vedessä),10 ml Swiss Whitening valkaisugeeliä sekä yhden säilytysrasian muoteille. Valkaisugeeli riittää noin 36 hoitoon – esimerkiksi 18 hoitoa alahampaille ja 18 hoitoa ylähampaille. Toimitus luvataan nopeasti 1-3 päivässä ja niillä on 100% tyytyväisyystakuu. Jos et ole tyytyväinen tulokseen, saat rahasi takaisin.

Miten tuotetta käytetään?

1. Muovaa muotit suuhusi sopiviksi (upota ne kiehuvaan veteen, viilennä ja laita suuhun). Leikkaa pois sivuilla olevat ulokkeet.

2. Pese hampaat huolellisesti ennen jokaista hoitokertaa.

3. Laita pieni määrä valkaisugeeliä muotin etuosaan ja aseta muotti joko ylä-­ tai alahampaisiin. Anna vaikuttaa 30‐60 minuuttia.

4. Toista kunnes saavutat haluamasi sävyn.

swiss whitening collage steps

Olen lupautunut toimimaan koekaniininanne. Tulokset (ennen ja jälkeen -kuvat) esittelen parin viikon päästä. Silloin olen kokeneempi ja voin jakaa lisävinkkejä ja -suosituksia niiden käyttöön. Nyt kohti valkoisempia hampaita!

22 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • hanna

  Jos luonnollisempia aineita etsit, niin itse olen rakastunut Warpaintiin: http://www.whitening.nu/fi/warpaint/
  Tuo kookosöljyn käyttökin kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta.

 • Pinju

  Itsellä on toiminut tosi hyvin neitsytkookosöljyn purskuttelu. Löysin artikkelin aiheestaa ja päätin testata, kannatti! Jos kiinnostusta löytyy artikkeli löytyy täältä http://kookosoljy.com/kookosoljyn-kaytto/kookosoljy-ja-hampaat/

 • Sinnu

  Mua kiinnostaa se, että voiko valkaisua käyttää jos leegoja on korjattu? Esim. haljennut etuhammas on puoliksi jotain muuta ainetta kuin hammasta, miten se reagoi aineen kanssa.

  • hammashoitaja

   Yleensä hammasvalkaisu valkaisee vain tervettä/elävää hammasta, ei muita kuten paikkoja ym. Eli kannattaa olla tarkkana ja kysyä ohjeita ja apua hammashoitolasta ennen kuin tekee itse mitään.

 • Riitta Lehtelä

  Niin olisi tosi mielenkiintoista tietää että miten käy kun on muovia paikkana hampaassa,valkaistuuko se paikka vai ei.

  • Viivi

   Hei,

   Valkaisuaine tosiaan menee kiilteen läpi ja valkaisee hammasluuta, joten paikkoja se ei valkaise.. Jos on paikkoja paljon etualueella ja haluaa valkaista hampaat, onnistuu se vastaanotolla niin, että ensin valkaistaan hampaat ja sen jälkeen vaihdetaan paikkoihin hampaiden värinen muovi. Niitä tosiaan on paljon eri sävyjä. :)

   T. Suuhygienisti

 • Itse olen kokeillut BeconfiDentin kotivalkaisutuotteita http://www.beconfident.fi/ ja olen ollut supertyytyväinen niihin! Miten päädyit Swiss Cliniciä käyttämään?

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • Mirjam

  Moi, Olen kokeillut hampaidenvalkaisua yksityisen hammaslääkäriaseman (Dentria, Tapiola) kautta. Ensin tehtiin valosten perusteella omaan hampaistoon hyvin istuvat muotit, joihin valkaisugeeliä laitettiin muistaakseni koko yön ajaksi. Omaan suuhun hyvin istuva muotti takaa sen, että pienellä määrällä valkaisuainetta saadaan hyvin kosketus hampaan pintaan. En muista enää kuinka moneksi yöksi ainetta laitoin, mutta lopputulos oli todella huomattava ja siis ihana valkoinen hammasrivistö oli lopputulos. Jo parin käyttökerran jälkeen näkyi huomattava ero. Ainoa miinus oli se, että hoidon ollessa meneillään hampaissa oli välillä aika sietämätöntä vihlontaa!! Tämä loppui kuitenkin heti hoidon loputtua.

  Voin lämpimästi suositella tätä! Tuntui myös turvallisemmalta hoitaa asia lääkärin suosittelemin menetelmin, ja häneltä saattoi kysyä haitoista ym. Tästä on nyt 3,5 vuotta aikaa. Hinnat olivat tuolloin muistaakseni n. 300e koko homma, mutta toki samoja valoksia voi käyttää uudestaan jolloin jos haluaa esim. vuoden päästä tehdä uusiksi, tulee halvemmaksi silloin. Itselläni kokeilu on jäänyt yhteen kertaan, mutta olen ajatellut tehdä joskus uudestaan sitten, kun en enää imetä (ei suositella imetyksen aikana).

  Minulla on kokemusta myös vajaa kolmekymppisenä tehdystä oikomishoidosta, josta olen NIIIIN tyytyväinen, että sain sen vuosien harkinnan toteutettua! Löysin jopa elämäni miehen raudat suussa, joten ei se niin kauheaa ollut :)

 • Nanette

  Olkaahan varovaisia noiden kotivalkaisujen kanssa. Kiille voi vaurioitua niin, että vihlonta ja jopa kiilteen huokoisuus lisääntyy siten, että hampaat värjäytyvät entistä helpommin. T. Hammaslääkäri, HLT

 • tiina

  Hei
  Hampaiden valkaisussa kannattaa olla tarkkana. Monet valkaisuaineet ja valkaisevat hammastahnat kuluttavat hampaan pintaa eli kiillettä karheammaksi. Tekevät hetkeksi valkoiset hampaat, mutta usein tummuvat vieläkin tummemmiksi vaurioituneen kiilteen vuoksi. Suosittelen käyttämään valkaisua mikäli siihen on ihan oikeasti tarvetta ja silloinkin ammattilaisen tekemänä, eli hammashoitolassa :) Mutta varmasti nämä tuotteet valkaisevat. T. hammashoitaja

 • AJ

  Tulevana suuhygienisti odotan innolla tuloksia. On mielenkiintoista seurata mitä mieltä olet tuotteesta. Huomasitko muuten ettei linkin takaa löydy tuotteita?? Ei näkynyt minulla koneella.

  • Mrs.V

   Kiva kuulla! Ja voi en huomannut! Minulla toimi linkki vielä ainakin aamulla. Kävin vielä uusimassa linkin. Josko nyt toimisi?

   • AJ

    Nyt linkki toimii :) Teemme koulussa erilaisia projekteja ja minun projektin aihe on juuri hampaiden valkaisu :D

    • Mrs.V

     Huikeeta! :) Kiitos infosta! Hyvää kouluprojektia! :)

 • M

  Hei! Oliko helppo käyttää ja mittailla aineet itse muotteihin? Onko tuloksia näkynyt nyt ekojen kertojen jälkeen? Innolla lopullista tulosta odotellessa..:)

  • Mrs.V

   Minä olen ollut arkajalka ja käyttänyt vasta 30min kerta, vaikka sanotaan 30-60min. Joten mitään merkittävää tulosta en vielä ole nähnyt. Joten toivottavasti hiljaa hyvä tulee! :) Ja kun vain sain aineen korkin auki niin oli helppo lisätä :D

 • eeva

  Hei! minäkin olen miettinyt jo kauan hampaiden valkaisua, joten innolla odotan tuloksia! Itseäni mietityttää vaan miten onnistun jättämään kahvin pois valkaisun ajaksi. Sillä kuulin hammaslääkäri ystävältäni, että valkaisun aikana kannattaa jättää kaikki hampaita värjäävät juomat pois, sillä kuulemma valkaisun aikana hammaspinta on herkempi värjääntymisille. Kuulemma vielä viikko valkaisun jälkeenkin täytyisi välttää näitä juomia.

  • Mrs.V

   Minulla sama… Pidän myös limusta, joten tiukkaa tekee :/
   Tosiaan nämä kaikki värjäävät juomat suositellaan valkaisun ajaksi pois jätettäväksi. Nyt kaksi päivää ilman :/

 • Julia

  Hei, kiitos tuosta mielenkiintoisesta postauksesta! Minua kiinnostaisi (nähtävien tulosten lisäksi) että ovatko hampaasi käsittelyjen jälkeen arat – minulla oli pari vuotta sitten samanlainen valkaisusetti kotona. Tulokset olivat hyvät, mutta hampaita särki ihan kuin olisin imeskellyt yön yli sitruunaa (vaikka geeli oli suussa vain tunnin). Olisi kivaa, jos kerrot siis valkaisun lisäksi, särkikö hampaitasi käsittelyn jälkeen :)
  Mahtava blogi muuten! Luen sitä täällä saksassa jo kahden vuoden ajan – aina piristää ja inspiroi! Terveisiä Düsseldorfin läheltä!

  • Mrs.V

   Kiitos paljon tästä tiedosta! Minulla kun ei ole kokemuksia tällaisesta ennestään, niin en osannut edes kuvailemaasi varoa. Mutta olen nyt kaksi kertaa käyttänyt ja en ole kyllä mitään kipua/vihlontaa huomannut. Pitääpä oikein erikseen tunnustella! Ja terveisiä dusselin lähelle – dusseli on ihana kaupunki! :)

 • Sande

  Voi olisi ihana kokeilla, mutta minulla on yhdessä hampaassa muovipäällinen tms. voikohan noita siten kokeilla? Mielenkiinnolla ainakin odotan sinun tuloksiasi, tosin kovin valkoiset hampaathan sinulla on jo ennestäänkin :-)

  • Mrs.V

   En tiedä! Mutta kysäisen firman edustajalta! :) Ja kiitos paljon – toivottavasti vain pari valkaisukertaa siis riittää! :)