CATEGORIES

Clarins Instant Light Eye Perfecting Base

16.8.2010
Toinen hankitani Olivia-lehden artikkelin inspiroimana oli Clarinsin Instant Light Eye Perfecting Base.
Valitsin itselleni sävyn 00.Tämä tuote takaa hyvän ja kestävän silmämeikin. Sen avulla (kuulema) huonommatkaan luomivärit eivät paakkuunnu luomivakoon vaan pysyvät paikallaan koko päivän. Ja jos tahdot luonnollisen ja hohtavan päivämeikin, et välttämättä tarvitse tämän tuotteen jälkeen lisätä mitään luomiväriä. Niin minä teen kiireisinä aamuina. Tämä tuo kauniin luonnollisen hohteen silmäluomelle.
Tuote on myös suunniteltu loistavasti. Siveltimen ansiosta voide on äärimmäisen helppo levittää silmäluomelle tasaisesti. Sen jälkeen taputtelen sen vielä tasaiseksi sormenpäilläni.Näin Olivian kauneustoimittaja kirjoittaa tästä tuotteesta:

“Sen jälkeen kun sain ensimmäisen meikinpohjustusvoiteen hyppysiini, en ole levittänyt luomiväriä pohjustamattomille luomille. Clarinsin näppärä kynään pakattu Instant Light Eye Perfecting Base hoitaa monta virkaa. Pohjustaja estää luomivärin pakkautumista luomivakoon ja tasoittaa luomet kuultavan valkeiksi.”

Olivia-lehti listaa tuotteen hinnaksi 24e.
Minä tosin sain sen täältä kotimaastani 18 eurolla.
Joten edelleen, kannattaa mitä ilmeisimmin jättää kosmetiikka ostokset ulkomaan matkoille.
4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Mussu

  Täytynee kokeilla tätäkin, hyvältä vaikuttaa. Tosi kiva lukea "oikean" ihmisen käyttökokemuksia, eikä vain firmojen mainoslauseita.

 • Cecilia

  Moi! Olen uusi lukija ja löysin tämän blogin vasta äsken, mut vaikuttaa tosi hyvältä. :)Sanon nyt ihan aiheen vierestä, sillä panin merkille, että kaikkiin asuihin mitä täällä on, et ole laittanut asutietoja. Olis niin kiva tietää, mistä sä sun kauniit vaatteet ostat, että jos pystyt ja jaksat, se olis mukavaa, jos laittaisit ne aina asun yhteydessä. :)

 • Sofie

  Vau, tuota täytyy ihan oikeasti kokeilla. Olen ihan lapsenkengissä näiden luomivärinpohjustustuotteiden kanssa, mutta toisinaan huomaan niille olevan kyllä tarvetta :)

 • Nadja

  Suomessa kosmetiikka on kyllä tosi kallista :/