CATEGORIES

Täydellinen nude-paletti

13.3.2015

Hiljattain kävin YSLn järjestämässä bloggaajaillassa, jossa paljastettiin merkin kevät/kesän meikkiuutuudet. Tilaisuudessa esiteltiin monia kiinnostavia uutuuksia, kuten metallinhohtoiset nestemäiset luomivärit sekä silmämeikin pohjustusvoide, joka tuplaa värin keston ja triplaa intensiivisyyden. Mutta minun sydämeni vei ehdottomasti YSLn uusi Couture Variation -luomiväripaletti, joka sisältää 10 täydellistä luomivärisävyä.

perfectnudepalette

Tämän paletin sävyharmonia on täydellinen omiin tarpeisiini. Siitä löytyy kaikki värit luonnollisen raikkaan arkimeikin tekoon. Olen suosinut MACin luomivärejä sekä viime aikoina käyttänyt myös tuota Maybellinen Big Eyes-palettia sen hyvien sävyjen vuoksi, mutta tämä YSLn uutuus korvaa ne täysin. Siinä yhdistyy MACin värien kestävyys ja Maybelline-palettini lämpimät sävyt. Olen sitä nyt reilun viikon käyttänyt ja totaalisen ihastunut. Rasian mukana tuleva luomiväriharjakin on loistava. Väri levittyy kauniisti ja tasaisesti sekä kestää pitkään. Näistä 10 sävystä ainoastaan yksi on sellainen, jota en varmaan tule niin käyttämään (tuo aavistuksen vihertävä sävy neljäs vasemmalta).

ysl palette-0070 ysl palette-0060

Couture Variation -palettia on saatavilla kahdessa eri sävyssä. Tämä nudeja sävyjä (matasta metalliin) sisältävä paletti on nimeltään Nu ja toinen tummemmista ja sinisemmistä sävyistä koostuva paletti on nimeltään Tuxedo. Itse olen ehdottomasti tämän ensimmäiseksi mainitun kannalla. Jo ensinäkemältä ihastuin sen pehmeän lämpimään sävyharmoniaan. Se on niin loistava kokoelma suosittuja sävyjä, että uskon sen olevan melkoinen myyntimenestys. Juuri tätä tuotetta suurin osa paikallaolijoista pisimpään hypisteli ja fiilisteli. Täydellinen kokoelma.

Kuvan YSL-paletti saatu bloggaajatapahtumasta.

9 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Ihana paletti! Kuten Elisabeth kysyi: Käytätkö jotain pohjustusta ennen kun levität luomiväriä?

 • Satu

  Kyseinen YSL paletti on aivan huippu! Tilasin omani jo noin kuukausi sitten feelunique.comista ja huomattavasti Suomea huokeammalla hinnalla. Eli kannattaa tsekata tuolta, jos haluaa hieman säästää. Väreistä löytyy täydelliset sävyt sekä hillitympään päivämeikkiin että intensiivisempään iltalookkiin

 • Upeat sävyt! Noilla saa loihdittua vaikka millaisen meikin tilaisuuten kuin tilaisuuteen. :)

  http://www.ellit.fi/beautybox

 • Tanja

  Vautsi! :) Tämä täytyy saada!

 • Ihana paletti! Käytätkö jotain pohjustusta ennen kun levität luomiväriä? Itse käyttäisin hieman “vihertävää” sävyä oman silmienvärin korostukseen.

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • Ulla

  Paletissa se “vihreä” saattaa tuntua vieraalta ellei jopa rumalta harmoonisien ja lämpimien sävyjen rinnalla. Kokeile kumminkin, saattaa tuoda pienenäkin häivähdyksenä oman silmänvärisi paremmin esille. :) Ihana paletti kaiken kaikkiaan!

 • Melisa

  Onpa hyvät sävyt ja sellainen paletti, josta voisi käyttää kaikkia (noh, ehkä minäkin jättäisin se aavistuksen vihreän sävyn väliin kuten sinä). Useasti paleteissa harmittaa se, että niissä on sävyjä, jotka eivät miellytä omaa silmää. Tähän asti olen suosinut Lancomen luomivärejä. Ne pysyvät hyvin ja ovat hintansa veroisia. Nyt täytyy laittaa YSL harkintaan.

 • Tuotahan pitää testata jossain vaiheessa! Itselläni on tällä hetkellä Naked-paletista kehitetty halpisversio Nude, jota saa täältä Suomestakin. Aika samat sävyt näyttäisi näin pikatarkastelulla olevan, vaikka tuossa taitaa olla enemmän ruskeita. :)

  <3 Hannele
  http://www.rakkaudellahannele.fi

 • Vitsi miten täydelliset sävyt omaava paletti! Itselläni on nyt ollut käytössä Nakedin luomiväripaletti kuudella ruskealla/nudella sävyllä ja se on kyllä ollut ihan loistava omaan makuuni! Tässä voisikin sitten olla sille kaveria ;>