CATEGORIES

Hetken luottomeikit

7.10.2015

hetken luottomeikit-4800TEKST

Toviin ei ole tullut meikkipostausta, vaikka täällä lämmössä oleskellessa ovat rutiinit jonkin verran muuttuneetkin. Meikkaan täällä entistä harvemmin. Auringon paahteessa tuntuu siltä, että haluan antaa ihoni hengittää. Tästä syystä käytän päästääntöisesti suojakertoimen sisältävää Estee Lauderin Day Wear-voidetta, joka on ihanan kevyt ja päivettää kivasti. Huolittelen kulmat Guerlainin kulmakarvapaletilla sekä Lumenen kulmakarvageeleillä. Ripset taivutan paikoilleen ja niihin levitän mascaraa. Siitä koostuu valtaosin arkimeikkini. Ajan (poikieni) salliessa lisään myös huulipunaa, peittävää meikkivoidetta, valokynää ja katsetta terästäviä rajauksia. Tässä hetken suosikkituotteeni.

hetken luottomeikit-4795 hetken luottomeikit-4756

Arjessa suosin nude-sävyisiä huulia. Ehdoton suosikkini on Lumenen Vuodenajat niminen huulipunasävy, joka saa aikaiseksi täyteläisen näköiset nudehuulet. Sarjasta löytyy myös samansävyinen huultenrajauskynä, jonka avulla saat arkeenkin näyttävät, mutta luonnolliset pusuhuulet.

hetken luottomeikit-4763

Lancômen viime talven uutuustuote Miracle Cushion on yltänyt nimensä veroiseksi. Sitä on ihanan helppo lisäillä lennosta, se peittää sopivasti olemalla samalla ihanan kevyt ja jättää ihon pehmeän samettiseksi. Loistava tuote äidille, joka tarvitsee helppoja ja käteviä luottomeikkejä arkeensa. Suomessa olen suosinut Lancômen Teint Miraclea sekä Lumenen Blur-meikkivoidetta, mutta täällä lämmössä olen kokenut ne liian paksuiksi päivämeikkiin. Nyt käytän niitä esim. iltameikkiä tehdessä.

hetken luottomeikit-4765

Tämä YSL:n luomiväripaletti on toiminut omaan arkeeni loistavasti. Käytän siitä melkein kaikkia sävyjä. Arkipäivinä käytän vaaleita, vasemmalta puolelta löytyviä heleitä sävyjä. Iltameikissä käytän taas enempi oikealta löytyviä intensiivisiä ruskeita.

hetken luottomeikit-4776

Yllä kolme suosikkikynääni. Legendaarinen YSL:n Touche Éclat valokynä raikastaa kasvoja, kun sitä lisää poskipäille, kulmaluulle, nenän päälle ja suun ympärille. Helppo tapa saada sitä trendikästä countour-tyyliä arkimeikkiin. Menneisyydessä olen suosinut Lancômen Art Liner rajauskynää, mutta olen huomannut Lumenen Rasberry Miracle Eyelinerin hoitavan saman homman murto-osalla ensiksi mainitun hinnasta. Ohuella, tussimaisella terällä saat helposti aikaiseksi kauniit rajaukset. Ja koska tahdon meikkini olevan raikkaan näköinen, suosin paljon valoa tuovia pohjustustuotteita. Clarinsin Eclat Minute on hyvä silmämeikin pohjustuskynä, jonka avulla katse saa asteen lisää kirkkautta ja pitää luomivärit paremmin paikoillaan.

hetken luottomeikit-4790

Täällä ripsienpidennykset pyörivät tähtitieteellisissä hinnoissa, joten olen päätynyt luopumaan niistä kokonaan. En millään suostu maksamaan 200 dollaria parin viikon välein ripsistä, jotka eivät ole lähelläkään upean Simonan kädenjälkeä. Joten te siellä Suomessa hoi! Nauttikaa siitä, että siellä on mieletöntä osaamista murto-osalla hinnasta. Melkein 7 vuoden tauon jälkeen olen päätynyt käyttämään taas ripsaria, ripsien taivuttimien kera. Vaikka Lancômen Hypnôse ripsari on klassikko ja hoitaa hienosti tehtävänsä, on minulla kyllä ikävä niitä tekoräpsyttimiä. Säästävät paljon aikaa arjessa ja näyttävät aina hyviltä, ainakin Simonan tekeminä.

hetken luottomeikit-4754

Muita kuvassa näkyviä suosikkeja ovat myös Lumenen hohdeaurinkopuuteri, jota levitän kasvoille kauttaaltaan mm. iltameikkiä tehdessä. Ikuinen suosikki on myös Guerlainin aurinkopuuteri, jonka avulla saa kasvoille kontrastia ja auringon hehkua. Viimeisenä mutta ei suinkaan vähäisimpänä on Lancômen Eye Correcter Pro Concealer, jonka avulla huonosti nukutut yöt ovat helpompi pitää pois kaikkien näkyviltä. Tummien silmänalusien peittäjä on ihan must tuote äidille, jonka unet jäävät usein liian vähälle.

Tässä hetken luottotuotteeni. Löysitkö seasta omia suosikkeja? Ja jos tahdotte nähdä miltä tämän päivän arkimeikki näillä tuotteilla näytti, niin kurkatkaa snapchattini!

3 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Arla

    Mikä numero toi Lumenen huulipuna on?:)

  • Simona

    Tänx beib! <3 tehdään taas säihkysilmät kun tuut takaisin :)

  • Paljon samoja tuotteita löytyy täälläkin suosikeista, ja moni onkin löytynyt sun suosituksien kautta! Lancomen teint miraclea olen käyttänyt jo ikuisuuden samoin kun ysl valokynää! :) silmämeikki taittuu tosin aina diorin meikeillä, ja arjessa nakedin paletin avulla. Tuota lumenen rajauskynää ja huulipunaa voisi kyllä lähteä seuraavaksi kokeilemaan. Lumenea kun kuitenkin kasvojenhoidossa muuten suosin esim. Meikinpoistoaineissa ja naamioissa! Ja upea oli arkimeikkisi, ihanan raikas ja tyylikäs (: