CATEGORIES

Clarins Fix’ Make Up

4.9.2010

Tässä vielä viimeinen ostokseni Olivia-lehden inspiroimana: Clarins Fix’ Make Up
Tähän tuotteeseen olen tykästynyt ehkä eniten, sillä se kiinnittää meikin ehkä hitusen verran tukevammin kun lähdet aamulla ovesta ulos, mutta parasta siinä on se kun suihkaiset tätä ruusuntuoksuista suihketta naamallesi myöhemmin päivällä. Se uudistaa meikkiä, saa naamasi/meikin hehkumaan hieman raikkaampana ja se hetken ruusuinen tuoksu tuo kivan lisän.

Tämä öljytön tuote kosteuttaa ihon ja raikastaa vanhan meikin ja sen värit. Eli siis oiva suihke kun haluaa näyttää freesimmältä pidempään ja suunnata vaikka lasilliselle ystävien kanssa töiden jälkeen.

5 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • nne

  Mistä tuota Clarisin fix make upia voi ostaa? :)

 • nne

  Mistä tuota Clarinsin fix make upia voi ostaa? :)

 • Lilou

  Onpa jännä tuote -minulle kaikki tuollaiset kiinnittävät/tehostavat/pohjustavat tuotteet ovat vielä aivan täysin vieraita, joten näistä on mielenkiintoista lukea. Voisin mieluusti kokeilla, mutta en usko, että muistaisin käyttää sitä, joten koko purkkia en sitten kuitenkaan raaski ostaa :)

 • Mrs. V

  AnsQ,Moni ystäväni on myös ihastunut tähän tuotteeseen. Hieman kyllä ehostaa meikin värejä, niin kummala kuin kuulostaakin:) Pinta ei jää mitenkään oudoksi. Kevyt ruusuinen vesisuihke joka vaan heleyttää kasvoja:)

 • AnsQ

  Olen kuullut ja lukenut tuosta tuotteesta aika paljon, kun se kuulostaa niin jännältä!Mä en vaan jotenkin pysty ymmärtämään sitä, että jos meikin päälle suihkii jotain (nestemäistä?), niin meikki pysyisi silloin paremmin? Kuulostaa niin vieraalta jotenkin. :DEli kyseessä on siis vähän niinkuin meikin pohjustus aine (joka auttaa meikkiä pysymään iholla), muttei kuitenkaan sinne päinkään, koska tuota suihkitaan meikin PÄÄLLE. :)Minkälainen pinta tuosta jää iholle?