CATEGORIES

NYX Suomeen!

6.4.2016

Jo muutama viikko sitten otin osaa aamiaistilaisuuteen, missä julkistettiin kosmetiikkamerkin NYX:n saapuminen Suomeen! Kaliforniasta lähtöisin oleva merkki on ollut kovassa suosiossa maailmalla jo monen vuoden ajan. Trenditietoisimmat suomalaiset kosmetiikkaintoilijat ovat tilanneet/hasmtranneet merkkiä Suomeen muista maista, mutta nyt siihen ei ole enää tarvetta, kun NYX saapuu Sokos-tavarataloihin ylihuomisesta lähtien.

NYX suomeen-0539

Tilaisuudesta sain testiin muutaman tuotteen ja nyt hetken niitä kokeiltuani olen tykästynyt merkin butter gloss-huulikiiltoon, josta minulla on sävy nimeltä crème brûlée. Väri on huulilla kauniin nude ja se maistuukin yllättän paljon tältä suosikkijälkiruoaltani. Erityisen innoissani olen tuosta Contouring- puuteripaletista. Olen jo vuosia säätänyt kahden meikkivoiteen kanssa tällä samalla tekniikalla (ennenkuin kuulin sen nyt trendikkäästä contouring- nimestä), mutta kiva kun nyt voi ostaa paletin, joka on siihen tarkoitettu. Vielä en ole onnistunut luomaan sen avulla raikasta arkimeikkiä, mutta kaipa harjoitus tekee mestarin? Puuteri kuitenkin käyttäytyy hyvin erilailla voiteeseen verrattuna, joten hetki taitaa opettelussa mennä.

Instagramini kautta sain kuulla, että merkkiä olisi ollut jonkin verran ollut saatavilla Anttiloissa? Kyse taisi ymmärtääkseni olla vain muutamasta tuotteesta? Sokos taas saa valikoimaansa satoja tuotteita, mikä on valtava ero. Kyseessä kun on edullinen, lähes ammattilaistason meikkisarja, jolla tuote- sekä värivalikoimaa riittää. Itse en ole niin meikkitrendien aallonharjalla, että olisin tiennyt tästä merkistä paljoa ennen Suomeen lanseerausta. Mutta mitä olen nyt sosiaalista mediaa seurannut, niin suomen meikkigurut ovat tästä hyvin innoissaan!

14 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Maribel

  Ja mikä parasta, tietääkseni tuotteita ei ole testattu eläimillä! Mitä teille lanseerauksessa sanottiin tästä?

  • Mrs.V

   Itseasiassa asiasta ei mainittu! Eli en osaa tähän varmaksi vastata!

 • Kävin just eilen täällä Salzburgissa kosmetiikkakaupassa (kaikki -20%) ja ostin tuon Wonder Pencilin. Kokeilin sitä tietenkin heti tänään aamulla ja tykästyin siihen, paljon pehmeämpi kuin esim. valkoisella kynällä. Kaupasta oli tietenkin tuo contouring-paletti loppu mutta eipä sitä tulisi kyllä ihan arkena käytettyäkään.

  • Mrs.V

   Hei se on ihana! Olen huomannut, että viimepäivinä sitä on tullut vielä viimeiseksi lisättyä siihen kulmaluulle, kulmakarvan alle. Huikee tuote! tuo just kivan ja pehmeän liftin! Ja ehi huomenna sitten kärkkymään sokokselle (jos olet helsingissä?). Sinne on niitä ainakin tulossa! :)

 • Jonna

  Jos päätät hankkia tuon contouring-paletin,niin olisi mukavaa, jos jaksaisit tehdä siitä videon blogiin. Itselleni sen käyttö on uutta niinkuin sinullekin, joten olisi mukava nähdä miten “harjoittelet” sen käyttöä :)

  • Mrs.V

   Hei mä yritän! :) Muutenkin niin trendimeikki tällä hetkellä, että voisin vaikka vertailla sitä ja meikkivoiteen käyttöä tekniikassa? :)

   • Jonna

    Kuulostaa hyvältä! :)

   • Jonna

    Kuulostaa kivalta! Kiitos ihanasta ja pirteästä blogistasi! :)

   • Laura

    Minusta ainakin vertailu olisi mielenkiintoinen – itse käytän yleensä juuri erisävyisiä meikkivoiteita “contouriin”, tuntuu että niillä tulee aina freesimpi ja kuulaampi lopputulos – puuterilla lopputulos on toisaalta ehkä selkeämpi ja tuo luuston esiin selvemmin, joten olisi hauska nähdä mitä omaan tapaani voiteisiin tottunut lähestyy asiaa :)

    • Mrs.V

     Mietin ihan samoin! Juuri samat ajatukset aiheesta! Joten pitääpä kokeilla ja vertailla! :)

 • Itse odotan innolla että pääsen näitä katsomaan ja kokeilemaan! :) onko tuo conntouring-paletti ostamisen arvoinen? Koska juuri sen ostamista olen miettinyt. Satutko tietämään sen hintaa? :)

  • Mrs.V

   Voi ei! En ikävä kyllä tiedä hintaa! Mutta juuri tuo samainen paletti kiinnosti minuakin eniten kaikkien tuotteiden joukosta. Minä en vielä taida sen käyttöä, mutta voisin kuvitella että taitavampi meikkaaja olevan sen arvoinen. AInakin hirveästi on sävyvaihtoehtoja paletissa. SOpii varmasti monelle ihonvärille! :)

   • Kiitos vastauksesta :) pitää siis käydä itse katsastamassa ylihuomenna :)

    • Mrs.V

     Tottakai! :) Tilaisuudessa saat varmasti hyvät vinkit sen käyttöön! :)