CATEGORIES

Uuden sukupolven itseruskettava

23.7.2016

clarins radiance boost-0975clarins radiance boost-0939 clarins radiance boost clarins radiance boost-0866clarins radiance boost-0989 clarince radiance boost clarins radiance boost-0872

Ranskassa olessani tuli suomalais-ranskalaisen tätini kanssa puhetta itseruskettavista. Hän hehkutti Clarinsin uutta Radiance-Plus Golden Glow Booster öljyä, jonka hän oli n. vuosi sitten ostanut. Kyseinen öljy edustaa ihan uuden sukupolven itseruskettavia. Se lisätään tippoina oman kasvo- tai vartalorasvasi sekaan. Näin se ei haise perinteiselle pistävälle itseruskettavalle ja on hyvin riittoisa. Myös heinäkuun Elle-lehdessä tämä tuote oli valittu hetken parhaaksi itseruskettavaksi kauneusasiantuntijoiden testissä. Ranskassa tuote oli saanut niin suuren hypen aikaiseksi, että se oli tilapäisesti loppunut kaikkialta maasta.

Minun kiinnostukseni heräsi ja halusin kokeilla tuotetta. Kävin Stockalta osatamassa omani ja sain ostohetkellä huomata, että Clarins myy tuotetta erikseen kasvoille ja vartalolle. Kysyin mitä eroa niillä on ja pienen tuoteselosteen läpikäymisen jälkeen myyjän kanssa totesimme, että ei mitään. Vartalolle tarkoitettu pullo oli vain isompi ja hintaero kasvoille tarkoitettuun oli mitätön. Ostamani 30ml pullo maksoi reilu 30 euroa.

Nyt olen öljyä jo muutamaan kertaan lisännyt rasvojeni sekaan ja tykästynyt tuotteeseen todella. 3-4 tippaa lisätään tuomaan päivetystä ja 2-3 tippaa ylläpitämään sitä. Ei itseruskettavan pistävää hajua, eikä ainuttakaan itseruskettavista helposti tulevaa rajaa tai rumaa täplää. Vain miellyttävä, luonnollinen ja raikas päivetyksen hehku hipiällä. Joten tämän lyhyen kokeiluni perusteella voin ainakin suositella kokeilemaan. Miten mahtava uuden sukupolven itseruskettava!

28 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • h

  Hmm, onpahan jännä. Itse sain aikaiseksi nimenomaan tällä itseruskettavalla ensimmäiset läikät vuosiin, ja mielestäni iholle kohoaa pian levityksen jälkeen myös se itseruskettavan tuoksu. Ostin tämän vuosi sitten, ja on muutaman kokeilukerran jälkeen jäänyt tyystin hyllyyn. Pitäisiköhän kuitenkin testata uudestaan, jonkin toisen vartalovoiteen kera… :) Kiitos siis muistutuksesta! :D

  • No voihan tylsä että sulla on niin erilainen kokemus! Kaikille tosiaan sopii eri asiat ja tuoksut saattavat reagoida eri tavoin eri ihoilla. Mutta siis kokeile vielä jotain toista vartalovoidetta, jos ei tarttisi tuota kuitenkaan kaappiin unohtaa! Itse olen käyttänyt BIothermin vartalovoiteita! :)

 • Elisa

  Tänään säntäsin postauksesi innoittamana kotikuntani Sokokselle kyseistä tuotetta metsästämään. Hyllyssä oli enää kuin minua varten yksi pakkaus jäljellä ja hinnasta -50% pois – kuulema eivät saa tuotetta enää. Liekö lopettaneet koko tuotteen valmistamisen, vai poistuukohan valikoimasta vain määrätyistä jälleenmyyntipaikoista.. Joka tapauksessa, ennätin onnekseni saada vielä omani! :-)

  • Oho! En voi millään uskoa, että olisivat lopettamassa? :O Onkohan siirtymässä vaan tiettyihin myyntipisteisiin? MUTTA MIKÄ LÖYTÖ! Sait huikean tuotteen tosi hyvään hintaan mielestäni! :)

   • Elisa

    Sanopa se! En ymmärtänyt siinä hetkessä kysellä asiasta enempää, kun nappasin vaan viimeisen purkin äkkiä hyllystä ? Lueskeltuani tuotteesta muualtakin, vaikuttaa niin suositulta, että vaikea ymmärtää miksi lopettaisivat.

    • Joo pitääpä kysyä asiaa Bernerin edustajilta (Clarinsin maahantuoja) jos heitä lähiaikoina tapaan! :)

 • saara

  Hei höpsöjä kysymyksiä esittelisin. Olen kokeillut tuota nyt pari kertaa, ilman mitään ruskettumisvaikutusta. Käytätkö siis tuotetta koko kropalle? Itse kokeilin ekan kerran koko kropalle 8 tippaa öljyä, toisella kerralla 25tippaa, mutta mitään ruskettumista ei tapahtunut. Onko annostus ihan pielessä? :D

  • Oho! Kuulostaa aika hurjalle! Minä olen lisännyt vartalorasvan sekaan (aamuin illoin alkuun, nyt vaan silloin tällöin), mutta olen ensiksi annostellut kämmenelleni sen verran, mitä menee yhden jalan rasvaukseen. Sen sekaan lisään n. 4-6 tippaa. Lisään tippoja suurinpiirtein tuon verran siihen rasvamäärään, mitä menee yhteen raajaan. Tuota tuotetta käytän ihan koko kropalle. Sait varmaan ohjeet paketin mukana? Itse ainakin olen noudattanut niitä ja olen todella tyytyväinen luonnolliseen tulokseen. :) Tosin minulla oli allakin ihan auringon tuoma päivetys, joten oli ehkä helpompi pitää vaan yllä?

 • Vau, tätä on pakko kokeilla! Oon aina suhtautunut nihkeästi itseruskettaviin, mutta tää vaikuttaa ihan uudenlaiselta ja todella potentiaaliselta. Kiitos vinkistä! :)

  T: Kiti
  http://www.lily.fi/blogit/katso-tarkemmin/nain-kestat-kesakilot

  • Hei toivottavasti on sinullekin se uusi toimiva hittituote! :)

 • meow

  Kiinnostus heräsi. Kiitos vinkistä! :) Hieman hintava mutta ehkä voisi kokeilla kun edellinen tuote loppuu

  • Suosittelen! :) Riittoisuuteensa nähden on minusta suhteellisen edullinen jopa!

 • Ninnukka

  Laitat enää todella vähän asukuvia nyt raskaana ollessasi. Ymmärrän toki että raskaana ei välttämättä viihdy kameran edessä samanlailla kuin normaalisti mutta olisi kiva nähdä myös raskauden loppumetrejen asukuvia, täällä on muitakin raskaana olevia ja vauvakuumeisia :) onnellista odotusta sinulle :)

  • No nyt on tullut muutenkin tosi vähän postauksia heinäkuussa kun olen ollut “lomalla” lasten kanssa. Lapset ovat olleet kotona lomalla myös puolipäivätarhahoidostaan niin minulla on ollut todella vähän mahdollisuuksia edes kuvata omia asuja :/ Ja lomalla on muutenkin ollut nyt mahtumis ongelman takia aikalailla samat mustat vaatteet päällä, mitkä täällä on jo nähty ennenkin, niin en ole kokenut sitä mitenkään erikoisen inspiroivaksi sisällöksi blogiin. Mutta siis niitä tulee varmasti viimeistään elokuussa kun minulla on enemmän aikaa taas blogille! :) Kiitos paljon! <3

 • Katja

  Tyhmä kysymys, mutta laitetaanko tuota siis yö-vai päivävoiteeseen? ☺

  • Ihan oman mieltymyksen mukaan! :) Vaikka molempiin jos siltä tuntuu! :)

 • Alina

  Osaatko sanoa tahraakohan yhtään valkeita vaatteita,niitä kun tulee kesäisin paljon käytettyä? Kiinnostus heräsi kylla! :D

  • No siis mitä olen hyvin lyhyen ajan sisällä kokeillut (istuin valkoisen pyyhkeen päällä kun ekan kerran levitin) niin ei tullut ainakaan vielä mitään tahroja? :o

 • Tiina S.

  Kiitos vinkistä. Ja anteeksi tyhmyyteni jo etukäteen mutta tarkoitatko, että lisäät pari tippaa öljyä kouraan puristettuun vartalorasvaan ja siinä sekoitat ennen levitystä?

  • Juuri näin! :) Eli kouraan vaan rasvaa, siihen öljytipat, sekoitan seoksen käsissäni ja levitän! :)

 • Jenny

  Hei, Hanna! Kiitos tästä suosituksesta :) Haluaisin kuitenkin kysyä, kuinka sekoitat tuotteen rasvan sekaan? Laitatko johonkin erilliseen kuppiin vartalorasvan ja siihen sekaan sitten öljytipat ja käytät kaiken kerralla?

  • Ihan vain lisään rasvaa sen verran mitä lisäisinkin kasvoille / kroppaan ja sitten tiputan tipat siihen. Sitten hieron kämmenillä ja levitän :)

 • Mummeli

  Kokeiltu on jo vuoden verran . Ylläpitää hyvin jo hankittua rusketusta . Peukutan .

  • Kiva että löytyy muitakin peukuttajia! :)

 • Mari Merta

  Ihana postaus, kiitos Hanna.
  Imeytyikö tuote nopeasti??

  • Imeytyy juuri niin nopeasti, kuin se käyttämäsi vartalo- tai kasvorasva! :)

 • aakk

  Tälläkö ei siis voi epäonnistua, jos vaan levittää rasvaa joka paikkaan? En ole ikinä kokeillut itseruskettavia, koska en jaksa sitä säätämistä tahraavien tuotteiden kanssa ja levittämisen haastavuutta. Mutta normaalia rasvaa osaan levittää, joten jos tän kanssa se onnistuu niin helposti niin pitääpä melkeen lähteä stockalle :D

  • En tietysti voi puhua kaikkien puolesta ja omankin ihon kuivuus / tyyppi varmasti vaikuttaa asiaan. Mutta omakohtaisesti olen todella tykästynyt, koska minulla ei ole tullut merkkiäkään mistään rajoista yms. Niin älyttömän tasainen ja hyvä lopputulos.