CATEGORIES

Syksyn uudet punat

24.8.2016

Kesä vierähti hiljaisen rauhallisissa merkeissä, mutta heti elokuun alettua alkoi arki, jonka uusiin tuuliin on ollut ihana sukeltaa täydellisen rentouttavan heinäkuun jälkeen. Ihmiset ovat palanneet toimistolle, mikä näkyy minun työssäni mm. kosmetiikkalähetysten aaltona. Lähetti on lähes päivittäin käynyt oven takana ja tuonut syksyn uutuustuotteita testiin. Snapchatin kautta olen kanssanne jo joitakin meikkitrendejä kosmetiikkamerestä nostanut. Nyt olisi vuorossa syksyn uusien huulipunien testausta.

Lancôme L’Absolu Rougehuulipunat lancome-2872

L’Absolu Rouge on Lancômen vanha klassikko. Nyt se on saanut pienen kasvojenkohotuksen. Uudistunut hylsy on merkin tyylin mukaisesti ylellinen ja kaunis, mutta niin on punakin. Kuvissa näkyvät kolme sävyä ovat suorastaan täydelliset omalle ihonvärilleni. Arjen kaunis nude, tyttömäisen heleä pinkki ja kohtalokas punahuuli. Nudea sävyä olen käyttänyt melkein päivittäin. Miellyttävän kevyt ja raikas lopputulos. Lumenen Vuodenajat-sävy on pitkäaikainen nude-suosikkini. Lancômen nude Nuit & Jour on siitä kevyempi, vaaleampi ja kiiltävämpi sävy.

Plussaa:
Kestävyys
Huulipunan muotoilu tekee punan helpommaksi levittää
Värin intesiteetti
Kevyt ja sopivan kiiltävä koostumus

Miinusta:
Hintava (n.39,90e)
Tarvitsee rajauskynän ja siveltimen täydellisen tuloksen saamiseksi

Maybelline Vivid Matte Liquidhuulipunat maybelline-2842

Viime vuosina nouseva trendi huulipunien saralla on ollut mattaiset huulipunat. Tästä yksi kuuluisimpia esimerkkejä on Kardashian-perheeseen kuuluvan Kylie Jennerin suursuosion saanut Lip Kit. Itse pidän kovasti Vivid Matte Liquid -huulivärin runsaudesta ja samettisesta koostumuksesta. Kuvassa näkyvä syvä punainen nousi kokeilemistani punasävyistä suosikiksi. Runsas syvä väri ja tasainen lopputulos.

Plussaa:
Edullinen (n.9,90e)
Syvä runsas väri
Tasainen mattapinta tekee sileän lopputuloksen
Samettinen koostumus

Miinusta:
Tarvitsee huultenrajauskynän viimeistelyyn
Tahraa helposti

Max Faxtor Lipfinityhuulipunat max factor-2793

Max Factor lipfinity on koostumukseltaan kiva välimuoto edellä mainituista punista. Lopputulos lähentelee mattaa, mutta samalla koostumus on kevyempi ja kestävämpi kuin Maybellinen matta-huuliväri.

Plussaa:
Edullinen (n.13e)
Kestävyys

Koostumus

Miinusta:
Vaikea levittää hylsystä suoraan huulille muotoilun takia
Ei niin intensiivinen väri

L’Oreal Sexy Balmhuulipuna loreal sexy balm

Tämä tuote poikkeaa jo melkoisen paljon perinteisestä huulipunasta. Se on enemmänkin huulivoide, jossa on väripigmenttiä. Se on muotoilun ja keveytensä takia helppo levittää, mutta sävy jää hyvin haaleaksi tummimmassakin punasävyssä. Oikeanpuoleisen kuvan punasävyn tuloksen voit nähdä alla. Sävy ei saanut tarpeeksi syvyyttä lukuisista lisäyksistä huolimatta.

Plussaa:
Voidemainen koostumus tuntuu huulilla kosteuttavalta
Helppo levittää suoraan hylsystä
Ei tahmaa tai tahraa kevyen koostumuksen takia
Edullinen (n.7,90e)

Miinusta:
Ei tuo tarpeeksi väriä huulille

huulipunat huulilla

Siinä muutamia uutuuksia huulipunien saralla. Kokeilin vertailun vuoksi kaikkien sarjojen tumminta punaista omille huulilleni vertaillakseni värien syvyyttä ja punan koostumusta. Suosikkini ovat ehdottomasti Lancômen ja Maybellinen intensiiviset värit. En käyttänyt kuviin huultenrajauskynää tai sivellintäkään. Tältä punat  näyttävät suoraan hylsystä lisättynä ilman muita viimeisteleviä tuotteita.

Tuotetestauksien jälkeen minulle jää laatikoihin pyörimään aina valtava määrä tuotteita, jotka pyrin jakamaan eteenpäin mahdollisimman nopeasti. Tähän mennessä olen vienyt niitä erilaisiin keräyksiin ja antanut niitä perheelle ja kavereille. Mutta enemmän kuin mielelläni jakaisin niitä teidänkin kesken! Onko teillä jotain ideoita/toiveita toteutuksen suhteen? Jos vaikka jakaisin niitä Snapchattini (strictlystyle) kautta teille, jotka nopeiten ehtii ne itselleen noutaa? :)

Kaikki kuvissa näkyneet huulipunat olen saanut maahantuojilta testiin.

10 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Allu

  Onko mahdollista saada tuotteita, vaikka se pitäisi postittaa? Jos siis maksaa vaivanpalkkaa postituskuluista ja siihen liittyvästä pakerruksesta? :)

  • Ikävä kyllä näiden kanssa suosin heitä, jotka ovat lähellä ja keitä voin kasvotusten nopeasti tavata. Kyse ei ole rahasta vaan yksinkertaisesti siitä, että minulla on todella vähän aikaa käytettävänä tällä hetkellä :/ Pahoitteluni. :(

 • Haidi

  Vitsi tuo Lancome ja ihania sävyjä muutenkin! :) ei yhtään hullumpi idea vaikka snapissa jakaa tuotteita eteenpäin!

  • Noi Lancomen sävyt oli kyllä tosi hyviä juuri mun ihosävylle. Ja snappia tosiaan tulen käyttämään näiden jaossa nyt! :)

 • Laura R

  Tai sit vaan pistät täällä arpoen, itselleni kelpaa kyllä vähän käytetty puna oikein hyvin :)

  • Snapissa sovinkin juuri ekat treffit tälle päivälle :) Varmasti tulen toteuttamaan näitä enemmänkin SNapin kautta tulevaisuudessa. Kiva tavata teitä ja ihanaa jos voi näillä tuotteilla teitäkin konkreettisesti ilahduttaa! :)

 • Karoliiiiiiiiiina

  Moikka! Ei sulla sattuis olemaan siitä Maybellinen Vivid Matte Liquid punasta sävyä nro 30, Fuchsia ecstasy? Ystävän kanssa kierrettiin tänään kaikki Helsingin liikkeet läpi eikä sitä ollut missään saatavilla. Itse ostin omani Tallinnan lautalta ja nyt yritettiin löytää sama sävy myös ystävälleni, mutta huonoin tuloksin.

  • Katsoin kaikki läpi eikä minulla ole sellaista sävyä ollutkaan! Suomessa jaetun lehdistötiedotteen mukaan sitä on vain kuudessa eri sävyssä ja niistä mikään ei ole Fuchsia Ecstasy? Eli varmaan Tallinnassa eri sävyt saatavilla, kuin Suomessa?

   • Karoliiiiiiiiiina

    Oho, en nyt mitään tollasta osannut odottaa! Pitääkin sit ruveta rekrytoimaan mahdollisia Tallinnaan menijöitä… Mutta kiitos tästä tiedosta! :)

    • Joo siltä näyttäisi! Netistä olin huomaavinani enemmänkin sävyjä kyseiselle sarjalle, mutta Suomeen tosiaan tuli vain kuusi eri väriä, mistä mikään ei ollut tämä Fuchsia niminen :/