CATEGORIES

Kiireisen mattalakka

21.9.2016

essie-lakat-3599 essielakka2 essie-lakat-3606 essielakat3 essie-lakat-3650essie-lakat-3557 essielakka essie-lakat-3618 essie-lakat-3649 essielakat4essie-lakat-3527

Nyt löytyi äidin kiireisiin sopiva kynsilakka! Essien uusi cashmere matte-kynsilakka ei ole ainoastaan tekstuuriltaan miellyttävä, mutta se kuivuu ihan ennätysvauhtia! Suurin ongelma omien kynsieni ylläpidossa kun on aika. Päivään riittää noin miljoona ja yksi akuutimpaa tehtävää kuin kynsienlakkaus, eikä minulla ole aikaa tai kärsivällisyyttä odotella lakan kuivumista. Mutta tässä lakassa ei ollut sitä ongelmaa. Kun olin lakannut molempien käsien kynnet, oli ensiksi aloittamani käden kynnet jo kuivat! Iso plussa häslääjälle.

En ole aiemmin välittänyt mattapintaisista kynsilakoista, mutta jokin tämän kynsilakan pehmeässä ja tasaisessa lopputuloksessa viehättää. Suosin kynsilakoissa pehmeän neutraaleja sävyjä, koska jos väri vähän käytössä lohkeaa, ei se ole välittömästi niin huomattava. Kyseisessä sarjassa on kolme tähän vaatimukseen sopivaa sävyä. Kuvassa olen lakannut kynteni vaaleimmalla wrap me up-sävyllä. Lopputuloksena on kaunis luonnonvalkoinen väri, joka sopii kaiken kanssa.

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Jonna

  Tosi kauniita sävyjä! Täytyy laittaa nämä hankintalistalle :)

  • Eivätkö olekin?! Niin ihanan hempeitä ja käytännöllisiä!

 • Haidi

  Miten kauniit kuvat ja täydellisen sävyisst lakat! Tästähän täytyy lähteä ostoksille :D Essien lakat on ihan omia lemppareita ja jos nämä kuivuu näin nopsaan ni täytyypäs vielä testata!

  • Kiitos! Sävyt olivat niin kauniit, että ne innostivat kuvaamaan vähän enemmänkin :D Mutta siis kuivuminen on kyllä ennätys nopeaa! Ihan älytöntä! Iso plussa.

 • Essien lakat ovat ihania! Oletko kokeillut Essien Gel Setter Top Coat? Itselläni on aina sama ongelma kynsien lakkailun kanssa ja myös se, että en ehdi lakata niitä tarpeeksi usein. “Omalla ajalla” valitsen myös todellakin mieluummin vaikka jumppatunnin kuin että ehtisin istua manikyyrissä, vaikka ihanaa sekin toki olisi. ;) Olen aivan rakastunut tuohon Gel Seter-lakkaan, sillä se pitää lakkauksen kauniina vaikka kuinka pitkään! Mattalakan kanssa se ei tosin sovi välttämättä, sillä se tekee kynsille kiiltävän pinnan.

  • En ole koskaan kokeillut! Kuulostaa hyvältä tuotteelta! Mä itseasiassa tein niin (kestävyyttä pidentääkseni) että lisäsin tokan lakkakerroksen päälle essien top coatin. Siitä tulee tosiaan kiiltävä päällys… Täten lisäsin päälle vielä kerroksen mattalakkaa ja nyt on kiva lopputulos! Toivottavasti kestääkin! :)

 • saara

  Mun mielestä jokaisessa äitiyspakkauksessa pitäis tulla mavalan mavadry kynsien pikakuivattaja, toimii!

  • :D Siis todellakin! PItää katsastaa tuote! :D