CATEGORIES

Syksyn tuoksuja

22.10.2010

Kuten mainitsin aikaisemmin, minulla ei ole sitä yhtä omaa tuoksua, vaan käytän hajuvesiä vuodenajan seka oman fiilikseni mukaan. Näin syyskuukausina minulla on kolme lempparia, joiden välillä vaihtelen.
DKNY Be Delicious

Hyvin raikas omenainen tuoksu on kuin luotu syksyyn. Muotoilustakin voi päätellä, että tuoksussa on käytetty pääasiassa omenaa, mutta sesasta voi löytää myös greppiä, kurkkua, ruusua, meripihkaa ja tuberoosaa.


Lacoste Pour Femme

Tämä on minusta hyvin romanttinen ja elegantti tuoksu, joka säilyy iholla pitkän. Tämä Lacosten sivistyneeksi kuvailema tuoksu on hyvin hellä ja hienovaraisen kukkaisa. Se sisältää pehmeän sekoituksen kukkaistuoksuja ja häivähdyksen mausteita.


Donna Karan Cashmere Mist

Tämän tuoksun nimi osuu naulankantaan, sillä se on äärimmäisen hento ja pehmeä. Puuterimainen tuoksu koostuu pääosin jasmiinista, vaniljasta ja santelipuusta, mikä saattaa kyllä monen nenään olla jopa raskas. Itse pidän tuoksusta kovasti, sillä se tuo mieleen äitini.
On se kuma miten tuoksut voivat tuoda joitain tunteita ja muistoja niin vahvasti pintaan.

3 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Heidi

    Tuoksuista tulee muistot niin vahvasti pintaan sen takia, että tuoksureseptoreista lähtevät hermot päätyvät aivoissa alueelle, joka säätelee tunne-elämää ja muistoja.(Suunnilleen noin se muistaakseni meni, luin asiasta juuri viime viikonloppuna. :) )Be Deliciousin ostamista olen harkinnut monesti, mutta jokin siinä tökkii lopulta. Tykkään tosi paljon hajuvesistä, tällä hetkellä suosikkini ovat Dolce&Gabbanan L'Imperatrice ja Calvin Kleinin in2u. Jälkimmäisen kohdalla ihastuin erityisesti siihen, miltä se tuoksuu ihollani.

  • Madison

    On mielenkiintoista aina kuulla mista tuoksuista kukin pitaa ja miten tuoksuista ollaan just erimielta. Meilla on hyvin erinlainen tuoksumaku. Minusta Donna Karanin tuoksu on juuri raskas. :)Ja toki tuoksut tuoksuu erilta jokaisella, riippuen ihon PH-arvosta. :)

  • Maija

    Donna Karan on ehdoton lempparituoksu jo pitkältä ajalta… Välillä kun tätä tuoksuttelee niin saa uppoutua hetkeksi muistelemaan <3 Rakastan kun tuoksut tuo niin paljon mielleyhtymiä ja fiiliksiä <3