CATEGORIES

Valoa kasvoille

24.10.2016

lumene-illuminazer-4688 lumene-illuminazer-4696 lumene-illuminazer-4703

Tarkkasilmäisimmät ovat varmaankin jo huomanneet Lumenen uudistuneen ilmeen? Viime kuun lopussa suomalainen kosmetiikkabrändi Lumene uudisti joukon tuotteitaan ja toi markkinoille rivin himottavia uutuuksia. Uusi filosofia korostaa luonnonkauneutta, Suomen eksotiikkaa ja raaka-aineiden puhtautta, joiden siivin tähdätään vahvemmin myös kansainvälisille markkinoille. Ymmärtääkseni kaikki merkin sarjat ja purnukat menevät uusiksi, mutta nyt alkajaisiksi lanseerattiin ihonhoitosarjat Valo ja Lähde, sekä meikkisarja Invisible Illumination.

Itse en ole ehtinyt Lähde- tai Valo-ihonhoitosarjoja vielä kokeilemaan, mutta nyt muutaman viikon olen lisännyt arkimeikkiini uuteen meikkisarjaan kuuluvaa Instant Illuminazeria, joka tekee juuri sen mitä nimi sanoo. Se tuo välittömästi huiman annoksen valoa ja loistetta kasvoille. Tuote on saatavilla kahdessa eri sävyssä: vaalea shimmering dusk ja lämmin rosy dawn, joka tuntui olevan minulle se oikea valinta. Olen lisännyt purkin pipetillä sitä muutaman tipan meikin päälle niihin kohtiin, joita haluan korostaa, kuten poskipäille, t-alueelle sekä leuan keskikohtaan. Aivan ihana tuote, joka tuo ihanan luonnollisen hehkun kasvoille ja se on helppo lisätä omaan tuttuun ja turvalliseen arkimeikkiin. Suosittelen kurkkaamaan ennen ja jälkeen havainnekuvat ruotsalaisen Annica Englundin blogista. Kerrassaan mahtava uusi highlighter! Sen verran myyty olen tästä uutuudesta, että muita Lumene uutuuksia on kokeiltava myös kunnolla ajan kanssa. Myös purkkien ja pakkausten uudistunut ilme saa minulta ison kasan plussapisteitä. Kauniita ja tyylikkäitä pulloja, jotka ovat myös ilo silmälle.

Kuvan tuote saatu testiin Lumenen lanseeraustapahtumasta.

15 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Annika

  Lumene on mun ihan ehdoton suosikki! Ja myöskin ainoa joka sopii mun erittäin allergiselle iholle :D ulkomailla asuessa on hankalaa, mutta varastoin kaikkea aina kunnolla mukaan Suomen lomilla! Kunpa Lumenea ruvettais myymään myös Saksassa!

  • Moni on tuota tosiaan sanonut, että toimii poikkeuksellisen hyvin herkälle iholle! Toivotaan nyt tosiaan, että tämän upean uudistuksen myötä Lumene saisi maailmalla sellaista jalansijaa, mitä se ansaitsisi! Uusille markkinoille vaan mars! <3

 • Emma

  Hei,

  Ei liity postauksen aiheeseen, mutta kyselisin millä pidät hiuksesi noin kiiltävänä vaikka et ymmärrykseni mukaan värjää hiuksiasi. Itse kun lopetin värjäämisen niin kiilto katosi ja hiukset näyttävät jotenkin elottomilta vaikka oma värini onkin itselleni mieluinen.

  • Minä itseasiassa käytän hiuksiini niin vähän tököttiä kuin mahdollista. Varmaankin tapani kuivata hiukset vaikuttavat kiiltoon? Nimittäin kuivaan ne lähestulkoon aina märkinä paplareille käärittynä. Kiitos kohteliaisuudesta, mutta en osaa sanoa tähän suoraa vastausta kun en tosiaan värjää tai käytä mitään erityistuotteita. Shampoo ja hoitoaine on Tigin sininen recoverya. :)

   http://i.beautyspin.com/view/16/tigi/tigbhrw_ksha30_01__9.jpg

 • Haidi

  Ihastelinkin noita uusia purkkeja kaupassa, mutta vielä ei tarttunut mitään matkaan! Juurikin tämä tuote jäi erityisesti mieleen :)

  • eikö olekin kauniita? :) Tuo lasi ja niiden hehku tuo ihan oman säväyksen tuotteelle! :)

 • Elisa

  Voi kun näitä saisi tilattua ulkomaillekin… ulkosuomalaisena on välillä todella vaikeaa päästä käsiksi upeisiin suomalaisiin tuotteisiin :( Ensi vuonna ehdin varmaan tutustumaan näihin paremmin, kun tulen käymään Suomessa.

  • Vasta jenkkeihin ja ruotsiin näitä sarjoja taidetaan viedä. Mutta ehkä muihinkin maihin vielä toivon mukaan tulevaisuudessa! :) Ymmärrän niin harmituksen, saman kanssa minäkin pitkään painin. Mutta ensi vuoteen! :) Toivottavasti löydät omasi!

 • Oona

  Mikä tuo kynsilakka on mitä sinulla on kuvissa? Olen about tuollaista sävyä etsiskellyt :)

  • Hei se on essien! Se on geelilakka, jonka päälle tulee kovettava päällyslakka! Voisin tehdä oman postauksen aiheesta! :)

   • Oona

    Tee vaan! En olekkaan tuollaisesta kuullut:)

 • Jaana

  Lumene on kyllä kohentanut profiiliaan häkellyttävän paljon. Ja tuotteet itsessäänhän ovat ihan loistavia. Itselleni Lumene sopii todella hyvin. Kesällä ihastuin oranssissa pipettipullossa myytävänä hyaluronihapposeerumiin ja Lumenen CC-voiteesta minulta on usein kysytty(jopa ammattimeikkaajat), mitä meikkivoidetta käytän, kun meikkipohjani näyttää niin kauniilta. Kyllä saadaan olla ylpeitä omasta suomalaisesta Lumenesta!

  Kiitos tästä tuotevinkistä Hanna! Täytyy hakea käsiini tämä kaupasta ja kokeilla :)

  • Ihan samaa mieltä! Vasta Suomeen takaisin muutettuani olen todella päässyt fiilistelemään Lumenea ja moni suosikkimeikkini on heiltä! Mm. meikkivoide blur, kulmakarvatuotteet, hyaluronihapposeerumi, huulipunasävy vuodenajat… Ja nyt tämä! Ihana tuote! Juuri näin! Ylpeitä saadaan olla ja olisi kiva nähdä Lumenen menevän ryminällä laajemminkin kansainvälisille markkinoille! :)

 • Jasmin

  Olen aina suosinut lumenen tuotteita herkän ihoni myötä ja haluan ostaa suomalaisia tuotteita, mutta tosiaan aivan ihana tämä uudistus! Raikkaan ja tyylikkään näköisiä purnukoita ja uskon että sisällötkin sopivat edelleen iholleni:)

  • Minun siskoni ja äitini ovat sanoneet samaa, että herkän ihon myötä Lumenen tuotteet ovat sopineet heille aina parhaiten. Ja tämä uudistus on kertakaikkisen upea. Todelinen face lift. Saa tuote arvoisensa pakkauksetkin! :)