CATEGORIES

Matkakosmetiikka kasvoille

17.5.2012

Toissapäivänä esittelin teille osan aurinkovoiteistani, jotka lähtivät totutusti mukaan Espanjan lomalleni. Esittelemieni aurinkorasvojen lisäksi mukaan lähti myös paljon muuta kosmetiikkaa. Kotona käytän pääsääntöisesti tällä hetkellä Guerlainin ihonhoitotuotteita, mutta matkalle suunnatessani harvemmin otan isoja pullojani mukaan. Tällöin ostan joko oman Travel Size kitin taikka käytän saamiani ilmaisia näytepakkauksia, joita usein saa mukaan toisen tuotteen oston yhteydessä kassaneidiltä.

Tällaista tavaraa on tällä kertaa mukana:

img_5420

Clarinsin ihonhoito tuotteet ovat kovin mieluisia. Ne tuoksuvat hyvältä ja hellivät ihoa. Tämän puhdistusmaidon olen ostanut aikoinaan osana Travel Size -pakkausta, jota pidän mukana matkoillani. Se on mukavan pieni, joten se ei vie matkalaukussa liikaa tilaa. Mukana tuli myös samaisen merkin kasvovesi sekä kosteusvoide.

img_5428

Tämän pullon etiketti ei paljasta todellista sisältöään. Minulla on ollut tapana säilyttää joitakin pienempiä pulloja niiden käytyä tyhjiksi. Näin saan pakattua mukaan haluamaani tuotetta pienemässä koossa välttyäkseni suuremmilta kantamuksilta. Tähän vanhaan La Merin näytepulloon olen täyttänyt Lumenen öljytöntä silmämeikinpoistoainetta. Minulla kun on edelleen nuo ripsienpidennykset, tulee minun käyttää silmienympäryksen puhdistukseen öljyttömiä tuotteita, jotta ripset pysyisivät mahdollisimman pitkään hyvinä menossa mukana. Näin saan tarvittavan määrän pakattua, eikä mukana tarvitse kuljettaa isoja alkuperäisiä pakkauksia.

img_5403

Tällä kertaa kävi niin, ettei minulla ollut tarpeeksi yhtä tiettyä kasvovettä, joten otin kolme eri pientä pulloa mukaan matkakoissa. Saan nuo melko varmasti käytettyä tämän loman aikana. Näin minun ei tarvitse niitä takaisinpäin Suomeen kuljettaa (no ehkä yhden, jota voin sitten täyttää haluamallani tuotteella tulevaisuudessa). Cliniquen pullo taitaa olla Clarinsin pullon lailla osa vanhaa matkakokosettiäni, mutta Elemis- sarjan pullo oli ilmaisjakelunäyte.

img_5407

Kosteusvoiteiden kanssa oli tällä kertaa sama ongelma kuin kasvovesien. Minulla ei ollut yhtä tarpeeksi täyttä olevaa tuubia, joten otin kolme erilaista pientä rippeineen. Clarinsin kosteusvoide kuului osana aikoinaan ostamaani matkakokosettiä, mutta nuo kaksi muuta ovat saatuja näytteitä eri ostojen yhteydessä.

img_5446

Ja vielä viimeisenä, mutta ei vähäisimpiänä, lähti mukaan Biothermin Skin Vivo yövoide. Tätä tuotetta käytän jatkuvasti myös kotona ollessani, sekä koko on tuotteen normaali pakkauskoko. Yö on aikaa, milloin iho lepää sekä pääsee korjaantumaan. Siksi onkin äärimmäisen tärkeää muistaa aina pestä meikit iltaisin pois ja helliä ihoa sopivilal tuotteilla. Täm yövoide on oma suosikkini. Sen koostumus on äärimmäisen pehmeä ja helposti levittyvä. Tuoksukin lähentelee jotain viettelevän makeaa tuoksua? Hattaraa kenties? :) Tämä tuote auttaa ihoa taistelemaan ikääntymistä vastaan ja auttaa sitä luomaan uusia terveitä ihosoluja. Monen vuoden ajan olen tätä jo käyttänyt ja suosittelen lämpimästi!

3 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • noracarolin

    Superkiitos ihanasta blogista ja mahtavaa lomaa! Olet upea!

  • itse olen myös miettinyt Skin Vivon hankintaa, oletko huomannut sen myötä mitään eroa ihossasi vai onko se suhteellisen perusvoide:)?

    Kivaa loman jatkoa!

  • Mulla on kotona myös erikseen yövoiteena Cliniquen Moisture Surge, jonka ostin heräteostoksena jättikoossa. Se on kyllä sellainen kasvovoide, että jos vähänkin kiristää tai iho tuntuu kuivalta, heti levityksen jälkeen alkaa helpottaa. :) Cliniquen kasvovesia on ollut ja tuo nro 2 tuntui omalle iholleni liian vahvalta ja kuivatti, mutta mild-versio niistä kasvovesistä sopii ilmeisesti iholle kuin iholle.