CATEGORIES

Raikas ja valoisa uusi Lumene

16.11.2016

*Kaupallisessa yhteistyössä Lumenen kanssa*

Ehdinkin aiemmin mainita, että suomalaisten ylpeyden aihe Lumene on läpikäynyt upean uudistuksen. Sen uusi ilme on entistäkin raikkaampi, hehkuvampi ja upeampi. Miten kauniita purkkeja ja purnukoita! Kauppoihin on hiljattain saapunut ihonhoitosarjat Valo (kirkastava) ja Lähde (kosteuttava), mutta erityisen paljon hypetystä osakseen on saanut Lumenen ihan uusi tuotekategoria: meikkisarja Invisible Illumination.

Me suomalaiset vaalimme luonnollisuutta ja aitoutta. Invisible Illumination meikkisarja mahdollistaa sen uudella tavalla nyt meikissäkin. Uusi innovatiivinen meikkirituaali yhdistää ihonhoidon ja meikkituotteet, jotka saavat kasvosi hehkumaan kauniin luonnollisella tavalla. Tämä kevyen raikas meikkisarja ei peitä, vaan se korostaa uniikkia kauneuttasi.

lumene-invisible-illumination-7475

Tuotteet vasemmalta oikealle:

Instant Glow Sävyseerumi (levitetään kasvoille kauttaaltaan)
Instant Glow Hehkupisarat (nestemäinen aurinkopuuteri varjostusten tekoon)
Instant Glow Poskipunapisarat (nestemäinen poskipuna)
Nordic Light Valopisarat (pehmeämpi sävy: rosy dawn)
Nordic Light Valopisarat (korostavampi sävy: shimmering dusk)

lumene-invisible-illumination-7521 lumeneii

Sarjan tuotteet ovat koostumukseltaan silkkisen pehmeitä ja höyhenen kevyitä kasvoilla. Niitä ei ole tarkoitettu peittämään, vaan pikemminkin vain korostamaan kasvojesi kaikkia upeita puolia. Minä olen jo vuosia käyttänyt kahta meikkivoidetta, joiden avulla teen contouring meikkipohjan, joka on ollut nyt viimeisen vuoden ajan melkoisen pinnalla. Kahta meikkivoidetta kun sekoittaa keskenään, voi lopputulos olla helposti paksu ja tunkkainen. Jos haluat saada aikaiseksi varmasti raikkaan ja kevyen contouring-meikin, kannattaa tutustua tähän uuteen tuotesarjaan.

Suosikeiksini tästä uudesta sarjasta nousi kaksi tuotetta. Nordic Light Lip Perfector -huulivoide sekä Nordic Light Instant Illuminazer -valopisarat. Olen tykästynyt niihin jo niin kovin, että ne ovat päässeet arkimeikkini vakiokalustoon. Ne tekevät sen, mitä lupaavatkin: korostavat ihon ja kasvojen omaa hehkua luonnollisella tavalla tehden lopputulosta raikkaan ja hehkuvan. Ihana lisä omaan arkimeikkiin.

lumene-invisible-illumination-8700 lumene-invisible-illumination-8448lumene-invisible-illumination-8731 lumene-invisible-illumination-8740 lumene-invisible-illumination-lip

Erityisen ihastunut olen tuohon huulivoiteeseen. Se ei ainoastaan tee huulista tasaisempia, mutta se myös kosteuttaa ja tuo kauniin kiillon. Luonnollisen rosahtava sävy sopii varmasti kaikille. Vaikka pidän huulipunista, olen melkoisen laiska niitä käyttämään ja arjessa suosinkin muutenkin nudea huulisävyä. Tämä ihana tuote sopii täydellisesti hyvin raikkaan ja luonnollisen arkimeikin lisäksi. Rajauksia ei tarvita.

Ja sitten niihin valopisaroihin, joita kaikki hehkuttavat. En ole ennen törmännyt tuotteeseen, joka toisi yhtä tehokkaasti valoa kasvoille. Jo muutama tippa tuo huiman eron meikkiin. Tuote on saatavilla kahdessa eri sävyssä: vaalea shimmering dusk ja lämmin rosy dawn. Viimeksi mainittu on pehmeämpi sävy ja sopii minusta siksi paremmin omaan arkimeikkiini. Jos tahtoo vaikkapa iltameikkiin asteen enemmän korostusta, kallistuisin taas valkoisen shimmering dusk-pullon puoleen.

lumene-illuminazer-4696

Olen lisännyt purkin pipetillä 2-3 tippaa poskipäille, 1 tipan leualle ja vielä yhdet tipat silmän kulmaluulle jo valmiin meikin päälle. Sitten sormella olen kevyesti taputellut nesteen tasaiseksi meikin joukkoon. Tämä viimeistely tuo arkimeikkiin niin paljon luonnollista raikkautta ja hehkua, että olen jo ihan koukussa. Lisää tuotetta kutienkin hyvin vähän kerrallaan, sillä se on niin tehokkaan upea tuote, että vaarana on kiiltää liikaa jos innostuu. Toissapäivänä vahingossa sutaisin sitä kunnolla koko otsalle. Kiiltoa oli niin paljon, että ei siinä enää puuterikaan pelastanut. Joten muista: jo ihan pieni tippa on riittävä tuomaan upean ja luonnollisen hehkun kasvoille.

lumene-invisible-illumination-8776 lumeneinvisibleillumination lumene-invisible-illumination-8812

Ja lopuksi saan arpoa teidän upeiden ihmisten kesken Lumene Invisible Illumination tuotepaketin, jonka arvo on 125 euroa. Paketti sisältää seuraavat tuotteet:

Instant Glow Sävyseerumi
Instant Glow Hehkupisarat
Nordic Light Lip Perfector -huulivoide ja
Nordic Light Valopisarat (rosy dawn)

Arvontaan osallistut kun kommentoit tähän postaukseen, mitä luonnollisen raikas arkimeikki sinulle merkitsee? Aikaa osallistua arvontaan on 20.11. sunnuntaihin saakka. Voittajalle ilmoitan voitosta suoraan sähköpostilla heti seuraavana maanantaina. Onnea arvontaan ja valoisan ihanaa päivää kaikille!

568 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Satu

  Hyvää oloa :)

 • Heidi

  Se merkitsee sitä että voin lähteä kotoa itsevarmana kauniissa meikissä, mutta silti niin luonnollisena ja omalta itseltäni näyttäen :)

 • Delle

  Vieläkö ehtii mukaan?
  Sain näytteeen Lumenen uudesta sävyseerumista ja olin myyty! tykkään sekoittaa sitä bb-.cc- tai meikkivoiteeseen. Saan hienosti hohtavan hipiän!

 • Tiina

  Kevyt ja raikas on päivän trendi ?.

 • Susci

  Ihana arvonta!
  Oma arkimeikkini muuttuu päivän mittaan tietokoneen ruutua tuijotellessa tunkkaisksi ja rasvaiseksi. Kuulas hehku olisi ihannetila. Täytyy ottaa kokeiluun nämä uudet tuotteet.

 • HennaM

  Luonnollinen arkimeikki on minulle tärkeää siinä mielessä, että mielestäni työympäristöni on sellainen, etten koe hirveän vahvaa meikkiä omalla kohdallani “sopivaksi”. Haluan näyttää kuitenkin edustavalta ja siistiltä, ja oma naamani vaatii hieman kyllä meikkiä siihen :D Pieni luonnollisen näköinen hehku piristäisi, varsinkin väsyneinä maanantaiaamuina.

 • Salla

  Sellainen arkimeikki on super, jonka avulla pienet virheet on peitetty ja näyttää huolitellulta ilman, että näyttää meikatulta.

 • Maija

  Sellanen mikä saa ittensä hehkumaan :)

 • Emilia

  Luonnollisen raikas arkimeikki on minulle arjen piristys :) . Kun on kotona lasten kanssa, tekee pienikin meikki jo ihmeitä mielentilalle, ei näytäkään väsyneeltä kotiäidiltä koko ajan :D .

 • Hanna Aho

  Onneksi löysin postauksesi Lumenen uusista tuotteista. Kuulostaa ja vaikuttaa hyvältä tuotepaketilta. Luonnollinen arkimeikki on ollut jo pitkään osa arkeani, mutta näillä saisin hieman uutta ilmettä nykyiseen ja melko tavalliseen arkimeikkiini. Luonnollisen raikas arkimeikki korostaa luontaista kauneutta, mutta saa kauneimmat piirteesi vieläkin paremmin esiin, ja silti näytät huolitellulta ja kauniilta.

 • AP

  Kevyt kuultava meikkipohja ja siisti kevyt silmämeikki. Eli kevyt meikki tuo huolitellun olon ja sen voi laitettuaan unohtaa.

 • Marbella

  Miten ihania tuotteita taas Lumenrlta. Olen niin ylpeä suomalaisesta laatumerkistämme kauneuden saralla. Olisi huippua kokeilla näitä uutuuksia. Kiitokset Hanna mahtavasta blogistasi.

 • Kirsi Pääkkönen

  Arvostan sellaista kevyttä arkimeikkiä, joka saa minut näyttämään huolitellulta ja rennolta, eikä liian laitetulta. Kahden lapsen äitinä meikki on ihana saada myös mahdollisimman nopeasti kasvoille.

 • Anne

  Ja merkitsee minulle jokapäiväistä varmuutta omasta ulkonäöstä ja hyvästä olosta :) !

 • Anne

  Tulisi tarpeeseen, nämä vaikuttaa erittäin hyville tuotteille :)!

 • suvi

  Se merkitsee itsevarmuutta ja huoliteltua oloa.

 • Marianne

  Luonnollisen raikas arkimeikki merkitsee minulle puhtaalle iholle luotua kevyttä meikkiä, joka korostaa piirteitäni.

 • Susanna t

  Ohut huoliteltu meikki. Tasoittaa ihon sävyä mutta josta kuitenkin iho näkyy kauniisti läpi.

 • Leena Ketola

  Töissä on kiva olla huoliteltu ja saada asiakkailtakin kiitosta ulkonäöstä

 • Emma

  Kyllä yleinen fiilis on parempi, kun meikki on onnistunut ja ei tarvitse kauhistua aina kun katsoo peiliin. Ennen aikaisia työpäiviä ei kovin huolellista meikkiä ehdi tehdä mutta noilla tuotteilla varmasti saisi aamuisinkin kasvot näyttämään heränneiltä, asiakaspalvelutyössä kun on, niin ei ihan räjähtäneeltä haluaisi näyttää :D

 • Jaana

  Minulle luonnollisen raikas meikki tarkoittaa kevyesti tasoitettua ihoa, kerrosta ripsiväriä ja iloista hymyä.

 • Elina S.

  Arkimeikki on hyvä olla luonnollisen ja kevyen näköinen ja plussaa toki on, jos se on kuitenkin pysyvä, ihoystävällinen ja nopea toteuttaa.

 • Anu Hartikainen

  Raikkautta ja hehkua koko olemukseen

 • Apple

  Pelastaa aina niin kiireisen aamun! Kesät, talvet :)

 • Anniina T

  Sitä että saan tehtyä sen helposti ja nopeasti, saan fressiä ilmettä arkeen ja töihin : )

 • Jenni Haikonen

  Luonnollinen ja raikas meikki

 • white

  Oikeastaan luonnollinen meikki on ainoa vaihtoehto: olen vuoden vanhan tytön kanssa kotona, joten kevyt meikki freshaa sopivasti tekemättä pakkelikerrosta,jonka neiti pyyhkisi vain pitkin omaa täydellistä ihoaan… :-D

 • Heidi mariia

  Luonnollinen raikkaus on luonnollisuutta hehkuva kevyt ehostus joka piristää ilmettä ja tuo valon kauniisti iholle. Tunne siitä että on hyvä olla itsensä kanssa.

 • Marika

  Iho on puhdas ja raikas, jonka päälle on helppo tehdä kevyt nopea meikki! :)

 • Sanna Nevalainen

  Nopea tehdä ja näyttää pirteältä koko päivän.

 • Katja Hyttinen

  Itsevarmuutta ja pirteyttä päivään. Ja Lumenen uudet tuotteet näyttävät kaikki niin houkuttelevilta että tekisi mieli ostaa kaikki..heti❤️

 • Lotta

  Mielikuva, joka minulle tulee suomalaisesta kauneudesta on vaikea kuvata sanoin..jostain syystä mieleeni tulee kirpakan makea ja raikas syysomena, syksyn vieno tuuli sekä ilman kosteus. En osaa sanoa mistä nämä ajatukset tulevat, mutta ainakin Lumene on tehnyt erittäin houkuttelevan tuotelanseerauksen!

 • Ida

  Arkimeikki merkitsee mulle sitä, että voi näyttää töissä hyvältä kotimaisella osaamisella!

 • Laura

  Luonnollinen meikki merkitsee minulle valtavasti. Olen kamppaillut aknea vastaan viimeiset 10 vuotta, mutta nyt olen saanut viimeisen puolen vuoden sisällä nauttia sileästä ja kirkkaasta ihosta. On mahtavaa, ettei minun tarvitse käyttää enää paksua pakkelikerrosta, mutta joudun edelleen opetella kuulaan ja kevyen meikin tekemistä. Luonnollinen meikki onnistuu jo, ja siitä olen iloinen, mutta erilaisia korostustapoja täytyy vielä treenata. :) Luonnollinen arkimeikki tarkoittaa ja merkitsee muuten myös sitä, että aamuisin selviän liikenteeseen varmaan puolet nopeampaa kuin ennen :D

 • Miude

  Se merkitsee huoliteltua ja raikasta yleisilmettä.

 • Tiina

  Huoliteltua oloa ja pirteyttä päivään

 • Saana Porthén

  Luonnollisen raikas arkimeikki on minulle tärkeä asia, jonka merkitys on kolmenkympin lähestyessä korostunut. Ennen en meikannut juuri ollenkaan, mutta nyt tuntuu, että tummat silmänaluset ja atopian aikaansaamat pienet juonteet on hyvä peittää kevyesti. Paksua pakkelia on kuitenkaan mielestäni turha laittaa, vaan on parempi keskittyä omien piirteiden hillittyyn korostamiseen ja ihon kirkastamiseen ja kosteuttamiseen.

 • Taru

  Helppo ja huoleton arkimeikki sopii kiireisiin aamuihini! :)

 • Pekkala

  Sain ihanalta lumene myyjältä näytteen tästä ja rakastuin hehkuvaan poskipunaan♡ Luonnollinen ja kaunis,sitä ovat suomalaise naiset!

 • TiiaHanna

  Luonnollisen raikas meikki tarkoittaa itseni kohdalla kuulasta ihoa, huoliteltuja kulmia sekä kevyttä kiiltoa huulilla (yleensä jo pelkkä huulirasva riittää, varsinkin näin kylmemmillä säillä huulten rohtuessa jätän tummemmat punat yms odottamaan parempaa hetkeä).

 • Taina

  Arkimeikki on parhaiden puolien korostamista ja ihon virheiden peittämistä ilman, että lopputulos näyttää liian meikatulta.

 • Julia R

  Luonnollinen ja raikas arkimeikki antaa itsevarmuutta tulevaan päivään!

 • Terhi

  Kylläpä tekisi tämä tuotepaketti hyvää tuoreen äidin kasvoille. ?

 • Mitä vanhemmaksi tulee, sitä tärkeämpi luonnollinen ja helppo meikki on. Sen merkitys on aika suuri, jotta näytän raikkaalta ja huolitellulta ilman, että töissäkään meikki hyppäisi pääosaan. Ja pientä lisä hehkua rakastan, mutta en ole vielä löytänyt tarpeeksi simppeliä, joten ehkä tässä olisi uusi kokeiltava.

 • Nanna

  Ikääntyvälle iholleni juuri tuollaiset kevyet ja valoa tuovat meikit tuovat iholle hehkua eikä paksun pakkeloinnin tuomia ryppyjä näy missään. Lumene on myös suomalainen tuote (suosin suomalaista, kosmetiikasta ruokaan), kaikki kotimaisuus kunniaan. Ihana että ovat saaneet markkinoille nyt nämä uudet ihanat tuotteet.

 • Kiki

  Vanhana akne-naamana on nykyisin aivan ihanaa meikata kevyt meikkipohja ja olla siihen tyytyväinen kun ei enää tarvitse pakkeloida paukuroita piiloon! Lisäksi en asu Suomessa joten täytyy muutenkin aina Suomen reissuilla hamstrata Lumenea – super hyvä!!

 • Heleen

  Raikas ja hehkuva iho kevyellä ehostuksella :)

 • Sari

  On kyllä ihan kertakaikkiaan kaikki kaikessa.

 • Sohvi

  Hyvä pohja ja huoliteltu ulkonäkö!

 • Kirsi

  Merkitsee paljon, asiakaspalvelussa tärkeä näyttää sopivan huolitellulta. Mielelläni kokeilisin Lumenen uutuuksia.

 • Sanna H.

  Rakastan raikasta ja luonnollista meikkiä, tärkeintä on juuri hehkuva iho. Olisi ihanaa voittaa tämä setti?

 • Anne-Mari Nygård

  Osallistun arvontaa.

 • Marjut

  Siistit kulmat, sipaus ripsiväriä ja hiukan huulikiiltoa. Arkimeikki ei vaadi paksua pakkelia.

 • Anniina

  Luonnollinen ja kaunis arkimeikki on mulle just hehkuva iho, ja kauniin luonnolliset ja kosteutetut huulet! Täydellisyyttä <3 + itsevarma hymy

 • Laura

  Itselleni arkimeikin idea on raikastaa olemusta ja tehdä olosta fresh. Tavoitteena on hitusen skarpimpi, luonnollinen meikki.

 • Saara Lepistö

  Se tarkoittaa minulle luonnollisuutta, ei virheiden peittämistä vaan nimenomaan oman luonnollisen kauneuden korostamista.

 • Heidi

  Helppoutta ja itsevarmuutta:) olen paljon itsevarmempi meikittömänä tai raikkaassa keveyssä meikissä kuin raskaasti meikattuna:)

 • Taru

  Arkimeikki on minulle tärkeää, täytyy näyttää freesiltä, ei tunkkaiselta!

 • santtu64

  luonnollinen arkimeikki koostuu mielestäni hyvin ravitusta sekä hoidetusta ihosta, tarvittaessa pohjustustuotteesta ja omalle iholle sopiva meikkivoidetyyppi, ei kuitenkaan liian peittävä, jotta hehkeys näkyy, tykkään laittaa poskiin punaa sekä ohut sutiminen aurinkopuuteria sävyä luomaan, silmät rajaan ja laitan vedenkestävän ripsivärin, nudeluomivärit, huuliin rasvaan ja nudepuna. tykkäisin keventää entisestään niin nämä olisivat täsmätuotteita nämä uudet Lumenen seerumikoostumukselliset meikit, aivan upeaa!lloistava tilaisuus hoitavien meikkituotteiden kokeiluun, Lumene tuttu ja turvalinen ,ihanaa kun tullut heiltä tällainen uudistus, odotan innolla kokeiluun pääsemistä!<3!

 • Tiina

  Meikki on koko ajan vanhetessa tärkeämpi. Nykyisessä elämäntilanteessa kahden pienen lapsen äitinä olen koko ajan väsynyt. Raikas meikki tuo takaisin elävien kirjoihin :)

 • Roosa

  Raikas arkimeikki tarkoittaa minulle helppoa, nopeaa ja luonnollista lopputulosta, jolla saa aikaisen ja unisen aamun lookin valoisammaksi :) tuotteet näyttivät upeilta!

 • Anni Järvinen

  Luonnollinen arkimeikki tarkoittaa kohdallani mahdollisimman kevyttä, mutta hehkuvaa meikkiä :)

 • Marjo

  Luonnollisen raikas arkimeikki tarkoittaa omalla kohdallani ripsiväriä, sävyttävää huulivoidetta ja kevyttä meikkipohjaa. Eli hieman “paranneltua” versiota täysin meikittömiin kasvoihin verrattuna. :)

 • Jansku

  Luonnollinen meikki on paras, koska se ei peitä liikaa. Minusta on kaunista kun korostaa vain hieman omia piirteitä. Arkisin saatan laittaa vain pelkästään hieman ripsiväriä, joskus meikkivoidetta ja puuteria, mutta niitäkin mahdollisimman ohuelti. Kyllähän se pieni ehostautuminen piristää mieltä.

 • Laura Enkenberg

  Luonnollinen arkimeikki on sellainen minkä pienen vauvan äiti ehtii tehdä aamuisin. Aina täytyy nipistää itselle se viisi minuuttia, missä ajassa ehtii laittaa kevyen meikkivoiteen, ripsaria, korjailla hiukan kulmia kynällä ja lisätä vielä hiukan aurinko/korostuspuuteria. Muuten olo on nuhjuinen koko päivän, ja tuntuu ettei herää edes kunnolla jos ei saa hiukan väriä kasvoille.

  Lumenen uutuudet kuulostavat ja näyttävän ihania arjen luksustuotteilta!

 • Leppis

  Luonnollinen arkimeikki on kevyt ja kirkas, mutta kuutenkin peittää virheet ja korostaa parhaita puolia. Kesällä, kun iho on huomattavasti paremmassa kunnossa ja hieman päivettynyt toteutus onnistuu helposti, talviaikaan ihon kuivuessa homma onkin haastavampaa…

 • Sanna Pellinen

  Luonnollinen arkimeikki on sellainen jonka oloa ei kasvoilla tunne! Arvostan juuri tuollaisia tuotteita joita en ihollani huomaa, sillä paksu pakkelikerros saa oloni tuntumaan “tahmaiselta” luonnollinen arkimeikki on sellainen jossa iho näyttää terveeltä ja hehkuvalta ja olo on itsevarma!

 • Anniina

  Luonnollinen, raikas arkimeikki on itselleni tärkeä asia. Tahdon näyttää huolitellulta, raikkaalta, virkeältä ja luonnollisen kauniilta. Odotan meikkini kestävän koko työpäiväni ajan, ja siksi vaadin valitsemiltani tuotteilta paljon. Mikä tahansa meikki ei kelpaa, sen pitää olla just eikä melkein! Lumenelta olen ennenkin löytänyt itselleni sopivia tuotteita, ja uusi sarjakin vaikuttaa ehdottomasti testaamisen arvoiselta. Lykästää arvonnassa tai ei, on näitä puteleita pakko päästä pian hypistelemään :)

 • seija anttila

  arkimeikki on tosi tärkeä .Arkeahan suurin osa elämää.

 • Päivi Uusivuori

  Kotimaisuutta, luonnollisuutta, raikkautta ja helppokäyttöisyyttä.

 • Merja Rantala

  Kasvoille vain kevyesti meikkiä,että iho näyttäisi raikkaalta ja silmien korostaminen.

 • Heini

  Pyrin pitämään meikkini aina kevyenä ja raikkaana. Tällöin näytän luonnolliselta, mutta kuitenkin huolitellulta.

 • Sara

  Luonnollinen meikki on arjen pelastaja, joka poistaa väsymyksen merkkejä ja tuo raikkautta ilmeeseen. :)

 • Heli

  Yleensä arkimeikkini on meikkivoide, poskipuna, luomiväri ja ripsari.
  Nää Lumenen tuotteet kiinnostais niin, näyttävät upeilta.

 • Minsku

  Itse ehdin harvoin meikata ennen töihin lähtöä, mutta silloin kun ehtii tehdä kevyen ehostuksen niin olo on koko päivän itsevarmempi ja tyytyväisempi. Kevyeen arkimeikkiin minulle riittää meikkipuuteri, kulmavaha, ripsiväri ja sävyllinen huulirasva, heti on sellainen enemmän hereillä olevan näköinen :)
  Noita Lumene-uutuuksia olen saanut koittaa näytepakkauksista, ja ovat kyllä upeita. Tuo huulivoide taisi lähteä ostoslistalle nyt.

 • Marja

  Nuo hehkupisarat ovat ihania, sain tästä lisävinkkiä käyttööä. Huulivoide näyttää myös hyvältä. Pakko koeilla

 • Kirsti Kolehmainen

  Kevyt meikki..arjen luxusta :-)

 • Elina Kakko

  On ihanaa olla raikas ja huoliteltu!

 • Anonymous

  Omien piirteiden korostamista. Kuultavaa ja luonnollista meikkiä.

 • Veera

  Se vaikuttaa koko päivän fiilikseen. Olo on freesi ja itsevarma, jolloin on helpompi keskittyä myös niihin tärkeämpiin asioihin – itse elämiseen ja muihin ihmisiin :)

 • Oona

  Olen tosi kiinostunut kyseisitä tuotteista ja haluaisin päästä testaamaan niitä. Käytän yleensä meikkivoidetta joka kuitenkin on ehkä vähän liian paksu iholleni ja korostuspuuterilla tehdyt korostukset näyttävät aika epäluonnollisilta, jonka takia haluaisin päästä kokeilemaan kyseisiä tuotteita. En ole käyttänyt kovin paljoa Lumenea mutta nyt jo Lumenen uusi ilme saa innostumaan tuotteista! Luonnolllinen ja raikas meikki merkitsee minulle paljon, koska en halua, että kasvoni näyttävät kasalta meikkiä ja aamuisin ei ole aikaa lisätä montaa kerrosta peitevoidetta yms. Nuo tuotteet helpottaisivat varmasti arkea!

 • Anu

  Luonnollinen ja helppo arkimeikki. Ripsiväri ja huulipuna.

 • Raija Inkiläinen

  Valoa tuovat tuotteet ovat ihania, nuorentavia ja antavat piristystä arkimeikkiin sekä juhlaan. Olen myös itse ihastunut näihin uutuustuotteisiin.

 • Laura

  Luonnollinen raikkaus iholla tuo näkyväksi ihon hyvinvoinnin ja elinvoiman. Lisäksi se tuo itselle hyvän mielen kun huomaa, että iho näyttää hyvältä ❤️

 • MartinaS

  Luonnollinen arkimeikki on sitä että pienellä ehostuksella saa itsensä edustuskuntoon. Aikaisissa aamuissa se on pelastus!

 • Helena

  Kevyttä kasvojen korostamista laadukkailla tuotteilla. Pienen meikkaushetken jälkeen on ihanaa lähteä raikkaana arjen menoihin ja kulkea itsevarmana läpi päivän :)

 • Tanja

  Arkimeikin tulee minun mielestäni olla luonnollinen – sellainen, jossa viihtyy koko päivä ja tuntee itsensä kauniiksi. Luonnollisuus on kaiken a ja o <3

 • Johanna

  Huoliteltua oloa, työmeikkini on arkimeikkini.

 • Tuula Huikuri

  Luonnollista ja kasvoja piristtävää meikkiä, joka on siisti koko päivän.

 • Elisa

  Luonnollinen meikki merkitsee paljon sillä se kuvaa juuri minua! En halua pakkeloida itseäni eri näköiseksi vaan korostaa omaa luonnollista kauneuttani :)

 • Hanne

  Helppoutta

 • Anette Danielsson

  Helppoutta, raikkautta ja sitä pientä buustia itsetunnolle, mitä varsinkin alkuviikosta kaipaa, että päivä lähtee hyvin käyntiin! :)

 • Jenny-O

  Teinivuosien mattapakkeleiden jälkeen olen suosinut aina hehkuvaa meikkiä – jotenkin tulee mielestäni nuorekkaampi look :)
  Nyt pienen lapsen äitinä sopivasti peittävä, mutta hehkuva meikkipohja on näyttänyt todellisen arvonsa! Kaappi on jo täynnä Lumenea, mutta veikkaanpa että näiden tuotteiden (kiitos hyvästä esittelystä, btw!) myötä Lumene-uskovaisuuteni nousee uudelle tasolle…:D

 • Minja

  Luonnollisen raikas arkimeikki on minusta aitoutta, omien hyvien puolien korostamista, sisäistä kuin ulkoistakin hehkua, itsevarmuutta ja huoliteltua fiilistä, joka tuo varmuutta ja energiaa päivään :)

 • Regina

  Hoidettu, hehkuva, luonnollinen suomalainen!

 • Heidi

  Luonnollisen raikas meikki mielestäni juurikin korostaa jokaisen erilaista kauneutta, eikä tarkoitus niinkään ole keskittyä peittämiseen. Niin paljon olen lukenut hehkutusta näistä tuotteista, että ihana olisi jotain näistä itsellenikin kotiuttaa. :)

 • Sanna H

  Kevyt, kuulas, mutta kuitenkin siistin huoliteltu! Raikkautta huulipunalla tai kiillolla!

 • Elli

  Raikas arkimeikki tarkoittaa minulle myös raikasta ja nuorekasta oloa!

 • Elena

  Wau mikä paketti tarjolla, juuri ostin yhden purkin testaukseen ja ihanalta vaikuttaa ?

 • MaaritN

  Luonnollinen, mutta huoliteltu on kaunis meikki.

 • Marja-Leena K.

  Kevyesti peittävä ja kosteuttava

 • -Selma-

  Luonnollisen raikas arkimeikki on kevyt, mutta huoliteltu ja siisti. Siinä on helppo olla oma itsensä.

 • Merja Heikkinen

  Arkimeikki saa olon aina mukavan huolitelluksi ja olon varmaksi☺

 • Päivi

  Vapaapäivinä pidän välillä kalsaripäivän, jolloin en meikkaa ja löntystelen koko päivän yöpuvussa ja käyn korkeintaan postilaatikolla ?

  Töihin meikkaan kuitenkin aina, asiakaspalvelutyössä kun olen. Liika pakkeli ei kuitenkaan työpäiviinkään kuulu, luonnollinen ja vaalea meikki riittää. Kevyt meikkipohja, ruskeansävyinen silmämeikki, ripsiväri ja huulille mattapuna on tavallinen nopea työmeikki. Valopisaroita ja muita Lumenen ihania uutuuksia olen kaupassa hypistellyt, mutten vielä ostanut. Innolla mukana arvonnassa ?

 • Kristiina

  Arkena, aamuisin minulla ei ole paljoa aikaa meikkaamiseen. Tykkään kuitenkin meikata ja olisi ihana löytää raikkaan meikin salaisuus. Olen tykännyt myös kahden meikkivoiteen taktiikasta, mutta tuntuu, että varsinkin talvella ihon raikkaus ja luonnollisuus on kaukana.

 • Annika

  Raikas arkimeikki merkitsee minulle luonnollisuutta ja hyvää oloa sekä itsevarmuutta ja omien luonnollisten piirteiden korostamista.

 • Pilkettä silmäkulmaan :)

 • Noora

  Voi mikä unelmien arvonta! :) Heleä ja raikas iho on minusta kaiken a ja o arkimeikissäkin. Huonosti nukutun yön jälkeen pieni valoa kasvoille tuova ehostus ei ole lainkaan pahitteeksi kalvakoille kasvoille tähän vuodenaikaan. Mielestäni luonnollinen meikki korostaa omia parhaita piirteitä kätkemättä niitä. Näin pikkujoulukautena minua kiinnostavat etenkin nuo paljon kehutut valotipat, olisi aivan ihanaa päästä kokeilemaan kyseisiä tuotteita..

 • satu

  Omaa aikaa sekä panostusta itseen kiireisen arjen keskellä.

 • Henna33

  Luonnollista raikkautta kasvoille tuo kevyt, raikas ja valoisa arkimeikki (mineraalimeikkivoide, kuultohelmet ripsiväri ja huuliöljy). Lumenen tuotteista arrkimeikistäni löytyy huuliöljy.

 • E

  Arkimeikkini on nopea ja helppo, mutta saa minut tuntemaan itseni kauniiksi. :)

 • LauraV

  Luonnollisen raikas look tulee puhtaista hiuksista ja hoidetusta ihosta. Siihen huoliteltultu meikki.

 • Laura Lahtinen

  Arkisin on kiva näyttää huolitellulta, mutta ei kuitenkaan liian pynttäytyneeltä. Sopivan fresh ja kuulas meikki sopii hyvin arkeen ja tuo itselle mukavan fiiliksen lähteä töihin. Kevyet sävyt ja hehku piristävät ilmettä jopa marraskuussa.

 • Mari

  Luonnollinen arkimeikki korostaa omia hyviä puolia ja tuo itsevarmuutta.

 • Johanna

  Raikas arkimeikki tekee ilmeen ja olon pirteämmäksi ja samalla tulee itsevarmempi olo. Päivä alkaa paremmin ja tunnen olevani superwoman!

 • Anne

  Helppoa hehkuvaa ja itseään piristävää. Luonnolisen kaunis ja säteilevä arkimeikki tekee olosta itsevarman ja valmiiksi töihin ja muihin menoihin. Jopa 50+ rulettaa!

 • Päivi

  Arkena on hyvä olla huoliteltu, muttei överi. Kun tietää näyttävänsä luonnolliselta, mutta huolitellulta, tulee itsevarmempi olo. Ja se on myös kunnioitusta muita kohtaan.

 • LauraR

  Kevyttä ehostusta, eli tasaisuutta ja valoa kasvoille. Väsyneen ja elottoman ihon kirkastusta. Juurikin nuo valotipat hoitaisivat homman, pakko kokeilla!

 • Hanna

  Luonnollinen ja raikas arkimeikki tekee itsevarman olon. Se korostaa kivasti kasvojen parhaita puolia :)

 • Luonnollista hehkua ja kauneutta uusilla lumene tuotteilla.

 • Heidi

  Luonnollinen raikkaus on sitä, että naama näyttää sopivan fressiltä ja tuo itselle pirteämmän ja paremman olon.

 • Kaisa Karjalainen

  Itsevarmuutta huoliteltuun arkeen ?

 • Anna

  Hehku on nykyään arki meikin perusta! Sen avulla mielestäni on helppo luoda vähemmällä meikillä ihanan raikas olemus koko päiväksi!

 • Maria

  Luonnollinen, helppo meikki joka ei varsinaisesti näy mutta peittää ihon pienet virheet, korostaa hyviä puolia, antaa raikkautta ja valoa kasvoille ja tekee pirteämmän näköiseksi. Sillä saa hyvän fiiliksen päivään :)

 • Sienna

  Luonnollinen meikki raikastaa ilmettä, sekä antaa itsevarmuutta!

 • Susanna Korpela

  Luonnollinen arkimeikki on piristystä kiireisen työn keskellä. Pientä hehkua päiviin poskipunalla taikka huulikiillolla??

 • Anna

  Luonnollinen ja raikas arkimeikki tuo hyvän fiiliksen jokaiseen päivään ?

 • Marjo

  Luonnollisen raikas arkimeikki sopii muutenkin luonnoliseen tyyliini. Toisekseen se taas mahdollistaa muuttumisleikin juhlavammassa menomeikissä!

 • Hanna-Kaisa

  Helppoutta, luonnollisuutta ja nopeutta. Etenkin arkiaamuisin kaipaa nopeasti valmista meikkiä.

 • En pidä peittävistä, luonnollisuus tuntuisi juuri siltä ja nämä tuotteet tuntuvat kiinnostavilta juuri sen takia, olisi mukava päästä testaamaan.

 • Terhi Karvinen

  Minä haluaisin kokeilla uusia lumene tuotteita.

 • Krista A

  Kevyt ja raikas on se, mitä arkimeikissä tavoittelen, vaikka peittävyyttäkin tarvitsen :)

 • Anna V

  Hyvin hoidettu iho on arkimeikin perusta,sekä kulmat ja ripset.

 • Leena

  Luonnollinen, raikas meikki korostaen omia hyviä puoliaan!
  Joka tuo itsevarman tunteen??

 • Hanna

  Itse en arkimeikissä niinkään peitä virheitä vaan korostan luonnollisesti kauniita piirteitä kasvoissani. Iltameikki on sitten asia erikseen. Uudet Lumenen tuotteet sopisivat juuri tuohon korostustarkoitukseen, huulet ja poskipäät ripsarin ohella kun tuovat juuri sen terveen hehkun kasvoille!

 • Ellu

  Luonnollisuus meikissä, ja muutenkin, on iän myötä koko ajan tärkeämpää. Arjessa työssäni en halua liikaa huomiota ulkonäkööni, siksi raikas luonnollisuus on juttuni!

 • salla

  Miulle se tarkoittaa kirkkaampaa ja energisempää ilmettä, eli tummien silmänalusten häivytystä, ripsiväriä silmiä korostamaan ja poskipunaa hieman sävyä kasvoille tuomaan, hehkutipat sopisivat loistavasti jatkoksi extra valoa tuomaan :)

 • Anne Mylly

  Itsevarmaa oloa heti aamulla! Sävyseerumi onkin minulle jo tuttu mutta olisi kiva kokeilla muitakin Lumenen Ihania uutuuksia! ❤️

 • Millamarleena

  Luonnollisuutta, itsevarmuutta ja freesiä lookia joka kestää koko päivän :)

 • Miia Hänninen

  Luonnollisen raikas meikki saa ihoni näyttämään hehkuvalta. Se näyttää luonnollisen kauniilta eikä liian meikatulta. Se on sopivan kevyt ja sopii hyvin arkeen.

 • Tiiinnaa

  Huoliteltua oloa, vaivattomuutta, nopeutta, luonnollisuutta. Omien yksilöllisten ja kauniiden piirteiden korostamista.

 • Tea S.

  Luonnollinen ja raikas arkimeikki. Näillä tuotteilla saisi varmasti sitä ihanaa hehkua mitä kesä taianomaisesti sai kasvoille piristämään syysilmettä.

 • Reetta

  Raikkautta, freesiä oloa ja sen tuomaa itsevarmuutta.

 • Anne Soikkeli

  Hehkuvaa ja hyvinvoivaa ihoa sekä kasvoja, hyvin olevia hiuksia – hillittyä, yksinkertaisen tyylikästä nude-kauneutta

 • Sari

  Luonnollista kauneutta, helppoutta ja itsevarmuutta olla oma itseni.

 • Ansku

  Raikas arkimeikki nostattaa arkea marraskuussa huimasti! Kun kasvoilla hehkuu, harmaus ei saa yliotetta. Tämä tuotepaketti pelastaisi talven!

 • Päivi Paakkinen

  Nopea arkimeikki tarkoittaa minulle sitä että saan tasaisen ja raikkaan ihonvärin koko päiväksi nopeasti ja pysyvästi. Ulkoilen joka päivä säässä kuin säässä joten silmämeikistä en niinkään perusta. Käytän kestovärejä. Mutta tasainen ihonväri on minulle tärkeä ongelmatonta takia. Näitä olisi ihana kokeilla.

 • Marja Berg

  Luonnollinen meikki sopii jokaiseen päivään :-)

 • Leena

  Hehkua ja luonnollisuutta, kuin olisi kävelyltä juuri tullut!

 • Tanja

  Luonnollinen raikkaus meikissä saa valtavan hehkun aikaan ja valaisee päivä ♡

 • Eeva G

  Luonnollista kauneutta ja itsevarmuutta :)

 • Salla P.

  Luonnollinen raikkaus tarkoittaa minulle pientä ehostusta, joka tuo kasvoille valoa ja korostaa hienovaraisesti kasvojen piirteitä. Kasvot saavat loistaa ja ne hehkuvat kauneutta.

 • Sofia

  Itsevarmuutta, huoliteltua oloa, keveyttä, valmistautumista päivään. Meikin teko on pieni oma hetki jonka jälkeen on raikkaampi olo.

 • Kaisa

  Luonnollinen arkimeikki antaa itsevarmuutta ja piristää väsyneenä päivänä…joita näin marraskuussa on paljon.

 • Helinä

  Luonnollisen raikas arkimeikki merkitsee minulle hyvää oloa. Ajoittaisista iho-ongelmista kärsivänä ihan jo pelkkä luonnollinen meikkipohja saa fiilikseni paremmaksi ja piristää minua!

 • Annika

  Luonnollinen meikki on mielestäni kaikille sopiva ja kaunis. En halua meikata itseäni näyttämään joltain toiselta.

 • Anni89

  Merkitsee mukavaa tuntemusta omasta ulkonäöstä.

 • *Annimiina*

  Kotipäivinä ei tule edes kasvoja aina pestyä, ja arkimeikkikin on kiireessä usein luonnollinen siitä yksinkertaisesta syystä että ei ole aikaa kamalasti pakkeloida. Se kumminkin jo freesaa kun saa peitettyä tummat silmänaluset, lisättyä poskille vähän sävyä ja kuultoa ja sudittua ripsiväriä, tarvittaessa laittaa myös kulmat. Lumenen uusilla tuotteilla voisi saada arkimeikkiinkin pikaisen hohdokkaan lisän!

 • Johanna

  Arkimeikkini tavoite on olla luonnollinen mutta huoliteltu.

 • Sarak

  Luonnollisuus, raikkaus ja helppous ovat aina olleet mun meikin lähtökohtia. En voisi kuvitellakaan laittavani nykypäivän contouringmaskeja kasvoilleni, se tuntuu liian tuhdilta jo pelkkänä ajatuksena :) Lumenen uutuuksia olenkin jo päässyt kaupassa hypistelemään, mutta kotiuttanut en vielä ole!

 • Kaarina

  Raikkautta, hehkua, hyvää oloa ja luontevuutta omana itsenäni.

 • Karlis

  Luonnollinen raikas arkimeikki merkitsee minulle kaunista, raikasta ja ennen kaikkea luonnollista mutta kuitenkin huoliteltua lopputulosta. Arkimeikin tulee olla sellainen, joilla kasvot saa ehostettua nopeasti ja vaivattomasti kiireisinä arkiaamuina.

 • Jenna O

  Helppoutta, keveyttä ja luonnolisuutta. Haluan töihin siistin ja raikkaan ilmeen :)

 • Heini

  Kevyttä ja raikasta meikkipohjaa, huoliteltuja kulmia, taivutettuja ripsiä ripsivärillä sekä huulia rasvalla/kevyellä kiillolla.

 • Miia

  Juurikin tätä raikkautta ja luonnollisuutta! Ja erityisesti hyvä meikkipohja on kaiken a ja o.

 • NellaM

  Parhaiden puolien korostamista kevyesti ja raikkaasti. Ja sinä näytät todella kauniilta näiden kuvien luonnollisessa meikissäsi!

 • VictoriaV

  Raikasta, iloista ja itsevarmaa fiilistä :)

 • Juulia

  Arkimeikki merkitsee kohdallani hyvin tehtyä luonnollista pohjaa ja tervettä hyvinvoivaa ihoa, joka on mielestäni koko meikin pohjalla.

 • AinoN

  Keveyttä ja luonnollisuutta!

 • Aino

  Minulle luonnollinen raikas meikki merkitsee sitä ominta tavoitetta meikkaamisessa. En ole koskaan pitänyt meikissä tunkkaisesta tai pakkeloidusta lopputuloksesta vaan enemmänkin sellaisesta no makeup -makeup. Haluan ihoni hehkuvan ja olevan luonnollisen raikas, meikistä huolimatta!

 • Janita

  Raikasta ja hehkuvaa ihoa :)

 • Miau

  Luonnollinen arkimeikki herättää päivään lyhyiden tai katkonaisten yöunien jälkeen. Kotiäidin pelastus! Mutta myös töihin on tärkeä meikata luonnollisesti ja “huomaamattomasti” luodakseen itsestään asiantuntevan ja asiallisen vaikutelman. Vaikuttaa kyllä hyvältä nämä uudet tuotteet ja olisi ihana päästä niitä kokeilemaan.

 • Nea

  Luonnollisen raikas arkimeikki tarkoittaa itselleni kevyttä ehostautumista, mikä antaa itsevarmuutta ja pientä hehkua koko päiväksi. Hyvillä tuotteilla meikkaus sujuu nopeasti ja pysyvyyttä ei tarvitse ajatella sen kummemmin päivän mittaan. Olen yrittänyt etsiä meikkituotetta, jolla lisätä valoa rutiinimeikkiini. Nämä tuotteet ilmestyivät juuri sopivaan saumaan. :)

 • Jenni

  Ripsienpidennykset helpottavat arkimeikkiä kummasti enkä luonnollisen arkimeikkiin käytä välttämättä muuta kuin kulmakynää ja aurinkopuuteria tuomaan vähän hehkua kasvoille. Nuo Lumenen uutuudet vaikuttaa todella mielenkiintoisilta :)

 • Emmi

  Luonnollinen arkimeikki merkitsee raikasta ja hehkuvaa ihoa!

 • Laura

  Harmi, että nämä Lumenen tuotteet eivät ole cruelty free :(

 • Suvituulia

  Onnistunut luonnollinen arkimeikki on parhaillaan sitä että koko päivän ajan on huoleton ja itsevarma olo ilman jatkuvaa peiliin vilkuilua :)

 • Sofia

  Luonnollisessa arkimeikissä itselleni tärkeää on helppous ja raikkaus. En halua arkiaamuisin käyttää paljon aikaa meikkaamiseen, vaan haluan että siisti ja huoliteltu ilme syntyy vaivattomasti. Tykkään käyttää heleyttäviä ja kevyitä meikkituotteita, joilla väsymyksen merkit saa piilotettua.

 • Kata

  Jo silloin kun aloitin ensimmäistä kertaa meikkaamaan olen tykännyt että meikki on heleä ja siinä on hehkua. En koskaan, enkä vieläkään halua mattameikkivoiteita käyttää. Asiakaspalvelutyössä arkimeikkini on yleensä hehkuvan ihon lisäksi ripsari, rajaukset ja huulikiilto. Näillä pärjää mainiosti! :)

 • Emma

  Helppous, luonnollisuus ja omia piirteitä korostava lopputulos. Lumenen uutuudet ovat kyllä ehdottomasti tutustumisen arvoisia! Kiitos muuten siitä, että kuvasit oman “lopputuloksen”. Se kertoo enemmän kuin vain maininta, että “tämä tuote toimi hyvin” (ja kuva purkista eikä kasvoista) :)

 • Laura

  Ollut hankaluuksia jo tovin ihon kanssa ja siksi käyttänyt melko paksua meikkiä sitä peittämään. Nyt iho pikkuhiljaa paremmassa kunnossa joten olisi ihana siirtyä näihin kevyempiin tuotteisiin!

 • Merppa

  Luonnollinen ja raikas, luonnollista hehkua!

 • Annie

  Luonnollisen arkimeikin salaisuus on hyvin hoidettu iho,jota ei tarvitse paksulla pakkelilla peittää vaan kulmien ja ripsien kestovärin kaveriksi riittää monesti sävyllinen huulirasva

 • NinniJ

  Ihana arvonta! Luonnollisen raikas arkimeikki on huoliteltu ja omia piirteitäni korostava.

 • Reetta

  Luonnollisen raikas arkimeikki on haaveissa joka aamu, mutta marraskuusta(ko) johtuen peilistä näkyy tummat silmänaluset ja tunkkainen iho. Hehkua siis todella tarvittaisiin…

 • Riina

  Luonnollinen arkimeikki sopii töihin, ei vie liikaa aikaa aamulla ja saa ihon näyttämään kauniilta ✨

 • Emmi

  Luonnollinen arkimeikki tarkoittaa minulle hehkuvaa ihoa ja huoliteltuja kulmakarvoja. Mitä luonnollisempi meikki, sen parempi!

 • Michelle

  Olen äiti, ja joskus en vaan ehdi laittamaan meikkiä ennen kuin lähden ovesta ulos. Mutta ai että, mikä ero kun siihen on aikaa! Viidessä minuutissahan saa ihmeitä aikaan! Joten olen luvannut itselleni että tästä lähtien aion antaa ne 5-10 minuuttia aamulla itselleni, koska silloin päivästäkin tulee niin paljon parempi jos tuntee itsensä vähän raikkaammaksi. Eli se merkitsee minulle todella paljon, koko päivä muuttuu paremmaksi!

 • Lumenet

  Kauneutta ja itsevarmuutta. Olen jo pitkään halunnut testata sarjan tuotteita, ne vaikuttavat lupaavan hyviltä!

 • Sandy

  Luonnollisessa arkimeikissä iho saa olla pääosassa. Iho saa olla meikattu kevyesti ja näyttää hehkuvalta. Poskipuna ja huulipuna ovat luonnollisen sävyiset. Iltameikissä sitten voi kikkailla enemmän rajauksilla, väreillä ja varjostuksilla.

 • Karen

  Ompas ihana arvonta! Luonnollisen raikas arkimeikki saa olon kaikin puolin hehkuvammaksi ja itsevarmaksi, ilman liikoja pakkeleita tuntee enemmän olevansa oma ihana itsensä <3

 • Tisku

  Arkimeikki on hillitty ja korostaa piirteitäni. Pidän siitä että olen huoliteltu.

 • mirdie

  Nopeaa, luonnollista ja omia piirteitä korostavaa. :)

 • Mari

  Nude, luonnollinen, raikas, kuultava. Siinäpä arkimeikkini ?.

 • Karre

  Arkimeikki tuo sopivasti omia parhaita puolia esiin, olemalla kevyt ja raikas. Less is more :)

 • Saara Näriäinen

  Arkimeikin täytyy olla nopea ja helppo mutta kuitenkin kaunis ja siisti.

 • Anu

  Arkimeikkini on hyvin simppeli muution, mutta meikkipohjaan panostan sillä hyvä pohja pelastaa väsyneetkin kasvot. Lisäksi vaan kulmakarvat ojennukseen ja hipaisu ripsiväriä.

 • mari

  Luonnollinen arkimeikki tarkoittaa itselleni huomaamatonta ja hehkuvaa meikkiä, joka korostaa omia piirteitäni vaivihkaa :)

 • Heli

  Arkimeikki on minulle raikkautta, olemista omaitseni vain kevyesti korostaen kasvojeni piirteitä. Se on pieni itsetunnon kohotus myös päivinä, jolloin ei lasten kanssa poistu lähipuistoa kauemmas.

 • Maria

  Luonnollinen meikki tarkoittaa huolittelua, mutta ei niin, että näyttää liian meikatulta. Nimenomaan korostusta, ei maskeerausta.

 • Anna

  Luonnollinen arkimeikki on kevyt ja parhaita puolia korostava. Luonnollinen, mutta hyvä meikkipohja on kaikkein tärkein! Superihania uutuuksia Lumenelta!

 • Rosa

  Luonnollisen raikas arkimeikki on kirjaimellisesti luonnollinen ja raikas. Kasvoilla tulee olla sopivasti hehkua ja heleyttä ja meikin melko neutraali itsessään :-) Varmasti aivan ihania tuotteita nämä!

 • Tuulikki

  Arkimeikki kohottaa oloa, vaikka se olisi vain laitetut kulmat, ripsiväri tai huulikiilto.

 • Essi

  Arkimeikissäni pyrin korostamaan parhaita puoliani mahdollisimman luonnollisesti, hyvä meikkipohja on tärkeintä

 • Jenna

  Luonnollinen arkimeikki on minulle sitä, että näytän kauniisti itseltäni ja minulla on sitä kautta hyvä olo :)

 • vipu

  kevyttä ja raikasta, kaiken kaikkiaan hyvää oloa. :)

 • Leena_L

  Haluan arkimeikkini kestävän koko päivän, joten se vaatii hyvän pohjustustuotteen. Lisäksi arkimeikin täytyy syntyä suht nopeasti :)

 • Tessa

  Luonnollinen, raikas arkimeikki korostaa parhaita puolia ja saa kantajansa hehkumaan. Arkimeikki on yksinkertainen ja pelkistetty, mutta silti huoliteltu ja tyylikäs.

 • Maya

  3 ja puol kuukautisen koliikkivauvan äidille arkimeikki merkitsee hyvää päivää vauvalla – vain niinä päivinä äiti ehtii meikata, huonoina päivinä syli (ja kädet) on varattu kokonaan pienen kantamiseen. Ja edes se kevyt meikki – voi kuinka se tuntuu piristävän ja antavan tuulahduksen sellaisesta tavallisesta elämästä… ?

 • Kata

  Luonnollisen raikkaaseen arkimeikkiini kuuluu erittäin kevyt pohja (en halua peittää pisamiani), kulmakarvat ja ripset sekä sävytetty huulirasva/kevyt huulikiilto. Minulla on niin vaaleat karvat, että ilman väriä niitä ei näy ja näytän mielestäni vähän valjulta. Jos aikaa on enemmän panostan lisäksi joko huuliin tai kevyesti silmiin vähän riippuen mitä puen päälle.

 • Nanna

  Arkimeikin tulisi olla raikas ja kuultava, mutta ennen kaikkea haluan näyttää meikattunakin “puhtaalta”. Mikään ei saa oloani varmemmin epävarmaksi, kuin pieleen mennyt tuhti ja kuiva meikkikerros. Näitä ihmetippoja täytyy kokeilla, vaikuttavat aika lupaavilta!

 • Maija

  Uusi yritys, unohdin äsken kokonaan sen luonnollisen arkimeikin. Minulla se on vasta työn alla: olen hankkimassa kestopigmentoinnit. Niiden lisäksi hyvä mutta luonnollinen huulipuna ja sitten tuo valo olisi tervetullutta.

 • Maija

  Ooh, tuo on juuri sitä mitä tarvitsen.

 • Ninni

  Luonnollisen freesi lopputulos, muutamia tuotteita käyttäen.

 • Poikaset2

  Olen töissä jatkuvasti ihmisten parissa, joten haluan näyttää huolitellulta, siksi hyvä arkimeikki on tarpeen.

 • sanna

  Haluan näyttää ennen kaikkea omalta itseltäni, parhaalla mahdollisella tavalla.

 • Ellina

  Parasta on kun tuntee olonsa varmaksi siis sillä tavalla omaksi itsekseen. Ulkonäkö kun kertoo vastaantulijoille paljon ihmisestä. Haluaisin niin paljon kokeilla noita, mitta kun kävin kurkkimassa niitä tavaratalossa tuli realiteetit vastaan, sillä tällä budjetilla se ei ole mahdollista.

 • Saikku

  Raikas arkimeikki merkitsee minulle luonnollisuutta ja raikkautta. Sitä, että olo tuntuu itsevarmalta ja hehkuvan kauniilta. :) Upeita uusia tuotesarjoja Lumenelta!

 • lotta

  luonnollinen arkimeikki näyttää siltä kuin meikkiä ei olisi ollenkaan. kevyt ja raikas on paras ja silloin näytän eniten itseltäni :)

 • Jennifer

  Luonnollinen arkimeikki on minulle hyvä mutta suht “huomaamaton” meikkipohja, mielellään juurikin ihonsävyä kirkastava/heleyttävä, ei puuteria, hieman korostusta kulmiin ja ripsiin väriä. Huulissa kuitenkin suosin pientä väriä, se piristää varsinkin talvella.

 • Mikaela

  Raikas arkimeikki on mulle omien piirteiden korostamista, pientä ehostusta ja kaunistautumista. Se tuo myös hitusen lisää itsevarmuutta olemukseen. :)

 • anna

  Raikas arkimeikki tarkoittaa sitä, kun kiireaamuna näyttää väsyneeltä, muttei halua väsyttää ihoa enempää, joten käyttää kevyitä ja piristäviä tuotteita. Tai se kun on rauhallinen aamu ja rauhassa hemmottelet kasvojasi tuotteilla jotka tekee hyvää. Kauneus on kuitenkin ennenkaikkea fiilis.

 • Silja

  Luonnollinen arkimeikki tarkoittaa minulle luonnollista ja kevyttä meikkipohjaa, kulmien huolittelua, ripsiväriä ja sävyttävää huulirasvaa. Myös valotipat ovat päässeet arkimeikkiini, tuovat juurikin sitä ihanaa hehkua ja raikkautta kasvoille. Tekisi kyllä mieli kokeilla muitakin tuotteita Lumenen uudesta tuoteperheestä!

 • Laura

  Luonnollisen raikas arkimeikki korostaa omia parhaita puolia ja on kevyt, mutta kestää koko päivän :)

 • Noita pitää kyllä kokeilla! Kiitos selventävästä postauksesta, kaupassa olen näitä hipelöinyt mutta en heti tajunnut mihin mikäkin puteli on tarkoitettu. :) Kolmevuotiaan pojan ja kolmekuisen tytön äitinä arkimeikki on yleensä jotain minkä saa nopeasti tehtyä ja joka peittää tummat silmänaluset. Imetyshormoneista samea iho varmasti saisi näistä tuotteista kaipaamaansa heleyttä. :)

 • Linda

  Luonnollinen meikki, joka vielä syntyy nopeasti ja vaivattomasti on itselle tärkeää. Kasvot näyttävät raikkailta ja huoliltelluilta, eivät kuitenkaan liian meikatuilta.

 • Anneli

  Luonnollisen raikas arkimeikkini näyttää kevyeltä,kuulaalta ja se on ennen kaikkea nopea tehdä.

 • Jossu

  Minulle luonnollisen raikas arkimeikki tarkoittaa nopeasti loihdittavaa ehostusta, jossa on kotoisa, mutta itsevarma olo. Joskus (kesäpäivänä) se voi tarkoittaa aurinkopuuteria ja ripsiväriä ja joskus (huonosti nukuttujen öiden jälkeen) se voi tarkoittaa montaakin meikkituotetta. Oma fiilis ratkaisee <3

 • Rebekka R.

  Luonnnollinen meikki on minulle tärkeää, tunnen silloin olevani erityisen itsevarma. Pienillä arkisilla helpoilla ja laadukkailla tuotteilla saa ihanaa pientä taikaa arkeen! :-)

 • Noona S

  Se merkitsee itselleni tummien silmänalusten peittämistä, poskipäiden korostamista ja kulmien siistimistä, sekä sisäistä hehkua :)

 • Salla

  Nopea kuulas meikki syntyy hyvillä tuotteilla, jotka sopivat omalle iholle. Arkimeikin avain on helppous ja vaivattomuus!

 • Salla

  Raikas arkimerkki on nopea ja korostaa käyttäjän parhaita puolia, kuukautta, valoma, kulmat kuntoon ja sipaisu ripsaria. Ja vielä hymy päälle niin bueno?

 • SonjaM

  Luonnollinen arkimeikki on ns. kaikki kaikessa. Olen tyyliltäni muutenkin todella rento joten meikkauspuuhat jatkavat samaa rataa.

 • Piia

  Luonnollisen raikas arkimeikki tarkoittaa minulle huoliteltua lopputulosta vähällä vaivalla.

 • HJ

  Luonnollisen raikas arkimeikki on helppo ja nopea tehdä sekä se näyttää raikkaalta ja huollitetulta.

 • Johanna

  Luonnollisen raikas arkimeikki on syntyy muutamalla, hyvin kohdennetulla tuotteella. Paksut pakkelit saavat jäädä – ripsiväri, huulivoide ja kasvojen varjot ja valot saavat riittää! Antaa ihon hengittää. Kulmat voi vielä ojentaa vaikkapa Lumenen kulmakarvageelillä. :)

 • Tiina Lahti

  Arkimeikkini on nopea ja helppo tehdä.

 • Katja

  Luonnollinen nudemeikki toimii aina.

 • Rouvako

  Luonnollisen ja raikkaan arkimeikin tarviis tämä vauhtipojan mamma joka ei ehdi hirveesti peilistä itseään katsella mutta jota aina ilahduttaa kun omakuva on edes hieman huolliteltu juurikin luonnollisen raikkaaksi. Yleensä siihen riittää heleyttä ja pehmeät huulet.

 • Hanna

  Luonnollisen raikas arkimeikki on sellainen joka on helppo ja nopea tehdä, mutta joka kuitenkin saa näyttämään huolitellulta ja virkeältä.

 • Mammaminna

  Elän ruuhkavuosia pienten lasten kanssa ja se näkyy kyllä kasvoilla sameutena ja väsymyksenä. Kevyt ja raikas arkimeikki helpottaa ja piristää, jos kesken päivän ehtii katsoa peiliin. Pieni ehostus saa minut taas muistamaan että olen myös se sama nainen kuin ennen, en vain äiti. :)
  Nämä Lumenen uutuudet vaikuttavat ihanilta. Upea uudistus upealta suomalaiselta brändiltä!

 • Virpi

  Luonnollinen arkimeikki on kuulas ja vaivaton! Korostaen parhaita puolia :)

 • Mia

  Mitä enemmän ikää tulee sitä luonnollisempaan meikkiin pyrin. Arkimeikin A ja Ö on ehdottomasti luonnollisen kaunis sekä raikas meikkipohja. Olisi ihana päästä kokeilemaan Lumenen tuotteita jotka väripohjiltaan soveltuvat suomalaiselle iholle.

 • Virpi

  Luonnollinen arkimeikki on kuulas ja vaivaton! Korostaen parhaita puolia :)

 • Elisa

  Minulle luonnollisen raikas meikki merkitsee sitä, että en tunne meikkiä kasvoillani ja oloni on fresh. En ole minkään paksun ja tunkkaisen meikin ystävä. Mahtavaa että Lumene teki tälläisen uudistuksen :)

 • Johanna

  Kiireisen arjen ja haastavan opiskeluajan vuoksi suosin usein helppoa ja nopeaa arkimeikkiä. Pimeä talvi ja stressi näkyy valitettavasti kasvoilla, joten kaipaisin pientä piristystä ja hehkua poskiin sekä uusia suosikkipurnukoita kylppärin kaappiin! :)

 • Emppu

  Arkimeikki tarkoittaa minulle kaunista ja tasaista pohjaa, siistittyjä kulmia sekä pientä hehkua ja punaa poskilla!

 • Katti

  Arkimeikki on huoleton mutta huoliteltu lookki joka korostaa parhaita puoliani. Hyvä kosteutus, kevyt meikkipohja, kulmien siistiminen ja kevyt hehku poskille ja huulille toimii mun kiireisinä aamuina. Nestemäiset ja voidemaiset tuotteet on kovassa käytössä aina meikkiä tehdessä, olen todennut ne yllättävän helppokäyttöisiksi koska häivyttyvät vaivatta ja lookista ei tule tunkkaista vaikka meikkiä olisi enemmänkin.

 • Jenni

  Mulle luonnollisen raikas arkimeikki merkitsee ensin hyvin mennyttä yötä. Olen jo muutaman vuoden kärsinyt ruusufinnistä, joten hyviä ja huonoja päiviä löytyy varmasti sama määrä. Tahdon luoda kevyen mutta silti raikkaan peittävän pohjan. Lumenen tuotteet on jo monesti pelastaneet mun epätoivoisemmatkin aamut. Lyhyesti pyrin arkimeikissäni siis luonnolliseen mutta peittävään lopputulokseen, niin että voin tuntea itsevarman tunteen ihostani. Korostaen ruskeita silmiäni, aurinkopuuteria poskiin, kevyt sävy huulille ja menoks. Hyvänä päivänä helppoa ja nopeeta :)

 • Noppa

  pisamaisen naaman meikki – kuulas ja hohtava.

 • s

  Yllättävän hankala kysymys. Itselläni on luonnollisin olo omassa arkimeikissäni, johon kuuluu, pohjustus poskipunineen, kulmakarvojen laitto, rajaukset, luomivärit ja ripsiväri. Tiedän, että jollekin tämä voi olla liikaa (tai liian vähän), mutta tähän olen itse tottunut. Ihailen kaunottaria, jotka sipaisee hieman bb-voidetta ja ripsaria ja näyttävät silti upeilta. Olen huomannut, ettei omatkaan meikkailut aina ole välttämättä eduksi ja vanhemmiten viihdynkin paljailla kasvoilla kokoajan paremmin, mutta silti en kylille lähtisi ilman “turvameikkiä” :)

 • Nina N.

  Luonnollisen arkimeikin tulisi olla heleä ja raikas, mutta sen tulisi myös kestää koko päivän siistinä peittäen ne ihon pienet virheet. Arkimeikin teko ei saisi myöskään viedä liikaa aikaa.

 • Kata

  Luonnollinen arkimeikki merkitsee minulle omien hyvien puolin korostamista sekä sitä, että koen oloni itsevarmaksi. Tästä postauksesta oli paljon hyötyä, kiitos!

 • Toffeetiikeri

  Luonnollisesti korostetut silmät, hyvä pohja kasvoilla ja huulirasva/-kiilto.

 • Saara

  Luonnollinen ja raikas arkimeikki hoituu hyvillä tuotteilla. Erityisen tärkeää on selvitä hommasta nopeasti joka aamu. Nämä Lumenen uutuudet kuullostavat ihanilta ja todellakin menevät kokeiluun vaikkei arpaonni tällä kertaa suosisikaan!:)

 • Johanna

  Olen kovin vaalea ja lisäksi sellaisessa ammatissa, ettei kovin vahva meikki ole sopivaa. Vaalea, kuulas ja luonnollinen meikki on siksi minulle juuri oikea. Liian raskas meikki ei ole vaaleille piirteilleni eduksi, ja lisäksi uskon ihoni voivan paremmin, kun en käytä paksuja pakkelikerroksia ?

 • eevamaria

  Luonnollinen raikas arkimeikki minulle on ihon pikkuvirheiden piilottaminen, silmänalusien raikastus ja värintasoittaminen, siihen kuin piste iin päälle huulin väriä, fiiliksen mukaan, vaaleampaa tai tummempaa. Silmämeikkiä en juuri käytä koska silmäni ovat kuivat ja vuotavat helposti, ripsari on siis juhlahumua varten :-) kätössä minulla on jokapäivä Lumene, cc-voide ja beauty base voide tummille silmän alusille. Joten olisipa ihan Lumene käyttäjänä päästä testaamaan näitä uutuuksia !!

 • KiraM

  Tässä arkirumbassa pienten lasten kanssa luonnollisen raikas arkimeikki saa minut tuntemaan itseni minuksi! Ja se jos mikä on tärkeää!!

 • Anni-Kaisa

  Luonnollisen raikas arkimeikki tarkoittaa itseni kohdalla sitä, että korostan parhaita puoliani! Ilmeestä ja olemuksesta tulee raikas ja skarppi. Mahdollisimman vähillä tuotteilla, jotta meikkaamiseen ei kulu liikaa aikaa, haha :D

 • SynTurtle

  Raikas ja luonnollinen arkimeikki tuntuu yksinkertaiselta, mutta meille jotka sairastavat kroonisesti, sillä on suuri merkitys. Joskus jo sängystä ylös pääsy tuntuu mahdottomuudelta, puhumattakaan itsensä pukemisesta. Kun on saanut itsensä työkuntoon, meikkaus alkaa olla viimeisiä asioita joihin siinä vaiheessa pystyy. Yleensä meikkaa, vaan menen toimistotyöhöni hiukan kauhtuneena. Jotkut päivät ovat kuitenkin parempia, ja jaksan sutaista hiukan ehostusta kasvoille, ja voi minkä eron se tekee jo minäkuvaankin. Tuntuu että muut eivät katso niin säälivästi tai arvostelevasti, tuntuu että sovin joukkoon enkä ole vain sairas ihminen. Itsetunto on aina parempi noina päivinä, vaikka meikkini onkin hyvin yksinkertainen ja luonnollinen. Jotenkin vain olomuoto tuntuu kirkkaammalta. Koska meikkaaminen on usein yksinkertaisesti liikaa sairaan ihmisen aamutoimien seassa, kaikki pienikin apu laadukkaiden ja helppokäyttöisten tuotteiden muodossa olisi helpotus, ja piristys tilanteeseen.

 • Ripi

  En koskaan meikkaa kovin paljon, mutta haluan näyttää huolitellulta. Luonnollisen raikas arkimeikki antaa mulle itsevarmuutta.

 • Helis

  Toi uudistus on nii loistava! Sitä on odotettu. Kaikki uudet tuotteet vakuttaa kokeilemisen arvoisilta, varsinkin huulivoide kiinnostaa.

 • Erppa

  Oma arkimeikki on huolitellut kulmat, tasainen ja kuulas iho, ripset taivutettuina joko ripsarilla tai ilman ja kevyesti punaiseksi sävyttävä huulirasva. Suurin osa meikeistäni on Lumenea, merkki on ihanaa suomalaista luksusta ja sopii opiskelijankin budjettiin :)

 • Venkku

  Ripsientaivutus, kulmakarvageeli ja poskipuna saa nopsaan luonnollisen ja raikkaan ilmeen :)

 • Emppu

  Luonnollisen raikas arkimeikki on itselläni melko simppeli, vaikka sisältääkin aika monta tuotetta. Pääosassa on kevyt kerros luonnollista peittävyyttä tuovaa meikkivoidetta ja kuultotuotteet, joista en kyllä enää luopuisi! Lisäksi huulimeikki on itselläni jokapäiväinen must, meikki ei tunnu kokonaiselta ilman. Olisi niin siistiä päästä kokeilemaan näitä Lumenen kehuttuja uutuuksia :)

 • Mari

  Luonnollinen arkimeikki meinaa minulle kevyttä peittämistä, ripsaria, kuulautta ja heleyttä kasvoille. Lopuksi huuliin kevyt kiilto.
  Pienten lasten äitinä aika on kortilla ja etenkin lähdön hetket on kiireisiä. Pidän silti luonnollisesta ja huolitellusta kokonaisuudesta sen kiireenkin keskellä.

 • Liisamari

  Luonnollinen ja raikas arkimeikki sisältää mielestäni mahdollisimman vähän meikkiä. Kuulas pohja ja vähän ripsiväriä ja avot, noilla eväillä elän päivästä toiseen. Tosin osasyy on etten osaa meikata enempää. :D

 • Outi M.

  Raikas ja luonnollinen ohut pohja sekä parhaita puolita kauniisti korostava kevyt ehostus.

 • saga

  Luonnollinen arkimeikki korostaa niitä kasvojen parhaita puolia. Ja ei liikaa meikatun näköinen.En kyllä juhliinkaan koskaan laita liian paksua meikkiä. En vaan tunne että se sopisi minulle.

 • paulii

  Luonnollisen raikas arkimeikki merkitse hyvää tasaista ja kauniisti kuultavaa pohjaa, skarppeja kulmia kehystämään kasvoja ja kevyttä silmämeikkiä. Kaikki onnistuu helposti ja nopeasti, kun iho on kunnolla hoidettu ja kosteutettu.

 • Pirita

  Nyt kun ihoni on kunnossa hormonaalisen ehkäisyn lopetettuani, niin luonnollisen raikas arkimeikki korostaa hyvää ihoani ja saa aikaan freesin ja silti laittautuneen olon. Saa tuntemaan olonsa “heränneeksi”.

 • Xeveliina

  Luonnollinen arkimeikki ei vaadi paljon vaivaa, mutta saa minut näyttämään joka päivä salonkikelpoiselta! :)

 • Pannukakku

  Itselleni joka aamuinen meikkituokio on ihana hetki jonka saan pyhittää vain itselleni ja heräillä rauhassa uuteen päivään. Olo on koko päivän paljon freshimpi, meikittöminä kotipäivinä olo on ihan nuutunut ja jotenkin laiska vaikka koko päivän puuhaisikin normaaliin tapaan!

 • Irmeli

  Ilman meikkiä lähden harvemmin kotipihaa pidemmälle mutta luonnolliseen arkimeikkiin kuuluu vain kevyt pohjustus ja ripsiväri.. Esittelemiäsi tuotteita en ole kokeillut, joten toivottavasti arpaonni suosii!!

 • Anna

  Luonnollisen raikas arkimeikki on minulle sitä, että korostaa hieman parhaita puoliaan ja sitä kautta kiinnittää huomion pois niistä kohdista, joita ei niin välitä esitellä. Kuitenkin niin, että ei verhoudu meikkiin, vaan näyttää edelleen reilusti itseltään. Että kun meikit pesee pois, tunnistaa edelleen samaksi ihmiseksi.

 • Luonnollinen arkimeikki on kuin luottofarkut: se ylläni tunnen itseni itsekseni ja kotoisaksi tilanteessa kuin tilanteessa. Luonnollisen arkimeikin teen vaikka unissani ja tiedän, että se onnistuu joka kerta ja vaikkei se kovin kummallinen ole, korostaa se juuri minun parhaita puoliani ja saa minut tuntemaan oloni kotoisaksi :)

 • Heidi

  Arkimeikillä koen olevani itseni näköinen. Ihon kirjavuutta häivyttäen ja silmiä korostaen. Nämä uudet Lumenen tuotteet toisivat perusmeikkiin pientä luksusta arkeen.

 • Päivi Louneva

  Kiva arvonta! Luonnollinen arkimeikki saa olla kevyt, hoitava ja korostaa niitä parempia puolia tummien silmäpussien tai väsyneen katseen sijaan.

 • Sonja

  Arkimeikki on luonnollinen,raikas,pehmeät sävyt ja myös parhaat puolet esiin tuova.

 • Pia

  Kahden pienen lapsen äidille se merkitsee freshimpää oloa ja pientä iloa kiireiseen ja väsyneeseen vaippa-arkeen. :) Suosin itsekkin Lumenen tuotteita joten palkinto olisi täysi kymppi! :)

 • Henrika

  Luonnollinen arkimeikki tarkoittaa minulle sitä, että tunnen oloni huolitelluksi ja itsevarmaksi olematta kuitenkaan “liian pakkeloitu”. Lukeudun itse niihin naisiin, jotka eivät mielellään kotoa poistu ilman meikkiä, mutta kevytkin meikki riittää :)

 • Hanna

  Luonnollisen raikas arkimeikki luo mielestäni huoliteltun, muttei meikatun, näköisen ilmeen. Piillottaa väsymyksen ja ihon epätasaisuudet ja korostaa hyvät piirteet.

 • Aino

  Tärkeintä minulle on on luonnollinen meikkipohja sillä raskas pakkelikerros saa ihoni kukkimaan inhottavasti… siksi käytänkin meikkivoidetta ja puuteria hyvin harvoi! Olisin utelias kokeilemaan löytyiskö näistä uutuuksista ratkaisu ongelmiini! Mukavaa joulun odotusta!

 • Annika

  Luonnollisen raikas arkimeikki on rutiini, jonka ansiosta olemus on huoliteltu ja itsevarmempi. :)

 • Tia

  Enpä juuri muuta käytä kuin kevyttä pohjaa , aurinkopuuteria ja ripsiväriä. Luonnolisuus on omien piirteiden korostusta eikä peittämistä miljoonilla kerroksilla. ?

 • Viivi

  Ihana arvonta, olisi varmasti jokaisen lukijan mieleen! :)

  Luonnollisen raikas arkimeikki merkitsee minulle hyvien puolien korostamista, ei huonojen puolien peittämistä. Mielestäni koko kasvoja ei tarvitse peittää meikkikerroksen alle, vaan korostaa kasvojen omaa kauneutta. :)

 • Suvi

  Se merkitsee itsevarmuutta joka kumpuaa sisältä ja sitä ei itse välttämättä edes ymmärrä kuinka paljon se turvallinen luonnollinen arkimeikki itselle sitä itsevarmuutta tuo :)

 • Hanna

  Se merkitsee ihan oikeasti kevyttä ja raikasta meikkiä :) pysyvää ja kevyttä! nykyään arki on hektistä ja silloin kun meikkaan haluan saada nopeasti kivan lopputuloksen. Mineraalimeikit on mielestäni hyviä, joten uskoisin näiden Lumenen uutuuksien sopivan myös omaan käyttöön!

 • Lotta

  Kun ihon pienet epätasaisuudet on peitetty kevyesti,kulmat on siistit ja silmissä kevyt meikki niin tarvitsen vain huulikiillon ja that’s it.Tällä arkimeikillä pärjään eikä olo ole liian meikattu.Ihana arvonta, Lumenen tuotteet ovat aina olleet hyviä!

 • Laurap

  Hei, kuulostaa lupaavalta tuote ja kiitos ennen kaikkea käyttövinkeistä! Itse monesti hukassa juuri siinä miten näitä käyttää :) Lumenen uusi ilme on raikas!

 • Sanna

  Lasten kanssa touhutessa viikosta toiseen kasvot kaipaavat pientä hehkua. Se tuo itsellekin paremman fiiliksen, paremman itsetunnon ja auttaa jaksamaan ankeina harmaina päivinä, kun näyttää kauniilta!

 • Rii

  Minun luonnollisessa arkimeikissä tärkeintä on se, että näytän itseltäni, mutta ehkä vähän paremmalta versiolta itsestäni. Minä 2.0.! :) oleellista on kuultava, tasaisen sävyinen iho, jonka päälle rakennetaan freesiä lookia heleällä poskipunalla, aurinkopuuterilla ja ripsarilla. Kulmat suditaan kuntoon ja asusteeksi hymy:)

 • Tiina

  Luonnollinen mekki, niin arjessa kuin viikonlopuissakin on se mun oma juttu. Rakastan kaikkia heleyttäviä tuotteita ja innostuin näistä saman tien kun kuulin. Vaikuttat tuotteilta, jotka sopivat kaikenlaisiin päiviin.

 • annika

  Luonnollinen meikki tarkoittaa itselleni juuri sitä että voi näyttää omalta itseltään ja korostaa luonnollista kauneutta

 • Jemina

  Meikkaaminen on itselleni tärkeä osa aamurutiineja. En kuitenkaan halua arkena näyttää liian meikatulta, vaan suosin ns. meikitöntä meikkiä. En myöskään pidä paksusta meikkikerroksesta, vaan luonnollisen raikas arkimeikki on minulle juurikin kevyt, omia piirteitä sopivasti korostava ja itsetuntoa lisäävä tekijä.

 • Henna

  Luonnollisuutta, helppoutta ja hehkua kotiäitiarkeen :)

 • Kira

  Luonnollinen arkimeikki tuo itsevarman olon. Asiakaspalvelutyössä, jota itse teen, on mielestäni tärkeää olla siisti ja raikas olemus.

 • Marika

  Luonnollinen arkimeikki= ripsari ja huulivoide ja värillinen kosteusvoide

 • Jepu

  Kevyt, raikas ehostaminen ja kaunis hymy sopii jokaiselle ?

 • Lotta M

  Arkimeikkini on muuttunut luonnolliseksi vasta viimeisten kuukausien aikana, ja huomaan ulkonäköni miellyttävän minua itseasiassa enemmän, mitä luonnollisemman meikistäni nykyään teen! Luonnollinen arkimeikki merkitsee minulle siis vähäistä tuotemäärää ja suurta itsevarmuutta.

 • Anneli

  Se ei tarkoita kaikkien virheiden peittämistä, vaan enemmänkin oman(laisen) kauniuden korostamista.

 • Henna

  Se merkitsee virkeämpää olemusta ja mieltä. Pidän muutenkin luonnollisesta meikistä ja varsinkin siitä, että iho näyttää kuulaalta ja hyvinvoivalta.

 • Else

  Luonnollinen ja raikas arkimeikki on oikeastaan ainoa meikkityyli jonka osaan loihtia kasvoilleni. Jo sillä, että vaihtaa meikkivoiteen esimerkiksi Lumenen cc-voiteeseen ja muistaa korostaa omien kasvojen parhaita puolia pääsee pitkälle eikä näytä niin tälläytyneelle mutta kuitenkin huolitellulle :)

 • Anna

  Luonnollinen arkimeikki on ennen kaikkea raikas, ja se raikastaminen vaatiikin näin marraskuussa hieman poppaskonsteja tai valopisaroita! Luonnollisen ja raikkaan meikin onnistumisen ehdoton edellytys on kosteutettu iho ja hyvät yöunet – niistä en voi tinkiä.

 • Elina

  Arkena haluan meikkini näyttävän raikkaalta ja luonnolliselta, en vaadi meikkivoiteelta kovin peittävää ominaisuutta. Arkena haluan näyttää enemmän omalta itseltäni ja korostaa luonnollisia kasvonpiirteitä. Iltamenoissa haluan taas näyttää huolitellummalta käyttämällä paksumpaa meikkivoidetta, tekemällä vahvempia korostuksia ja varjostuksia sekä tehdä rajaukset.

 • Luonnollisen raikas meikki on päivittäin tavoitteena, mutta valitettavasti se jää välillä haaveeksi vauva-arjessa ;)

 • Toinen Äiti

  Hei, kiitos ihanasta blogista! Mielestäni arkimeikin tarkoitus on helppo ja raikas kaunistuminen. Se freesi olo, jonka saa jo pienellä sipaisulla kasvoille.

 • Eeva Kannisto

  Puhdas iho ja hampaat. Kiiltävät hiukset ja sitten vaan luonnollinen meikkaus, muuta ei tarvita.

 • Tiina Myllykangas

  Raikas arkimeikki on minulle kuin “toinen iho” ilman paksua pakkelia. Pikemminkin suurin merkitys on sisäinen, ei niinkään ulkoinen. Jos tuntee olevansa luonnollisen kaunis, sillä on positiivinen vaikutus elämänlaatuun ylipäätään.

 • Annu

  Luonnollisuus meikissä merkitsee minulle jollain tapaa puhtautta ja raikkautta. Täysin meikittä tunnen oloni nuhjuiseksi ja siksi haluan korostaa/parannella/raikastaa ilmettäni kevyellä ja luonnollisella meikillä niinäkin päivinä, kun ei tarvitse varsinaisesti meikata.

 • Heli

  Kevyt ja raikas arkimeikki tuo kasvoille muutaman tunnin lisää nukuttuja yöunia.. Kuulas meikki saa heti näyttämään ja tuntumaan olon pirteämmältä.

 • Emma

  Luonnollisen raikas arkimeikki antaa itsevarmuutta. Tunnen oloni hyväksi ja huolitelluksi kevyessä meikissä.

 • Nella

  Luonnollinen arkimeikki on minulle jokaisen aamun aloitus. Se on kuulas ja heleä, valoisa ja raikas. Se saa kasvoni parhaat puolet esiin ja saa minut hehkumaan jokaisena päivänä.

 • Neppari

  Ehdottomasti salaista panostusta arkeen kun näyttää luonnonkauniilta!

 • Susanna

  En halua peittää meikillä itseäni, vaan korostaa parhaimpia piirteitäni. Siihen luonnollinen kevyt meikki on paras. Loistavaa Lumenelta, että nyt on näin upea kotimainen tuotesarja!

 • Mira

  Minulle luonnollinen arkimeikki tarkoittaa omia hyviä puolia korostavaa kevyttä ehostusta, ihon luonnollista hehkua ja pehmeyttä.

 • Mimi de Paris

  Kaunein luonnollinen arkimekki syntyy onnellisuudesta, positiivisuudesta ja elämäilosta. Se saa ihon hehkumaan! Hyvänä apuna sauna, hyvää terveellistä ruokaa, kunnon yöunet, rakkaus, lapset. Aamulla tarvitset ehkä vain pienen hipauksen punaa poskipäille ja hieman huulille. Tuo Lumenen uutuussarja on täydellinen korostamaan kasvojen luonnollista raikkautta. Niin suomalainen sarja!

 • Annika

  Luonnollisen raikas arkimeikki tuo huolitellumman ilmeen ja samalla hieman lisää itsevarmuutta.

 • Laura

  Luonnollinen arkimeikki tarkoittaa, että silmät etenkin ovat vain kevyesti meikatut, ripset hyvin taitettu jotta avaa silmiä. Poikaystäväni ja varmaan monet muutkin miehet tykkää enemmän luonnollisesta meikistä naisella. Myös terve kuulto meikissä raiskastaa kasvoja: koitin pari vuotta sitten etsiä Sokokselta tällaisia tuotteita, joilla saisi “Jennifer Lopez”-maisen kuullon poskipäille, mutta ei oikein ollut, mistä valita – ellei maksanut 60 € purnukasta. Nyt on ihanaa, kun saa edullisestikin tällaisia tuotteita :)

 • TerhiKoo

  Luonnollinen arkimeikki antaa huolitellun, itsevarman fiiliksen. Meikkiä ei tarvitse miettiä, tai (työ)päivän aikana korjailla. Se on se vähän parempi versio minusta :)

 • Helena

  Arkimeikki tarkoittaa minulle omien hyvien puolien korostamista ja väsymyksen merkkien piilottamista. Kuten edellinenkin kommentoi, luonnollinen arkimeikki luo itsestäni paremman version! Oma olo on reilusti itsevarmempi pienellä meikkauksella.

 • Viivi

  Luonnollisen kaunis arkimeikki tarkoittaa mulle sitä meikkiä joka on naamalla arkena ja juhlanakin :D mahd. huomaamatonta mutta peittää virheet ja korostaa oikeita kohtia. Lumenella on tähän ihan parhaat tuotteet ollut jo nyt, näitä on pakko päästä testaamaan.

 • Henna

  Luonnollisen raikas arkimeikkini koostuu kevyestä, kasvojen heleyttä korostavasta meikkipohjasta ja punaposkista, jotka tuovat esille parhaat piirteeni ja antavat itsevarmuutta. :)

 • Heidi

  Kevyt freesaus, kasvoja ja parhaita puolia korostava meikki.

 • Almiina

  Luonnollisen raikas arkimeikki on helppo rutiini, jonka avulla korostetaan oman ihanan itsensä parhaita puolia. Tällöin saat hehkua koko päivän itsevarmana ja aitona!?

 • Emma-Sofia

  Ihana arvonta! Luonnollinen arkimeikki on aikaa itselleni joka aamu ja saa minut tuntemaan itseni kauniiksi, vaikka on yksinkertainen. Sellainen yksi omin hetki on tärkeä kiireisen, muille ihmisille omistautuvan työpäivän alkaessa.

 • Heini

  Luonnollisen raikkaasta ihosta tulee mieleen tilanne, jolloin kyseisen ihon nähdessään vaan jotenkin haltioituu ja jämähtää paikalleen vain ihailemaan tuota ilmestystä. Haluaisin joka aamu kokea tuon tunteen meikatessani omia kasvojani ja siksi toivoisin saavani meikkiarsenaaliini kyseiset huikeat tuotteet! :)

 • Sandy

  Luonnollisen raikas arkimeikki tuo kasvoille hehkua ja piristystä sekä hieman lisää boostia ja itsevarmuutta mielelle :).

 • Ella

  Luonnollisen raikas arkimeikki merkitsee mulle turvallista oloa omana itsenäni. Mielestäni huoliteltu lopputulos on myös kunnioittavaa kanssaihmisiä kohtaan.

 • Jonna

  Luonnollisen raikas arkimeikki on luksusta minulle. Kahden pienen alle kolme vuotiaiden lapsien äitinä arvostuksessa korkealla on fressin näiköinen äiti. Jollei todellisuudessa sen oloinen niin ainakin sen näköinen ulkoisesti.

 • Helmi

  Luonnollisen raikas arkimeikki on minulle itsestäänselvyys, en kaipaa paksua kerrosta meikkiä. Luonnollisuus on kaunista eikä minulla ole aikaa useinkaan jäädä peilin eteen pidemmäksi aikaa meikkailemaan, joten ihon virheiden peittäminen ja parhaiden puolien nopea korostaminen riittää. :)

 • Aino

  Se merkitsee minulle itsevarmuutta ja raikkautta!

 • aisha

  Luonnollisen raikas meikki merkitsee sitä, että myös minulla olisi silloin mahdollisuus meikata :) En ole koskaan meikannut.

 • Haidi

  Luonnollisen raikas arkimeikki merkitsee minulle, nopeaa, kevyttä ja helppoa meikkiä jolla saa korostettua omia parhaita puolia :) nämä tuotteet on kuin siihen tehdyt! Valkoisempi pullo illuminaizeria lähtikin kaupasta mukaa ja vitsi miten se on ihana! Olisi ihana päästä testaamaan sarjan muutkin tuotteet :)

 • satu

  Luonnollinen meikki saa minut tuntemaan itseni kauniiksi muttei liian meikatuksi. Pidän luonnollisuudesta ja luonnollinen meikki tuo ripauksen lisää itsevarmuutta ja iloa päivään !

 • Johanna

  Luonnollinen meikki on minulle tärkeä, haluan korostaa piirteitäni enkä peittää niitä. Tärkeintä minulle on luonnollinen, kuulas pohja, sillä pääsee jo pitkälle!

 • Paula

  Ihana arvonta! Kevyt luonnollinen arkimeikki on minulle itsestäni huolehtimista ja itseeni panostamista. Kiireisessä arjessa on entistä tärkeämpää, että käytettävät meikit ovat toimivia ja kestäviä.

 • Kinuski

  Luonnollinen arkimeikki merkitsee parhaiden puolien korostamista ja pienien virheiden häivyttämistä.

 • Lullah

  Tykkään käyttää arjessakin vahvoja meikkejä, mutta raikkaassa meikissä panostan hyvään pohjaan, jossa on valoa ja hentoa punaa poskilla. Silmämeikissä kevyttä hohtoa ja kulmat kevyesti väritettyinä. Toisinsanoen raikkaan meikin pointti on näyttää siltä, että olen nukkunut hyvin, eikä kukaan mieti olenko kipeänä, mutta ei näyttää liian meikatulta. Lumenen uudet tuotteet kuulostaa niin taivaalta tähän freesiin lookkiin.

 • Anna

  Ennen ajattelin, että luonnollisen raikas arkimeikki on yhtä kuin mahdollisimman vähän meikkiä. Oikeastaan viimeisen vuoden sisällä meikkipussiini on hiipinyt monta uutta tuotetta, kuten erilaisia korostus ja varjostus tuotteita. Tällä hetkellä arkimeikkini on mielestäni luonnollisemman ja hehkuvamman näköinen kuin ikinä aiemmin. Sanoisin siis, että sopiva määrä hyviä tuotteita on omalla kohdallani avain täydellisen raikkaaseen arkimeikkiin :)

 • Katri

  Omien hyvien piirteiden korostamista. Itselläni on viime aikoina ollut kiusaa aknesta, joten näppylöitä joutuu peittelemään enemmän kun tykkäisin, mutta muuten tykkään mennä luonnollisella linjalla, eli ripsari, huolitellut kulmat ja huulirasva tai kevyt kiilto. Niin ja varsinkin näin talvisin poskipuna on ihan ehdoton!

 • Taru

  Arkimeikki on yhtä kuin kevyttä ja nopeaa. Toisaalta kun arkena meikkaa hillitymmin on kiva juhliin panostaa enemmän. Varsin houkuttelevilta vaikuttivat nuo hehkutipat :-)

 • Marjo

  Se on se “normaali” ehostus töitä varten kiireisinä aamuina. Muut meikit kuuluvat juhlaan tai erikoistilanteisiin, tilanteisiin, johon on aikaa valmistautua kunnolla kiireettä.

 • Sanna

  Enää ei houkuta kovin paksun pakkelin peitossa oleva naama. Mielummin yritän pitää ihoani hyvässä kunnossa ja kosteutettuna, jolloin tällaiset tuotteet toimisivat myös hyvin. Näyttää myös paljon raikkaammalta vaikkei iho olisikaan super hyvässä kunnossa

 • Senttu

  Tällä hetkellä en juurikaan meikkaa arkena, mutta kun sellaiseen koen tarvetta, niin se merkitsee ilmeen freesausta, ihon värin tasoittelua ja kirkastusta. Nämä uutuudet kuulostavat ihanilta :)

 • Kiki

  Minulle luonnollinen ja raikas meikki tarkoittaa arjen pelastusta, pientä hemmotteluhetkeä jokaiseen aamuun. Meikeiltä haen apua korostamaan hyviä puolia kasvoissani ja häivyttämään väsyneet jäljet, niin olo on huomattavasti pirteämpi läpi päivän. Lumenen uutuuksia olenkin heidän tuotteidensa suurkuluttajana himoinnut lanseerauksesta asti, mutta opiskelijabudjettini ei (etenkään näin joulun alla) ole valitettavasti vielä taipunut niiden hankintaan. Arpaonnea toivoessa siis! :)

 • Anna

  Luonnollisen raikas arkimeikki tarkoittaa mulle sitä että meikki on helppo tehdä sekä samaan aikaan omia parhaita puoliani korostava, näyttävyyttä unohtamatta. Se on mulle semmonen aamuinen juttu, hetki omassa rauhassa ilman ketään tai mitään, sen jälkeen on valmis rokkaamaan koko päivän täysillä!

 • Mia

  Luonnollinen arkimeikki itselläni on jokapäiväistä, sillä en juurikaan halua meikata. Kuulas meikkipohja sävyttävällä värivoiteella ja hieman poskipunaa tuomaan väriä ja se on siinä! :)

 • Riikka

  Luonnollisen raikas arkimeikki on omien parhaiden piirteiden korostamista ilman, että näyttäisi erityisen meikatulta. Aavistus meikkivoidetta, kulmat, ripsien taivutus ja huulirasva.

 • Kaisa

  Hei Hanna! Ihana arvonta juurikin näin pimeään vuodenaikaan kun kaikki ylimääräinen säteily ( niin kasvoilla kuin ulkonakin) on enemmän kuin tarpeen :) Minulle kaunis ja luonnollinen arkimeikki on se ns. perusunivormu. Todella harvoin säväytän tai räväytän meikilläni ( no joskus juhlissa tulee vedettyä smokey eyet). Luonnollisen meikin perusta on kuulas ja hyvin hoidettu iho sekä raikas meikkipohja. Lisään mielelläni hohdetta strobing-tuotteiden avulla ja huulilla yleensä juuri nude tai roosasävy. Lumenen uutuustuotteet kuulostavat todella lupaavilta, niin monet ovat niitä hehkuttaneet.
  Ihanaa joulunodotusta koko perheellenne! :)

 • Suvi

  Luonnollisen raikas arkimeikki merkitsee minulle joka aamuista pientä piristysruisketta ja itsetunnon kohottajaa – se tuo parhaat piirteeni esiin kuitenkin huolettomalla tavalla :) luonnollisuus on muutenkin minua 99% ajasta, itse kun kuulun niihin naisiin jotka lähtisivät juhlimaankin mieluiten siinä samassa tutussa arkimeikissä – tosin ehkä nyt lisäisin hieman lisää hehkua uusilla lumenen tuotteilla!

 • Rittimaa

  Pikkuhiljaa nelikymppisenä olen oppinut nauttimaan ehostuksesta ja käyttämään erilaisia tuotteita arjessakin. Huoliteltu olo tuo itsevarmuutta tiukoissa paikoissa töissä! Lumenen uutuudet kiinnostavat todella!

 • Milla

  Luonnollinen meikki syntyy hetkessä; meikkivoide, ripsari, kulmageeli, valokynä ja poskipuna. Olisi ihana saada vähän hehkua arkimeikkiin! ;)

 • Sanela

  Luonnollinen raikas meikki merkitsee minulle kevyttä ja raikasta meikkiä. Joka peittää väsykseni ja tuo luonnollista hehkua kasvoille

 • Mia

  Ihanan raikkat uudet purkki, hyvä Lumene ja hyvä Suomi!

 • Annu

  Luonnollinen ja raikas meikki on päivittäinen rutiinini, ja meikin voi unohtaa aamun jälkeen; se korostaa parhaita puolia, tekee olon huolitelluksi ja sitä ei tarvitse korjailla päivän aikana :)

 • KatjaK

  Merkitsee mulle sitä, että näytän omalta itseltäni, mutta esim ihon pienet virheet on häivytetty. Näin oloni on luonnollinen, mutta itsevarmempi.

 • Sanni

  Merkitsee suurta piristystä väsyneeseen aamuun, tunnen olevani huoliteltu ja lähden ovesta päivän haasteisiin hymy huulilla.

 • Jenny

  Luonnollisella ja onnistuneella meikillä koen saavani oman todellisen persoonan paremmin esiin. Vaikka meikin määrä olisi pienen pieni, tuo se valtavasti itseluottamusta ja sitä kautta onnistumisia koko päivään. Olisi huikeaa päästä kokeilemaan Lumenea ja ehkä löytää uudet luotto tuotteet :)

 • Säde

  Kaunis arkimeikki on sellainen että voi olla oma itsensä tarvitsematta huolehtia siitä miltä näyttää!

 • Viivi

  Luonnollisen raikas arkimeikki on mulle se parempi versio itsestäni. Luonnollisen meikin avulla mun tarkoituksena on korostaa niitä omia parhaita puoliani muuttamatta sitä omaa identiteettiäni.

 • Tuisku

  Luonnollisen raikas arkimeikki antaa sopivasti lisähehkua väsyneeseen ilmeeseen ja korostaa kasvojen omaa kauneutta. Pienen lapsen äitinä plussaa siitä, että meikki on nopeasti toteutettavissa :)

 • Marika

  Luonnollinen arkimeikki merkitsee minulle suht nopeaa meikkiä, joka toisaalta peittää merkittävimmät ihon virheet ja toisaalta korostaa niitä hyviä puolia. Niin, että tuntee olonsa itsevarmaksi arjen tiimellyksessäkin.

 • Moona

  Luonnollinen ja huoliteltu olemus on arjessa ja työssäni pankissa erittäin tärkeää! Uskon tuotteiden olevan täydellisiä omaan arkeeni ja jopa juhlaan :)

 • Papillon

  Luonnollisen raikas arkimeikki on minulle sama, kuin monille aamukahvi – herätys uuteen päivään. Meikkaan arkena aika kevyesti, mutta se antaa minulle energiaa ja itseluottamusta!

 • Minea_

  Oi onpa ihanan oloisia tuotteita! <3 Täytyykin kipaista kauppaan jos onni ei potkaise arvonnassa! :)

  Luonnollinen arkimeikki tuo hehkua kasvoille ja saa aikaan huolitellun ilmeen. Ja peittää kolmatta lasta kevääksi odottavan äidin univelan merkit kasvoilta mahdollisimman tehokkaasti. ;)

 • Laura R

  Iik miten ihanaa, olen toivonut testattavaksi noita, mutten ole raaskinut ostaa – toivottavasti onni suosisi :)

 • Jonna

  Meikki ❤ Mulle se tarkottaa meikkiä pitkän kaavan kautta. Tykkään todella paljon meikkaamisesta ja ihonhoidosta! Tää paketti ois just mulle. Kiva nähdä naisia,jotka panostaa ulkonäköön, oli se sitten kuulaan raikas sporttilook tai sumusilmä punahuuli glamlook :) mukavaa joulunodotusta kaikille!

 • elli

  Ihana arvonta! Oon niin odottanut, että pääsen kyseisiä tuotteita testaamaan :)
  Luonnollinen raikas arkimeikki korostaa parhaita puoliani, eikä sitä tarvitse korjailla päivän mittaan. Luonnollinen raikas arkimeikki tekee minusta itsevarmemman! Paras asia tietenkin on se, ettei sen taiteiluun mene hetkeä kauempaa :)

 • Ulla

  Arkimeikki merkitsee luonnollista lopputulosta. Meikin pitää korostaa omia parhaita puolia ja tuoda kasvoille tervettä hehkua!

 • Riikka

  Luonnollinen arkimeikki korostaa omia piirteitä ja ei ole tunkkainen. Vähän hehkua kasvoille, varsinkin talvella :)

 • maisamiisa

  Kevyt ehostus jottei olo ole “alaston” :D

 • nanni

  Luonnollisen raikas arkimeikki merkitsee itselleni, jonka työ alkaa 6 aamulla kevyttä pohjaa jolla tasoittaa ihon pieniä virheitä ja huoliteltuja kulmia jotka kehystävät kasvoja :)

 • Heidi

  Luonnollinen arkimeikki on raikas ja kevyt. Olen aktiivurheilija,joten lähes joka päivä vedän kunnon hikitreenin enkä halua kasvojeni olevan klöntti meikkivoidetta ja tuhruista rispiväriä!

 • Mirella

  Arkimeikissä korostuu ehdottomasti sen raikkaus ja luonnollisuus, jonka oltava kuitenkin kestävä ja huoliteltu. Liian paksua pakkelia en halua edes laittaa atooppiselle iholleni.

 • Janette

  Luonnollisen raikas arkimeikki syntyy, kun aamulla ei tuhlata montaa tuntia meikin tekemiseen, vaan luotetaan omaan kauneuteen. Luonnollisen raikas meikki on huoliteltu versio omasta itsestä, kuitenkaan peittämättä tai totaalisesti muuttamatta omia piirteitä.

 • Meri

  Minä panostan arkimeikissä eniten hehkuvaan ihoon, jos iho on samea ja epätasainen se tekee helposti koko kasvoista väsähtäneen näköiset :)

 • Sanni

  Raikas arkimeikki korostaa käyttäjän parhaita puolia peittämättä liikaa.Sen avulla kasvoista saa huolitellut näyttämättä “liian laitetulta”:)

 • Lotta

  Luonnollinen arkimeikki merkitsee itselle raikasta ja helppoa,mutta huoliteltua meikkiä. Lumenen tuotteita käytän jo nyt paljon,mutta uudet tuotteet kuulostavat loistavalta ja kaupassa pienen testailun jälkeen myös tuntuvat ihanilta,joten paketti olisi ihana palkinto.

 • Janni

  Luonnollinen arkimeikki merkitsee minulle omien piirteideni korostamista ja kevyttä meikkiä. Minulla tähän rutiiniin tällä hetkellä kuuluu meikkivoide+peiteväri+highlither+ ripsari+kulmageeli. Olisi ihana päästä kokeilemaan näitä uusia Lumenen tuotteita. :)

 • Luonnollinen arkimeikki on nopea tehdä, korostaa hyviä puolia, mutta ei näytä meikatulta. Piristää itseään. Itselleni on tärkeää oikeat sävyt.

 • Elinakui

  Luonnollinen arkimeikki on kevyt ja omia piirteitä korostava. Pieni sipaisu väriä poskille ja huulille, kulmat ojennukseen ja kevyesti ripsaria avaamaan katsetta – voila! Fiilis on oma, rohkea ja itsevarma minä.

 • Aurinko

  Luonnollisen raikas arkimeikki tarkoittaa minulle helppoutta ja sitä, että koristaa parhaita piirteitään.

 • Essi

  Raikas arkimeikki on kuulas, luonnollinen ja parhaita puolia korostava!

 • Elina

  Lasten kanssa arkimeikki on vuosien saatossa kokenut melkoisen myllerryksen. Nyt pyrin luonnolliseen, parhaita puolia korostavaan pikameikkiin, mitä nopeampi sen parempi! ?

 • Heidi

  Luonnollisen raikas meikki tarkoittaa minulle kevyttä ja ‘hehkuvaa’ meikkiä . Hehku toki vain oikeissa paikoissa raikastamassa kasvoja. Silmiin asti ulottuva hymy kruuna meikin kuin meikin.

  Kiitos blogistasi! Sitä on ilo lukea ja seurata etenkin kun keskimmäisesi ja kuopuksesi ovat samassa iässä omien kanssa.
  Arvonnassa olevalle tuotepaketille olisi siis käyttöä ‘hehkuttamaan’ tämän äidin kasvoja ;)

 • Annika

  Rakastan meikkejä ja meikkaamista vaikkakin moni pitää asiaa pinnallisena ja mitä sitten! Mielestäni meikkaaminen on aina merkinnyt omien kauniiden piirteiden tai persoonan korostamista, jokainen on luonnollinen omalla tavallaan. Ja ihanaa että lumene kannustaa luonnollisuuden suhteen!!

 • Vivian

  Helppoa ja nopeaa meikkausta, jonka lopputulos on silti siistin ja raikkaan näköinen. Varsinkin näin syksyllä/talvella tuntuu naama olevan ihan väsyneen näköinen.

 • S

  Luonnollisen raikas arkimeikki on tärkeää itselleni näin marraskuun pimeydessä. Tarvitsisin lisää hehkua kasvoille ja nämä nestemäiset tuotteet kiinnostavat kovasti. :)

 • Annamari O.

  Luonnollonen arkimeikki on nopea ja helppo tehda. Lisaksi se korostaa oikeita kohtia ja peittaa epatasaisuudet ja luo freesin tunteen koko paivaksi.

 • Nonnuska

  Minulle se tarkoittaa heleää ja omia hyviä puolia pikkuisen esille tuovaa meikkiä ? Enemmän kuin loistava tällaiselle kotiäidille ?

 • Maria

  Minulle luonnollisen raikas meikki merkitsee luonnollisuutta, kirkkautta ja hehkua! Meikki saisi olla kevyt ja syntyä nopeasti hektisessä vauva-arjessa :)

 • Tiina

  Piristystä väsyneeseen ilmeeseen ja hetki omaa aikaa pikkulapsiarjen keskelle :)

 • Krista

  Luonnollisen raikas meikki merkitsee minulle sitä, että harmauden keskellä näyttäisi siltä kuin olisi juuri tullut lomalta. Ja kun näyttää raikkaalta voi olikin tuntua raikkaammalta.
  Itselläni pisamat vaikuttavat siihen, etten koskaan ole meikannut kovin paksusti. Menee ehdottomasti kokeiluun nämä tuotteet.

 • Edla

  Luonnollisen raikas arkimeikki merkitsee minulle sitä että vähemmällä voi saada niin paljon enemmän. Kevyet ja raikkaat tuotteet saa olon huolitelluksi pienellä vaivalla ja iho ei jää missään nimessä tunkkaiseksi vaan raikas olo iholla tuntuu kokopäivän :)

 • Satu

  Luonnollinen arkimeikki kuvastaa minääni! Se siis merkitsee kauniiden kasvonpiirteitteni korostamista sekä samalla armollisuutta elämän tekemille jäljille. Rakastaa ja arvostaa itseäni tällaisenaan! :)

 • Henna

  Luonnollinen arkimeikki tuo minulle ripauksen enemmän itsevarmuutta ja raikkautta koko päiväksi. Se korostaa omia piirteitäni ja tuo energiaa päivään, kun peilistä työpäivän aikana katsoo hymyilevä ja itsevarma nuori nainen.

 • mmagic

  Luonnollinen meikki tarkoittaa minulle sellaista meikkiä, joka tuntuu kevyeltä ja hengittävältä iholla, korostaa omia piirteitäni ja peittää niitä pieniä punoituksia ja epäpuhtauksia. Nämä Lumenen uutuudet vaikuttavat kyllä niin hyviltä, että täytyy hankkia kokeiluun vaikkei arpaonni suosisikaan.

 • Iida

  Ihania tuotteita Lumenelta! Raikkaaseen arkimeikkiini kuuluu kevyt kerros meikkivoidetta tasoittamaan kasvojen ihoa, sekä ripaus maskaraa ja kulmageeliä. Tärkeintä kevyessä meikissä on kuitenkin valon tuominen kasvoille vaalealla concealerillä!

 • Pauliina

  Näyttää upealta! Näitä Lumenen uusia tuotteita on pakko päästä testaamaan :)

 • Sinii

  Luonnollisen näköistä hehkua! Kevyt meikkipohja, sekä omien parhaiden puolien pieni korostaminen. Ilman aurinkopuuteria tai kulmakynää en selviytyisi ;)

 • Anonymous

  Raikkaalla ja luonnollisella arkimeikillä virkistetään (ehkä joskus vähän väsyneenkin näköisiä) kasvoja himpun verran freesimmäksi.

 • Maija

  Luonnollisen raikas arkimeikki merkitsee minulle kevyttä, mutta heleää meikkipohjaa, johon poskipuo tuo vähän lämpöä. Siistit kulmat yhdessä kevyen ripsarikerroksen kanssa viimeistelevät kauniin raikkaan arkimeikin ja olemus on kerralla freesimpi! :)

 • Daniela Nissin

  Tämä olisi niin mahtava tuotepaketti! Näin pikkujouluaikaan tulisi ehdottomasti tarpeeseen :) lisäksi arvonta osuu sopivasti juuri ennen syntymäpäivääni, joten olisi senkin puolesta loistava lahja :)

 • Riikkajohannak

  Helppous, keveys ja huoliteltu, mutta luonnollinen lopputulos. Effortless kuvaa mielestäni lopputulosta jollaiselta haluan oman meikkini näyttävän :)

 • Tuumummi

  Varsinkin talvella raikas, kevyt arkimeikki on päivän pelastus. Olisin kyllä kiinnostunut kokeilemaan näitä pisaroita.

 • Jenna

  Luonnollinen arkimeikki tekee ilmeestä hieman huolitellumman olematta kuitenkaan liian huomiota herättävä. Työskentelen kätilönä, enkä halua meikin olla liian tunkkainen mutta sellainen, että saan sillä pirteämmän ilmeen. Paras arkimeikki on sellainen, jonka saa tehtyä kuudelta aamulla muutamissa minuuteissa.

 • Sophie

  Luonnollinen arkimeikki on minulle ainut vaihtoehto. Rakastan itseäni ja kasvojani ja haluan näyttää mahdollisimman luonnolliselta mutta kuitenkin huolitellulta. Lumenen tuotteet ovat pitkään olleet suosikkejani ja avaimia luonnolliseen meikkiin :)

 • Sonja

  Arkimeikki lähtee liikkeelle hyvistä yöunista. Arkimeikki tulee pitää kevyenä ja raikkaana. Varsinkin näin talvella ihanat heleyttävät tuotteet sopivat iholle! :)

 • Saija

  Parhaiden puolien korostamista, raikkautta.

 • Päivi

  Arkimeikin teen puhdistetulle iholle. Kasvovesi, silmänympärys- ja pävävoide. Siveltimellä meikkivoide ja puuterointi sekä lopuksi kulmiin vaha ja huuliin rajaus. Lopputuloksena varma ja huoleton olo koko päivän.

 • Branilla

  Luonnollinen arkimeikkini saa minut näyttämään kauniimmalta ja huolitellummalta. Tykkään käyttää arkimeikissäni painopisteenä silmiä. Joskus innostun laittamaan huulipunaa rajauksineen, mutta se tahtoo pysyä vain hetken, joten siihen ei motivaatio pitkään riitä.

 • Silja

  Luonnollisen raikkaassa arkimeikissä tunnen oloni hyväksi; se on sopivan hillitty ja luonnollisen näköinen tuoden ilmeeseen kuitenkin pientä lisähehkua!

 • Sanna

  Luonnollinen arkimeikki antaa havän flliksen kun tuntee olevansa jotenkin heränneemmän ja fiksumman näköinen aikaisin aamulla vaikka ehkä todellisuudessa sitä olisi ihan yhtä virkeän ja huolitellun näköinen ilman meikkiäkin tuolla sateessa. :-) Tärkeintä siis itselle.

 • sanna

  Raikas meikki sopii minulle parhaiten. Olisi ihana tutustua lumenen uutuuksiin :)

 • MiaMaria

  Luonnollinen arkimeikki näyttää siltä kuin olisit nukkunut kunnon yötunet. Ei silmäpusseja , ei turvotuksia kasvoilla. Toki lisäksi myös kuulas ,ei korppuinen hilseilevä iho. Aavistus punaa poskilla ja hymy huuleen. ?

 • Luonnollisen raikas arkimeikki merkitsee mulle sitä, että meikki ei ole liian raskas, mutta peittää tummat silmänaluset, korostaa hieman silmiä (ripsari ja bonuspäivinä ohuet eylinerit) saa väriä kasvoille (poskipuna, aurinkopuuteri) jotten näyttäisi aivan zombielta varsinkin näin talvisaikaan. Kevyt korostus poskipäillä ja kulmaluulla ei arkisinkaan ole pahitteeksi, ja siihen onkin käytössä maybellinen strobing puikko.. tosin haluaisin testata jotain muuta keinos valon tuomiseksi kasvoille, kun tuo maybellinen puikko ei ihan toimi mielestäni niinkuin sellaisen tuotteen pitäisi :)

 • Iina

  Mun meikki on oikeestaan sekä arjessa, että juhlassa tosi naturelli. Osittain siks, et en oo opetellu tekemään mitään näyttäviä tai vahvoja silmämeikkejä. Luonnollinen arkimeikki on mulle must-juttu, se saa oman peilikuvan näyttämään pirteämmältä ja samalla tietenkin mielikin virkistyy. Mulla on ongelmainen iho, ja lähinnä yritän saada näppyjä piiloon, väriä kasvoille ja kulmat ryhdikkäiksi. Silmiä en meikkaa kuin harvoin, silloinkin vain ripsaria ja jotain nudea luomiin.

 • Iitu

  Luonnollinen raikas arkimeikki on nopea, helppo ja lisäksi sellainen, että se ei tunnu kasvoilla raskaalta tai tunkkaiselta. Tärkeää on, että itsestä tuntuu hyvältä, eikä mistään kiristä.

 • Tätivioletti

  Arkimeikki on minulle kohteliaisuutta kanssaihmisiä kohtaan ja vuosikymmenien tottumus ihmisten parissa koko ikäni työtä tehneenä.

 • Noora

  Luonnollisen raikas arkimeikki meikki saa minut tuntemaan itseni kauniiksi ja antaa itsevarmuutta sopien myös päivän jokaiseen tapahtumaan. :)

 • Ulla

  Luonnollista kauneutta voi korostaa juuri tälläsillä ihanilla tuotteilla. Raikas ja kuulas meikki on omassa suosiossa. Usein paksut pakkelit tekee vaan kasvoista todella teennäiset. Ihanilta tuotteilta vaikuttaa !

 • Bisous

  Luonnollisen raikas arkimeikki merkitsee kiireisten viikkojen pelastusta. Kasvot – ja tätä kautta koko olemus – näyttävät freesimmiltä vaikka yöunet olisivat jääneet vähiin.

 • Kati

  Luonnollinen mutta korostettu, ei mitään tekoripsiä vaan oikeita asioita joita voi meikillä korostaa :)

 • Maguli

  Arkimeikki: päivävoide, huulivoide, huulipuna ,ripsari ja menoksi ; )

 • Satu

  Luonnollinen arkimeikki merkitsee minulle keveyden ja raikkauden tunnetta kasvoilla ja kokonaisvaltaista hyvänolontunnetta. :)

 • Sari

  Luonnollisuus, heleys ja raikkaus ovat päivämeikin tärkeimmät asiat!

 • Emilia

  Hehkua ja luonnollisuutta

 • Annikki

  Mun mielestä luonnollisen raikas arkimeikki on sellainen, jossa on peitetty ihon pienet ongelma-alueet (lets face it, meillä kaikilla on joku ongelma), mutta koko naaamaa ei ole upotettu paksuun meikkikerrokseen. Raikkaaseen arkimeikkiin kuuluu myös kuulto sekä poskipuna, boten noi uutuudet varmaan helpottaa tämän lookin luomisessa.

 • Minna

  Luonnollisen raikas arkimeikki tuo hyvän mielen heti aamusta. Korostetaan kevyesti omia parhaita puolia. Hyvillä tuotteilla meikkaaminen on kiireessäkin ilo ja pikainen arkimeikki onnistuu nopeasti ja varmasti. Valopisaroita täytyy kyllä kokeilla, pieni hehku ei tee koskaan pahaa :)

 • Linnea

  Luonnollinen arkimeikki korostaa parhaita puolia ja näyttää raikkaalta. Paras luonnollinen meikki on sellainen josta ei kasvoille tehtyjä taikoja huomaa muuten kun kauniina raikkautena!

 • Matilde

  Luonnollisen raikas arkimeikki antaa itsevarmuutta. Se säilyttää fiiliksen aitoudesta.

 • Charlotte

  Luonollinen arkimeikki merkitsee minulle luonnollista, mutta huoliteltua lopputulosta. En pidä siitä tunteesta, kun naamassa on liikaa pakkelia. Yritän itse parhaani mukaan korostaa omia piirteitäni liiallisen peittelyn sijaan. Oma arkimeikkini koostuu hyvin kevyestä meikkivoiteesta tai peitevoiteesta, aurinkopuuterista, korostuspuikosta, kulmakynästä sekä hyvin kosteutetuista huulista. Olisi mahtavaa päästä kokeilemaan lumenen uutuuksia!

 • Salla

  Luonnollinen arkimeikki korostaa ihon omaa kauneutta ja luonnollisuutta. Kaunis arkimeikki korostaa kasvojen parhaita puolia ja tuo niitä esiin huolitellun raikkaasti. Less is more! Nuo Lumenen uutuustuotteet toisivat sitä jotain extraa meikkiini mitä tunnen tarvitsevani näinä pimeinä aikoina :)

 • Roosa

  Kevyt arkimeikki tarkoittaa meikittömän oloista fiilistä. Se korostaa omia parhaita piirteitä ja saa olemuksen näyttämään huolitellulta ja siistiltä. Olen lasten päiväkodissa töissä. Minun arkimeikkini pitää kestää koko päivän ilman korjailuja ja sen on kestettävä myös vesiroiskeet. Välillä kasvoja on pyyhittävä kesken päivän, jos innokas pikkutaiteilija sutaisee väriä kasvoilleni. Silloin kasvojen pesty alue pitäisi olla mahdollisimman samannäköinen kuin meikattu iho!

 • lauralinnea

  Luonnollinen arkimeikki merkitsee mulle kuulasta, luonnollista meikkipohjaa ja tuo freesin olon tän väsyneen kotiäidin päivään, se myös piristää ja herättää päivään. Tää on ihana arvonta! :)

 • Jenni

  Luonnollinen arkimeikki merkitsee minulle kevyttä mutta kuitenkin sen verran peittävää meikkiä joka peittää ihon virheet ja punaisuuden. Meikin on myös oltava nopea tehdä arkiaamuisin. Meikki näyttää siltä kun meikkiä ei kauheasti olisikaan.

 • Sini

  Pyrin niin arki- kuin juhlameikissänikin juuri kuulauteen ja raikkauteen. En inhoa mitään niin paljoa kuin paksua pakkelia. Arkimeikissä kuulaus syntyy ohuella pohjalla ja juhlameikissä juurkin sitten näillä kuultoa tuovilla tuotteilla, kun muu pohja on hieman raskaampi.

 • Jonna

  Luonnollinen raikas arkimeikki tuo hehkua iholle ja avainasemassa siinä ovat kevyt ja hyvin tehty pohjameikki. Lumenen uudet tuotteet sopivat hienosti korostamaan pohjameikkiä ja ihon luonnollista kauneutta :)

 • Th

  Arkimeikkiini kuuluu vain cc-voide ja ripsari, tasainen ihon väri ja kuulaus on tärkeää.

 • Marianne

  Luonnollisen raikas meikki merkitsee minulle itsevarmuutta! Se että ei tarvitse peitellä mitään eikä piiloutua vahvan maskin taakse, osoittaa myös avoimuutta ja sitä, että on sinut itsensä kanssa. Luonnollisen ja raikkaan oloisena sitä antaa myös kanssaihmisille vaikutelman, että on helposti lähestyttävä: Tällainen minä olen kaikkine piirteineni ja hyväksyn muutkin sellaisena kuin ovat!

 • siru

  Luonnollinen mutta raikas ja suht nopea :)

 • Ida

  Arkimeikissäni tavoittelen lähinnä huoliteltua ulkonäköä ja raikkautta. Olenkin jo halunnut kokeilla noita uusia hohtotippoja. Kauhulla muistelen teiniaikoja jollon puuterilla tehtiin kasvoista tunkkaiset ja matat. Onneksi on vähän raikkaampi look muodissa nyt.

 • Noora

  Luonnollinen meikki vain toimii aina! Ihmiset ovat kauniimpia, ainutlaatuisempia omina itsenään, kuin tunkkaisen pakkeli kerroksen alla. :)

 • Ulpukka

  Arkimeikki on itselleni kuin vaatteet, ilman sitä tunnen itseni tosi alastomaksi. Arkimeikkiini kuuluu peitevoide, puuteri, kajalit, ripset ja kulmat. Päälle ripaus aurinkopuuteria. Meikki ei ole mielestäni kovin vahva mutta jaksan hämmästyä joka kerta miten valtava merkitys sillä on ulkonäölle. Hyvä arkimeikki peittää ja korostaa juuri sopivassa suhteessa ollen silti suhteellisen luonnollinen.

 • Hyvä meikkivoide, aurinkopuuteri, poskipuna, kulmat, ripsiväri ja huulikiilto: niistähän se hyvä arkimeikki koostuu.

 • Riikka

  Luonnollisen raikas arkimeikki on helppo ja nopea tehdä aamulla ennen kuin juoksee bussiin. Se on huomaamaton, kevyt mutta kuitenkin siisti ja tekee huolitellun näköiseksi.

 • Jaana

  Olen itse karsinut viimeisten vuosien saatossa meikkirituaaliani aika minimiin, sillä kahden touhukkaan lapsen kanssa ei vain ehdi niin huolella meikkailemaan aamuisin. Aivan ilman meikkiä en kuitenkaan halua liikkeelle lähteä. Luonnollinen meikki sisältääkin juuri ihon pitämistä terveenä niin ravinnon, kuin oikeiden ihonhoitotuotteidenkin avulla. Tuollaiset kevyet, nopeasti laitettavat heleyttäjät ovatkin tosi käteviä!

  Luonnollinen arkimeikki tuo ihanan siistin ja raikkaan ilmeen, joka korostaa sopivan kevyesti ohuilla ja pehmeillä rajauksilla silmissä, kevyellä kerroksella ripsiväriä ja heleän sävyt poskilla ja huulilla.

 • Enja

  Hehkuva ja kevyt meikki! Aika vahvat kulmat kevyt silmämeikki, sopivasti kuulautta ja huulirasva. Tämä tuo itsevarman olo kokopäiväksi.

 • Lellu

  Ausseissa asumista on jäljellä enaa muutama hassu kuukausi, mutta täällä luonnollinen naama on saanut uuden merkityksen. Toki surffatessa mennään ihan ilman mitään, mutta jos jonnekin lähtee niin kulmat, ripsiväri ja highlighter ja valmiina ollaan. Vuosien akne talttuu auringossa, pieni päivetys ei koskaan haittaa, mutta suurimman eron tekee auringon ja lämmön tuoma hymy ja onnellisuus,jotka täällä tulevat luonnostaan ja viimeistelevät minkä tahansa meikin

 • Lellu

  Australiassa elämistä on jäljellä enää muutama hassu kuukausi, ja pakko myöntää että aika naturellina täällä hiihdetään. Huoliteltu kuitenkin haluan olla, ja vaikka hiki joskus yllättää niin jos jonnekkin mennään niin kulmat minttiin, ripsivärit naamaan ja highlightit poskeen niin näillä pääsee pitkälle. Toki surffatessa nekin jää ja tukka on lähinnä suolainen ja villi. En kuitenkaan halua näyttää luonnolliselta rantapummilta, enemmänkin luonnolliselta merenneidolta. Luulen, että aurinko saa parhaiten esiin luonnollisen kauneuden. Ei pelkästään päivetyksen takia, vaan hymyn ja iloisuuden kautta, joka kummasti täällä tarttuu jokaiseen

 • Mia

  Luonnollinen arkimeikki korostaa parhaita piirteitäsi aidosti peittämättä liikaa ihosi luonnollista hehkua. Itse liputan luonnolliduuden puolesta.
  Uskon ihon voivan paremmin ilman paksua meikkikerrosta. Ihanaa, että kotimainen Lumene on uudistunut ja tukee luonnollisista kauneutta :)

 • Sanna

  Luonnollinen raikas arkimeikki merkitsee minulle kaunista, raikasta ja ennen kaikkea luonnollista mutta kuitenkin huoliteltua lopputulosta. Arkimeikin tulee olla sellainen, joilla kasvot saa ehostettua nopeasti ja vaivattomasti kiireisinä arkiaamuina. Lumenen tuotteet vaikuttavat juuri tällaisilta ja niitä todella mielelläni haluaisin kokeilla.

 • Petra

  Raikas arkimeikki on sellainen joka korostaa parhaita puolia ja saa oman olon tuntumaan freesimmältä :)

 • sini

  Kevyt pohjameikki, kulmakynä ja ripsari, huulirasvaa tai huulikiiltoa, siinä perusarkimeikkini, jonka tekee nopeasti, mutta saa kuitenkin näyttämään kauniilta ja korostaa omia hyviä puolia. Melkein näyttää kivemmalta kuin juhlameikki :)

 • Niina

  Ihana arvonta! Luonnollisessa arkimeikissä tärkeintä itselle on kaunis ja kuulas meikkipohja, sekä huolitellut kulmat ja ehkä ripsiväriä. Tulee itsevarmempi ja onnellinen fiilis, kun edes pikkuisen on ehtinyt ehostaa.

 • oona

  Marraskuun harmaudessa luonnollinen ja raikas arkimeikki korostuu, kun tahtoo näyttää skarpilta väsymyksestä huolimatta. Olisi kiva päästä kokeilemaan uudistunutta Lumenea :)

 • Luonnollinen meikki tuo tervettä hehkua kasvoille ja korostaa kasvonpiirteitä edukseen. Aamulla pieni sutaisu hehkua ja valoa kasvoille piristää kummasti ja tuo itsevarmuutta, silloinkin kun pimeä ja kaamos vaivaa. Olen kyseisiä tuotteita hieman silmäillyt, mutten ole opiskelijabudjetilla niitä pystynyt toistaiseksi hankkimaan, joten olisin ikionnellinen jos saisin tuotteet omaan testiin ja käyttöön! Erityisesti nuo Valopisarat houkuttelevat… Olen kuullut myös hyvää muistakin Lumenen uusista tuotteista, joten odotan innolla kun joskus pääsee niitä kokeilemaan!

 • Riikka

  Luonnollisen raikas arkimeikki korostaa jokaisen omia hyviä puolia ja on tarpeeksi kevyt kasvoilla, jotta siinä viihtyy koko päivän. Nimenomaan sanat luonnollisuus ja raikkaus kuvastavat omaa meikkifilosofiaani todella hyvin, joten olisi mukava päästä kokeilemaan näitä tuotteita :)

 • JohannaN

  Luonnollinen arkimeikki on vain kevyt meikkipohja, vähän valoa ja väriä kasvoille poskipunan ja aurinkopuuterin muodossa. Ripsiin kevyesti ripsaria ja that´s it!

 • emmmi

  Luonnollisen raikas meikki tarkoittaa minulle ehdottomasti omien parhaiden piirteiden esille tuomista! Pieni ehostus tuo ryhtiä ja itsevarmuutta. Kun pinnalla on countouring, strobing, baking meikkitekniikat sekä tekoripset ja vahva meikki niin itse haluan eritoten mennä toiseen, luonnollisempaan suuntaan. Less is more tässäkin!! :) ihanaa loppuvuotta!!

 • anne-maria

  Raikas arkimeikki on helppo ja nopea tehdä, korostaa parhaita puolia, ja saa olemuksen tuntumaan huolitellulta mutta luonnolliselta :)

 • M

  Arkimeikkini on hyvin simppeli, cc-voidetta, poskipunaa ja ripsaria. Iltameikissä saakin sitten olla jo hehkua. Arvonnassa mukana! ? :)

 • Maisa

  Minä kutsuisin jokapäiväistä meikkiäni luonnolliseksi. Se sisältää puhtauden, raikkauden ja omien piirteiden korostuksen. Lumene vastaa usealla tuotteellaan minun luonnollisuuden tarpeisiin. Näitä uutuuksia olisi ihana testata. :)

 • Maija

  Nopea, luonnollinen meikki on minulle lähes ainoa vaihtoehto. Nousen sängystä aina viime minuuteilla, joten meikkaamiseen ei ole kuin muutama minuutti käytettävissä. Kevyt meikki kuitenkin saa minut tuntemaan itseni itsevarmemmaksi ja huolitellummaksi.

 • Jade

  Luonnollista kauneutta :)

 • Anu

  Luonnollisen kaunis arkimeikki merkitsee itsevarmuutta, hehkua ja tuo boostia päivään :) se on myös helppo tehdä ja saa ihon hehkumaan auringon kanssa kilpaa ;)

 • Sussu

  Luonnollisen raikas arkimeikki korostaa omia hyviä piirteitä sekä tuo sisällä olevaa positiivisuutta ja pirteyttä näkyväksi. Haluan arjessa näyttää itseltäni,mutta huolitellulta..vaikkakin se välillä näin viimeisillään raskaana meinaakin unohtua :) tsemppaan silti :)

 • Ellla

  Se tuo itseluottamusta ja lisähehkua!!:)

 • Jenni

  Aivan ihanan nakoisia tuotteita Lumenelta! Kahden pienen lapsen aitina aikaa meikkaamiseen ei jaa paljoa, mutta yksinkertainen, nopea ja luonnollinen arkimeikki piristaa niin koko olemusta kuin omaa mieltakin, ja meikkaukseen kayttamani muutama minuutti on ihan omaa aikaa.

 • Milja K

  Hehkua, helppoutta ja omien piirteiden kevyttä korostamista. Kamppailen näin talvisin kuivan ja kiristävän ihon kanssa, joten myös se että meikki tuntuu miellyttävältä kasvoilla on tärkeää :)

 • Elise H.

  Luonnollisen raikas arkimeikki on sellainen, jonka ei itsessään ole tarkoitus erottua, vaan se hienovaraisesti korostaa parhaita piirteitä ja häivyttää jotain vähemmän toivottua. Sellaisessa kevyessä meikissä itse tunnen oloni luontevaksi :)
  Mukana arvonnassa!

 • Tikkis

  Ihanan raikkaan näköinen olet! Näin kaksi päivää kuopuksen syntymän jälkeen ja esikoisen sairastaessa vatsatautia tämä äiti arvostaisi kaikkia helpotuksia naaman raikastamiseen.

 • Minttu

  Luonnollisen raikas arkimeikki lähtee puhtaasta, hyvin kosteutetusta ihosta. Meikkaamisen aloitan lumenen ihanan kevyellä ja juuri sopivasti peittävällä meikkivoiteella ja päälle puuteria kiinnittämään meikin ja antamaan hieman väriä. Ripsiin kevyt kerros ripsiväriä ja kulmiin lisää ryhtiä kulmakynällä. Huuliin joko ihan vain huulivoidetta tai jotain luonnollisen sävyistä huulipunaa.

  Suurin osa omista meikeistäni on Lumenen, sillä ne vain toimivat niin hyvin ja eläinrakkaana pidän siitä, että he eivät testaa eläimillä. Nämä lumenen uutuudet vaikuttavat todella hyviltä ja toisivat juuri sen sopivan lisän arkimeikkiini.

 • Aura

  Odotinkin jo, että milloin teet postauksen näistä! Levitätkö tipat sudilla vai sormella? Haluan päästä kokeilemaan tuota Instant Glow Sävyseerumia. Varsinkin kesällä kaikki meikkivoiteet tai bb:t tuntuvat turhan paksuilta, toivon että tässä on ratkaisu siihen ongelmaan?

  • Nää tuotteet ovat kyllä ihania! Levitän valotipat ihan sormella! Tosin olen käyttänyt sutiakin, mutta minusta aavistuksen enemmän tehoa valoon saa, kun ne tipat vaan kevyesti taputtelee sormella jo valmiin meikin päälle! :) Ja siis nämä tuotteet ovat varmasti ihan ykkösiä kesällä!

 • Laura k

  Nopeaa ja raikasta meikkiä :)

 • juppe

  rehellisesti: tummien silmäpussien peittäminen! tämän koitan tehdä joka aamu, vaikka ripsivärit ja muut jäisivät tekemättä (: raikkaan arkimeikin pohja on hyvä kosteusvoide, joka antaa kivan tunteen kasvoille koko päiväksi. ei ole kivaa, jos jo iltapäivällä iho tuntuu kuivalta tai toisena ääripäänä rasvaiselta.

 • Jane

  Luonnollisen raikas arkimeikki on minulle ripsari, kevyt meikkipohja ja huolitellut kulmat. Se tuo myös hieman itsevarmemman olon :)

 • Veera

  Raikkautta ja itseluottamusta!

 • Jatta

  Minulöe ae merkitsee naisellisuutta ja luonnollisuutta. Raikkauden avulla ei tarvitse tunkea naamaan kamalaa määrää paksuja aineita. Pienikin määrä tekee olon naiselliseksi ja pirteämmän näköiseksi :)

 • Eoifa

  Juurikin sitä, etten yritä peittää vaan korostaa omia kauniita piirteitäni <3.

 • Saana Vuolasvirta

  Luonnollinen arkimeikki kuvastaa minua!

 • Petra

  Raikas arkimeikki tarkoittaa minulle sellaista, että se on nopea ja helppo tehdä ja koen siinä oloni kauniiksi ja itsevarmaksi. :)

 • Ida

  Tämä uudistus on upea! Arkimeikkini on helppo, hehkuva ja nopea. Kulmat ja huulet ovat usein tärkeimmät.

 • Satus

  Vasta iän myötä olen oppinut että vähemmän on enemmän ja nimenomaan omien parhaiden piirteiden korostaminen on omaa arkipäivääni. Luonnollinen, raikas ja huoliteltu sen saavuttamiseksi uskon, että nämä uudet Lumenen tuotteet olisi oiva lisä meikkipussiin.

 • Arkimeikki on nopea, helppo ja luottotuotteilla tehty :) Vain vähän hehkua kasvoille, kiiltoa huulille ja rispsiväriä silmiä korostamaan.

  Mukana arvonnassa!

 • Sari Räbinä

  Minulle luonnollisen raikas arkimeikki tuo täysin meikittömiin kasvoihin verrattuna pikkuisen enemmän itseluottamusta haastavina työpäivinä ja vähän enemmän hymyä peilin ohi kävellessäni.
  Mielestäni meikin kuuluu tehdä juurikin kuvailemiasi asioita, korostaa ja tuoda esiin minun omia, hyviä puoliani!

  Lumene on oma luottomerkkini monessa tuotteessa ja uudistuksien myötä olen voinut luottaa siihen jo vuosia! Moni tuote kilpailee ja jopa jättää varjoonsa kalliimman, ulkomaailaisen tuotteen! Mikä sen parempaa. Mielelläni tämän paketin siis voittaisin!

 • Sanna

  Ihana arvonta! Sai eilen näytteen sävyseerumista ja valopisaroista. Tänä aamuna kokeilin jo sävyseerumia ja se vaikutti oikein toimivalta tuotteelta. Plussaa lisäksi kotimaisuudesta ja kauniista pakkauksista.

  Minulle luonnollinen arkimeikki tarkoittaa nopeaa operaatiota muiden aamutoimien ohessa, joka saa minut näyttämään paremmalta versiolta itsestäni!

  Olen siis ehdottomasti mukana arvonnassa :-)

 • Luonnollisen raikas arkimeikki merkitsee minulle itsevarmuutta arkena. Arvostan ulkonäössä sekä meikissä eniten luonnollisuutta ja aitoutta. :)

 • Annika

  Pehmeitä sävyjä, luonnollisia värejä ja Lumenea. Sitä on nykyinen arkimeikkini. Olen jo valmiiksi Lumenen fani ja nämä tuotteet olisi ihana saada mukaan arkimeikkirutiiniin!

 • Helli

  Helppo, nopea ja luonnollinen on minun arkimeikkini. Nämä Lumene tuotteet ovat just siihen tarkoitukseen. Mukavaa viikon jatkoa!

 • Veera

  Luonnollinen arkimeikki on minulle kevyt kerros bb-voidetta, hieman ripsaria sekä huolitellut kulmat! Niillä pääsee arkena jo pitkälle, viikonloppuisin jos on jotain spessumpaa menoa on kiva meikata kunnolla pitemmän kaavan mukaan :)

 • Saara

  Voidaan sanoa niinkin, että luonnollisuus tarkoittaa minulle tekemättömiä töitä meikin suhteen ? luonnollisemman meikkityylin harjoitteleminen on kuitenkin työn alla ja nämä tuotteet vaikuttavat erinomaisilts työkaluilta tässä projektissa!

 • Laura

  Näin viimeisillään raskaana pienikin meikki virkistää sekä kasvoja että mieltä. Haluan näyttää freesiltä, hehkuvalta ja huolitellulta, vaikka oma olo ei aina ole ihan sellainen. Nopeasti tehdyllä, luonnollisella ehostuksella on suuri vaikutus omaan hyvinvointiin.

 • KatjaI

  Olen huomannut, että mitä raikkaampia ja kevyempiä meikkituotteita käytän, sitä itsevarmemmalta ja hehkuvammalta oloni tuntuu. On aivan mahtavaa huomata, että hei, minähän näytän aika säkenöivältä ilman sitä ainaista kaiken peittävää pakkelikerrosta! Olen seurannut Lumenen uuden ilmeen lanseerausta innoissani enkä malta odottaa, että pääsen testaamaan tämän meikkisarjan tuotteita omassa arkimeikissäni!

 • Kati

  Kiireisessä elämäntavassa on parasta jos meikin saa tehtyä nopeasti, mutta voi siltä näyttää siltä, että on panostanut ulkonäköön. Olen jo ihaillut aiemmin lumenen uusia tuotteita ja kiinnostaa kovasti päästä kokeilemaan

 • Malla

  Luonnollinen arkimeikki on se, mihin päivittäin kotiäitinä pyrin. Huoliteltu, raikas kokonaisuus, jolla saa pahimmat väsymyksen merkit piilotettua, ilman liikaa meikkikerrosta. Tärkeää minulle on myös se, että meikki sekä näyttää että tuntuu luonnolliselta! Nuo valopisarat menee ehdottomasti hankintalistalle?

 • Minde

  Arjessa on tärkeää olla samaan aikaan sekä huoliteltu, että luonnollinen. Aikaa tehdä voimakasta meikkiä ei ole, toisaalta haluaa kuitenkin tuoda esiin omat valoisat puolet :)

 • TiiaK

  Työni ja itseni vuoksi haluan näyttää huolitellulta liikkuessani kodin ulkopuolella. Tällöin helppous ja vaivattomuus ovat koko jutun juoni :) enää en halua tai jaksa laittaa kasvoilleni teinivuosilta tuttua paksua pakkelikerrosta vaan haluan korostaa luonnostaan virheetöntä ihoani, en tarvitse peittävyyttä kuin toisinaan silmien alla, kuten ehkä jokainen joskus ;) näitä tuotteita olenkin jo kaupassa hipistellyt ja haaveillut, että ehkä näitä pääsee meikkipussiini kun vanhat vastaavat tuotteet loppuvat.

 • Essi

  Tämän hetkisessä kotiäitiarjessa meikkaus jää kyllä todella usein tekemättä. Oikeastaan ainoastaan lähtiessäni johonkin ilman lapsia tekee mieli panostaa hieman enemmän ja tehdä luonnollisen kaunis meikki kasvoille.

 • Maija

  Olen luonnollisuuden puolestapuhuja ja vietän paljon aikaa ihan au naturellina. Välillä on kuitenkin kiva saada kasvoille vähän eloa ja hehkua, esim. työpäivään tai kaupungille. Luonnollisen raikas arkimeikki piristää ilmettä ja korostaa kasvojen parhaita puolia. On nätimpi, itsevarmempi ja naisellisempi olo!

 • HeidiS

  Pienten virheiden ja väsymyksen merkkien pettämistä sekä silmien ja heleän ihon korostamista. Varsinkin nyt hoitovapaalla arvostaa nopeaa, mutta hieman virkeämmäksi tekevää meikkiä ;)

 • Riikka

  Todella onnistunut uudistus Lumenelta :) Tykkään tästä! Minulle raikas arkimeikki merkitsee kevyttä pohjaa, heleyttävää valokynää ja ripsiväriä. Vielä sipaisu punaa poskille ja huulille – freesi lookkini on valmis!

 • Hanna O.

  Kaipaisin enemmän luonnollista raikkautta arkimeikkiini. Viime aikoina entiset suosikkituotteet ovat alkaneet tuntua ja näyttää omaan silmään pakkelilta. Ensimmäiset iän merkit alkavat näkyä iholla ja kevyemmät, kuultavammat meikkituotteet houkuttelevat. Näitä kokeilisin mielelläni :)

 • Mire

  Raikas arkimeikki piilottaisi tämän jatkuvan väsymyksen merkit kasvoiltani. Toivottavasti onni suosisi ja pääsisin kokeilemaan :)

 • Emma

  Sitä että saa korostettua onnellista nassua myös niinä aikaisina aamuina, jolloin se onnellisuuden näkyminen meinaa piiloutua väsyneiden silmien taakse<3 Oon hypistellyt näitä kaupassa ja ihastellut miten kevyt koostumus on, ihan täydellisiä arkimeikin heleyttäjiä!

 • Tiiaosalo

  Työssäni sairaanhoitajana luonnollinen meikki on melkein jopa vaatimus, töihin ei voi mennä sumusilmillä tai kirkkaan punaisilla huulilla :) kun töihin menee aamuseitsemäksi niin pikameikki on pop ja jos näillä tuotteilla tuohon pikameikkiin saisi hieman sitä kuuluisaa raikkautta niin se olisi aivan mahtavaa! En usko että töissä kukaan olisi moksiskaan vaikka poskilla olisi hiemab enemmän glow’ta :)

 • Reetta

  Oi miten ihana arvonta! Minulle luonnollisen raikas meikki on juuri jotain tuollaista kuin noilla Lumenen tuotteilla saa aikaan: kevyttä, heleää ja valoisaa. Helppokäyttöisiä ja hoitavia tuotteita, jotka eivät ole vain meikkejä, vaan myös ihonhoitoa.

  Tykkään muutenkin aivan hulluna tuosta Lumenen uudesta ilmeestä ja sen takana piilevästä ideologiasta! On yritykseltä niin kovin raikasta panostaa tuollaisiin kepeisiin, omia parhaita puolia korostaviin tuotteisiin, kun monet muut tuntuvat panostavan todella peittäviin tuotteisiin, erilaisiin korostus- / varjostusväreihin ja vahvoihin väreihin. Ihana Lumene, ihanat tuotteet ja ihana sinä! <3

 • Marie

  Arkimeikkini on samaan aikaan siisti, huoliteltu ja simppeli. Luonnollisuus on kaiken A ja O. Olen käyttänyt arkimeikissäni muun muassa vuosia Lumenen tuotteita ja heidän uudistuneet tuotteensa ovat testerien kautta osoittautuneet ihan huikeiksi!

 • Carolina

  Minulle luonnollisen raikas arkimeikki merkitsee helppokäyttöisyyttä ja sitä että selviän mahdollisimman vähillä tuotteilla. Lumenen uutuudet olisivat varmasti oiva valinta myös minulle. Jos arpaonni ei suosi niin täytyy varmasti käydä noita ihanuuksia katsomassa ja ostaa muutama testiin :)

 • Sofia

  Kevyt arkimeikki luo hyvän olon itselle ja kunnioituksen toisia kohtaan. Ihana arvonta!

 • Annika

  Luonnollisen raikas arkimeikki merkitsee minulle kevyttä meikkipohjaa ja siihen tärkeimpänä aito hymy päälle :)

 • Heidi

  Arkimeikki on ensinnäkin tietenkin helppo ja nopea. Jos mahdollista, näyttää siltä, kuin meikkiä olisi tuskin ollenkaan. Terveen ja kuulaan näköinen iho on tietenkin tällaisen arkimeikin perusta!
  Itse sain lehden välissä testerit primerista ja valotipoista – ovat juuri niin ihanat kun sanotkin. Voi kunpa voittaisin!

 • Nekkutyttoe

  Ihana arvonta! Näitä tuotteita olenkin jo hypistellyt kaupassa, mutta en vielä ole kotiuttanut.

  Minulle luonnollisen kaunis arkimeikki on kevyt ehostus, joka näyttää luonnolliselta ja terveeltä. Itselläni on viileä, kalpea ihonsävy ja hyvin ohut iho josta verisuonet paistavat läpi erityisesti silmien alla, joten ilman meikkiä näytän helposti flunssaiselta tai muuten vaan väsyneeltä. Meikin tavoitteena on saada minut näyttämään virkeältä ja heränneeltä :) Lähinnä siis tuon lämpöä ja lisäväriä kasvoille, peitän näkyvimmät verisuonet ja korostan kulmakarvoja.

 • Ssss

  Meikkaan aina hyvin vähän, sillä viihdyn parhaiten luonnollisessa lookissa, joka kevyesti korostaa parhaita piirteitäni eikä tee oloa tunkkaiseksi. Mielestäni luonnollisuus ja raikkaus arkimeikissä viestivät, että henkilö on sinut itsensä kanssa eikä koe tarpeelliseksi yrittää näyttää joltain muulta kuin mitä on.

 • Kikaltsu

  Raikas arkimeikki sisältää minulla kyllä monia tuotteita, mutta pyrin ettei lopputulos näytä “meikatulta”. Eli kevyt sävyttävä meikkivoide, silmiin rajaus ja ripsiväri, hieman poskipunaa ja puuterihelmiä + huulirasva tai jos muistan, huulikiilto (niin ja kulmat, ne ovat luonnostaan olemattomat) :)

 • Saikku

  Luonnollisen raikas arkimeikki näyttää juurikin näiltä: luonnolliselta ja raikkaalta. :) Ei kovin meikatulta, mutta huolitellulta, kuulaalta ja kirkkaalta. Siltä kuin olisi juuri tullut suomalaisesta kesäsaunasta ja hehkuu :). Tärkeintä on, että luonnollinen meikki korostaa omia hyviä puolia. Sillä ei peitellä mitään, vaan tuodaan esiin omaa kauneutta.

 • P

  Olen yrittäjä ja teen paljon töitä myös asiakaspalvelun puolella, joten meikkaan lähes joka päivä. Minulle raikas ja huoliteltu ilme on osa työtä ja näillä Lumenen tuotteilla sen aikaansaaminen olisi varmasti helpompaa kuin koskaan. :) Upea uudistus Lumenelta, uudet pakkaukset ovat kertakaikkisen pakko saada mulle heti nyt! ;)
  Mukavaa Joulun odotusta! :)

 • Laura

  Omien parhaiden puolien korostusta, raikkaus ja kepeys. Hyvinvoiva ihminen näyttää kauneimmalta ja luonnollinen hehku on kauneinta mutta kun sitä ei joka aamu näy peilistä on kiva että sitä saa myös lisättyä purkista!

 • Tiina

  Arkimeikissä raikkaus on tärkeintä, en tahdo olla meikatun näköinen. Mammalomalla etenkin kasvojen ilmeen kirkastaminen on virkistävää.

 • Annu

  Luonnollisen raikas arkimeikki merkitsee minulle huoliteltua oloa, kuitenkin niin ettei meikki vie kaikkea huomiota. Juhliin sitten enemmän meikkiä. :)

 • Emilia

  Luonnollisen kaunis arkimeikki on minulle itselleni erittäin tärkeä. Se saa olon paremmaksi ja mielestäni näytän sillon terveemmältä ja huolitellummalta. Koen huolitellun meikin lisäävän myös ammatillista uskottavuuttani. Maltillisella hehkulla voi myös hiukan feikata muuten harmaata oloa näin pimeimpään vuodenaikaan ;)

 • Niinu

  Luonnollisen kaunis arkimeikki on minulle tosi tärkeää, vaikka vietän päivät 2kk pojan kanssa kotona enkä välttämättä kerkeä joka päivä edes ulos. Silti haluan näyttää kivalta ihan vaan itseäni varten koska saan huijattua siten itselleni vähän extraenergiaa enkä näytä räjähtäneeltä mammalta ;)

 • Niina

  Kuulostavatpa nämä ihanilta! Minulle raikas arkimeikki tarkoittaa kevyttä,heleyttävää meikkivoidetta,kulmaväriä,sipaisua poskipunaa ja mustaa ripsiväriä. Vaikka tällä hetkellä olenkin “vain kotiäitinä” niin minulle on tärkeää näyttää freesiltä (olosuhteet huomioiden :D ) ja oma olo tuntuu selvästi erilaiselta, heränneeltä,kun olen meikannut. Tyttäreni kysyy usein,minne me äiti lähdetään,kun meikkaat,vaikka sen kummempaa ei olisikaan luvassa kuin ulkoileminen. Oma hyvinvointi ja se,mikä tuo onnellisuutta, on tärkeää. Oli se sitten kuppi hyvää kahvia JS kiva päivämeikki.

  Ihanaa talvipäivää! <3

 • Laura

  Luonnollisen raikas arkimeikki on minulle jokapäiväistä. Ihoni on välitettävästi tällä hetkellä niin huonossa kunnossa, että meikkiä on käytettävä, mutta tärkeää siinä on säilyttää luonnollisuus sekä se, ettei lopputulos ole liian pakkelimainen. Onnekasta olis olla siinä tilanteessa, että vain pieni puuterointi yms riittäisi, mutta onneks lumenelta on tullut tuotteita, jotka auttavat myös meitä huonoihoisia säilyttämään luonnolisuuden ja hehkun ilman, että näyttää siltä kuin olisi naamiaisiin menossa.

 • helkky

  Kiitos mahdollisuudesta voittaa! Arki meikki on nopea tehdä, luonnollinen, mutta silti parhaita puolia korostava. Lumenen tipat pitänee ottaa testiin, niin paljon hyvää niistä on nyt kuulunut.

 • Elina

  Luonnollinen meikki on kaiken a ja o, hieman ripsiväriä ja aurinkopuuterin sipaisu saa kasvot heräämään. Useinkaan kotona ollessani en meikkaa vaan annan kasvojeni hengittää :)

 • Roosa

  Luonnollisen raikkaaseen meikkiini kuuluu kuulas meikkipohja, josta saa ihon pienet epätasaisuudet näkyä.Lisäksi vähän aurinkopuuteria tuomaan iholle hehkua. Silmämeikiksi riittää nudella tehty alarajaus ja yksi kerros ripsiväriä. Kulmat laitan kulmageelillä nopeasti kuntoon.

 • manna

  Olen tosi laiska meikkaamaan, lähinnä vaan yritän pitää ihoni hyvässä kunnossa! Lumenen valopisaroita kyllä kiinnostaisi kokeilla:)

 • KM

  Luonnollisen raikas arkimeikki saa oloni tuntumaan niin ikään luonnollisen raikkaaksi. Olen tällä hetkellä kahden pojan, 4- ja 2-vuotiaan, äiti ja kolmas poikamme syntyy helmikuussa. Kiireinen arki sekä se monelle tuttu väsymys paistaa välillä kasvoiltani kilometrien päähän (tai niin minusta ainakin tuntuu :D ). Niinpä luonnollisen raikas arkimeikki on yksi tsemppareistani ja saa oloni tuntumaan virkeämmältä, jopa niinä päivinä kun peilistä katselee takaisin Addams familyn uncle Fester tummine silmänaluksineen ja kalpeine ihoineen ;)
  Hehkua kasvoille tuomaan olenkin jo hankkinut tämän sarjan poskipunapisarat ja olen todella vaikuttanut noiden pisaroiden tehosta. Voin vain kuvitella, kuinka ihanan freesin arkimeikin sarjan tuotteiden avulla saisi loihdittua!

 • Sari

  Arkimeikki on sellainen ettei välttämättä huomaa että on meikannut, mutta itselle tulee huolitellumpi olo.

 • Tiina

  Luonnollisen raikas arkimeikki on hehkuva ja kevyt. Siihen ei mene kauaa aikaa, mutta sen pitää pysyä koko päivän. Kiva arvonta, näin marraskuussa jokainen valonpisara on arvokas! :)

 • Saara

  Mukana arvonnassa! Nämä kauniit pullot ovat herättäneet huomioni ulkonäöllään, mutta sisältö taitaa olla vieläkin parempaa :-)

 • Luonnollinen arkimeikki on käyntikorttini työssä, jossa olen paljon esillä. Palasten pitää osua kohdalleen ja meikin olla nopea, helppo ja luotettava.

 • Maarit

  Se merkitsee yhtä mukavaa arkirutiiniani :)

 • Laura L

  Se merkitsee helppoutta. Englanniksu effortless beauty on mielestäni osuva kuvaus.

 • Minni

  Yrittäjänä päivät venyvät helposti pitkiksi ja ovat välillä stressaavia ja kiireisiä. Jos peilistä katsoo väsyneet kasvot niin olokin muuttuu helposti samanlaiseksi. Raikkaalla meikillä ja pienellä hehkulla saa helposti aamulla ryhtiä päivään ja tsemppiä iltapäiviin. :)

 • Stina M.

  Luonnollisen raikkaaseen arkimeikkiin kuuluu kauniin kuultava iho ja huolitellut kulmakarvat. Sellainen meikki, joka tuo ei juurikaan näy, mutta tuo juuri sopivasti itsevarmuutta ja hyvää oloa :)

 • Luonnollinen arkimeikki tuo tällä hetkellä, piristystä ilmeeseen, kyllä, mutta ennen kaikkea iloa viimeisen raskauskolmanneksen aamuihin. Kun meikkaan, korostan itselleni sitä, että olen edelleen nainen, edelleen “elämässä kiinni”, nättikin jopa! Lumenen uusi tuotesarja on kertakaikkisen upea! <3

 • jaana h

  arkimeikkini on nopea ja helppo, ei liian meikattu raikas ja aika luonnollinen, näin kun lapsien kanssa olen kotona.

 • Marika

  Luonnollisen kaunis arkimeikki merkitsee minulle kuulasta hehkua kasvoilla ja omien piirteiden kaunista korostamista. Kaunis arkimeikki tuo boostia aamuun ja itsevarmuutta koko päivän askareisiin aina iltamenoihin saakka!

 • Minna

  Luonnollinen arkimeikki tarkoittaa minulle nopeutta ja helppoutta. Raikas meikkipohja ja huolitellut kulmat. Ripsiväriäkään en välttämättä joka päivä laita.

 • primrose

  Oi että! Minulle luonnollisen raikas arkimeikki tarkoittaa sitä, että korostaa niitä omia parhaita puolia ja keskittyy niihin sen sijaan, että näkisi pelkästään virheet tai epätasaisuudet, jotka haluaisi peittää. :)

 • Soili

  Luonnollinen arkimeikki tuo itsevarmuutta ja hyvää oloa. Mukavampi astua ulos maailmaan, kun meikki on kunnossa ja voi luottaa, ettei se suttaannu tai varise pois.

 • Sissie

  Lumenen uutuudet kiinnostavat todella paljon, varsinkin nuo valopisarat (mahtava nimi!). Luonnollinen arkimeikki saa minut näyttämään itseltäni, mutta vähän paremmalta :) Kulmien huolittelu on ihan ehdoton, samoin ihon tasoittaminen luonnonkosmetiikan bb-voiteella. Haluaisin kovasti olla huulipunatyttö, mutta keskityn silti aina silmiin ;)

 • Oona

  Meikkini on oikeastaan aina luonnollinen, ja itseasiassa toivoisinkin että ihoni olisi tarpeeksi hyvässä kunnossa meikittömyyteen. Tällaiset tuotteet olisivat hyvä lisä nykyiseen bb-voide+ripsari -komboon :D

 • Kaisa

  Työssäni konsulttina on todella tärkeää näyttää huolitellulta, mutta samalla hillityltä. Luonnollinen, kestävä ja kauniin arkimeikin tekeminen on siis ehdottoman tärkeä osa aamujani ja nämä Lumenen uutuudet vaikuttavat erinomaiselta lisältä (erityisesti nyt kun marraskuu yrittää sen kaiken luonnollisen hehkun viedä mennessään ;))!

 • Petra

  Luonnollinen arkimeikki tarkoittaa minulle sitä, että olen “hehkuvan luonnollisen” näköinen. Ei rajuja varjostuksia vaan luonnollista hehkua ja esim. Ihanan rosan värisiä huulia :)

 • Sara

  Meikki ja kivat meikkituotteet ovat arjen ylellisyyttä. Meikkaaminen on huolenpitoa itseään kohtaan, mutta toisaalta myös muiden arvostamista. Toki joskus pitää antaa ihon levätä ja antaa olla sen rauhassa kaikelta meikiltä.

 • Essi

  Luonnollinen arkimeikki on mulle jokapäiväinen, vaikka periaatteessa voisin mennä töihini ilman meikkiäkin. Olen miettinyt noiden tuotteiden ostoa, mutta en ole vielä raaskinut ostaa, jos en osaakaan valita juuri minulle oikeaa tai en osaa käyttää tuotetta oikein. Nuo toisivat kivaa lisää arkimeikkiin kyllä. :) Minulle väärät sävyt voisin antaa sitten kavereille.

 • Janette

  Luonnollista hehkua (ja lapsiperhearjen väsymyksen piilottajaa)!

 • Paula

  Onpa kiva arvonta ja mielenkiintoista lukea kokemuksiasi näistä tuotteista, joita en ole vielä ehtinyt testaamaan! Itselleni arkimeikki merkitsee nyt 3 kk vauvan kanssa kotona oleillessa varsin nopeaa (eikä todellakaan päivittäistä:)) rituaalia, joka korottaa omaa mielialaa ja tuo “ryhtiä” tähän muuten aika leppoisaan ja lapsentahtiseen arkeen. Hyvää syksyn jatkoa sinulle!

 • Anne

  Luonnollisen raikas meikki merkitsee minulle sitä, että oloni on puhdas, raikas ja luonnollinen. Businesspukeutumiseni rinnalle sopii huoliteltu ja raikas meikki ja Lumenen meikit ovat aina kuuluneet suosikkeihini.

 • Reetta

  Erityisesti näin pimeänä marraskuuna luonnollinen ja raikas meikki tuo ehdottomasti piristystä päiviin!

 • Anne

  Arkimeikki on itselle arjen piristys. Olen kotona 3 kk ikäisen vauvan kanssa. Arkimeikki jos mikä tässä vaiheessa tuo pienen ylellisyyden arkeen. Hakuan näyttää freesiltä vaikka takana olisi valvottu yö. ? Ihania tuotteita ovat.

 • Nelli

  Luonnollisen raikas meikki merkitsee minulle hehkuvaa ihoa, hieman maskaraa, huolitellut kulmat sekä pieni hempeä punainen sävy huulilla, hymyn kera. :)

 • Heidi

  Luonnollinen arkimeikki on omalla kohdalla ihan must! Kuiva ja atooppinen iho kun ei seurakseen kaipaa kovin paksua meikkiä. Nämä uutuudet on niin kauniita ja mielelläni pääsisin niitä kokeilemaan! ?

 • Heidi

  Luonnollinen arkimeikki on omalla kohdalla ihan must! Kuiva ja atooppinen iho kun ei seurakseen kaipaa kovin paksua meikkiä. Nämä uutuudet on niin kauniita ja mielelläni pääsisin niitä kokeilemaan! ?

 • Jessie

  Luonnollisen raikas arkimeikki on lähes päivittäinen rutiinini. Kevyt ihon hehkua ja luonnollisesti ripsiä ja huulia korostava meikki on käytössäni myös töissä joka päivä. Kun haluan panostaa meikkiin enemmän, tarvitsen siihen aikaa jotta lopputuloksesta tulee kaunis ja sitä aikaa ei kolmen lapsen äitinä arkiaamuisin ole! :)

 • Katsu

  Viime aikoina torkuttaminen on aamuisin tuntunut houkuttelevalta ja meikkaaminen on jäänyt minimiin. Kun ennen en voinut kuvitellakaa lähteväni luennoille tai kirjastoon lukemaan ilman meikkiä, tällä hetkellä en edes musta koska viimeksi olisin meikannut kunnolla, kulmat vaan kuntoon ja ulos ovesta!
  Tällä luonnollisen tyylin hehkutuksella on varmasti ollut siis vaikutusta minuunkin ja luonnollista ja samalla kuitenkin siistiä arkimeikkiä korvatakseni olen panostanut ihonhoitoon ja hiuksiin – hyvä hiusmalli tuo ryhtiä olemukseen ja meikin saa pitää luonnollisena siitä huolimatta!

 • Arja

  Arjen luxusta, hemmottelua ennen kiireistä työpäivää :) Lumene uutuudet +++

 • Riikka

  Helppoutta ja raikkautta :)

 • Ansku

  Luonnollisen raikas arkimeikki on minulle elinehto. Kun aamulla muutenkin väsyttää, en voisi kuvitellakaan että jaksaisin viettää monta tuntia peilin ääressä -ja onneksi ei tarvitsekaan! Jo viidessä minuutissa saa helposti luonnollisen arkimeikin, jonka avulla saa piilotettua pahimmat väsymyksen merkit ja näyttää siistiltä ja huolitellulta :)

 • Amelie

  Ihana arvonta! Luonnollinen ja raikas arkimeikki tekee olon kauniiksi ja itsevarmaksi, eikä sitä tarvitse korjailla päivän mittaan.

 • Ilona

  Tykkään pitää arkimeikin luonnollisena. Kun herää aamulla aikaisin ei ekana oo mielessä että rupeempa tälläytymään vaan nopea meikki riittää. Kevyt pohja ja vähän aurinkopuuteria tai poskipunaa. Ulos mennessä sitten tykkään laittautua enemmän :)

 • Mira

  Kevyttä, huoletonta, raikasta fiilistä, mutta kuitenkin huoliteltua lookkia!

 • Ella

  Omien hyvien piirteiden korostamista. Raikas arkimeikki on sellainen, joka korostaa kauniisti silmiä ja on muuten luonnollisen näköinen. Vähän poskipunaa, ehkä punaa myös huuliin. :)