CATEGORIES

Last chance!

30.4.2012

Nopea muistutus!

Kirjoitin tässä postauksessa Yves Rocherin itseruskettavista tuotteista, mitä olen viimeisen parin kuukauden ajan käyttänyt todella hyvin tuloksin. Strictly Stylen ja Yves Rocherin yhteistyökampanjan takia, sain luvan tarjota teillekin huikeaa tarjousta niiden osalta. Kaikki itseruskettavat ovat nyt vähintään -50% alennuksessa Yves Rocherin nettikaupassa ja käyttäessä oston yhteydessä STRICTLYSTYLE koodia, saat lisäksi vielä -20% kaikista ostoksistasi. Ei siis ainoastaan itseruskettavista!

Olisin kovasti halunnut tehdä postauksen, missä näytän kuva kuvalta päivien kuluessa voiteiden ruskettavuutta. Harmikseni viime viikot ovat menneet ihan järkyttävässä rumbassa, missä ajassa olen ehtinyt tulla Suomeenkin synnytystäni valmistelemaan. Joten toivottavasti päivän asujen kautta on voinut huomata hieman kesäisempää sävyä kasvoillani? :)

Kampanja sulkeutuu nyt huhtikuun viimeinen päivä,eli huomenna illalla! Joten jos et vielä ehtinyt tilaamaan omaasi, vielä kerkiät päivän verran tilaustasi miettiä! :) Pääset tekemään tilauksesi tällä Yves Rocherin sivulla ja muista koodi STRICTLYSTYLE! :)

A few weeks ago I told you about Yves Rocher tanning products I wanted to try out. For the past month now, I have been testing different YR tanning products and I have been very happy with the results. Even some of you, my lovely readers, have been complementing my color – without noticing that it actually came mostly out of a bottle! If you want a natural and most of all a safe tan on with these Yves Rocher product, we created an amazing campaign for you guys. Not only, are all my favorite tanning products on -50%  sale on their webstore Strictly Style-campaign page, but you get an extra -20% discount on all purchases you make from their store during this April when you use the discount code: STRICTLYSTYLE

The campaign closes tomorrow evening, so act now if you want your piece of the action!

You get to the Yves Rocher store from THIS link: Yves Rocher & Strictly Style – campaign

13 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • sarkku

  tilaus tuli tehtyä :) mahtavia alennuksia!

 • elica

  tajusin juuri, kun olin tuon kommenttini kirjoittanut, että sen kampanjan oli pitänyt ilmeisesti jo päättyä? minä kuitenkin näytin vielä saavan sillä koodilla alennuksen, kun äsken tein tilauksen :D

 • elica

  hyvä kun muistutit! aikaisemmin piti jo tehdä tilaus, kun tästä mainitsit, mutta sitten se jotenkin jäi. nyt tilasinkin tuon setin, johon kuului asteittain päivettävät voiteet sekä vartalolle että kasvoille. eipä jäänyt noiden alennusprosenttien jälkeen paljoa hintaa..:) kiitokset vain vielä alennuskoodista!

 • Jasmiina

  Ääää ei ole todellista! Postauksen otsikkokin kertoi, että pitäisi toimia nopeasti, mutta olinkin liian laiska lukemaan postausta kokonaan ja nyt tämä meni multa ohi:/ Hmh, toivottavasti samanlainen juttu on tulossa uudestaan!:)

 • Heidi J.

  Hei Mrs V! Tilasin aiemman postauksen perusteella näitä itseruskettavia Yves Rocherilta, mutta tuntuu, että niiden kuivumisessa kestää ikuisuus. Asteittain ruskettavaa sekä nopeammin ruskettavaa. Aiemmin olen käyttänyt eri merkin vaahtoa, jota on superhelppo levittää ja kuivuu nopeasti.

  Olisiko jotain levittämisvinkkejä värin tasaisuutta silmällä pitäen ja auttaako mikään nopeampaan kuivumiseen?

 • Anna

  Ehdinpäs! :D Ja pakko kysyä, että meinaatko siis synnyttää täällä suomessa, vai ulkomailla ? :)

 • t

  Voi, näköjään minäkin tilauksen laitoin menemään..

  Mietityttää vain, mitenköhän menetellään, kun nyt asun tilapäisesti ulkomailla, laitoin tuohon oman Suomen osoitteeni kylläkin. Ei ollut mahdollista valita eri toimitusosoitetta :/

 • pinja

  Hei, huomasin tuossa äsken, että sivupalkissasi Yummy-blogiin on vanha linkki. Voisitkohan päivittää siihen oikean linkin? :) Kiitos vaivannäöstäsi. :)

 • Ida

  Mietin jo aikaisemman postauksen myötä että voisin itsekkin kokeilla noita tuotteita. Nyt viimeisen tilauspäivän kunniaksi ajattelin hyödyntää, koska rusketus oli ihastuttava. Ihanaa kevään ja vauvan odotusta! <3

 • Kävin tilaamassa vaaleammat ja vähitellen ruskettavat sekä kasvolle että erillinen vartalolle. Haluan vain vähän sävyä ja kostetta ja toi kasvoille oli hyvä koska on samalla myös päivävoide. Kuorintavoide lähti mukaan myös.. :) Lähetin viestin jo kerran mutta varmaan hävisi hyberavaruuteen.. :)

 • milla

  En ole tilannut mitään kyseisestä putiikista about sataan vuoteen, mutta aiemmin postauksesi innoittamana tilasin asteittain ruskettavat tuotteet sekä kasvoille ja vartalolle. Täytyy sanoa että olen iloisesti yllättynyt tuotteiden laadusta! Niinpä sitten täräytin vielä tänään tuon itseruskettavan face&body -geelin tilaukseen. Kiitos siis hyvästä vinkistä ja hauskaa vappua tietty myös :)

 • s

  Kiitos muistutuksesta! Olisi mennyt loistava tarjous muuten ihan ohi :)

 • Kävin tekemässä tilauksen :) Mukaan lähti myös kuorintavoide. Mä valitsin vähitellen ruskettavat kasvolle oman ja vartalolle toisen. Haluan vain vähän päivetystä ja kosteutusta samalla.