CATEGORIES

Talviset tuoksut

26.10.2010

Talviaikaan suosin hieman raskaampia tuoksuja. Paljon vaniljaa, myskiä ja puisempia tuoksuja. Näitäkin käytän hieman mielialan mukaan, mutta kaipa näistäkin voisin sanoa tuon Miss Diorin suosikikseni.

Dior – Miss Dior Chérie

Dior itse kuvaa tuoksuaan elämäniloiseksi, ihastuttavaksi ja eloisaksi. Tämän kukkaisen tuoksun sydämessä on hieman hedelmäisyyttä, mutta ei kuitenkaan liiaksi, sillä tuoksu on ehkä hieman raskaampi kuin muut kukkaiset tai hedelmäiset tuoksut.

Burberry – Brit

Tämä ehkä hieman itämainen tuoksu on hauska yhdistelmä sokeria ja mausteita. Tuoksun makeus tulee sokerisesta mantelista ja valkoisesta pionista, mutta seasta voit löytää myös mahonkia, meripihkaa, tonkapuuta ja vaniljaa.

Trussardi – Inside

Tähän tuoksuun on kerätty harmoninen tuoksu eri puista. Päälimmäisenä voit haistaa bergamotin, alppiruusun sekä pähkinäpuun, mutta alta paljastuu hentoja kahvin, freesian, tiikin, meripihkan sekä myskin tuoksut.

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anonymous

  Boys will be boys [url=http://www.dsquared-outlet.com/dsquared-tshirts.html]dsquared shirts[/url]- shakwandee5ha

 • Suski

  Tuota Dioria mainostettiin silloin aikoinaan myös sillä, että siinä tuoksuu popcorn!

 • Madison

  No, on meilla jotain samaakin, rakastan diorin tuoksua! hih. Aina loytyy kaapistani, ehka mulle vain kesaisempi tuoksu. ;)

 • Jaana

  Tuo Diorin Cherie on kyllä ihana – siinä on tiettyä klassisuutta, mikä ei ala kyllästyttää niin helposti. Muita noista en olekaan tuoksutellut. Itselläni on ollut melkoinen valikoima hajuvesiä aikaisemmin, kunnes vuosi sitten totaalisesti kyllästyin purkki- ja pullomereen (lue: oli pakko raivata tilaa vauvan tarvikkeille ja tavaroille). Vein 90% hajuvesistäni työpaikalle ja laitoin viereen lapun "saa ottaa" =) Työtovereiden tyttäret olivat kuulemma hyvin onnellisia "uusista" tuoksuista =). Tällä hetkellä kaapistani löytyy Emporio Armanin "Diamonds" (ehdoton suosikkini!!!!) ja Pradan "Infusion D'Iris", joka on vähän lämpimämpi, puuterinen talvituoksu.Viime viikolla Stockalla himoitsin D&G:n tuoksua "3". Hitsi vieköön viittä vaille ostin sen….=)

 • Elina

  Itselläni on Burberry Brit Sheer, joka on hieman kevyempi kuin pelkkä brit :)

 • Nadja

  Rakastan tota Diorin tuoksua, se onkin suraavana mun hajuvesi ostoslistassa :)