CATEGORIES

Kultasormi

10.12.2016

essiekultalakka-0108 essiekultalakka-0118 essiekultalakka essiekultalakka-0006

Löysin ihan täydellisen kynsilakan jouluksi! Metallin hohteista kulta on suosikkini, kuten valtaosa teistä on varmasti huomannut. Hiljattain sain testiin muutaman Essien uutuuslakan ja niiden joukossa oli kultahippuinen lakkasävy nimeltä getting groovy. Kuvat eivät edes tee tälle kaunottarelle oikeutta! Sen lämmin kimalle on päätä huimaava kaltaiselleni harakalle. Vain yhdellä lakkauskerralla saat saman upean sävyn, kuin miltä kynsilakka pullo näyttää luonnossa. Olen äärimmäisen laiska hoitamaan kynsiäni, mutta tämä ihana joululakka on saanut minutkin vähän skarppaamaan. Ihan täydellinen joulun aikaan!

Ps. Näkyykö teillä muillakin postauksieni kuvat lievänä pikselimössönä? Meillä on viime päivinä ollut ongelmia kuvaskaalauksen kanssa. Koneeni retina-näytöllä ja Safari-selaimella on  nähtävissä melkoisen häiritsevää pikselöitymistä. Oletteko havainneet saman? Ongelmaa yritetään parhaillaan korjata ja toivottavasti pian saadaan kuntoonkin! :)

5 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Giassilina

  Ihana kynsilakka! Otin juuri viime viikolla Melbournessa manikyyrissä täydellisen kultaisen lakkauksen ja jäin pohtimaan etten ole Suomessa törmännyt hyvänsävyiseen kultalakkaan. Mutta nyt tiedän, mistä sellaisen löytää! Täydelliseen aikaan tuli luettua tää postaus :)

 • Mikaela

  Ihana lakka! Saanko muuten kysyä, miten olet päätynyt valkokultaisiin sormuksiin, jos koet olevasi keltakultafani? :) vaikka sormusten valinta ei oo mitenkään ajankohtaista mulle, niin musta on (häähulluna) kiva miettiä niitä :D

  • Voi sormukseni ovat n.12 vuotta sitten ostettu. (Paitsi kihlasormukseni sai “päivityksen” meidän 10-vuotis kihlapäivänä.) Minun keltakultavaiheeni sai alkusa oikeastaan tuossa n.kuutisen vuotta sitten? Jotenkin koen sen lämmön sopivan minulle paremmin. Mutta jostain syystä edelleen tykkään, että sormukset ovat valkokultaa. Minusta ne sopivat loistavasti silti muiden kultaisten korujeni kanssa :) Joten edelleen valitsisin valkokultaa olevat sormukset.

 • Haidi

  Oii täytyykin käydä tutkimassa Essien valikoimaa jospa sieltä löytyisi itsellekkin täydellinen lakka :) heidän lakat kun on ihan omia lemppareita! Ja ainakaan iphonella safarilla selaillessa kuvien kanssa ei ole ollut ongelmaa.

  • Tämä on aivan ihana! ja tosiaan niin upea tulos yhdellä vedolla!