CATEGORIES

Lumenen uudet meikit

26.1.2017

Lumene on uudistunut ryminällä. Invisible Illumination -meikkisarja on ollut jymymenestys ja uudet ihonhoitotuotesarjat Lähde, Valo ja Sisu ovat ihastuttaneet uutuustuotteillaan. Eilen vuorossa oli uusien meikkilinjojen lanseeraus Helsingin Kaapelitehtaalla ja tämä kotimainen kosmetiikka suosikki jatkoi samalla rummutuksella. Kokonaiset kaksi linjastoa upeaa uutta kosmetiikaa: Premium-meikkilinja Nordic Lux sekä päivittäiskäyttöön tarkoitettu edullisempi Nordic Chic. Minua Snapchatissa ja Instagramissa seuraavat näkivät eilen, kun pääsimme kokeilemaan uutuusmeikkejä Paparazzin malleilla. Meikkipisteet oli katettu meikkitaiteilija Mariela Sarkiman suosikeilla ja me pääsimme harjoittamaan meikkaustaitojamme. Miten ihana idea. Näin sitä sai nähdä selkeämmin meikin jäljen ja leikitellä itse näillä uutuustuotteilla.

Ihan viime viikolla havahduin siihen, että kotimainen ylpeys Lumene on suorastaan vallannut oman meikkipussini. Pohjameikissä käytän päivittäin Invisible Illumination-sarjan sävyseerumia sekä Blur-meikkivoidetta, kulmat siistin Lumenen kulmakynällä sekä kulmaväripaletilla ja huulet viimeistelen luonnollisen täyteläisyyden antavalla Lip Perfector Balmilla. Oikeastaan ainut mitä olen Lumenelta kaivannut on paremmat luomivärit. Tämän lanseerauksen myötä siihen kaipaukseen vastattiin. Nyt niitä on hyvä sävyvalikoima molemmissa uusissa meikkisarjoissa. Oma suosikkini on Nordic Lux puolen luomiväripaletti, jonka Nude- sävysarja (näkyy viimeisessä kuvassa ylimpänä vasemmalla) on oman arkimeikkini kannalta loistava. Eilen malleille testaillessa lumivärin pigmentti näytti todella hyvältä. Seuraavaksi se pääsee myös omaan testiin. Pigmentti oli jo todella lupaava. Jos pysyvyys on myös hyvä, voi tässä olla todennäköisesti uusi suosikki luomiväripaletti.

7 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Saara

  Lumene ei ole enää kotimainen. Meikitsaa tulee italiasta.

  • Juuri keskustelin aiheesta tilaisuudessa ja ainakin nämä meikit tehdään edelleen tuossa Espoossa?

 • EmmiMaria

  Mulla ei ole kauheasti kokemusta Lumenen meikeistä kun en kyseistä merkkiä käytä. Tiedätkö käyttääkö Lumene tuotteissaan eläinkokeita? Se kun on minulle yksi tärkein kriteeri meikeissä, ettei niitä ole testattu eläimillä. Animalian sivuilla ei ole merkintää, että Lumene olisi eläinkokeenton. Itse rakastan luonnonkosmetiikkaa. Ihanan kevyttä, silti peittävää ja upeita sävyjä ja meikit pysyy naamalla koko pitkän päivän! Vaikka en olekkaan muuten vegaani, niin meikkipussini on täynnä luonnonkosmetiikkaa/vegaanisia meikkejä:) Mitä vähempi kaikkia kemikaaleja käyttää sitä parempi, minun mielestäni :)

  • Anonymous

   EU:n alueella myytävä kosmetiikka on aina eläinkokeetonta. EU:lla on kosmetiikkalainsäädäntö, jossa kielletään kosmetiikan eläintestaus.

  • Itse en ikävä kyllä tiedä. Oletko ollut Lumeneen yhteydessä suoraan? Ja hienoa, että olet löytänyt omat merkkisi! :)

 • Täällä myös Lumene-friikki! Ja miten ihanaa, että kotimaisuutta kannatetaan. Nude-paletti näyttää hyvältä, täytyy testata asap :) Kivaa päivää teidän poppoolle <3

  • Ne nuden sävyt olivat upean näköisiä! Nyt omassa testissäkin. Saa nähdä miten hyvin pysyvät! :)