CATEGORIES

Kevään kolme ihanaa puhdistusvaahtoa

19.4.2017

Puhdas ja hyvinvoiva iho on perustani kauneudenhoidossa. En meikkaa läheskään joka päivä ja jos meikkaan, suosin hyvin kevyttä ja raikasta arkimeikkiä. Siksi ihon hyvinvointi on omassa kauneudenhoidossani etusijalla. Minulla on monen suomalaisen tavoin kuiva iho. Aina ennen nukkumaanmenoa pesen kasvoni ja lisään kosteuttavan yövoiteen. Aamulla en välttämättä aina pese kasvojani, mutta pyyhkäisen kasvot kasvovedellä ja kosteutan kevyemmällä päivävoiteella. Se on riittänyt pitämään kasvoni raikkaana – tai no niin raikkaana kuin vähäunisessa lapsiarjessani on mahdollista. Ihoni ei onneksi ole kovin herkkä ärsykkeille, joten pystyn vaihtelemaan tuotteita suhteellisen helposti. Täten olen pystynyt kokeilemaan joitakin hetken uutuuksia puhdistuksen saralla. Tässä teille kolme ihanaa puhdistusvaahtoa, jotka olen kokeilemalla todennut olevan loistavia tuomaan kevään raikkautta kasvoille.

Biotherm Total Renew Oil
Öljypohjainen, mutta muuttuu levittäessä vaahdoksi. Pullosta tarvitsen aina 2-3 pumppausta. Puhdistaa erittäin tehokkaasti – jopa vedenkestävän silmämeikin. Pesun jälkeen iho ei tunnu liian kuivalta. Sopii kaikille ihotyypeille. Hinta n.35e.

Vichy Pureté Thermale
Yksi pumppaus riittoisaa vaahtoa riittää pesuun. Vaahtoaa heti ja sillä on erittäin pehmeä ja raikas koostumus. Näistä kolmesta tuotteesta huomattavasti vaahtoisin. Ihanan pehmeän ja kevyen tuontuinen levittäessä, mutta silmänympärysihoa vältettävä. Jättää ihon raikkaan tuntuiseksi. Sopii kaikille ihotyypeille. Hinta n.19e

Lancome Miel en Mousse
Kaksi pumppausta riittää omaan annosteluun. Koostumus on erikoinen. Geeli tuntuu aluksi tahmealta, mutta hieroessani sen ensiksi käsissäni lämpeää koostumus jännittävällä tavalla ja vaahtoutuu yllätän nopeasti. Tuote levittyy iholle ihanasti ja tuoksu on herkullisen hunajainen. Jättää kasvot ihanan kosteiksi ja pehmeäksi jopa heti pesun jälkeen. Tuotetta ei suositella silmänympärysiholle. Hinta n.29e.

Mikäli etsinnässä on hyvä uusi putsari, saavat nämä kaikki minulta vahvan suosituksen. Vichy on hyvä ja edullisin, Biotherm monipuolisin kun voi poistaa silmämeikinkin ja Lancômen koostumus ylellisimmän tuntuinen. Erinomaisia puhdistusvaahtoja ovat kuitenkin kaikki.

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Oma suosikki on La Roche Posays Effaclar-putsausgeeli, joka toimii todella hyvin meikinpoistossa eikä kuivata tai ärsytä. Apteekissa sanottiin Vichystä, että tuoksut ovat niin vahvoja ettei monen iho kestä tuoksuja. Itsellä juurikin tämä tilanne, mikä on harmi koska tykkäsin ennen Vichyn tuotteista todella paljon

    • Hei kiitos kovin tästä! Toivottavasti joku saa tästä hyvän vinkin jos iho on kanssasi samanlainen ongelma ihon herkkyyden kanssa! :)

  • Pauliina

    Kiitos vinkistä , pitää laittaa kokeiluun !

    • Kaikki hyviä vaihtoehtoja! :)