CATEGORIES

Aamun hehkua

3.6.2017

Viime tiistaina osallistuin Lumenen aamiaishetkeen uudessa Healthinki-kahvilassa, missä esiteltiin Invisible Illumination -sarjan uudet sävyt. Kyseinen sarja on ollut jättimenestys ja itsekin käytän lähes päivittäin rosy dawn -valopisaroita ja watercolor bronzeria. Nyt sarja sai neljä uutuutta:

Beauty Serum Universal Light
Beauty Serum Universal Dark
Instant Illuminazer (Valopisarat) Midnight Sun
Watercolor Blush Pink Blossom

Kesän hiipiessä (ja hiljaa vasta hiipiikin) uusi tummempi sävyseerumi on ihanan kevyt ja raikas meikkivaihtoehto päivettyneelle iholle. Valopisaroita rakastavana ihastuin erityisesti uuteen valopisara-sävyyn – Midnight suniin. Kuvailisin sitä sampanjankultaiseksi, josta tulee heti mieleen kesän lämmin hehku. Erittäin todennäköisesti oma Rosy dawn vaihtuu kesäksi Midnigh suniin. Pääsin tapahtumassa istahtamaan meikkiguru Mariela Sarkiman tuoliin, joka nopeasti loihti edellisyön lasten kanssa valvoneelle naamalle kevyen hehkun kyseisillä tuotteilla. Meikki pidettiin hyvin kevyenä ja raikkaana, sellaisena mistä itsekin pidän. Mutta nyt minulle uutta oli tuon nestemäisen poskipunan käyttö. En ole koskaan käyttänyt poskipunaa, koska pelkään liian nukkemaista efektiä ja ihan suoraan sanottuna en punaa osaa käyttääkään. En ole kokenut sitä omaksi jutukseni. Viime aikoina olen kuullut kavereilta paljon hehkutusta siitä, miten paljon poskipuna tekee yleisilmeelle. Itse kuulun aurinkopuuteriin luottaviin, mutta ehkä uskaltaudun näillä kevyillä tuotteilla kokeilla, josko poskipuna istuisi sittenkin minullekin…

Ps. Miten ihanaa oli nähdä koko kauniin Lumene-tiimin päällä uuden suomalaisen naistenvaatemerkin hálon Kajo-sarjan mekkoja! Miten täydellisesti Lumenen sanoma sopiikin yhteen hálon kanssa. Ihania yksityiskohtia tällä aamupalalla taas! Suomalaisella sydämellä <3

Kuvan minusta ottanut Janita Autio

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Oi mitkä kuvat <3 Tykkään todella paljon tästä Lumenen Invisible Illumination sarjasta ja minulla samata suosikit niistä kuin sinulla. Näitä uusia sävyjä täytyykin käydä tsekkaamassa heti kaupasta, tuo Midnight Sun kuulostaa ihastuttavalta.
    Ihanaa viikonloppua Hanna !

    • Hei ihan mahtavaa, että meillä menee maku niin yksiin, että tästä oli sinullekin uusi vinkki! Ihanaa alkanutta viikkoa souliina! :)

  • Amalia

    Heippa! Itsellä myös käytössä sarjasta tuo Rosy Dawn ja olen todella ihastunut siihen!! Minulta löytyy myös watercolor bronzer, mutta en ole oikein oppinut käyttämään sitä niin, että lopputulos näyttäisi kivalta :( olisiko sulla jotain vinkkiä, miten sitä kannattaisi käyttää? :)

    • Hei mulla on myös käytössä se watercolour bronzer ja meikkiguru Mariela Sarkima juuri sanoi tuolla, että hänestä sen levitys onnistuu parhaiten puuterihuiskulla! :O Joten kokeile sitä! Itse levitä sitä poskipään alle, ohimolle ja nenänpiliin! :)