CATEGORIES

5 tuotetta, jotka ovat meikkipussini selkäranka

4.8.2017

Blogini takia saan paljon kosmetiikkaa testiin. Sen ansiosta olen löytänyt mittavan arsenaalin hyviä tuotteita, joista osa on jäänyt omiin arkirutiineihinkin. Mutta nyt seuraavaksi haluaisin esitellä viisi meikkituotetta, joihin aina palaan. Tuotteita, joita olen käyttänyt vuosia ja joiden nimeen vannon. Oman meikkipussini selkäydin, joilla onnistuu arkimeikki nopeasti. Seuraavat viisi tuotetta on niitä, joita muistan pisimpään käyttäneeni.

Lancome Teint Miracle Meikkivoide
Meikkivoide jota olen käyttänyt niin pitkään kuin muistan. Erityisesti talvisaikaan tämä paksumpi meikkivoide on aina käytössä. Se peittää hyvin ihoni ohuet pintaverisuonet, mutta jättää hyvin kuulaan ja tasaisen jäljen. Meikkivoide kestää myös todella hyvin käytössä. Lisäilyä ei päivän mittaan tarvitse. Lisää tuotteesta tässä vanhassa postauksessani vuodelta 2010.

Lancome L’Absolu Rouge huulipuna
Arjessa suosin pääsääntöisesti nuden sävyisiä huulipunia. Minulla on muutama suosikki joita vaihdellen käytän kuten Lumenen sävy Vuodenajat, NYXin Creme Brulee ja Maybellinen Baby Lips, mutta yksi suosikeistani on Lancomen L’Absolu Rouge-linja. Kyseisten huulipunien pigmentti on kauniin syvä ja kiilto hillityn täyteläinen. Kuvassa näkyvä nude-puna on nimeltään Nuit & Jour ja sitä käytän tällä hetkellä arjessani. Ajoittain tykkään käyttää myös tulipunaista huulipunaa ja silloinkin nojaudun kyseiseen merkkiin. Sävyt Caprice ja Rouge Amour ovat suosikkini. Puna kestää käytössä erinomaisesti (yllättävän hyvin myös ravintolaillallisen aikana syömistä ja juomista) minkä takia se on yksi luottotuotteistani. Lisää sarjasta olen kirjoittanut tässä postauksessa.

Lancome Hypnose ripsiväri
Muutama kuukausi sitten luovuin ripsienpidennyksistä ja olen palannut taas ripsivärien maailmaan. Sen myötä käyttöön päätyi taas vanha klassikko, jota muistan käyttäneeni teinivuosista lähtien ennen ripsienpidennyksiä. Tässä postaus vuodelta 2013 missä kerron tuotteesta hieman enemmän. Lancomen Hypnosen harja erottelee ja tekee ripsestä kauniin pitkät. Mascara ei varise tai suttaa hetken kuivumisen jälkeen. Tuote, mitä käytän nyt arjessani melkein päivittäin.

Lancome eyeliner
Olen aina suosinut nestemäisiä silmänrajauksia yläluomelle. Niillä saan tarkimman ja siisteimmän lopputuloksen. Monia muitakin rajauskyniä olen kokeillut, mutta millään en ole saanut yhtä huoliteltua ja pitkäkestoista jälkeä kuin Lancomen nestemäisillä rajauskynillä. Harva meikkituote on ollut kohdallani niin luottotuote, kuin tämä nestemäinen rajauskynä. Olen kirjoittanut siitä vuosien saatossa monesti blogissani. Käytössäni on ollut klassikoksi lukeutuva Lancomen Artliner sekä kuvassa näkyvä Grandiose eyeliner. Tässä yksi postaus vuodelta 2014, missä taas hehkutan kestosuosikkiani.

Guerlain Terracotta aurinkopuuteri
En monista kokeiluista huolimatta vieläkään ole löytänyt poskipunien hienoutta, mutta aurinkopuuteriin olen luottanut niin pitkään kuin muistan. Monia merkkejä olen kokeillut. Lumenelta löytyy myös hyvä klassikko, mutta pisimpään olen suosinut Guerlainin Terracottaa, jota muistan jopa äitini käyttäneen nuoruudessani. Häneltä taisin ensimmäisen Terracotta aurinkopuuternini teini-iän kynnyksellä saadakin. Pidän sen intensiivisestä tummuudesta ja sen lievästi kosteuttavasta koostumuksesta. Ehdoton luottotuote, jota olen käyttänyt arki- kuin juhlameikissäni niin pitkään kuin muistan. Tuotteen olen esitellyt aina kun kirjoitan suosikkimeikeistäni. Ensimmäisiä suosikkikosmetiikka listauksiani oli tämä postaus vuodelta 2011.

14 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Karoliina

  Käytätkö teint miraclen alla mitä meikinpohjustusvoidetta? :) Kiitos ihanasta ja kauniista blogistasi – yksi lemppareitani.

  • Hei käytän! Näihin olisi voinut lisätä, että palaan aina takaisin Guerlainin pohjustuksiin, vaikka nytkin itseasiassa mulla on käytössä max factorin vastaava. Hyvä sekin, mutta jokin siinä guerlainin tuotteessa on niin ihanaa <3

 • Anonymous

  Samoja luottotuotteita löytyy meikkipussista täälläkin :) etenkin tuo Lancomen meikkivoide on ihan lyömätön! Saanko kysyä, että mikä sai sinut luopumaan loppujen lopuksi ripsien pidennyksistä? Olen itse ollut pidennyksiin pitkään “koukussa” ja nyt alkanut vähän empimään jatkon kanssa, olisi kiva kuulla tästäkin mielipiteitä kun pitkään olit vannoutunut käyttäjä – ja miten olet pärjännyt ilman vuosien käytön jälkeen? :)

  • Se kyllä on mahtava tuote. Välillä käytössä on myös Lumenen meikkivoiteet (monia hyviä), mutta huomaan että jotenkin juuri tähän voiteeseen palaan aina takaisin.
   Ja hei kuule ihan siitä syystä että jotenkin imetyksen takia minulla ei kestänyt pidennykset enää pitkään hyvinä. Huoltoaika oli liian lyhyt omaan aikatauluuni. Ja jotenkin nyt tuntuu niin hyvältä omissa ripsissa. Tosin hyvin mahdollisesti nyt kun imetys loppuu (oletan että saattoi olla syynä ripsien ripeään kasvuun) niin saatan taas laittaa pidennykset. Mutta en ole itseasiassa vielä sen enempää asiaa ajatellut. Fiiliksen mukaan. Koska onhan pidennyksissä oma ihana helppoutensa – jos vaan huoltoväli ei ihan parin viikon välein ole :)

 • laurainkeri

  Moi Hanna!

  Kiitos ihanasta blogistasi, käyn usein lukemassa. Monta kertaa kuitenkin tekisi mieli sanoa, että näin isoa blogia kirjoittavana kannattaisi käyttää tekstit jollain ihmisellä, joka tsekkaa tekstiesi kieliasun. Esimerkiksi postauksen otsikko särähti vähän. Selkäydin ei oikein istu sanontaan, jollaiseksi otsikon tarkoitit. Toki makuasioita ja tietyllä tavalla pieniä seikkoja. Mutta muuten niin oivallisesti toteutetussa blogissa nämä kieliasiat ponnahtaa esille.

  Tiedän lukihäiriöstäsi ja siitä, että muitakin kieliä käyttävänä suomi ei aina taivu. Ne selittävät kyllä kielen käytössäsi näkyvät _virheet_, mutta eivät paikoitellen esiintyvää huonoa tai kankeaa asioiden ilmaisua. Hyvä kieliasu ja ilmaisu sujuvoittaa lukemista paljon.

  Kauhistuneena katselen somessakin eri ihmisten (ammatikseen siellä näkyvien siis) tekstejä ja ei voi kuin kummastella välinpitämättömyyttä itselle niin rakasta kieltä kohtaan.

  Mukavaa loppukesää perheellesi :)

  • Hei Laura!

   Kiitos että käyt lukemassa ja kiitos asiallisesti esitetystä kritiikistä! Vasta nyt huomasin tuon ajatusvirheeni ja korjasin tosiaan selkärangaksi.

   Voi että miten iloinen olisin, jos joku voisi tekstini aina lukea ennen julkaisua. Ikävä kyllä se ei vain ole mahdollista. Resurssikysymyskin – koska siihen pitäisi silloin erikseen joku palkata. Ja tavallaan minusta blogien hienous onkin se, että säröjä on. Kaikki ei ole “täydellistä”. Minullekin suomen kieli on hyvin tärkeä kieli ja haluan sitä tietysti vaalia ja itseäni kehittää, mutta väistämättä virheitä tässä minun arjessani mahtuu joukkoon. Arki kolmen pienen äitinä tekee myös sen, että aika on rajallinen ja eilisen silmät ja aivot eivät kaikkea vain näe. Suomen kielen kirjoitus kun on aina ollut minulle haastavin aine koulussakin.

   Haluan toki olla kirjoittamisessakin mahdollisimman hyvä, mutta se ei missään nimessä ole ollut blogini vahvuus koskaan.

   Joten kiitän suuresti siitä, että ajoittaisia hankaluuksia lukuunottamatta silti annat minulle aikaasi.

   • SatuJii

    Pakko kommentoida… mielestäni just mahdolliset kielioppivirheet tms tuovat bloggaajan lähemmäs lukijaa. Teksteissä silloin enemmän elämän makua ja bloggaajan ääni kuuluu. Jatka Hanna vaan samaan malliin <3

    • Itsekin tavallaan uskon siihen, että ne ajoittaiset virheet tekevät bloggaajasta vain ihmisen – sellaisen samaistuttavan ja helpommin lähestyttävän ehkä? Minä tietysti haluan vaalia äidinkieltäni enkä niitä tahallani tietysti tee, mutta tiedän, että teen virheitä ja tulen tekemään virheitä – vaikka kuinka paljon yrittäisin toisin. Kiitos tsempeistä <3

 • Haidi

  Bongasin aikanaan teint miraclen blogistasi ja siitä asti on kuulunut oman meikkipussini kulmakiviin. Ripsareissa oma ykkönen on dior ja nyt jeidän uusi pump’n volume on ehdoton uusi lemppari entisen iconic over curlin tilalle :) täytyykin laittaa nuo lancomen huulipunat testiin! Ysl:n punat on tämänhetkinen oma suosikki ja en ole uskaltanut lähteä muita kokeilemaan kun ei tiedä mikä olisi hyvä :) tästä sai hyviä vinkkejä!

  • Se on kyllä niin luottotuote. Ja hei itseasiassa diorin tuosta olen kuullut niin paljon hehkutusta että pitää itsekin kokeilla! Koska meillä on hurjasti näitä yhteisiä luottotuotteita <3

 • Tuo Hypnose on pitkään ollut omakin luottoripsari! Nyt olen hetken seikkaillut muiden ripsivärien maailmassa, mutta taidanpa käydä ostamassa taas Hypnosen, koska se vaan toimii!

  • No se on juuri näin. Itsekin aina kokeilen muita ja saatan pitkäänkin kokeilla muita juttuja, mutta näihin tuotteisiin aina palaan. Se todella toimii.

 • Merja

  Hei, minun suosikkini on myöskin Guerlainin crazy Terracotta. Käytössäni on pilkullinen versio, jossa on pinkkejä paloja seassa, koska olen kovin vaaleaihoinen, vaikka muuten tumma. Syy on ihana tuoksu, kyllä tulee äiti mieleen. Ja ennen kaikkea ihana samettinen lopputulos, kesällä ei tarvitse edes käyttää meikkivoidetta. Mikä parasta, ei murene, eikä varise vaikka olisi loppumaisillaan. Fantastinen tuote.

  • Hei minä en ole tuota koskaan kokeillutkaan! Pitääpä Stockalla käydä ensi kerran kokeilemassa. Minulla ihan sama kuin sinullakin: monista Guerlainin tuotteista ja niiden tuoksusta tulee äiti mieleen <3