CATEGORIES

Suosikkisuukot

14.8.2017

Arkimeikissäni suosin nuden sävyisiä huulia. Siksi meikkipussistani löytyy enemmänkin nuden sävyjä, mitä vaihdellen käytän. Nude on arjessa helppo väri, sillä sen leviämistä ei tarvitse yhtälailla jännittää kuin voimakkaaman punan. Sen lisäily on myös nopeaa ja vaivatonta kun ei tarvitse yhtä huolellisesti tehdä rajoja ja poistaa ylijäämää värjäämästä hampaitakin. Mutta jos päivän asuksi valikoituu kokomustaa, piristän kokonaisuutta mieluusti tulipunaisilla huulilla. Tässä postauksessa jaoin aikoinaan oman toimivan vinkkini siihen, että hampaat pysyvät valkoisena punahuulista huolimatta. Alla neljä arjen suosikkiani, mitkä meikkipussini aktiivikäytöstä löytyy.

1.NYX BUTTER GLOSS –  Creme brulee
Suosikkijälkiruokani makuinen nude huulikiilto, jonka jälki on ihanan täyteläistä ja runsaskiiltoista. Kuvia käytössä tässä vanhassa postauksessa.

2.LANCOME L’ABSOLU ROUGE – Nuit & Jour
Tätä nudesävyä käytän ehkä eniten. Huolellisesti lisättynä sävystä saa kauniin syvän. Rajauskynän kanssa lopputuloksesta tulee helposti kauniin huoliteltu.

3.LANCOME L’ABSOLU ROUGE – Caprice
Pidän hurjasti tästä Lancomen huulipunasarjasta. Sävyt ovat syvän rikkaita ja kestävyys on priimaa.

4.MAYBELLINE BABY LIPS DR RESCUE – Just peachy
Tämä on nudensävyinen huulivoide, joka myös kosteuttaa huulia. Nudesävy on aavistuksen pinkki, mikä tekee lopputuloksesta kauniin raikkaan. Pidän kovasti myös huulivoiteen viilentävästä vaikutuksesta.

Kuvista puuttuu vielä yksi suosikeistani: Lumenen nudesävy nimeltä Vuodenajat.

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Kai ne on ne tahmaiset muistot teini-iän huulimeikeistä, jotka saaneet jo vuosia karttamaan huulikiiltoja. :D
  Tuo kaunis sävy kuitenkin houkuttelisi testaamaan. Onko kovinkin tahmaista tököttiä?

  • On se kieltämättä näistä kaikista tahmaisin! Mutta omista teinivuosista muistoissa esim lancomen juicy tube huulikiillot – niin tahmainen tämä ei sentään ole. :)

 • Ii

  Oletko kokeillut Dior addict lip glow color reviver balm:ia? Maailman paras nudekiilto pinkin sävyssä. Korostaa täydellisesti omien huulien sävyä. Kahta en vaihda; toinen on tämä ja toinen Hypnose mascara?

  • En ole kuullutkaan! Kiitos tästä – pitää kokeilla! <3

 • Haidi

  Mulla huulipunien käyttö tuppaa aina jäädä. Aamulla laitan ja sitten unohdan lisätä :D nude voisi toimia täälläkin, vaikka teini-iän meikkivoide huulet jätti asteen traumat ;D ehkäpä täytyy ostaa lancome testiin!

  • No siis kieltämättä sama juttu… Aamulla laitan mutta päivän mittaan hyvä jos muistan kerran lisätä :D

  • Haidi

   Kävinpäs tänään ostamassa Lancomen ja nappasin omaan silmään parhaan sävyn myyjän avustuksella ja sattuipas juuri tuo nuit & jour :) on kyllä ihan perfect!

   • EIKÖ OLEKIN!? <3