CATEGORIES

Xtreme Lashes

15.7.2009

Olen tässä muutamaan kertaan täällä bloginkin puolella iloinnut siitä, kun minun ei ole tarvinnut käyttää meikkiä lainkaan rusketukseni ja Xtreme lashieni ansiosta.
Tosiaan, moni käy huoltamassa kynsiään, minä käyn huoltamassa ripsiäni:) Koska kynnet eivät minulla hyvinä pitkään kestä, niin panostan sitten mielummin ripsiin.

Unelmoitko kauniista, pitkistä, kaartuvista ja luonnollisen näköisistä ripsistä?
Xtreme Lashesin avulla saat kauniit ja helppohoitoiset ripset – ja voit unohtaa ripsivärin, ripsien kestovärjäyksen ja ripsipermanentin kokonaan!
Xtreme Lashes -ripsipidennykset tuntuvat kevyiltä ja näyttävät luonnollisilta – kuten omiltasi, mutta pidemmiltä ja kauniimmilta. Xtreme Lashes -ripsipidennykset eivät ole, kuten perinteiset tekoripset, koska ne istutetaan yksittäin kiinni omiin ripsiisi. Kiinnitysaine laitetaan ainoastaan ripsiin, jolloin ne näyttävät luonnollisilta. –Kitty Cat Beauty Center

Ensimmäisen kerran hankin ripsienpidennykset reilu vuosi sitten Tapiolan Kitty Cat Beauty Centerissä. Siellä ripsiä toivekkaille loihtii Oksana, joka on kouluttanut monet muut Xtreme lashien tekijät Suomessa. Hän osaa hommansa erinomaisesti.
Kävin siellä melkein vuoden päivät, mutta sain tänä kesänä huomata miten pitkät jonot hänelle on. Jopa kuukauden saatat joutua odottamaan, mikäli haluat että juuri hän luo sinulle säihkysilmät.

Sain sitten Kitty Cat Beauty Centeristä vinkin, että Helsingissä Lapinrinteessä kauneushoitola Maarit Leikoski tekisi myös näitä pidennyksiä samalla tekniikalla. Suomessa ollessani kävin heillä pari kertaa, ja olin hyvin tyytyväinen heidän kättensä työhön. Kaiken lisäksi ko. kauneushoitolan ripsien tekijät olivat erittäin herttaisia ja ihania nuoria naisia joiden kanssa helposti rupatteli sen tunnin kun ripsiäni huolsivat. Ja sen lisäksi salonki oli myös ihanan lähellä Helsingin kotiani:)

Tässä hieman kuvia ripsienlaittoprosessista, kun kävimme hyvän ystäväni kanssa hänelle vastaavat tekemässä.

Tässä tulos jonka sain ensimmäisellä kerralla omiin silmiini.

Tässä hieman tarkempaa tietoa Xtreme Lasheista Kitty Cat Beauty Centerin sivuilta:

Muutamassa vuodessa yhdysvaltalainen Xtreme Lashes on saavuttanut valtavan suosion ympäri maailman. Markkinoiden edelläkävijänä Xtreme Lashes panostaa systemaattisesti tekniikkansa kehittämiseen ja tuotekehitykseen tuoden markkinoille jatkuvasti uusia tuotteita, joilla alan kovimmat ammattilaiset voivat luoda menestyksekästä uraa ripsien pidennysten alalla. Xtreme Lashes on tunnettu erittäin tarkoista laatuvaatimuksistaan ja on sekä laatutietoisen kauneudenhoitoalan ammattilaisen että parasta laatua vaativan asiakkaan valinta.

Xtreme Lashes -ripsienpidennykset:

 • Pitkät, kaartuvat ja kauniit ripset ilman ripsiväriä, kestoväriä tai ripsipermanenttia – joka päivä, aamusta iltaan
 • Luonnolliset tai näyttävät, permanentatun näköiset tai luonnollisen kaarevat, ohuet, keskipaksut tai paksut, pituusvaihtoehdot 6 mm:stä 17 mm:iin, mustina, ruskeina tai tehostettuina muilla väreillä, Svarowski-kristalleilla tai ilman – luomme jokaiselle asiakkaalle juuri sellaisen ilmeen, jonka hän haluaa.
 • Tuntuvat ja näyttävät luonnollisilta
 • Xtreme Lashes™ -ripset tuntuvat ja näyttävät oikein laitettuina oikeilta ripsiltä
 • Xtreme Lashes™ -ripset ovat synteettisiä, yksittäisiä ripsiä, jotka säilyttävät kauniin muotonsa päivästä toiseen
 • Jokainen ripsi on erittäin kevyt ja muodoltaan luonnollinen: juuresta paksumpi ja kärjestä ohut.
 • Xtreme-ripset istutetaan luonnonripsiin yksittäin siten, että ne näyttävät kuin oikeilta ripsiltä, mutta pidemmiltä, kaarevammilta ja halutessasi paksummilta
 • Oikein laitettuina ja pidettyinä Xtreme Lashes –ripset voivat kestää jopa kaksi kuukautta.
 • 2-5 viikon välein lisätään uusiin kasvaneisiin ripsiin ripsijatkeet.
 • Ripsien kasvuaika on normaalisti 60-90 päivää, jonka jälkeen ne tippuvat pois ja uudet ripset kasvavat tilalle.
 • Koska Xtreme Lash –ripsienpidennykset liitetään ainoastaan omaan ripseesi kiinni, Xtreme –ripset tippuvat pois yksittäin omien ripsiesi kasvukauden päättyessä.
 • Joka hetki silmissä on ripsiä, jotka ovat eri kasvuvaiheessa. Ripsiä tippuu pois niiden kasvukauden päättyessä joka päivä samoin kuin uusia ripsiä kasvaa.
 • Suosittelemme käyntiä ripsistylistisi luona 2-4 viikon välein, jolloin täytetään kohdat, joista ripsiä on näkyvästi pudonnut ja uusia, riittävän pitkiä ripsiä on kasvanut, joihin pidennykset voidaan liittää.

  Ripsienpidennysten laittoprosessi on täysin kivuton ja rentouttava. Useimmat asiakkaista nukkuvat ripsien laittoajan. Ripsien laittoon varataan 2 – 2,5 tuntia. Laittoaika riippuu laitettavien ripsien määrästä. Tyypillisesti ripsiä laitetaan n. 85 kpl / silmä, mutta Xtreme Lashes -stylistit laittavat ripsiä niin paljon kuin asiakkailla on omia ripsiä (max 110 ripseä per silmä). Tulos on tällöin erittäin näyttävä ja pitkäkestoinen.
  Jos et muuta toivo, pyrimme pidentämään lähes jokaisen ripsesi (max 110 ripseä), jolloin huoltoväli pitenee jopa 5 viikkoon (jos ripsiä laitetaan esim. 40 kpl, ne saattavat olla erittäin huonokuntoiset jo viikon tai kahden viikon jälkeen).

Xtreme Lashes -ripsien hoito-ohje:

Vain pienet muutokset elintavoissasi ovat tarpeen, että voit nauttia uusista kauniista ripsistäsi. Xtreme Lashes -ripsienpidennyksesi huolellinen hoito ja tarpeellinen varovaisuus varmistavat, että ripsesi pysyvät yhtä kauniina ja näyttävinä kuin ne ovat silloin, kun ripset laitetaan.
Säilyttääksesi ripsiesi optimaalisen ulkonäön ja pidentääksesi niiden ikää, seuraa näitä vinkkejä ja helppoja hoito-ohjeita:

 • Vältä ripsien kastumista ensimmäisten 24 tunnin kuluessa että liima ehtii kuivua läpikotaisin.
 • Suosittelemme selällään nukkumista ensimmäisenä yönä että ripsesi eivät sotkeutuisi kuivumisen aikana. Harjaa ripset varovasti ripsiharjalla seuraavana aamuna erotellaksesi ripset.
 • Vältä suihkun ja saunan kuumaa höyryä, samoin uimista ja rusketushoitoja ensimmäisten 48 tunnin aikana ripsien laitosta. Tämänkin jakson jälkeen pidä käynnit saunassa, höyryhuoneessa ja rusketushoidoissa minimissä, koska alituinen kuumuus voi aiheuttaa liimasiteen heikkenemisen.
 • Vältä kovia mekaanisia ripsentaivuttajia, sillä ne voivat katkaista sekä luonnolliset että synteettiset ripset.
 • Voit muotoilla ja taivuttaa ripsien kärkiä varovasti kuumennettavalla ripsikihartimella.
 • Älä käytä ripsikiharrinta ripsien tyveen missä sidos on. Jos haluat permanentatun näköiset Xtreme Lashes -ripset, kerro siitä stylistillemme. Hän voi laittaa sinulle permanentatun muotoiset C-Curl -ripset.
 • Älä käytä öljypohjaisia puhdistusaineita silmiin ja silmänympärysalueelle. Käytä sen sijaan vettä tai geelimäisiä puhdistustuotteita kuten Xtreme Lashes -silmämeikinpoistoainetta ja mikrokuitutikkuja sekä nukkaamatonta liinaa poistaaksesi varovasti meikin silmän ympäriltä. Älä käytä vanupalloja, vanulappuja tai vanupuikkoja suoraan ripsiin, koska kuidut voivat tarttua ripsien sidoskohtaan.
 • Tiedustele kauneudenhoitajaltasi Xtreme Lashes -ripsiä suojaavaa ja niiden kestoa pidentävää Protective Coating -suojanestettä. Ensimmäisten 24: n tunnin kuluttua voit lisätä sitä ripsiisi joka seitsemäs tai kymmenes päivä säilyttääksesi ripsiesi ulkonäön ja pidentääksesi niiden ikää. Noudata tuoteselosteen ohjeita saavuttaaksesi parhaan tuloksen.
 • Ripsivärin käyttö ei ole tarpeen Xtreme Lashes-ripsien kanssa. Voit kuitenkin käyttää sitä säästäen halutessasi vieläkin näyttävämmän lopputuloksen. Xtreme Lashesin tuotevalikoimista löytyy Xtreme Lashes ripsille kehitetyt ripsivärit. Noudata Xtreme Lashes -ripsivärin tuoteselosteen ohjeita saavuttaaksesi parhaan tuloksen. Vältä öljypohjaisia ja vedenkestäviä ripsivärejä, koska niiden ainesosat liuottavat liimasidoksen.
 • Vältä kaikkien öljypohjaisten tuotteiden käyttöä ripsiin tai niiden lähelle. Öljy liuottaa liimasidoksen. Käytä sen sijaan vettä tai geelipohjaisia kosmetiikkatuotteita.
 • Vältä kemiallisia kuorinta-aineita, alphahydroksidia, beetahydroksidia ja muita happopitoisia aineita kun sinulla on Xtreme Lashes -ripsipidennykset. Nämä aineet tuhoavat liimasidoksen.
 • Ennen kaikkea, ole varovainen! Älä nyi tai kisko ripsiäsi ja pidättäydy hieromasta silmiäsi liiallisesti.

Kun Xtreme Lashes –pidennyksesi on huolellisesti laitettu ja huollettu, ne voivat kestää kaksi kuukautta riippuen omien ripsiesi luonnollisesta kasvusta ja siitä miten hyvin hoidat pidennystäsi. Silmäripsen kasvukausi kestää 60–90 päivää. Ripset putoavat luonnollisesti kasvunsa päätyttyä joten 2-4 viikon välein tarvitaan täydentäviä ripsiä korvaamaan pudonneet ripset.

Hintava tämä prosessi kyllä on. Ensimmäinen kerta maksaa 140€ (kestää n. kaksi tuntia) ja huolto kerta (kestää n. tunnin) maksaa n. 50€, riippuen tippuneiden ripsien määrästä.

Mikäli tahdot lisätietoa, kannattaa kääntyä Kitty Cat Beauty Centerin tai Kauneushoitola Maarit Leikosken nettisivujen puoleen.

17 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • anis

  Tänään hankkimaan ripset blogikirjoituksesi innoittamana!

 • Anonymous

  kuinka pitkä sun normaali huolto väli on noitten ripsien kanssa? otin eilen ripsenpidennykset ja hienot on. Mulle varattiiin kuukauden päästä huolto aika. onko liian pitkä väli? :))

 • Emmme

  Oon tosi kauan miettiny laittaisinko noi vai en.. onko ne hintansa arvoset? ois ihanat ku koulut alkaa nii aamulla ei ois sitä perus paniikkia mikä on aina…

 • Anonymous

  Kiva postaus! Kuinka pitkät ripsien pidennykset sulla on ? :)

 • Anonymous

  Oih, tää oli kiva postaus..Itseä on jo kauan houkuttanut nää extreme lashesit ja kiva kuulla kokemuksia..kyllä mä nyt taidan suunnata hoitolaan ne laitattamaan ;)- I

 • Mrs. V

  Riikka,Hyvä kuulla! Oletkin ensimmäinen joka kertoo tuosta Annankadulla sijaitsevasta liikkeestä! Ihan uutta minulle että voi tosiaan mennä 3 tuntia!:)Anonyymi,No onneks:D

 • Anonymous

  Onneks mulla on luonnostaan rusketus ja hyvä iho, sekä tosi tuuheet tummat ripset =)

 • Riikka

  Mulla meni kanssa ekassa laitossa kolme tuntia ja huolloissakin melkein kaksi! Tosin hintaakin oli/on enemmän kuin mainitsemissasi. Ja käyn siis Korresissa Annankadulla – siellä siis myös "sertifioitu" Xtreme-laittaja.

 • Mrs. V

  Char,hei hon!:) joo, kyllä tuo Maarit Leikoski on kaikinpuolin mahtava paikka. Tosin olen kyllä aina ollut super tyytyväinen Oksanan kädenjälkeen. Mutta toinen asia mikä on ehdottomasti parempi Maarit Leikosken salongissa on ne TUOLIT missä makaat kun ripsiä tehdään. Tapiolassa olo alkaa käydä todella tukalaksi 45min jälkeen ja selkä huutaa hunajaa! Tuolla sitä vaan nauttii niistä pehmeistä unelmista:D Ja tosiaan, aikoja saa erittäin kiitettävästi!Jaana,hyvä jos onnistuin näyttämään kuvilla eron!:)Suosittelen noita ripsiä ehdottomasti. Säästää aikaa ihan älyttömästi:DJen,3 tuntia? wow:D Siinä on vissiin sitten aikalailla ehditty niitä ripsiä laittaa eli ei ihme jos on paremman näköinen vasta muutaman viikonk kuluttua. Ja vielä halvempaa? Lucky you!:) Mutta tosiaan niinkuin sanoit, luonnollinen tulos on ehdottomasti paras!:)Kata,totta – niihin jää NIIN koukkuun!:DVoi kiiitos. Monet värjäävät hiuksiaan toivoen että ne tuovat jonkun suuremman muutoksen. Itse en ole koskaan värjännyt hiuksiani mitenkään "radikaalisti", minä vaihdan piilareilla silmieni väriä ja se muuttaa heti yleisilmettä ja tuo sen pienen kaivatu muutoksen:D Mulla on kausia koska pidän piilareita ja sitten taas pitkään ilman:)Lumo,Onneksi ovat!:D Kamalia kauhukuvia sait mulle aikaiseksi!!!:DDayDreamer,voi miten ihana!:) KÄvinkin sivuasi kurkistamassa!:) Todella kiva jos olet saanut minulta inspiraatiota tämän harrastuksen aloittamiseen. Tämä on nimittäin todella piristävää ja sitä tapaa aivan ihania uusia ihmisiä!:)KitKat aka KatzNo ehdottomasti kannattaa odottaa Suomeen asti jos siellä on tuollaiset hinnat!! Mä jotenkin olin sellaisessa harhauskossa että siellä kaikki vastaava olisi paljon halvempaa? Ja lisäksi Suomessa noiden tekijät osaavat todella hommansa. Ei tartte pelätä että mitäköhän nyt tästä tulee:)Anna,oih ihanaa! Tulet varmasti rakastamaan säihkysilmiäsi!:)Kiitos kovasti, yritys on hyvä 10!:D

 • Anna

  mä meen ottamaan ripset ekaa kertaa parin vkon päästä :) toivottavasti ne pysyy hyvin :)sun blogi ihana, toivottavasti päivittelet jatkossakin <3

 • KitKat AKA Katz

  Olen tassa nyt muutaman viikon mietiskellyt ripsienpidennyksia, mutta taidan odottaa Suomen matkaan asti, koska kaikki kauneudenhoitopalvelut vaikuttavat niin paljon edullisemmilta siella kuin taalla. Taalla ripsienpidennykset on halvimmillaan $350-$450! Ja tietystikaan en halua ihan mihinkaan epamaaraiseen paikkaan menna.

 • DayDreamer

  Oon miettinyt jo jonkun aikaa, että laittaisin ripseni kuntoon ja nyt sait kuvillasi mut aika vakuutetuksi! täytyy vaan selvittää kuka tekee noita täällä turussa päin. Alotin just pitämään omaa blogia ja oon tykänny lueskella sun blogia. Kirjoitat tosi kivoja juttuja ja susta mä sainkin pientä insipiraatiota alottaa oman blogin :)

 • Lumo^

  onneks ne on synteettisiä, pelkäsin jo että aitoja ihmisten ripsiä :D terkuin tyttö jolla on jonkun aasialaisen tukkaa päässä eikä uskalla lukea aiheesta, koska ei muuten ottas ikinä enää pidennystä

 • Kata

  Noi ripset on vaikuttavat! Luin tän jutun mielenkiinnolla ja tekis mieli kokeilla. Tiedän tosin, että jos kokeilen, jäisin varmasti koukkuun kuten on käynyt kynsien geelauksen kanssa. Kauneus jutut on ihanaa extraa arkeen, mutta kaikkeen ei ole varaa. Pitää kyllä harkita.p.s. Sulla on kauniin väriset silmät! Miksi käytät ruskeita piilareita?

 • Jen

  Itse olen ottanut Extreme Lashes- ripseni kerran täällä Oulussa, Head Game nimisessä paikassa. Ensimmäinen kerta maksoi muistaakseni 120€? Kolme tuntia vierähti nopeasti, ja ero oli huikea alkuperäisiin ripsiini verrattuna. Minä tein ensikertalaisena kuitenkin sen virheen että laitatin ripsiä hiukkasen liian paljon. Mielestäni ripset olivat parhaimmillaan ja luonnollisimman näköiset vasta muutamien viikkojen jälkeen, kun ne olivat ehtineet jo hiukan "harventua". Huoltokäynnille en koskaan ehtinyt järjestää aikaa, mutta nyt ripsienpidennys houkuttaisi taas uudestaan… :)

 • Jaana

  Tuollaist jatkeet kieltämättä houkuttaa kovasti erityisesti näin kesällä, kun olisi kivaa päästä vähän kevyemmällä ehostusarsenaalilla…. Mielettömän hyvät on nuo sun ennen ja jälkeen kuvat; näkee, millainen muutos voidaan saada aikaiseksi =)

 • Char

  Oi, säkin olet vaihtanut Maarit Leikoskeen! Itse kävin vain pari kertaa Kitty Cat Beauty Centerissä, ja reissaaminen Tapiolaan ei oikeen houkutellut. Ja Oksana tosiaan suositteli Maarit Leikoskea, ja en voisi olla tyytyväisempi! Ensimmäisellä kerralla olin todella epävarma, ja mietin että koitan nyt kerran ja vaihdan paikkaa jos ei miellytä, mutta WOW, sain mahtavimmat ripset ikinä (mielestäni paremmat kuin Kitty Cat Beauty Centerissä)! Sijainti, tekijät ja työn laatu, kaikki plussaa :) Ja aikojan olen saanut hyvin. Varaan yleensä seuraavan huoltoajan aina huollon yhteydessä. Ja kiitos sinun tosiaan löysin Extreme Lashes ripsienpidennykset, enkä voisi enää kuvitella eläväni ilman niitä! Halipus, yli ½ vuotta räpsytellyt :)