CATEGORIES

Bellaz

3.4.2012

Minulta kysytään todella usein kommenttiboksissa sekä sähköpostitse missä käyn tekemässä ripsienpidennykseni? Tässä siis tulee postaus luottopaikastani, Bellazista Helsingissä, missä olen käynyt jo monen vuoden ajan.

Olen käyttänyt ripsienpidennyksiä jo reilun 4 vuoden ajan. Ensimmäisiä kertoja kävin Tapiolassa ystäväni suosituksesta Kittycat beauty centerissä, missä ripseni tehtiin todellisella ammattitaidolla ja jäin koukkuun siltä istumalta. Tieto tästä mielettömästä aikaa säästävästä toimenpiteestä levisi kulovalkean lailla ja vuoden käymisen jälkeen minun oli jo hyvin vaikea saada heiltä aikaa, sillä niin lyhyellä varoitusajalla tiedän aina Suomeen tuloistani. Tämän jälkeen olen kokeillut Helsingissä monen monta paikkaa (ainakin viittä), mutta niistä ylivoimaiseksi suosikikseni on noussut Mechelininkadulla sijaitseva Bellaz.

p1010459

Luottoripisentekijäni Maria tekee aivan mieletöntä jälkeä, nopeasti sekä hyvällä hinnalla. Voit katsoa Bellazin hinnat täältä. Hänen tekemänsä ripset kestävät silmissäni helposti sen 6 viikkoa. Tämä saattaa johtua osaksi siitäkin syystä, etten käytä mascaraa tai paljoa mitään muutakaan silmämeikkiä kun olen saanut räpsyt huollettua. Ne ovat tarpeeksi luonnolliset päivämeikin kanssa jo ihan itsessään. Maria tuntee silmäni muodon hyvin, ja osaa laittaa oikean pituisia ripsiä juuri oikeisiin paikkoihin niin, että lopputulos on hyvin luonnollisen näköinen.

p1010446

Ripsien lisäksi olen Suomessä käydessäni tehnyt kynteni heillä. Minä olen aina halunnut vain klassisen ja siistin ranskalaisen manikyyrin ja tämän minulle loihti taitava mankikyristi Tanja. Olin ennemmän kuin tyytyväinen hänen nopeuteensa sekä ennen kaikkea työn tulokseen. Nyt kun pienokainen on tulossa, olen jättänyt rakennekynnet kokonaan pois ja menen ihan omilla nakeillani. Lasten kanssa kun kynsien alle ennättää päivän aikana mennä vaikka mitä, joten pidän omat kynteni täst edes lyhyinä ja helppohoitoisina.

p1010447p1010448p1010450

Suosittelen siis Bellazia teille kaikille lämmöllä. Niin ystävällistä henkilökuntaa ja voin aina luottaa lopputuloksen olevan vertaansa vailla. Laitan vielä pian kuvaa tämän hetkisistä räpsyistäni, jotka kävin viime viikon Suomen reissullani huoltamassa.

Mikäli haluat kuulla lisää ripsikokemuksistani, voit lueskella niitä vanhan blogini puolella esim “Kuinka usein minä käyn kauneushoidossa” postauksesta.

p1010453

In constant intervals I get inquiries about where I do my eyelash extensions. I have been addicted to them for over 4 years already, and because of them, I can easily get through the day without other make up what so ever. Especially during summer. The salon which I use and recommend to you all with great trust is Bellaz in Helsinki. So if you ever end up doing your eyelash extensions in Finland – I definitely recommend this place! Their quality of work is superb and just so much better than I have ever received here in my country of residence. If any further questions – don’t be afraid to mail me or contact the salon in question! :)

9 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Paulette

  Hei! Haluaisin tietää mikä on henkilökohtainen mielipiteesi tatuoinneista tai plastiikkakirurgisista toimenpiteistä.

  • Henkilökohtainen mielipiteeni on, että ne ovat jokaisen oma asia. Kukin tehkööt mikä tuntuu itsestään oikealta. Itse en tatuointia ottaisi, mutta ihailen niitä kyllä muiden päällä. Plastiikkakirurgiaakaan en suosi, mutta jokainen varmasti tietää omakohtaisesti tarpeensa ja jos se tekee heidät onnelliseksi, hyvä niin. Siinä minun mielipiteeni! :)

 • miu

  Kiitos, että kerroit tästä kauneushoitolasta! :) En asu Helsingissä, mutta käyn siellä päin vähän väliä. Saatanpa käväistä jossain välissä :)

 • Ella

  Heippa! Ajattelin kommentoida tähän ripsiasiaan, kun halusitte kuulla ammattilaisen näkemyksen :) olen siis sertifioitu Xtreme Lashes -ripsimuotoilija ja oma näkemykseni on, ettei taukoja tarvitse pitää, jos ripsientekijä tekee ripset hyvin, eikä laita liian paksuja taikka pitkiä ripsiä asiakkaan omiin ripsiin nähden. Tärkeintä on siis pitää ripsienpidennykset järjenmitoissa.

  Ripsienpidennyksistä lukee ja kuulee kauhutarinoita, ja olen niihin itsekin törmännyt, jolloin omat ovat kärsineet ja on melkeinpä väistämättä pidettävä taukoa ripsienpidennyksistä.

  Korostan siis, että tekijällä ja kokemuksella on tämän kanssa suuri merkitys :)

  Ja tosissaan, kuten Mrs V sanoit, ripsien tulee tippua oman ripsen mukana pois, ja ripsihuolloissa ylikasvaneet poistetaan ja tilalle voidaan laittaa uusi.

  Älkää turhaan pelätkö ripsienpidennyksiä, vaan etsikää ammattitaitoinen tekijä! Ja sen vielä sanon, että ripsienlaiton ei pitäisi tuntua missään ja sen tulisi olla täysin kivutonta(näitäkin ihmetarinoita kuulee, että sattui :s )

  Ihanaa vauvamasuaikaa kauniille Mrs V:lle, sekä aurinkoista kevättä kaikille!

 • Emmy

  Hei ihanainen! Onko siellä sun asuinmaassa ollut lämpimiä kelejä? Ollaa tulossa ystäväni kanssa sinne ensi viikolla shoppailemaan! Tarkeneeko ilman takkia jo? :) Tänne Suomeen kun tuli viikonloppuna lunta niin paljon että ajattelin houkutella naapurit ulos mun kanssa syömään lunta jotta saataisiin kevät tännekkin!

 • Eliisa

  Onko sinulle puhuttu ikinä taukojen pitämisestä? Otin tammikuussa ripsipidennykset ja viime kerralla parisen viikkoa sitten minulle sanottiin, että nyt pitää pitää tauko, jos haluan pitää ripset kesän yli. Samaa oli sanottu ystävälleni puolen vuoden jälkeen toisessa paikassa. Ripset kuulemma tarvitsevat lepoa… En haluaisi millään luopua näistä! :)

  Rakennekynsien kanssa muuten pärjää hyvin lapsien kanssa. (kahden lapsen kokemuksella…) ;)

  • Itseasiassa ei ole… Mutta olen joutunut pakosta niitä pari kertaa pitämään kun aiemmissa asuinmaissani ei ole ollut tekijöitä, joten en ole päässyt huoltamaan ripsiäni ja sitten ollaan menty ilman. Mutta en ole kuullut tästä levontarpeesta! Sillä eikö noiden ripsien kuulukin tippua oman ripsen mukana pois? Mielelläni kuulen lisää asiasta jos joku sattuu tietämään tai jopa ripsiä tekemään! :) Ai pärjääkö?! Minä olen niin monelta kuullut että baketeerivaaran takia monet ovat omistaan luopuneet!

 • Nanette

  Olen jo pitkään harkinnut ripsienpidennyksiä, mutta en ole uskaltanut ottaa kun en ole oikeen keneltäkään kuullut niistä kokemuksia. Harvoinhan ihmiset kehuu paikkaa, yleensä saa aina kuulla valituksia jne :) joten kiva että kehut tätä paikkaa! Pitänee varmana varata aika jotta saa ripset kesäkuntoon :)

  • Tätä paikkaa voin suositella lämpimästi. Monet ystäväni ovat alkaneet käymään paikassa suositukseni jälkeen (ainakin peräti 5 ystävääni) ja jokainen on ottanut paikan luottopaikakseen ;) Ilmoitathan sitten kokemuksistasi! :)