CATEGORIES

Sun from a bottle

13.4.2012

Näin kevättä kohti mennessä kun pehmeät pastellit, hurmaava valkoinen pitsi ja muut värikkäät trendit loistavat vaatteissa, on oma ihoni kiljunut niiden rinnalla kalpeuttaan. Vuosien saatossa olen enemmän ja enemmän alkanut pelätä solariumin haittoja ja täten tahdoinkin nyt löytää turvallisemman vaihtoehdon ihon kauniille kesähehkulle. Olen monilta ystäviltäni kuullut paljon positiivista Yves Rocherin itseruskettavista ja nyt päätin itsekin lähteä niitä kokeilemaan.

Viime kesänä sain kunnian olla mukana firman Waterproof Challenge – kampanjassa, missä testasimme vesipallojen ja -maljakoiden avulla vedenkestäviä meikkejä (edellinen linkki ohjaa kampanjan behind the scenes videoon)! Oli kyllä äärimmäisen hauska ja kerrassaan unohtumaton kokemus! Tämän mainoksen myötä sain tutustua Yves Rocherin hurmaavaan henksuun ja olemme pitäneet yhteyttä siitä lähtien. Täten meillä heräsi pieni yhteistyö ajatus näiden itseruskettavien osalta, sillä teillä muillakin saattaa olla näinä kylmempinä kevätsäinä samanlaisia toiveita ihonvärinne suhteen?

img_2430

Yhdessä valikoimme minulle käyttööni erilaisia aurinkotuotteita joita olen tässä nyt kuukauden päivät testaillut. Täytyy todeta, että ne jopa ylittivät odotukseni! Muutama teistä on ystävällisesti ihastellut kesäisemmän väristä ihoani kommenttiboksissa. Täällä asuinmaassani on tosiaan hieman lämpimemmät säät olleet kuin Suomessa, joten hieman olen auringostakin saanut väriä pintaan, mutta kyllä suurin kunnia menee Yves Rocherin tuotteille, joita olen tässä jo jonkin aikaa käyttänyt!

img_2478

Loimme Yves Rocherin kanssa yhdessä kampanjan, mitä kautta tekin voitte nyt hankkia näitä tuotteita super-edullisesti! Nyt siis kaikista huhtikuun aikana tekemistäsi ostoksista saat -20% alennusta kun käytät maksaessasi alekoodia: STRICTLYSTYLE

Yves Rocher loi hiljattain internet-sivuilleen Strictly Style-kampanjasivun, mistä saat itseruskettavia tuotteita huimalla -50% alennuksella! Sivulle pääset tästä:Yves Rocher & Strictly Style – kampanja

img_2466

Mitä eroa sitten noilla vaaleammilla ja tummemmilla pakkauksilla varustetuilla tuotteilla on?

Tummemmat Self-Tanner tuotteet tuovat nopeammin kullan hehkun ihollesi. Se on melkoinen tehokas aine, mutta ei kuitenkaan luonnottoman näköinen! Levittyy äärimmäisen helposti ja tuoksukin on oikein miellyttävän kukkainen! Yleensä kun itseruskettavia on vältellyt jo pelkästään niiden epämiellyttävän hajun takia! Tätä Self-Tanner sarjaa on kokovartalovoiteena, kokovartalonsuihkeena (itse levitän ehkä mielummin voidetta – mutta molemmista tuli yhtä tasainen ja luonnollinen tulos!), voide kesäisenvärisille säihkysäärille sekä oma voiteensa vielä kasvoille. Näistä itse olen kuluttanut jo puoli pulloa AutoBronzant Self-Tanner Moisturizing Lotion Face & Bodya, joten voin ristiä sen lempparikseni ;)

Vaaleammat Ensoleillant Sun Shine – tuotteet ruskettavat myös, mutta asteittain! Täten ensimmäisen käyttökerran jälkeen tulos on paljon hillitympi ja pienin askelin voit viedä sävyäsi päivettyneempään suuntaan. Tuote löytyy kokovartaloemulsiona sekä erityisesti kasvoille tarkoitettuna kosteusvoiteena. Kasvoille olen suosinut tätä vaaleampaa veriosta, sillä sen avulla väriä on paljon helpompi hallita ja näin lopputulos on kauniin hehkeä ja luonnollinen!

img_2483

Ja vielä lisävinkki kauniin luonnolliseen rusketukseen! Muista kuoria vartalo sekä kasvosi ennen itseruskettavien käyttöä tai aurinkoon menoa. Näin tulos on entistä tasaisempi ja luonnollisempi! Minä olen kuorinut vartaloni n. kerran viikossa ja kasvoni myös. Näin tuote levittyy helposti ja iho näyttää raikkaammalta! Sain joitakin vartalon kuorintavoiteitakin kokeiluun merkiltä ja ihastuin täysin Yellow Peach– kuorijaan! Mikä tuoksu! Tekee rentouttavasta kylpyhetkestä entistäkin nautinnollisemman!

img_2459

Olen lisännyt päivittävää itseruskettavaa kasvoille n. 1-3 kertaa viikossa ja tummempaa itseruskettavaa vartaloemulsiota taas kerran viikossa. Riippuen siitä kuinka tumman päivetyksestään haluaa, jokainen varmasti löytää parhaan tahdin itselleen. Itse halusin vain pientä ja luonnollista kesähehkua. Muuten viikon aikana olen huolellisesti rasvannut kehoani muilla kosteuttavilla rasvoilla, sillä ihon kosteutettuna pitäminen auttaa myös ehkäisemään niitä rauskausarpia ;)

img_2476

Joten jos sinä minunlaillani kaipaat ihollesi hieman sitä kesän lisähehkua – suosittelen lämpimästi näitä tuotteita! Nyt itseruskettavat on huhtikuun ajan mahdollista saada hyvin edullisesti -50% Yves Rocherin nettikaupasta! Muistakaa alekoodi: STRICTLYSTYLE ja saatte vielä lisäksi kaikista ostoksistanne (koskee kaikkia tuotteita) mukavan -20% alen!

Kesähehkua toivottaa kaikille Yves Rocher & Strictly Style – kampanja

strictlystyle

yr-tan-ale-copy

Dear readers.

You might remember me taking part in Yves Rocher’s Waterproof Challenge campaign last year where we tested their waterproof makeup with water balloons? :D Since then I have stayed in close contact with the company and now on the verge of summer we created a new campaign especially for you Strictly Style -readers!

As pastel colors and white lace dominate the trends this season, my pale skin has really needed some sun to do those gorgeous colors justice. As the weather has not been the greatest and as years go by I have become more and more sensitive to the dangers of solariums, I decided to try something new – sun in a bottle!

Loads of my friends have recommended Yves Rocher tanning products to me and I wanted to try them out myself as well. For the past month now, I have been testing different YR tanning products and I have been very happy with the results. Even some of you, my lovely readers, have been complementing my color – without noticing that it actually came mostly out of a bottle! Now all of you have the same chance to get a beautiful, natural and most of all safe tan on with these Yves Rocher product as we have created an amazing campaign for you guys. Not only, are all my favorite tanning products on -50%  sale on their webstore Strictly Style-campaign page, but you get an extra -20% discount on all purchases you make from their store during this April when you use the discount code: STRICTLYSTYLE

Amazing deal ha? :)

You get to the Yves Rocher store from THIS link: Yves Rocher & Strictly Style – campaign

74 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Nansku

  Heippa! Oon lukenu näitä kommentteja täälä, ja huomannu että oikeestaan jokaisella on jotain positiivista sanottavaa noista YR itseruskettavista, mutta itelleni tuli vähä huonoja kokemuksia.. nimittäin kasvoihin, käsivarsiin ja jalkoihin kutiavaa ihottumaa:/ Haluaisin nyt kysyä, että tuliko kenelläkään samanlaisia haittavaikutuksia, vai johtuko kenties reaktioni jostain muusta kuin tästä nimenomaisesta YR itseruskettavasta, tuosta vaaleammasta asteittain päivittävästä purnukasta. Eihän tietenkään kaikki rasvat kaikille ihotyypeille sovi, tämä ei näköjään minulle, harmin paikka! :/ ps. Kiitoksia ihanasta blogista, ihana lukea joka kerta :)

 • sänna

  Tartuin itsekin tähän tarjoukseen niin kuin moni muukin näköjään ja tilasin ton asteittain ruskettavan kasvovoiteen ja ton tummemman sarjan suihkeen. Kysyisinkin että kuinka oot käyttäny tota suihketta kun sitäkin oot ilmeisesti testaillu? Ihon kuorinta ennen levitystä on varmaan paikallaan mutta onko toi suihke kosteuttavaa vai kannattaisko laittaa ennen levitystä kosteusvoidetta ainakin kuiviin kohtiin tai jopa koko vartalolle? Kiitos vinkeistä jo etukäteen, odotan kovasti että pääsen testailemaan tuotteita! :)

 • Nyt lähti niin edullisesti, että ei voinut olla tilaamatta :) Sulla on ihan uskomattoman hyviä kampanjoita ja tarjouksia tarjota meille, esimerkiksi tämä ja lehtitilaus. Kiitos siitä ja onnea odotukseen! :)

 • Milja

  Kiitos sinulle kun hellit meitä lukioita näin mahtavalla tarjouksella! Ostoskoriin tuli klikattua muutama muukin tuote itseruskettavien lisäksi ja nyt jään innolla odottamaan pakettiani.

  Olen aina ollut hieman varovainen auringon palvoja, vaikka en pala helposti. Asteittain sävyttävät voiteet ovat viimeisten vuosien aikana varsinkin keväästä ja alkukesästä olleet aivan must juttu, joten tämä tarjous tuli juuri oikeaan aikaan :)

  Kiitos vielä blogistasi, olet todella tyylikäs, niin sisäisesti kuin ulkoisesti! Olen saanut monet vinkit pukeutumiseen blogistasi. Kun julkistit ihanat vauva-uutiset, olin erittäin onnellinen perheennen puolesta, ja luonnollisesti olen edelleen :) Odotamme myös ensimmäistämme ja kesävauva olisi myös meille tulossa. Ihanaa, kun saa lukea näin laadukkaasta blogista pukeutumis-, kauneus- ja muitakin tyylivinkkejä odottavan äidin näkökulmasta!

  Toivon teille kaikkea hyvää ja onnellista odotusta! <3

  • Todella ihanaa, että niin moni teistä hyötyi tästä tarjouksesta! Kyllä oli mukavat -70% alennukset! Ja kiitos ihan hirmuisesti kun annat aikaa blogilleni ja vielä jaat ystävällisyyttäsi ja hyvää mieltä blogissani! Olen niin kiitollinen kaltaisistasi naisista! It’s the people that matter ;) Onneksi olkoon teille maailman upeimmista uutisista! <3 Kesävauva tulossa täälläkin! <3 Samaa sinulle – ja kiitos niin kauniista ja lämmittävistä sanoistasi!

 • tytti

  Jooh lähti paketti tilaukseen, onneks niitä vielä oli!:) todella edullisesti sai kasvoille ja vartalolle tuotteet, alle 14e!! Olinkin muutenki noita samoja tuotteita aikonut käydä ostaa,jotenkin postiin on helpompi raahautuu ku kauppaan, heh ;)
  Ihana blogi sinulla, vaikutat ihanalta naiselta<3 hyvä kun et enää solariumia harrasta, mä lopetin kun tuli kutisevaa ihottumaa selkään :S
  onnellista odotusaikaa teille :)ja kesä on varmasti ihanaa aikaa raskauspukeutumisen kannalta.

 • A

  Ihanaa, silmäilin YR:n itseruskettavia muutama päivä sitten ja olin jo tilaamassa, mutta sitten löysin vahingossa alennuskoodisi :) Mukaan lähtikin sitten 4 erilaista itseruskettavaa, kuorinta ja pari jalkojenhoitotuotetta… :D Suosittelen muuten YR:n Lavender-jalkojenkuorinta-ainetta, mahtava yhdessä muiden sarjan tuotteiden kanssa jalkahoitoa tehdessä ;) Hyvää kevättä!

  • Ihan mahtavaa että pääsit hyötymään tarjouksesta! Oli kyllä kieltämättä houkuttelevat alet! Tulehan HETI raportoimaan kokemuskiasi hyvässä ja pahassa kun olet niitä päässyt testailemaan! Voisin tehdä juuri pienen postauksen noista ruskettavista teidän ihanien LUKIJOIDEN silmin! :) Samaa sinne!

 • Anna

  Kiitos todella paljon vinkistä! Tuli todella hyvällä hetkellä tämä postaus! Itse olen käynyt solkussa viime aikoina, mutta samalla mietin haluanko että ihoni näyttää 10 vuotta vanhemmalta mitä on… Olen aina sanonut itselleni etten sorru itseruskettaviin juuri sen takia että pelkään olevani aivan laikukas ja oranssi :D mutta sun kuvia kattellessa tajusin että kyllä niillä itseruskettavillakin saa näköjään luonnollisen ja kauniin ruskean lopputuloksen! Sitä olen myös aina miettinyt että miten sen saa levitettyä selkään itse, ilman että olen ruskea vain jostain kohdista :D tänään lähtee kyllä tilaukseen noi sun lempparit! Ja kiitos aivan mahtavasta blogista, oon lukenu jo pitkään ja voin sanoa että on kyllä aivan lemppariblogi! :) Hyvää kevättä sinne ja onnellista odotusta!

 • Aa, vähän tekis mieli kokeilla, mutta mua vaan mietityttää miten noi sais tasasesti levittymään, esimerkiks selkään. Itseruskettavien vaikeus. :D

  • No kyllähän mä nyt noi heitin tilaukseen, tilaajalahjana tulee vielä kaiken lisäks yks rusketustuote minikoossa! :D En voinu vastustaa, tulee halvemmaks ja varmasti terveellisemmäks ku solarium :D

   • Todella ihana kuulla, että tämä tarjous oli sinulle Katya hyödyllinen! :)

  • Mulla on ihme kädet, sillä saan helposti levitettyä itse selkääni tasaisesti voidetta! :D :D Ei tarvitse edes aviomiestä asialla vaivaa :D

 • Kiitos vinkeistä! Minä, kalkkilaivan kapteenina ainakin tartten näitä! ;)

  • Ihanaa jos tuli tarpeeseen loistavat alet!! :)

 • Susa

  Nyt lähti mullakin tilaukseen noi asteittain ruskettavat ja kuorintavoidekkin ^^ Ihanaa piristystä tähä sadeilmaan :) Ja todella halvalla, en tiiä mistä muualta sais noin edullisesti, mikä tällain opiskelijana on kuitenkin aika tärkeetä :)

  • Hei loistavaa!! Tule sitten raportoimaan omia kokemuksiasi! :) ja tosiaan, ne sai nyt -70% alennuksella niin nyt voi hyvin mielin kokeilla jos on ollut ennen minunlaillani epäileväinen! :)

 • Minka

  Wau eli yhteensä 70% alennus parhaillaan!! Pitää kyllä tilata!

  • No juuri näin! Mieletön etu!! :)

 • voisin kokeilla noita!:)

  http://janitainka.blogspot.com

  • Suosittelen – hehkuvalla lämmöllä! :D

 • Kia

  Hei Mrs. V! hieman poikkauksesta poikkeavaa, mutta haluaisin kysyä apua päättäjäismekkoni kanssa. Olen lyhyehkö ja normaalipainoinen, laihemmanpuoleinen ja en kaikenkaikkiaan osaa millään päättää mitä laittaisin päättäripäivänä! Tuntuu, että useimmat mekot ovat liian tavallisia, kunnes törmäsin nellyn upeaan mekkoon. Malli on one shoulder ja toisella puolella on hiha. Kysymys kuuluukin, että ovatko mekot yhdellä hulmuavalla hihalla “IN” nyt kesällä? :D kiitos kovasti etukäteen! Ihailen sinua ja blogiasi älyttömän paljon ja postauksesi todella piristävät päivää!

  • Onneksi olkoon päättäjäisistäsi! Suosittelen menemään JUURI sillä mekolla mikä sinusta itsestäsi tuntuu hyvältä ja näyttää omalta! Viis trendeistä! :) Tänä sesonkina vastaavia mekkoja ei ole paljoa näkynyt, mutta sehän tarkoittaa sitä, että sinä saat loistaa varmaan eduksesi yksinään sen upean mekon kanssa kun monet muut valitsevat pastellia ja valkoista pitsiä! :) Joten valitse se mekko, joka on eniten SINUN mieleesi <3 Kiitos ihana kovasti kauniista sanoistasi ja seurastasi!

  • Kia

   anteeksi, siis aiheesta poikkeavaa ! :D

 • elica

  oih, itselläni on tuo vaniljakuorinta, mutta on varmaan tän jälkeen pakko mennä tilaamaan myös tuo yellow peach! miten nopeesti muuten nuo itseruskettavat sitten haalistuu iholta? oon itsekin monesti miettinyt, että kokeilisin jotain itseruskettavaa, mutta mielessäni on vaan pyörinyt kauhukuvia laikukkaista kasvoista ja vartalosta :D

  • Uuuhu! Kuulostaa IHANALATA tuo vaniljakuorinta! Riippuu täysin kumpaa käytät. Niinkuin tekstissä mainitsin niin jokaisen tulee löytää oma rytminsä sen levitykseen, että kuinka tummana haluaa päivetyksensä pitää! Minä levitän noin kerran viikossa, eli minun tapauksessani n. viikon veran säilyy sen värisenä kuin haluan:) Suosittelen kokeilemaan, sillä nyt ne ovat tosiaan -70% alennuksessa ja minä olen ollut hyvin positiivisest iyllättynyt miten upeaa ja tasaista jälkeä! :)

 • Jii

  Nopealla lukaisulla en löytänyt vastausta.. Miten hyvin nämä imeytyvät? Mun suurin ongelma itseruskettavien kanssa on se, etten jaksa hillua (puoli)alasti tuntikausia ja jos tätä ei tee niin läikikäs lopputulos on taattu. :/

  • Hyvä pointti Jii!!! Juu, enpä ole muistanut tuota hyvin oleellista pointtia kirjoittaa tekstissäni! :) Minulla imeytyy n.10 minuutissa! :) Eli olen illalla suihkun ja kuorinnan jälkeen vaan levittänyt pyyhkeen alleni ja sitten lisännyt tuota itsestäänruskettavaa. Antanut olla n. 10min ja sitten vaan yökkäri päälle! :) ei ole tullut mitään laikkuja! :)

 • emma

  Kiitos tarjouksesta, pitihän se tilaus laittaa ;) Oot huippu!

  • Ihan loistavaa, että tästä oli niin monelle hyötyä! :) Te ootte huippuja!

 • soofia

  Jeee, olin juuri tilailemassa noita itseruskettavia, ja nyt vielä lisäale! Kiitos tuhannesti <3

 • Iiris

  Hei! Näin alkuun pakko sanoo, että aivan mahtava blogi!:) Oon lukenu tätä jo tosi pitkään ja aina jaksat ilahduttaa ihanilla postauksilla. Sitten tuosta itseruskettavasta, itse kun olen ihan kalkkilaivan kapteeni, sekä omistan vielä atooppisen ihon eli en edes rusketu vaikka haluaisin niin kiehtoisi koittaa itseruskettavia. Miten sait levitettyä selkään tuon nätisti, koska se vähän pelottaa että jos selkään jääkin jotakin länttejä?:D levititkö itse, vai auttoiko joku kaveri?

 • Greu

  Tää tuli tosi hyvään paikkaan! Itsekään en viitsi solariumissa enää käydä, ja on pitänyt jo pidemmän aikaa hankkia tällainen turvallisempi päivettäjä, mutta en oo oikein osannut valita että mitä. Tuntuu, että kaikista on jollain aina jotain huonoa sanottavaa, mutta nyt päätin rohkeasti kokeilla näitä! Ja kyllä lähti huokeaan hintaan, että eipä harmita kamalasti jos ei jostain syystä sovikaan omalle iholle:)

  Hauskaa viikonloppua kaunis!

 • Sofia

  Moikka, tämä postaus tuli kuin tilauksesta! :)

  Sama juttu, kun monilla muilla – en ole koskaan käyttänyt itseruskettavia, kun pelkään, ettei jälki ole tasainen ja luonnollinen. Nyt olen jo joitakin viikkoja pähkäillyt, mitä tuotteita uskaltaisin kokeilla. Olen kaasona ystävän häissä muutaman viikon kuluttua ja kaipaan väriä! Olen aika tumma luonnostani, vähän samaa väriä ehkä sun kanssa, mutta talvella kuitenkin turhan kalpea. Mielestäni monille sopii kuulas vaalea hipiä, mutta itse taas olen sitä sakkia, joka näyttää aina paremmalta, jos on hiukan päivetystä.

  Huippujuttu siis, että hieman kokeneempana itseruskettavien käyttäjänä nyt suosittelit näitä tuotteita. Alennus on vain plussaa! ;)

  Olen seurannut blogiasi jo pidemmän aikaa – ehkä pari vuotta ja pidän erityisesti postausrytmistäsi (ihanien asukuviesi ja positiivisen ajatusmaailmasi lisäksi :). Olen aamuihminen, joten on piristävää tietää, että täällä on joka aamu uusi postaus odottamassa. Kaikkea hyvää odotukseenne ja aurinkoista kevättä! :)

 • Saara*

  Ilmeisesti noita sun ale-paketteja ei voi tilata muuta kuin Suomeen ymmärtääkseni? Itse asustelen Lontoossa ja ainakaan tuolta tilaussivulta ei voi vaihtaa maata, enkä taida pystyä mun nykyisillä tunnuksilla kirjautumaan noita maksamaan varmaan juurikin sen osotteen takia, tai sit en vaan osannu hehe. No ei se mitään, mahtava postaus jokatapauksessa ja laitan tilauksen menemään nimittäin kun näyttää olevan jonkunlaisia tarjouksia noista joka tapauksessa vaikkei toki yhtä huippuja! :) oon viimeistään nyt vakuuttunut että näistä YR:n itseruskettavista ois hyvä alottaa joten täällä yksi kovin kalpea tyttö kiittää ;) Ihanaa odotusaikaa ja kevättä sinne!

 • Lähti tilaukseen vaikka mitä! Siellähän on ihan hullut alennukset! Lähti ostoskoriin myös noita vaaleampia ruskettavia koska en oo koskaan kokeillut iseruskettavaa niin ehkä ihan hyvä mennä alussa asteittain ettei sitten levitä ihan väärin ja iho näyttäisi heti hirveeltä :P

 • Ellen

  Voi että tekisi mieleni kokeilla talven kalmankalpean kauden jälkeen noita ihania tuotteita. Itsekin olen saamassa esikoistani, kesävauvaa, vuosien suuren odotuksen jälkeen, joten mielessä pyörii kaikki mahdollinen kosmetiikan kohdalla, onko ne terveellisiä käyttää näin raskausaikana. Meikkausta tosin en kuuna päivänä voisi hylätä :) Olen vältellyt alkuraskauden ajan aiemmin aktiivisesti käytämääni itseruskettavaa, enkä tiedä uskaltautuisiko sitä nytkään enää rv31 kokeilemaan … vai odottaisiko suosiolla kesään ja ihka oikeaan aurinkoon. Purkit ainakin näyttävät ihanilta!

  Paljon Onnea myös sinulle odotukseesi, upea uutinen ja varmasti tuo teidänkin kesään ihan uudenlaisen hehkun :)

  • Neljän terveen lapsen äiti

   Niin ja piti vielä sellaista sanoa, että on tutkittu, että vitamiinit eivät imeydy verenkiertoon merkittävissä määrin ulkoisesti nautittuna. A-vitamiiniakin suositellaan raskaana oleville, jos saanti on kohtalaista. En tosin löytänyt sisältävätkö edes nuo YR:n tuotteet A-vitamiinia, mutta tässä vielä tuosta A-vitamiinin saannista:

   http://ladyvita.fi/naisen-hyvinvointi/vitamiinit-ja-kivennaeisaineet-ja-niiden-saantisuositukset-eri-elaemaenvaiheissa/raskaus-ja-imetysaika-sikioen-tarpeet

   Joten muistetaan että valtaosa asioista on varmasti kohtuudessa ok! Onnellista odotusta, sillä se varmasti eniten kaikkeen vaikuttaa! =)

  • Neljän terveen lapsen äiti

   Pakko linkittää vielä tähän loppuun, koska Suomessa ollaan kaiken kanssa mielestäni vähän hieman hysteerisiä… Toivottavasti kaikki siis antaisivat jokaisen valita oman tapansa, eikä tuputtaa muille omaansa, vaikkakin tarkoitus onkin hyväntahtoista ja ystävällistä.

   http://www.hus.fi/default.asp?path=1,32,660,548,644,3818,2260,3437,6169

   Terveisin neljän lapsen äiti, jonka kaikki raskaudet ovat olleet hyvin erilaisia.

  • Heipsan!

   Ajattelin työntää lusikkani tähän soppaan vielä, mutta mulle kosmetologit ja lääkärit sanoivat, että itseruskettavia tulisi välttää raskauden aikana, koska suurin osa niistä sisältää a-vitamiinia ja sehän on tunnetusti sikiölle haitallista. Oikeassa auringossakaan ei raskauden aikana kannattaisi kovasti loikoilla, joten suosittelen odottamaan, että vauva on maailmassa ja imetysaikakin ohi :) Ehtii sitä silloinkin olla ruskeana!

  • Mehän olemme ihan samassa tilanteessa siis! :) Paljon onnea teille myös esikoisestanne! <3 Juuh, meillä ensisynnyttäjillä taitaa olla yleistä tää kaiken pelkääminen ja varmanpäälle ottaminen, mutta näin muutamassakin eri maassa parin vuoden sisään asuneena olen huomannut, että nää suositukset yms vaihtelee todella rajusti maasta riippuen. Me olemme kaikki yksilöitä ja uniikkeja, joten suosittelen menemään juuri sitä omaa kultaista keskitietä pitkin mik tuntuu hyvältä. Pahin on musta stressi ja liika hössötys. Maalaisjärki kunniaan tässäkin asiassa!:) Sillä taas auringollahan on taas omat vaaransa raskauden kanssa! ihon pigmentti muuttu raskauden aikana ja täten maksaläiskät, uudet luomet ja muut syntyvät hyvin helposti aurinkoa ottaessa. Joillakin ne lähtevät pian synnytyksen jälkeen ja joillakin ne ovat tulleet jäädäkseen :/ Joten jokainen olkoon vaan tarkkana oman kroppansa kanssa, kyllä sitä itse tietää ja tuntee oikean valinnan :) Ja kyllä, kyllähän se hehku loppujenlopuksi aina sieltä sisältä kumpuaa . nyt vielä erityisesti <3 <3 Samaa vielä sinne! :)

 • Nää itseruskettavat voiteet ovat aina olleet mulle sellanen mörkö johon en oo uskaltanut koskea. Mun mielestä mikään ei ole niin karseen näköistä kuin epäonnistunut feikkirusketus, ja sitä en itelle halua! Luin noista kommenteista että sä olit miettinyt samaa että uskallatko käyttää niitä, ja nyt kun käytät niin haluisin kysyä että miten pääsit alkuun? Miten uskalsit? :D Koska mä haluaisin oikeasti vähän väriä naamaan, ja noi vaaleammat vaikuttaa siltä että siitä ei helposti laikukasta saa. Ja hei, kiitos tästä postauksesta, tää on nimittäin aihe jota oon jo jonkin aikaa pähkäillyt. :) Ihanaa torstaita sulle <3

  • Tiedätkö mä olen aivan samaa mieltä ja ihan samaisesta syystä niitä kammoksunut :/ Joten aloitin tosiaan noilla vaaleammilla ja ne oli todella ihanasti hyvin asteittain toimivia. Joten sen kanssa on tosi helppoa saada juuri varovasti ja kokeilevasti se sopiva, tasiainen ja luonnollinen sävy itselleen aikaiseksi! Mä siirryin siitten loppujen lopuksi kropan kanssa siihen self tanneriin, mutta kasvoissa suosin sitä asteittan ruskettavaa! Sen ekan kerran jälkeen jo huomasi, että todella tasaista jälkeä tulee! JOten siitä oli helppoa jatkaa eteenpäin ilman pelkoa! :D Joten jos oikein tekee mieli niin suosittelen sua kokeilemaan just noiden vaaleiden kanssa! Jos päädyt niitä kokeilemaan niin tuuthan sitten heti raportoimaan kokemuksesi! :)

 • mariiy

  Laitoin heti tilaukseen tuommoisen setin:) Otin asteittain ruskettavan,joka myös kosteuttaa! Omistan niin kuivan ihon, että pitää lähtee varovasti liikkeelle:D

  • Hei mahtavaa ja toivotaan että on sinun ihollesi juurikin oikea tuote! Tule ihmeessä sitten raportoimaan pika pikaa kokemuksesi kun olet saanut jonkin aikaa käytettyä! :)

 • Moikka! Mä olinkin vähän unohtanut koko Yves Rocherin :) Joskus 10-15 -vuotiaana se oli mun lempparikosmetiikkakauppa. Täytyypä verestää muistoja, heh :)

  • Hahahah! :) Joo itsekin muistan ne postimyyntiesitteet! :) Upeasti on firma uudelleen brändännyt itsensä! :)

 • Maarit

  Hei ja kiitos paljon vinkistä, tilaukseen meni kalkkilaivan kapteenille asteittain ruskettavat voiteet ja kuorintavoide. Just what I need! :D Aikaisemmin näitä tuotteita en olekaan kokeillut, mutta olen varma, että ne ovat hyviä. Suuret kiitokset! :)))))

  • Ihan mahtava, että tästä tarjouksesta oli sulle hyötyä! Tule ihmeessä raportoimaan sitten kokemuksiasi vielä tänne kun olet päässyt testailemaan! :) KAikkia varmasti kiinnostaa! :)

 • Just eilen Emotionissa kattelin itseruskettavia, mut mä tykkään yleensäkin Yves Rocherin tuotteista, joten vois vaikka tilatakkin jotain nuista:)

  • Hei loistavaa että oli sullekin näin ajankohtainen postaus! :)

 • Eva

  Heippa,
  halusin vain kertoa, että olen vasta parisen viikkoa sitten löytänyt blogisi, mutta heti jäin aivan koukkuun. Tyylisi pukeutua, sisustaa, kirjoittaa – tyylisi kaiken kaikkiaan – ihastuttaa suuresti ja muistuttaa omaani läheisesti. Kiitos siis jo etukäteen tulevista lukuhetkistä (tulin jäädäkseni!), inspiraatioista, ja ihanaa odotuksen aikaa sinulle!

  • Voi miten ihanaa Eva, että olet löytänyt blogiini! Niin suuri ilo saada seuraksi ystävällisiä ja elämäniloisia naisia tänne bloginkin puolelle! :) Mahtavaa että meillä on sama makukin! Joten toivottavasti tulevaisuudessa voimme olla vielä yhteydessä kommenttiboksin puolella ja voit minullekin aina vihjaista hyvistä vinkeistä joista luulet minunkin tykkäävän! Te lukijat nimittäin olette blogini suola – ja inspiraatio <3

 • Itsekkin juuri testailin Yvesin itseruskettavia -yllättivät kyllä positiivisesti!

  • Hei mahtavaa että meitä uusia ja tyytyväisiä käyttäjiä on enemmänkin! ja juutri kuten sanoit – paljon olin hyvää kuullut, mutta silti yllättivät positiivisesti!

 • Annaliina

  Oi, kiitos paljon vinkeistä <3

  • Ihanaa jos tuli sinullekin tarpeeseen! :)

 • Emmy

  Pitäisi kyllä saada jotain väriä tähän kalman kalpeaan ihoon! Ensi kuussa on rakkaan ystäväni häät joten sinne olisi kiva saada vähän rusketusta. En ole koskaan käynyt solariumissa, kun eikö se oli todella suuri riski saada ihosyöpä? Olen aikoinani palanut niin pahasti Thaimaassa, että joudun käyttämään aurinkorasvaa aina kun vähänki aurinko paistaa. Pitää varmaan pistää tilaukseen tuo paketti!

  • Minulla oli sama homma, iho kaipasi päivetystä, mutta vuosi vuodelta solariumin vaarat pelottavat enemmän. Toki siinä on nuo syöpäriskinsä… Mutta riski ei tietääkseni kuitenkaan “todella suuri ole”, mutta ilmeisen mahdollinen… Joten yritän löytää turvalisempia vaihtoehtoja :)

 • Hilppa

  Pitää pistää harkintaan nämä :) itsekkin olen aina hieman pelännyt kaikkia itseruskettavia yms. kun tuntuu etten niistä ikinä luonnollista lopputulosta saa :(

  onneksi oma iho kuitenkin auringossa ruskettuu todella hyvin ja tällä hetkellä tuntuu todellakin siltä että olen kalkkilaivan kapteeni joten tuotteet kyllä tulisivat tarpeeseen :D

  ihanaa viikonloppua!

  • Joo minulla oli tosiaan piiiitkään sama fiilis mutta nyt päätin rohkaistua ja että olen tyytyväinen päätökseeni! Minäkin rusketun todella helposti ja juuri sitten talvikuukausina se kalkkilaivan kapteenin kalpeus alkaa jo ottaa päähän :D Samaa sinulle ! :)

 • swiss girl

  Hei MrsV, kiitos kivasta vinkistä! Tuotteet ovat todella edullisia ja tilaukseen lähti muitakin vartalonhoito tuotteita. Ainoa ongelma minulla oli ensin löytää sinun alennuskoodisi. Pienen etsiskelyn jälkeen löysin sen sivun alareunasta, kun ostoskori oli valmis.
  Aurinkoisia päiviä sinulle ja kiitos super ihanasta blogista.

  • Ihan loistavaa, että olet saanut kivalla alennuksella haluamisasi tuotteita! :) Kiitos hirmuisesti kun jaoit tuon pienen helpottavan vinkin muidenkin kanssa! :) Toivottavasti tilaus sujuu yhtä mukavissa merkeissä kaikilta! :) Samoin sinulle ja kiitos seurastasi! :)

 • -

  Odottavan äidin kannattaa muistaa, että kaikki kemikaalit imeytyy verenkierron kautta myös sikiöön. Onnellista odotusta!

  • Juuh, noh, se lista mitä kaikkea pitäisi varoa raskaana olevana niin on aikamoisen pitkä ja suositukset vaihtelevat suuresti maittain… Olen itse sitä mieltä että pahinta on liika stressi ja hössötys! :) Nämä kuitenkin olivat hyvin mietoja tuotteita ja vartalorasvaakin laitan jatkuvasti juuri ihoa venymiseltä suojaamaan niin luotan tämän olevan oikein ok :) Toivottavasti voit jättää nimeä ensi kerralla! :) Kiitos vielä!

 • Lise

  Tää tuli niiiiin tarpeeseen. Eilen mun piti laittaa jo sinne tilaus juuri noita itseruskettavia varten, mutta päätin odottaa tähän päivään, eli palkkapäivään. Kiitos, ihan superosuva tarjous sulta! :)

  • Loistavaa! :) Joo kyllä oli todella ihanasti YR:n tytöt toteuttaneet kampanjan teitä ajatellen! :) Itsekin tällaista kaipailin niin oletin että ehkä siellä toisella puolella joku muukin näitä tuotteita kaipailee! :) Itsekin hieraisin silmiä kun katselin hintoja! :D

 • Tämä on kyllä sellainen kauneustuotteiden genre jota minä en vaan uskalla kokeilla :D Olen todella vaaleaihoinen, ja saisin kuitenkin ryssittyä koko homman ja sitten näyttäisin kirahvilta. Nope :D

  Kadehdin aina ihanan päivettyneitä ihmisiä, tuli se väri sitten purkista tahi luomuna. Minä vain palan auringossa. Mutta eikös sellainen lumenvalkea vampyyri-ihokin ole nykyään ihan in? :P

  • Tuli vaan mieleen sanoa, kuin valitit vaaleaa ihoasi, että Aasiassa olet ihan pop! Siellä naiset suojaavat tarkoin hipiänsä auringolta ja käyttävät vaalennusvoiteita (!). Siellä ei mainosteta näitä ruskettavia voiteita ollenkaan.
   Älä ihaile ruskettuneita vaan ihaile omaa vaaleaa ihoasi, koska se on kauniimpi miljoonien ihmisten mielestä! :)

  • Mulla oli tiedätkö pitkään aivan sama ongelma. Juuri sellainen oranssi ja täplikäs lopputulos oli se mitä pelkäsin saavani! :D Mutta nämä tuotteet ovat toimineet minulla ihan äärimmäisen hyvin. Hyvin vaaleaihoiselle juuri nuo vaaleammat purnukat (asteittain päivettävät) olisivat varmasti oikein hyvä vaihtoehto :D Hahahah :D Kyllähän ne vamppyyrileffat, kirjat yms on aika pinnalla olleet :D Mulle ne ei vaan tipu ei sit alkuunkaan :D

 • Kiitos vinkistä! Tilaus lähti juuri. =)
  Mukavaa viikonloppua.

  • Todella ihana jos tämä tarjous oli sinulle hyödyllinen! :) Samaa sinne! :)

 • Anniina

  Heti lähti tilaukseen setti noita vaaleampi purnukoita, kasvoille ja vartaloille :) itsellä sama juttu tuon solariumin suhteen , ei ois kiva näyttää 20 vuotiaana kolmekymppisenä jne. Voisitko laittaa näistä selkeää kuvaa ihollasi in action ? ;) olen ennen käyttänyt lumenen ir- tuotteita mutta toivon että nämä olisi luonnollisemman päivetyksen antajia. Kiitos ihanasta blogistasi. Onnea loppu odotukseenne <3

  • Joo se on todella helppo ja kontrolloitavissa se rusketus kun ottaa ne vaaleammat! Mä kyllä olen käynyt solkussa aiemmin… mutta nyt mitä enemmän ikää tulee sitä enemmän minä sen haittoja pelkään :/ Hmmm? Mitenköhän sen voisin tehdä? Päivänasu kuvista varmaan näkee kuitenkin ihonvärini? Katson jos keksisin jonkun selkeän ja helpon tavan noita “in action” esitellä! :)