CATEGORIES

Hoitotarjous Strictly Stylen lukijoille!

6.7.2012

Hyvin usein saan kyselyjä ripsienpidennyksistäni. Yleisin kysymys on: Missä käyn ne tekemässä?

Postasin muutama kuukausi takaperin luottopaikastani Bellazista, missä olen muutaman vuoden käynyt säännöllisen ahkeraan. Olen käyttänyt ripsienpidennyksiä jo reilun neljän vuoden ajan, joten on melkoisen turvallista sanoa, että koukkuun olen jäänyt. Pahasti. Huolitellut ripset tekevät yleisilmeelle niin paljon, ettet tarvitse muuta meikkiä. Erityisesti kesällä ne ovat loistavat – sillä ne ovat vedenkestävät. Huoletta voit pulikoida kesälomakohteesi altaassa ja tietää, että ainakin ripset ovat kunnossa ;)

Nyt minulla on teille, upeat lukijani, mahtavia uutisia. Bellaz haluaa tarjota kaikille Strictly Stylen lukijoille alennusta ripsienpidennyksistä koko heinäkuun ajan!

Alennukset koskevat suosikkihoitojani, eli ripsienpidennystä sekä ranskalaistamanikyyriä.

Ripsienpidennys
Bellaz Lashes Natural look max. 80 ripsea/silmä kesto n. 1t. 80€   ( norm. 105€)
Rakennekynnet akryyli/geeli
Ranskalaiset kynnet 70€ ( norm.  90€)
Ranskalaiset kynnet värillisellä tipillä 75€ (norm.  110€)

Alennuksen saat kun mainitset varauksen yhteydessä lukevasi Strictly Style -blogia!

Ripsienpidennystarjous koskee täysin uutta ripsisettiä. Mikäli käyt tulevaisuudessa huollattamassa ripsirivisi on hinta silloin edullisempi (50-65e riippuen huolettujen ripsien määrästä). Tarkat hinnat voi löytää heidän internet-sivuiltaan: www.bellaz.fi.

Raskaaksi tullessani lopetin rakennekynsien laiton, sillä moni minua varoitteli vaivalloisemmasta vaippa-arjesta rakennekynsien kanssa. Mutta niin pitkään kun niitä tein, kävin nekin Suomessa ollessani aina Bellazissa teettämässä. Luotin aina taitavan Tanjan kädenjälkeen. Tosin näin jälkeenpäin olen teiltä kuullut, että jos ranskiksen pitää vain lyhyenä ja kynsien päät pyöreinä, niin sen ei pitäisi liikoja vaippa-arkea vaikeuttaa.

Ripseni on kaikki nämä Bellazissa vietetyt vuodet tehnyt ihana Mariia. Suosittelen häntä lämpimästi. Mikäli et ripsienpidennyksiä ole vielä kokeillut ja haluat niistä lisää lukea, voit kurkata tämän kolmen vuoden takaisen postaukseni.

Joten jos pitkään on ripsienpidennysten laitattaminen houkuttanut, mutta sitä et vielä ole ehtinyt tekemään, tässä olisi mukava tarjous mihin tarttua kiinni. Bellazin yhteystiedot sekä muut hoitomahdollisuudet löydät heidän sivuiltaan.
Myös suuri osa ystävistäni käy Bellazissa suosituksestani, ja kaikki ovat heille sen jälkeen jääneet…

Mikäli Sinä olet myös asioinut kyseisessä liikkeessä, jätähän kokemuksesi kommenttiboksiin! :)

Often I get inquiries about my lash extensions. For over 2 years now I have been going to a beauty salon named Bellaz, and since then have recommended it to many of my friends as well. To my delight, Bellaz wanted to offer a nice discount to all of you as well!

The discount is for my two favourite treatments:

New set of lash extensions
Bellaz Lashes Natural look max. 80 lashes per eye, price 80€ (norm. price 105€, duration 1h)
New set of nails acrylic/gel
French manicure 70€ ( norm. price 90€)
French manicure with coloured tips 75€ (norm. price 110€)

Prices are valid during July and you must mention that you read Strictly Style to recieve the above mentioned discount!

To read more about their treatments, go to their website at: www.bellaz.fi
Hopefully some of you get to benefit from this nice offer!

30 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Elina

  Hei,

  Bellazin sivuilla ei ainakaan enää näy Tanjaa, osaatko sanoa, onko hän mahdollisesti siirtynyt muualle?

  • Hei.
   Tanja on äitiyslomalla. Hän asuu Virossa nyt.

 • Lotta

  Näin ihana tarjous oli heti hyödynnettävä!! Ihanaa oli myös se, että ajan sain heti seuraavalle päivälle, joten huomenna saattaa olla pieniä perhosia masussa, kun tämä tyttö viimeistelee kesälookin ja saa kauan haaveilemansa ripsienpidennykset :)

 • petteri

  haha ootsä se vanilla latte emäntä, legendaarista settiä pari vuotta takaperin :DD vieläkö elämä on yhtä jetsettiä ja glamouria :DD

  • Mrs.V

   Hei! Muistat osaksi oikein, mutta sulla on tainnut mennä sisältö vähän sekaisin. Kirjoitin n.5 vuotta sitten blogia perheelleni, missä kirjoitin perus arjestani, joka oli opiskelua ja treenailua. Erikoista jos jonkun mielestä niinkin banaali arki on legendaarista ;) Joten itse en kyllä sitä jetsetiksi tai glamouriksi voi lukea mitekään, onnelliseksi arjeksi kylläkin. Iloksemme tänä päivänä vieläkin onnellisempaa <3 Mutta kai kaikki näkevät asiat niinkuin haluavat nähdä! :)

 • Kävin Bellazissa kerran laittamassa rakennekynnet ja kerran laittamassa ripset. Molemmat kokemukset olivat huonoja ja en ole sen jälkeen käynyt. Ripsistä tuli ihan luonnottoman näköiset. Tästä on tosin aikaa jo 2-3 vuotta. Silloin ajattelin, että en laita enää ikinä ripsiä, mutta nyt olen käynyt toisella laittajalla ja olen ollut lopputulokseen tyytyväinen. Kynsien laitosta taitaa olla myös Bellazissa aikaa jo viisi vuotta. En muista, kuka on tehnyt ripset ja kynnet aikanaan, mutta tosiaan en ollut kummallakaan kerralla tyytyväinen

  • George

   Moi funlifestyle, olet varmasti meidän kilpailija. Bellaz on ollut olemassa vain 3 vuotta, elikä komenttisi ihmettyttää.

  • Mrs.V

   Voih harmi! Tosiaan, se tosiaan riippuu aina myös siitä kuinka hyvin ripsienlaittaja osaa katsoa asiakkaan silmiä ja millainen malli, pituus ja paksuus niihin sopii. Harmillista, jos tuolloin noin ei käynyt :( Itse voin ainakin suositella Mariiaa. Hän on kerrassaan loistava! :) Itse tosiaan olen käynyt Bellazissa vasta viimeiset kaksi vuotta.

 • Sara

  Hei, kuinka pitkät ripsenpidennyksesi ovat, näyttävät nimittäin erittäin luonnollisilta ja kauniilta. :)

  • Mrs.V

   Ne ovat 12 kokoa :) Omani ovat 11, joten tuo 12 on mukavan luonnollinen. Tekee saman efektin kuin ripsiväri tekisi :) Suosittelen menemään juuri oman ripsen pituuden mukaan! :)

 • I did in Bellaz GlamLac and I loved it! Not only my nails were treated professionally but also all steps were explained to me – Thanks to Mariia :)

  • Mrs.V

   That’s great to hear! :) Thanks for sharing! :) Mariia is fantastic ;)

 • Camilla

  Onko sulla ollu ripsitekijänä toi Maria Osipova? :)

  • Mrs.V

   On, siis Mariia :)

 • t

  Huippua, kiitos! Aika kynsille varattu ;) onko sulla itsellä geeli vai akryyli?

  • Mrs.V

   Loistavaa! :) Minulla OLI akryyli. Nyt ei ole ollut mitään n 9 kuukauteen ;)

   • t

    Haha no niinhän mää just kysyinkin.. ;) Nyt on kynnet ja aih, ihanat! <3 KIITOS VIELÄ :)

 • HI! I have been wanting to try out those for a while now but i must say i see lot of girls with very exaggerated and unnatural lashes although yours are just amazing! i had a question tough: how long do they last before you have to go in for a fix? thanks!

  • Mrs.V

   Thank you fedu! Mine last about 5-6 weeks before I need to get them fixed again! :) Do you live in Finland? Because many of the women here do use these same lashextensions and mostly the quality I see is great. But if you are talking about England for example, I really understand what you are saying! :D Those fakelashes are not just lashes, they are freaking wings! :D

 • ms

  Pitääkin käydä testaamassa tuota paikkaa!:)

  Sitten vielä toinen asia meinaan olen jo pitkään koittanut etsiä pitsishortseja ja muistaakseni teit postauksen zaran pitsishortseistä, mutta ne kaikki ovat paikkakunnaltani tällä hetkellä loppu joten ajattelin että voisitko tehdä toisen postauksen liikkeiden/nettikauppojen pitsishortsi valikoimasta??!:D Se olisi todella suuri apu!!

  • Mrs.V

   Suosittelen, itse olen käynyt jos vuosien päivät :) suosittelen sinulle ensihätään menemään Polyvoren sivuille ja kirjoittamaan hakukentään white lace shorts! Ehkä sitä kautta löytyisi jos minä en enää niistä ehdi tekemään? :)

   • ms

    Kiitos todella paljon avusta:)!

 • Sanni

  Voi harmi, enpäs ehdi Suomeen vasta kun elokuussa, muuten olisi voinut kokeillakin säihkyripsiä. :)

  • Mrs.V

   Voih harmi! Mutta jos teet varauksen nyt elokuulle, niin varmaan saisit alennuksen kun varauksen nyt teet? :) Kannattaa kokeilla! :)

 • Haidi

  Ripden pidennyksen on kyllä maailman helpoin keksintö ja itskekkin viime kesänä niiden kanssa liitelin onneissani! Valitettavasti oma ripseni on niin herkkö, että neljän viikon jälkeen silmäni ärstyivätja jouduin poistattamaan ripset :( osasin kyllä odottaa reaktiota sillä silmäni kipeytyvät jos ripsiväri jää yöksi tai käyrän pidemmän ajanjakson putkeen.
  Mahtavan tarjoksen olet kyllä saanut lukijoillesi! :)

  • Mrs.V

   Se on kyllä totta. Mutta tuokin on niin totta, että ne eivät kaikille sovi :( Joidenkin silmät ovat herkempiä sille liimalle tai omat ripset eivät välttämättä kannattele sitä ripseä niin hyvin :/

 • Bellaz on kyllä paras paikka ripsipidennyksille <3

  • Mrs.V

   <3 You know <3

 • Mä oon käynyt Bellazissa sokeroinnissa. Ihan todella ammattitaitoista ja mukavaa henkilökuntaa! Muista hoidoista en osaa sanoa mutta jos sokerointi kiinnostaa niin voin lämpimästi suositella Nataliaa – kaikkialla en ole saanut yhtä hyvää lopputulosta nimittäin..

  • Mrs.V

   Ihana kuulla! Kiitos vinkistä Beany!