CATEGORIES

Voita suosikkikosmetiikkaani!

18.12.2012

*Sponsoroitu*

Vielä pientä kisaa tässä joulun kynnyksellä…

Jokin aika sitten vihjasin, että blogissani on pian mahdollisuus voittaa lempikosmetiikkaani. Tällainen pieni idea heräsi päässäni jo muutama kuukausi sitten ja kiitos suosikkimerkkieni, se on nyt totta. Muutaman yhteistyökumppanini kanssa olen koonnut lahjapaketteja, joiden sisältö on Strictly Style-blogia pidempään seuranneille varsin tuttua. Tulen arpomaan teidän mahtavien kesken suosikkituotteitani ja ensimmäiseksi vuorossa on Guerlain merkin luottoputelini:

1. Aurinkopaketti
Tämä lahjapaketti sisältää Guerlainin after sun öljyn sekä merkin ikonisen aurinkopuuterin. Auringonoton jälkeen levitettävä Terracotta Eau Sous Le Vent on kulkenut mukanani matkoilla melkein 4 vuotta. Yhdistän vilvoittavan öljyn Tiara-kukan tuoksun välittömästi lomaan, pehmeään ihoon ja levänneeseen mieleen. Se saa ihon hehkumaan pehmeyttään ja imartelee ruskettunutta hipiää. Terracotta bronzer on ymmärtääkseni yksi harvoja aurinkopuutereja, jotka myös kosteuttavat. Sen ainutlaatuinen koostumus ei jätä rumia paakkuja tai juovia, vaan saa ihosi näyttämään luonnollisen ruskettuneelta. Pienenä tyttönä ihailin vierestä äitiäni, joka siveli tätä kaunista puuteria kiehtovasta rasiastaan kasvoihinsa. Niin pitkään kun minulla on ollut oma meikkipussini, on tämä tuote löytynyt sen sisältä. Aurinkopuuteria on kahdeksan eri sävyä, joten jokainen varmasti löytyy valikoimasta oman täydellisen sävynsä.

2. Heleän ihon paketti
Erityisen paljon saan kyselyjä Guerlainin L’or meikinpohjustusvoiteesta, joten nyt siitä kiinnostuneille on oiva aika koittaa onneaan! Tämä tuote on minulla aktiivikäytössä talvisin, sillä ihoni kaipaa tällöin lisäkosteutta. Oikeita kultahippuja sisältävä tuote levittyy iholle pehmeästi, jonka jälkeen meikkivoiteen lisääminen on todella helppoa. Iho on tasaisempi ja pehmeämpi, milloin pohjameikki näyttää ihanan raikkaalta ja kuulaalta. Jotta iho pysyisi mahdollisimman kirkkaana ja puhtaana, käytän puhdistukseen Guerlainin Secret de Pureté -kasvomaitoa sekä Super Aqua Lotion – kosteuttavaa kasvovettä. Aivan loistava hydrakombo pitämään ihon pehmeänä talven viimoillakin. Hyvinvoiva iho on minusta onnistuneen meikin A ja O, joten aamuin illoin pesen kasvoni näillä tuotteilla.

Mikäli haluat lukea lisää kokemuksiani näistä tuotteista, tässä pari aiempaa postaustani:

Nyt siis kaikki halukkaat ottamaan osaa Guerlain suosikkituotteeni arvontaan! Aikaa osallistua on tulevaan torstaihin, 21. joulukuuta, kello 21.00 saakka. Osallistut jättämällä kommentin tämän postauksen kommenttiboksiin, missä kerrot mitä kautta olet aikoinaan eksynyt Strictly Style-blogiini. Muista jättää kommenttiisi toimiva sähköpostiosoitteesi (näkyy vain minulle), jotta saan sinut kiinni onnettaren suosiessa. Arvon teidän keskenne kaksi pakettia: Yhden Aurinkopaketin sekä yhden Heleän ihon paketin.

Arpaonnea!

ps. Tahtoisin niin postata pitkästä aikaa päivän asu kuvia, mutta jessus miten haasteelliseksi tuo niukassa oleva päivänvalo tekee kuvaamisen :/ Yritetään kyllä!