CATEGORIES

Kuinka lisätä punaista huulipunaa

15.12.2010

Etsin ohjeita täydellisille punaisille huulille ja tämä video oli minusta hyvä opas huulipunan lisäykseen.

Eli pari tärkeää asiaa, mitä tulisi muistaa punaista huulipunaa käyttäessä:

 1. Valitse oikea sävy ihonvärillesi. Jos et tiedä onko oma ihosi enemmän punaiseen tai keltaiseen taittuva, pyydä kosmetiikkaosaston myyjätärtä auttamaan sinua oikean punan valitsemisessa.
 2. Muista rajata huulet tarkoin ja paperin avulla poista liika puna. Jos sitä vain sutaisee punaa huulille, päätyy vielä pyörimään punat ympäri hampaita…
 3. Muun meikin täytyy olla hyvin neutraali. Mikäli silmämeikkisi ovat myös hyvin vahvat, riskeeraat näyttäväsi sirkuspelleltä. 
Ja näillä ohjeilla siis mennään! Kokeilua varmasti tulossa!:)
3 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anonymous

  En ole vielä kommentoinut täällä sinun blogissasi, mutta nyt on pakko. Nimittäin minusta punaiset huulet on toisilla vaan todella upeat. Ei kylläkään mun huulilla. Video oli ihan huippu. Ja sävy sopi tosiaankin videon tekijälle. Ehkä siis minullekin saattaisi löytyä sopiva sävy. Ooh! Uskon että sulle varmasti sopii puna hyvin. Voin jo mielessä kivitella. Kuvia odotellessa:)-K

 • Anonymous

  puhutko hyvin ranskaa? (:

 • mirana

  Jee kokeilua odotellaan! Olen päättänyt, että kunhan saan hammasraudat pois suustani (enää 1-2 kk!!!!) niin käyn ostamassa itselleni ensimmäisen oman punaisen huulipunan. Sävykin on jo valmiiksi katsottuna. On tietysti eriasia uskallanko käyttää sitä, mutta onhan tässä vielä aikaa kerätä rohkeutta!! :-)