CATEGORIES

Klassikkomascara

2.9.2018

*Kaupallisessa yhteistyössä SENSAIn kanssa*

On tutkittu, että suomalaisten luottokosmetiikkatuote on ylivoimaisesti mascara. Allekirjoitan tämän itsekin, sillä meikissäni useimmiten haluan tuoda fokuksen silmiin. Pitkään olen käyttänyt myös ripsienpidennyksiä, mutta nyt viime aikoina olen suosinut entistä luonnollisempaa lookia. Ripsienpidennyksiin tottuneena vaadin mascaraltani paljon. Sen pitää pidentää, tuuheuttaa, erotella ja ennen kaikkea olla kestävä – en halua näyttää loppupäivästä pandalta. Saan muutenkin arjessani tehdä enemmän töitä sen eteen, ettei silmän aluset helottaisi tummina.

Yksi Suomen ja maailman suosituimpia mascaroita on SENSAI 38°C mascara, joka on aivan omaa luokkaansa. Sen nimeen vannovat monet, mutta itse olen vasta hiljattain päässyt kokeilemaan tuotetta. Kyseisestä tuotteesta tekee erityisen se, että nimensä mukaisesti se irtoaa ripsistä vain yli 38 asteisella lämpimällä vedellä. Sen ansiosta tämä ripsiväri kestää uintireissut, Suomen loskasäät sekä suuremmatkin sydänsurut. Mascara on siis hien-, veden- ja ihotalinkestävä ja kuitenkin helposti poistettavissa 38-asteisella vedellä. Ei siis tarvetta taistella illan päätteeksi erityisputsarien kanssa, vaan ripsiväri lähtee esimerkiksi lämpimässä suihkussa helposti liuskoina, eikä näin ollen tahraa tai sotke kasvoja mustaksi. Tähän päivään asti SENSAIn kehittämä ripsivärikoostumus on ollut yksi arvostetuimmista SENSAIn tuotekehityksen tuloksista. Nyt tämä klassikkomascararoiden linja täydentyy uudella Lash Volumiser mascaralla.

Ennenkuin kerron teille lisää SENSAI 38°C mascarasta, vinkkaan teille merkin ihanista Extra Intensive 10 minute revitalising pads- hoitolapuista. Tällä hetkellä sheet mask -kangasnaamiot ovat olleet erityisen suuri trendi. SENSAI on ollut ensimmäisiä merkkejä, joka on tuonut nämä markkinoille. Syyskuussa kaupanhyllyille saapuvat nämä silmäalusille sekä suunympärysiholle tarkoitetut hoitolaput, jotka tarjoavat nopean tehohoidon. Ne on kyllästetty Koishimaru silkillä ja kiinnittyvät tiiviisti ihoon kosteuttaen ja virkistäen ihoa. Niiden sisältämä Advanced CPX Vital-uute vaikuttaa viiteen tärkeimpään ikääntymisen merkkeihin: ihon veltostumiseen, ihon kuivumiseen, ryppyihin, juonteisiin sekä ihon värin elottomuuteen. Jo yhden 10 minuutin hoitokerran jälkeen iho on aiempaa raikkaamman ja nuorekkaamman näköinen sekä tuntuu ja näyttää silkinpehmeältä.  Itse olen hemmotellut itseäni tällä tehohoidolla päivän päätteeksi lasten mentyä nukkumaan. Ne todella kirkastavat ihoa ja tuntuvat jopa sileyttävän ihon pintaa. Katse on entistä virkeämpi.

SENSAIn 38° C mascara tuli markkinoille vuonna 1997 ja tänä vuonna se on saanut rinnalleen uuden LASH VOLUMIZER 38° -ripsivärin. Uudistunut koostumus ja harja saa ripset näyttämään selvästi aiempaa runsaammilta. Kyseinen ripsiväri sisältää 40 % enemmän vahoja kuin SENSAIn aiemmat ripsivärit. Ripsiä tuuheuttava vahakoostumus on juoksevassa muodossa ja se levittyy tasaisesti ripsien tyvestä ripsien kärkiin. Joutuessaan kosketuksiin ilman kanssa, ripsiväri asettuu ja kuivuu tasaiseksi kerrokseksi ripsien pintaan. Ripsiväriä voi halutessaan kerrostaa ripsiin useitakin kerroksia ilman, että ripsiin muodostuu paakkuja. Tosin yksi kerros ripsiväriä tuo ripset kauniisti esiin ja on riittänyt minulle. Lisäksi erikoismuotoiltu Triple Sprial Brush -harjaosa tarttuu jokaiseen ripseen, levittäen värin tasaisesti ripsiin ja erotellen samalla ripset toisistaan.

Uusi LASH VOLUMISER 38° C -ripsiväri on ensimmäinen SENSAI-ripsiväri, jossa yhdistyvät seuraavat ominaisuudet: ripsiväri antaa ripsille lisää tuuheutta, erottelee ripset toisistaan ja antaa ripsille intensiivisen, kiiltävän mustan värin. Mikäli et ole vielä kokeillut SENSAI 38°C mascaraa, nyt olisi hyvä aika kokeilla!

Itse levitän vain yhden mascarakerroksen, mutta olen vasta tänä vuonna löytänyt ripsivärien primerit! Ne todella tekevät huomattavan eron lopputulokseen. Alle kuvasin silmäni ilman meikkiä, SENSAIn  pohjustustuotteella Eyelash Base 38°C:lla, pelkällä mascaralla sekä lopuksi vielä pohjustuksella ja mascaralla.

Vaikka kyseessä on klassikkomascara, on se tosiaan minulle suhteellisen uusi tuttavuus. Olen kuitenkin pitänyt sen koostumuksesta hurjasti. Itse liikutun helposti ja saatan jokusen kyyneleen ajoittain tuhertaa, mutta silti mascara on pysynyt paikallaan. Mikäli sinua kiinnostaa merkin tuotteet, käyhän tutustumassa niihin paremmin Sokoksen Kutsu Kauneuteen-tapahtumassa viikolla 36. Maanantaina 3.9. on vielä SENSAI -päivä.

Postauksen loppuun minulla on jälleen kerran ilo julistaa arvonta. Osallistut arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen onko sinulla aiempaa kokemusta SENSAI 38°C-ripsiväristä tai ripsivärin pohjustustuotteista. Jopa kolme onnekasta voittavat itselleen SENSAI 38°C LASH VOLUMISING mascaran sekä Extra Intensive Eye Pads -hoitolappupaketin. Aikaa osallistua arvontaan on 4.9. saakka ja lahjapaketin arvo n.150 euroa. Arpaonnea kaikille!

EDIT 5.9.: ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

 

Kuvat minusta: Kira Kosonen

347 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Krista

  Sensai 38 on olut käytössä vuosia, ihan paras! Pohjustustuotteista ei ole kokemusta.

 • Hanna

  Sensai 38C on ollut mun luottotuote jo vuosia. Helppo laittaa pienen harjan ansiosta ja pysyy eikä leviä? Uutta tuotetta en ole vielä testannut.

 • Tuula

  Luottotuote jo varmaan viidentoista vuoden ajan! Satoipa sitten räntää tai vettä, niin ei haittaa!

 • Paula

  On kokemusta Sensai 38C ripsiväristä. Muuta en enää huoli. Silmät vuotavat helposti, mutta ripsari pysyy :-) Pohjustustuotteesta ei kokemusta, vielä ;-)

 • Satu

  Ei omaa kokemusta. Muistan äitini hamstranneen tätä laivalta koska niin loistava tuote.

 • Paras ripsari koskaan, mun oma luottoripsari ? ei oo sensain voittanutta, oon jopa vakuuttanut mun kaveritkin käyttämään sensaita ja on tykänny, luulem et jää heillekki luotto ripsariks ?

 • Mervi Ekman

  Käyttänyt jo lukuisia vuosia Sensai-ripsaria. Ihan parasta!

 • Riitta

  Sensai käytössä jo vuosia, tätä uutta en vielä kokeillut.

 • Elina

  Sensai on luottomascarani ??

 • Anu Riikonen

  Sensain 38° ollut jo vuosia käytössä,ihan paras ollut.Tätä uutuutta olisi kyllä kiva päästä testaamaan joten mukana arvonnassa

 • Kirsi ruohonen

  Olen kokeillut, olin vaan nyt täysin unohtanut miten hyvä riosari se oli ?

 • Sanna

  Ostin juuri uuden 38 mascaran testiin sekä tämän postauksen innoittamana myös basen! Ensimmäinen kerta kun käytän ripsivärin pohjustustuotetta.

 • Ansku

  Kuullut olen kyllä, mutta kukaan ei ole saanut kokeilemaan. Kiinnostuin jo hiukan.

 • Mirva Koskimäki

  Ei ole kokemusta. En ole ikkään raaskinut ostaa yli 20€ meikkejä?

 • Kirsi I.

  Ei ole tuttu tuote minulle. Pitää varmaan joskus kokeilla. Olisi ihana jos kerrankin sattuisi arpaonni kohdalle.

 • Lotta

  Voi, tästä ripsarista tulee ihanat teinivuodet mieleen :) Lukioikäisenä ensimmäisillä palkoilla päätin kerrankin törsätä silloiseen Kanebo 38C-ripsariin ja muistan käyttäneeni sitä vuosia! Törsäilyt taisivat opiskeluvuosien aikana jäädä vähemmälle kun olen tästä ripsarista luopunut aikanaan ja unohtanut… :)

 • Maria Viljanen

  Vuosia sitten kokeilin ja hyväksi totesin..harvoin meikkaavana voisi palata pohjustuksen kera ?

 • Katri

  Joskus nuorempana olen testannut sitä perinteistä Kanebo 38-ripsaria, mutta se ei jäänyt vakikäyttöön koska kaipaan tuuheuttavampaa lopputulosta. Siksi tämä uutuus kuulostaa tosi mielenkiintoiselta!

 • aana

  Täällä vannoutunut Lancomen ripsarikäyttäjä, mutta Sensai muuten tuttu, sillä vakkarituotteisiin kuuluu heidän irtopuuteri :)

 • Ulla

  Olisiko tämä kilpailija suosikillani Hypnosille?
  Olisi kiva kokeilla toimiiko ?

 • Sini

  Tahtoisin kokeilla.

 • Jonna

  Ihan paras mascara. Ei tummia silmänalusia eikä järkyttävää puhdistus rumpaa.

 • Jonna

  Sensai 38 ripsiväri on ehdoton luottoystävä meikkipussissa. ♥️ Pohjustustuotteista ei ole vielä kokemusta mutta toivon mukaan pian on.

 • Marjo

  Olen käyttänyt silloin, kun oli vielä Kanebo-nimellä, ehdottomasti haluaisin kokeilla tuota uutta versiota ?

 • Linda

  Olen kokeillut ja on kyllä yksi parhaista ripsareista! Mielelläni kokeilisin myös uutuustuotteita ☺️

 • Laurannele

  Sensai 38 on luottoripsari. Välillä testaan muita, mutta aina palaan takaisi.

 • Siniaamu

  En ole käyttänyt tuota aiemmin. Olen muutenkin meikannut aina hyvin vähän ja minulla on vasta nyt elämäni ensimmäinen ripsiväri käytössä. Nyt kun olen mascaran makuun päässyt, mielelläni testailisin eri tuotteita.

 • Anonymous

  Aiemmin jo Sensai ollut luottomarcara. Olisi mukava päästä testaamaan uutta Sensai 38C tuotetta. :)

 • Haiha

  Itse olen kerran kokeillut Sensain ripsiväriä, mutta siinä oli ikävä ongelma: se ei lähtenyt pois kunnolla vedellä. Cliniquen vastaavan kanssa ongelmaa ei ole koskaan ollut, joten olen käyttänyt sitä. En tiedä sitten, oliko kyseessä jokin maanantaikappale; olisi varmaan pitänyt käydä kysymässä, mutta enpä tajunnut.

  Aivan ihana tuo hameesi edellisessä postauksessa! Samanlaisen haluaisin itsellenikin! Sen malli näyttää paremmalta kuin esimerkiksi kollaasin kuvien hameiden mallit.

 • saara

  Kokemusta sensain pidentävästä ripsiväristä löytyy, se on suosikkini!

 • Mira Räisänen

  Ei kokemusta

 • Sanna

  Tämä saattaa muuten olla ensimmäinen ripsivärini, tosin silloin kulki Kanebon alla! Ihana tämä on kun niin helppo poistaa :) Sensain pohjustustuotetta en ole kokeillut, muiden merkkien kyllä.

 • Laura K.

  Minulla on se alkuperäinen 38 käytössä ja juuri tänä aamuna ihailin kuinka pitkät ja kauniisti erotellut ripset sillä sain. Kestää hikisen työpäivän ja sateessa pyöräilyn. Ihan parasta!

 • Ritva -Liisa Pyykkö

  Mascara on tuttu ja paras. Pohjustusväri ei ole tuttu. Pitänee tutustua. Huippu tuote.

 • Hennah84

  Nuoruuden lempimascara, mutta jostain syystä unohtunut. Pitää seuraavaksi kokeilla taas tätä ?

 • LauraV

  Sensai 38 tälläkin hetkellä käytössä ja on yksi parhaita. Välillä testaan muita mascaroita mutta palaan aina tähän takaisin. Pohjustustuotteesrta en ole aiemmin kuullut, eli ihan uusi tuttavuus!

 • Katja

  Eipä ole, mutta tämän jälkeen on ainakin halua kokeilla ??‍♀️

 • Piiku

  Hyväksi havaittu, monen vuoden kokemus mascarasta! Pohjustus ripsiin taas ihan uutta minulle, mielelläni kokeilisin.?️?️

 • Eerika

  Olisi ihanaa voittaa tämä tuotepaketti! :)

 • Iida

  Sensai Mascara 38 C Volumising on tuttu ja sitä on tullut käytettyä jo useampi vuosi. Pohjustus on ihan uusi juttu mutta näyttäisi toimivan joten pakko ehkä laittaa kokeiluun.

 • Maria

  Ei ole aiempaa kokemusta joten olisi mahtava päästä nyt testailemaan uutta Sensain maskaraa :) juuri sopivasti loppui vanha ripsari joten uusi olisi tarpeen.

 • Janika

  Ei ole aiempaa kokemusta

 • Oona

  No tätä ei kyllä ole tullut kokeiltua. Melkein kaikki merkit olen vuosien saatossa käynyt läpi, parhain tähän astisista on ollut Clinkquen volyymimaskara, mikä myös kestää pienet itkut. Erehdyin vegaaniuspäissäni vegaanimaskaraan, mikä valitettavasti oli erehdys; ripsiväri on poskilla jo pari tuntia laiton jälkeen:O

 • Lotta

  En ole kokeillut, mutta nyt todellakin aijon!!:) Käytän aina vedenkestävää ripsiväriä, mutta sitä on niin ärsyttävää pestä pois kun ei meinaa millään lähteä!

 • Vilma

  Olen kuullut mascarasta paljon hyvää, mutten en ole koskaan kokeillut. Ihmettelen kyllä koska vuosien saatossa on monet meikit kokeiltu ja suosikit on löytynyt kaikista muista paitsi ripsiväristä?

 • Paula

  Olen käyttänyt ja todennut erinomaiseksi ripsiväriksi.

 • Susanna

  Ripsiväristä on hyviä kokemuksia muttei pohjustusväristä vielä minkäänlaista

 • Nina

  Sensain mascara on ollut jo muutaman vuoden luottotuote, josta en luovu! Olisi kiva päästä testaamaan muitakin tuotteita! ?

 • Hanneleena

  Sensai 38 on mun ehdoton luottoripsari. Tuuheuttavaa ylös ja perusversio on parempi alaripsissä. Muiden merkkien kolmekaseja olen kokeillut, mutta aina palannut Sensaihin. Nyt ostoslistalla on tuo uusin versio sekä pohjustaja.

 • Tiina

  Ihana arvonta! Sain äidiltäni vuonna 2000 ensimmäisen Sensain (silloin se oli vielä nimellä Kanebo, ja pakkauskin oli valkoinen mustalla korkilla) 38-mascaran, mitä kokeilin, eikä sen jälkeen ole paluuta ollut.

  Pari kertaa oon hairahtunut toiseen mascaraan, mutta aina palannut takaisin vanhaan tuttuun. Nyt joku aika sitten uskalsin kokeilla tuuheuttavaa versiota, mistä oon myös tykännyt. Saatan kyllä palata kohta takaisin vanhaan perusmalliin.

 • Emilia

  Olen käyttänyt joitakin vuosia sitä sensei 38. En ollutkaan kuullut tosta pohjustuksesta ripsivärille. Sitä olisi kyllä mielenkiintoista koittaa :) Liikutun itsekkin helposti, joten ripsivärin tulee olla sellainen, joka ei leviä pitkin kasvoja.

 • Luissara

  Ei ole aiempaa kokemusta, mutta kiinostaisi

 • Mia

  Tuo ripsiväri on ollut luottotuote jo vuosia. Pohjustusta olisi mukava kokeilla.

 • Hanna

  Käytin vuosia sitten, kun nimi oli vielä Kanebo 38 ja tykkäsin tuotteesta kovasti. Ihana olisi kokeilla tätä uutta ja etenkin hoitolaput kuulostavat erittäin kiinnostavilta. :)

 • Irina

  Olen juuri muuttamassa sateiseen Lontooseen eli sateen kestävä ripsiväri olisi hakusessa! ?

 • Maija

  Juuri ystävän suosituksesta ostin ensimmäisen, sen pidentävän mascaran. Seuraavaksi tarkoitus testata tuo uusin ja sen primerin ostan jo aiemmin. Nyt jo olen melko ihastunut ? .

 • Eerika

  Ei ole kokemusta Sensaista, mutta olen ajatellut kokeilla seuraavana.

 • Anna

  Olen käyttänyt sitä pikkupäistä Sensain ripsaria muutamat putilot. Tämä uusi kuulostaa ihanalta ja juuri sellaiselta josta pitäisin. Voi kun arpaonni olisi mukana nyt!!

 • Anne Leppäniemi

  Vuonna 1996 ostin tätä häihini, en enään muista itkinkö?. Tuota volyymiripsaria olisi kiva kokeilla?

 • Bisous

  Sisko on luottanut Sensain ripsiväriin jo vuosia, mutta itse en ole saanut aikaiseksi kokeilla tuotetta. Kovasti kiinnostaa nimenomaan kestävyyden takia, myös primerit jääneet testaamatta täysin!

 • Laura

  Kanebon / Sensai 38 on ollut suosikkiripsari jo monta vuotta. :) Pohjustusta en ole kokeillut, mutta ainakin blogitekstin perusteella voisin kokeillakin!

 • Taija

  Herkkäsilmäisenä liputan Sensain nimeen. Luottoripsari ollut jo pitkään. Muuta en enää edes kokeile.

 • Minde

  Kanebon 38:lla aloitettu ja aina vain parhaaksi todettu. Olen kokeillut myös Sensain pohjustusta, ja ripset todellakin tuuheutuu. Ja olen ymmärtänyt, että tuote hoitaa myös ripsiä. Hienoa!

 • Anne

  Aina siihen palaa muita testattuaan.

 • Anskuli36

  Näinä sumuaamuina tämä tulisi tarpeeseen :D T panda

 • Krista

  Kanebon nimisenä aloitettu ja edelleen arjen luottokumppani! Uuden version olin täysin missannut, seuraavaksi testiin!

 • TuuliM

  Palaan aina Sensain 38:n, se on vaan paras! Käyttänyt jo Kanebon ajoista asti. Sen sijaan Primeria ja hoitolappuja en ole kokeillut, olisipa kiva tutustua niihin. :)

 • Kaisa

  Hei, vieläkö ennättää osallistua? Kanebon mascarat ovat olleet käytössäni jo vuosia mutta primereita en ole koskaan kokeillut. Silmäni vuotavat herkästi joten tykkään kovasti näistä 38- mascaroista. Toinen vaihtoehto on käyttää vedenkedtävää kesät talvet.

 • Marjo

  Näistä pohjustustuotteista ei ole kokemusta, mutta ripsiväriä olen joskus kokeillut. Mielelläni otan testiin! :)

 • hilkka

  En ole aikaisemmin kokeillut, olisi mukava testata :)

 • Anna

  Kiitos hyvästä jutusta! Ei ole ollut mutta ominaisuudet nähtyä aijon kokeilla! ?

 • Ihana SENSAI 38°C-ripsiväri on ollut jo kauan meikkipussini vakiotuote ja pohjustusta laitan ripsiin juhliin valmistautuessani, koska se tuo ripsiin lisää tuuheutta. Ihan huippu tuotteita. Extra Intensive Eye Pads -hoitolaput olisi kiva saada kokeiluun.
  Kiitos vinkeistäsi!

 • Ihana SENSAI 38°C-ripsiväri on ollut jo kauan meikkipussini vakiotuote ja pohjustusta laitan ripsiin juhliin valmistautuessani. Extra Intensive Eye Pads -hoitolaput olisi kiva saada kokeiluun. Kiitos vinkeistäsi!

 • Ihana SENSAI 38°C-ripsiväri on ollut jo vuosia meikkipussini vakiotuote ja pohjustusta laitan ripsiin juhliin valmistautuessani.
  Extra Intensive Eye Pads -hoitolaput olisi kiva saada kokeiluun. Kiitos vinkeistäsi!

 • Leea

  SENSAI 38°C-ripsiväri on ollut jo kauan meikkipussini vakiotuote ja pohjustusta laitan ripsiin juhliin valmistautuessani. Ihan huippu tuotteita.
  Extra Intensive Eye Pads -hoitolaput olisi kiva saada kokeiluun. Kiitos vinkeistäsi!

 • Thesis

  Sensain perus 38 on ollut luottoripsarini varmasti jo yli 15 vuotta. Ei ole ollut muihin paluuta tuon nerokkuuden ansiosta. Tykkään siitä pienestä harjasta kovin. Joskus kokeilin 38 separating&lenghtningia, mutta mielestäni sen pysyvyys ei ollut niin hyvä, kuin perusversiossa. Tätä uutta tuuheuttavaa olis ihana kokeilla, mutta arveluttaa laittaa rahaa siihen, jos se ei pärjääkään perusversiolle. Mun piti itseasiassa tänään just käydä töiden jälkeen hakemassa Sokokselta uus perus 38, koska huomasin aamulla sen alkavan vedellä viimeisiään. Mut himpula, kun unohdin Sokkarin -20% kupongin kotiin. ?? Onneks noi kauneuspäivät kestää vielä useamman päivän niin ehtii. ?

 • Elina

  Sensain 38°C mascaroista on kokemusta viimeisen kymmenen vuoden ajalta, herkästi vuotaville silmilleni ainoa vaihtoehto, koska vedenkestävyyden lisäksi haluan myös näyttävän lopputuloksen. Volumising lempparini, uusinta lash volumiseria ehdottomasti kokeiltava heti seuraavaksi ja kuviesi perusteella mukaan otettava myös pohjustaja. :)

 • Nunu

  Mascara on vanha tuttu ja hyväksi todettu?Koska ripseni ovat luonnostaan melko olemattomat, en kuitenkaan saanut sillä kovinkaan näyttäviä räpsyttimiä aikaan – niinpä siirryin muihin merkkeihin ( ja yhä edelleen yritän etsiä sitä täydellistä mascaraa). Voit siis vain kuvitella minkälaisia riemunkiljahduksia päästelin kuullessani että uudistunut tuote toisi mahdollisesti mukanaan myös tuuheutta!!!! Ja ei, mitkään primerit eivät tule kuuloonkaan, hermoni eivät aamuisin kestä mitään säätämistä. Kylmällä vedellä huuhtelu, kosteusvoide, sävyseerumi, kulmageeli ja ripsiväri – siinä rutiini jolla mennään. Uusi ripsari on hankintalistalla ja tulee kokeiluun heti kunhan nykyinen Estee Lauder loppuu. Nuo hoitolaput kuulostavat myös ihanilta, tulee valitettavasti nukuttua liian vähän, ja se kyllä näkyy silmistä – tai oikeastaan niiden ympäriltä… Eli olisinpa onnenmyyrä jos palkinnon voittaisin ?

 • annnie

  Luottoripsari myös mulla – se ei petä koskaan!
  Pohjustusta olisi myös kiva päästä kokeilemaan. :)

 • Miina

  Kokemusta on, se oli ensimmäinen, kun meikkailun aloitti. Eipä ainakaan valunut poskille.

 • Virpi

  Ripsiväri on tuttu luottosuosikki, ei ole sen voittanutta! Kestää ilot ja murheet. Muut tuotteet ovat vielä ihan uusia minulle. Aurinkoisia päiviä syksyyn!

 • Sari Asplund

  Sensai 38 on ollut mun luottoripsari jo vuosia mutta tätä uutuutta en ole vielä testannut. Olisi mahtavaa voittaa se palkintona!

 • Lissu

  Ihana sensai 38 ollut meikkipussin vakiotuote jo yli 15 vuotta. Välillä kokeillut muita mutta en ole löytänyt vastaavaa. Toiveissa ollut että tulisi juurikin runsauttava harja ja mascara kun muuten toiminut unelmasti. Ei pandana ole tarvinnut pelätä kulkevansa. Kaikkia uusia tuotteita olisi mahtava päästä kokeilemaan ja suosittelemaan omille verkostoille. Toivotaan että meillä Sensai 38 kanssa vielä toiset 15 vuotta yhdessä kuljettavaa! :)

 • Salla

  En ole kokeillut mutta olisi todella kiva kokeilla. Minun on haastavaa löytää hyvää ripsiväriä, joka pitäisi myös ripset taivutettuna. Pohjustustuotteita olen joitakin kokeillut ja ne juuri suoristivat ripset.

 • Minnis

  Omaa en ole koskaan omistanut, äitini kaapilta tosin joskus lainannut ja ihastunut. Kotiäitinä tämä kuulostaa aivan täydelliseltä tuotteelta!

 • Marika

  On kokemusta ja olen myöskin kovasti tykännyt :) Siksi mielellläni myös mukana arvonnassa!

 • Sini

  Oooo, mikä mahtava palkinto, oispa ihana :) Ei ole aikaisempaa kokemusta tuosta mascarasta joten olisi huippuu päästä kokeilemaan :)

 • Rebekka

  Ui! En ole ikinä kokeillut! :) Kirpsakkaa syksyä kohti olisi ihana saada hemmottelupaketti!

 • Emmi

  En ole kokeillut! Olen kuullut tästä sarjasta pelkkää hyvää, joten mielenkiinnolla haluaisin päästä testaamaan :)

 • Emmi Vainikainen

  En ole kokeillut. Haluaisin todellakin kokeilla tätä tuotetta, olen kuullut pelkkää hyvää ?

 • Santtu

  En edes muista kuinka kauan olen käyttänyt 38° maskaraa, kauan. Samoin rajauskynää. Aivan mahtavia tuotteita. Pitkä ostosmatka harmittaa. Mutta saatava niitä vain on?..

 • Mira

  Olen kokeillut Sensain 38 mascaraa ja se on ehdottomasti yksi suosikeistani?Olisi kivaa päästä kokeilemaan tuota uutta mascaraa ja primeriä! ☺️

 • Jane

  En ole kokeillut kumpaakaan, mutta vaikuttaa kyllä lupaavalta kuviesi perusteella?

 • Ilona

  SENSAI 38°C-ripsiväri ollut käytössä jo muutaman vuoden, ihan huippu tuote. Ripsivärin pohjustustuotetta käytän aina alla ennen juhliin menoa. Extra Intensive Eye Pads -hoitolappuja olisi ihan kokeilla. Kiitos vinkeistäsi!

 • Ilona

  SENSAI 38°C-ripsiväri ollut käytössä jo muutaman vuoden, ihan huippu tuote, kestää tosiaan ilon- ja surunkyyneleet. Ripsivärin pohjustustuotetta käytän aina alla ennen juhliin menoa. Extra Intensive Eye Pads -hoitolappuja olisi ihana kokeilla. Kiitos vinkeistäsi!

 • Satu

  Joskus monta monta vuotta sitten on tullut kokeiltua Kanebon mascaraa mutta ei silloin niin vakuuttanut. Olisi kiva kokeilla uudelleen tätä Sensaita, uskon että pitäisin tällä kertaa.

 • Annu

  En ole koskaan kokeillut kyseistä ripsiväriä, tosi mielelläni ottaisin testiin :)

 • Mia

  Sensai primer on tuttu tuote ja oikeasti toimii ? Aiemmat Sensai maskarat ovat ihan ok mutta tämä uusi on hyvä!! ?

 • Sirpa Niemelä

  Olen käyttänyt Sensai maskaraa , mutta pohjustustuotetta en ole testannut.

 • Annemaari

  Hei, on tullut kokeiltua sekä 38-mascaraa että primeria. Kumpikaan ei ole jäänyt vakikäyttöön. Mutta ne hoitolaput, ne vasta tulisivat tarpeeseen :)

 • Mia

  Sensai primer on tuttu tuote ja todella toimii. Uusin 38 maskara on ehdottomasti Sensain paras maskara. Aiemmat ovat ihan ok, mutta tämä on hyvä!!

 • Maria

  On tuttu tuote ja erittäin hyvä on! Olisipa kiva päästä kokeilemaan tätä uutta versiota!

 • Sara

  Ei aiempaa kokemusta, mielenkiinnolla kokeilisin :)

 • Allu

  Muistan kokeilleeni ripsaria äidiltäni silloin, kun kyseinen merkki kulki vielä Kanebo-nimellä! Omaan ei opiskeluvuosina raaskinut laittaa rahaa :) kyseinen ripsari oli unohtunutkin jo, mutta nyt työ ja harrastukset vaatisivat veden- ja säänkestävää tuotetta.

 • Emma

  Tuo uusi mascara kuulostaa todella hyvälle! Itsellä ei ole kokemusta Sensain ripsareista, kun olen kokenut ne liian arvokkaiksi, mutta olisihan tuo älyttömän kätevä ja äitinikin on kehunut tuotetta ja käyttää sitä jatkuvasti. Itsellä on ongelmana rasvoittuvat luomet, jotka saavat myös vedenkestävän ripsarin suttaantumaan, joten tuo Sensain ripsari olisi enemmän kuin tarpeen.

 • Päivi

  Ei ole vielä itselle oman kokemuksen kautta tuttu tuote, mutta nyt oli niin innostava ja lupaava ”myyntipuhe”, että todellakin tahtoisin tätä paljon puhuttua ja kehuttua mascaraa päästä itsekin kokeilemaan!

 • Pauliina.K

  Ei ole aiempaa kokemusta kyseisen merkin tuotteista. Lumenen pohjustaja on ollut todella hyvä, olisi kiva päästä kokeilemaan muitakin merkkejä :)

 • Mel

  En ole vieläkään päässyt kokeilemaan, joten olisi kyllä kiva päästä testamaan :)

 • Erika

  Olen käyttänyt SENSAI perusmascaraa vuosia, mutta todellakin haluaisin tutustua uutuuteen ja primeriin :)

 • Maripau

  Kun ensimmäisen kerran ostin Sensain (silloin vielä Kanebo) 38 mascaran en tiennyt vielä rakastuvani. Siitä lähtien on tämä luottotuotte kulkenut silmilläni elämän kokoisia matkoja. Ei haittaa ilon, surun tai liikutuksen kyyneleet, eikä rasvoittuvat, raskaat luomet. Tämä tuote pysyy siellä mihin se on tarkoitettu!

 • Aino Lehtinen

  Äitini on aina käyttänyt sensain 38-ripsaria ja sitä kautta itsekin olen hurahtanut siihen tuotteeseen. Primeriin en ole vielä ehtinyt tutustua, mutta sekin tulisi tarpeeseen varmaan, sillä kesällä olevien ripsienpidennysten jälkeen omat ripset on mennyt huonoon kuntoon..:/ Eli tämä paketti tulisi enemmän kuin tarpeen ! <3

 • aila

  On kokemusta, luottotuote tuo 38 -ripsari : )

 • Emmi

  Äidiltä olen joskus päässyt kokeilemaan, mutta omaa en ole vielä koskaan omistanut :)

 • Satu.T

  Tuo ripsari on tuttu ja noita pohjustustuotteita olen jo kaupassa himoinnut.

 • Jatta

  Ripsiprimereista on jo kokemusta,tuovat esim. juhlalookiin vielä näyttävämmät ripset. Sensain ripsivärejä en ole vielä päässyt kokeilemaan.

 • TanjaM

  Sensain 38-ripsaria testasin n.5v sitten,silloin en ripsarin kanssa päässyt sopusointuun.Oliskohan nyt aika antaa uusi mahdollisuus kyseiselle tuotteelle.

 • Kira

  Olen aikanaan käyttänyt Sensain 38 ja pitänyt sen koostumuksesta, mutta harmitellut, kun sillä ei ole saanut riittävän näyttäviä ripsiä. Nyt tämä uusi Sensain versio alkoi kovastikin kiinnostamaan, voisiko tämä olla nyt uusi suosikkini? Olen löytänyt tämän vuoden aikana ripsiprimerit ja enää en voisi olla kyllä ilman! Kanebon versiota en ole päässyt kokeilemaan, mutta se täytyy ottaa kyllä harkintaan, kun seuraavan kerran täytyy ripsiprimer ostaa. :)

 • Noora

  Olen käyttänyt sensaita aiemminkin ja haluan ehdottomasti testata ja ottaa käyttöön tämän uusimman mascaran:)! Kaipasinkin aiemmilta versioilta lisää volyymia ripsiin.

 • Tuula

  Kokeillut silloin kun oli vielä Kanebo 38.

 • Viveka

  Luottomaskarani sen lanseeraamisesta lähtien, mitäpä sitä hyvää vaihtamaan.

 • cella

  38 on ollut luottoripsari alusta asti,muut sarjan tuotteet vielä testaamatta.

 • Mimmuliini

  Olisipa mahtavaa kokeilla tuota pohjustusta!

 • Päivi

  En ole kokeillut, mutta mielelläni testaisin ☺️

 • Sinni

  En ole kokeillut mascaraa, koska olen ajatellut sen poistamisen olevan työlästä.
  Useasti olen katsellut ja puntaroinut, otanko vai…

 • Mokkelo

  Uusi ripsiväri mulle vielä tuntematon, jos ripset kaareutuvat sillä hyvin, olisi ok. Myös tuo pohjustustuote ehdottomasti kokeiluun, Sensai merkkinä todella luotettava.

 • Tuula

  Tätä ripsaria en ole käyttänyt, aikaisempaa Kanebon nimen alla liikkuvaa käytin. Hyväkin se oli, mutta siirryin jossain vaiheessa käyttämään vain vedenkestäviä ripsivärejä. Voisin taas ihastua tuohon! Myös hoitolaput minulle uusi asia, vaikka paljon Sensain tuotteita käytän.

 • Tiina Kolehmainen

  Olen käyttänyt Sensain 38- ripsaria ja se on paras ripsari jota olen käyttänyt ☺️
  Nykyään siirtynyt kokonaan luonnonkosmetiikkaan ja olenkin kaivannut tuota ripsaria, sen veroista en ole luomusta löytänyt.

 • Saila

  Olen käyttänyt Sensai38 ripsaria, joka on kyllä aivan huipputuote.

 • Henriikka

  En ole vielä kokeillut kulttituotetta, mutta raskaille luomille se olisi varmasti omiaan, kun usein ripsiväri tarttuu päivänmittaan luomille! Toivottavasti arpaonni suosii ❤️

 • Matilda

  Neljä viimeistä vuotta olen kuluttanut pelkästään Sensain 38- ripsareita! Mikään muu ripsiväri ei tee ripsiini samalla tavalla pituutta ja tuuheutta kuin tämä huipputuote!! En vaihtaisi mihinkään! Olisi mahtavaa kokeilla myös tämä uusi tulokas :)

 • juppe

  En ole kokeillut, mutta varsinkin äiti on kehunut heidän mascaraansa!

 • Marja Hurme

  Ripsaria olen käyttänyt ja tykännyt kovasti.

 • anna s.

  Liian pitkä aika on kulunut viimeisimmästä sensain ripriväristä, jonka olen omistanut :)

 • LeenaKoo

  Ei ole aikaisempaa kokemusta tästä, mutta mielelläni testaisin

 • SAMP

  Aikanaan käytin Sensain ripsiväriä, mutta miten olenkaan sen unohtanut ? ja täytyy kyllä ottaa kokeiluun myös tuo pohjustus, niin upealta ripsesi näyttävät! Mukana tietysti arvonnassa :)

 • Emilia

  Minulla ei ole kokemusta kummastakaan, mutta todella mielelläni kokeilisin. :)

 • Alise

  Olen joskus nuorempana käyttänyt. Nyt olisi kiva taas kokeilla, kun olen luopunut ripsienpidennyksestä.

 • Heidi

  Tämä klassikko jäänyt itseltänikin testaamatta ja nuo laput kiinnostavat!

 • Jenni

  Sensain ripsiväri on ollut luottoystäväni jo pitkästi yli 10 vuotta. Loistava tuote! :)

 • Katri

  Pakko osallistua nyt. En ole vielä Sensaita tullut kokeilleeksi. Jospa sillä saisi vähän ryhtiä harvaan risuaitaani.

 • Minna

  En ole vielä tätä koskaan malttanut ostaa, olen kuullut tästä kyllä pelkkää hyvää, joten olisi kiva päästä kokeilemaan! :)

 • Mari

  Joskus ostin lentokentältä Diorin tilalle ja paluuta ei ole ollut! Pieniharjainen nyt käytössä, muutkin kokeiltu läpi :) primereihin en ole perehtynyt mutta kuvien perusteella ehkä pitäisi!

 • Jrg

  Eipä ole aiempaa kokemusta kummastakaan mutta nyt innostuin kyllä ja tekee mieli kokeilla! Kunpa arpa osuisi kohdalle!

 • Kikkakoo

  Todellakin on kokemusta, vuosia olen käyttänyt jo Sensain ripsaria. Välillä teen harha-retkiä jonkun muun merkin pariin, mutta palaan häntä koipien välissä tähän, koska se vaan on paras. Kestää työpäivän, hikitreenin, rankkasateen ja on kuitenkin helppo pestä lämpimällä vedellä pois.

 • Seija Varmanen

  On tuttu, vuosia olen käyttänyt! Todella hyvä ripsari!

 • Emma

  Olen käyttänyt tätä merkkiä jo vuosia, kun en jaksa läträtä silmämeikinpoistoaineen kanssa.Ihan mahtava tuote!Koskaan ei ole varissut ja lähtee hyvin pois lämpimällä vedellä.Tuo uuden mascaran harja näyttää hyvältä.Menee ehdottomasti testiin!

 • Myy

  En ole aiemmin kokeillut, mutta pohjustustuote vaikuttaa ehdottomasti kokeilunatvoiselta ☺️

 • Lena

  Ehdottomasti mukana arvonnassa!

 • Anu

  Ei tästä uudesta lash power versiosta, mutta klassikosta hyviä kokemuksia. Ilo olisi mä saada.

 • Pirjo Myllylä

  Minulla on jo yli kymmenen vuotta ollut luottoripsarina Sensai ripsari, muuta en enää käytäkkään. Tuota pohjustustuotetta en ole kokeillut joten olisi mukavaa päästä testaamaan.

 • Anu

  Taisin käyttää 38C mascaraa kun oli vielä Kanebo nimellä! En muista, mitä pidin silloin tuotteesta, mutta pitkään on pitänyt kokeilla uudelleen. Se sain tuotteet ovat kyllä huippuja!

 • Elisa

  Jostain syystä tämä mascara on kaikesta hehkutuksesta huolimatta jäänyt testaamatta. Olisikohan nyt jo aika?

 • Anniina

  Kokemusta löytyy 2000-luvun alusta, jolloin äitini ehdotti Sensain 38 -ripsarin käyttöä. Ripsarin pesun helppous jätti hyvät muistot, mutta jostain syystä tämän käyttö jäi…

 • Anne Tuuli

  Enpä ole ennen Sensain tuotteita kokeillut lainkaan, joten ehdottomasti haluisin kokeilla:)

 • Anne Tuuli

  Ei ole aiempaa kokemusta, mutta mielelläni kokeilen, koska toi 38 astetta kyllä kiinnostaa :)

 • Riikka

  Kanebon kolmekasi vaihtui aikoinaan enemmän voluumia antaviin Lancomen ripsareihin. Mutta ehkä voisi antaa Sensaille uuden mahdollisuuden.

 • Janna

  En ole Sensain ripsareita päässyt vielä käyttämään, mutta tuo on äitini kestosuosikki. Olisi ihanaa saada tilaisuus kokeilla tätä kulttituotetta! Olen kokeillut ripsarin pohjustustuotetta. Kyseisessä tuotteessa oli se ongelma, että ripsistä tuli ns. iinesankkamaiset eli klumppuiset. Ehkä olisi parempi onni matkassa, jos antaisin pohjatuotteen kuivua kunnolla? :D

 • mirdie

  Nyt osui mieleinen arvonta! Olen käyttänyt Sensain 38-ripsaria siitä asti kun olen alkanut meikkaamaan. Luottotuote <3
  Primeriä en ole koskaan kokeillut, sekin vaikuttaa mielenkiintoiselta :)

 • mirdie

  Jee, nyt osui mulle mieleinen arvonta! Olen käyttänyt Sensain 38-ripsaria AINA, siitä lähtien kun olen alkanut meikkaamaan.
  Luottotuote siis <3 Primeri näyttää myös houkuttelevalta. :) Sitä en ole koskaan testannut.

 • Sofia

  Oih äitini ja minä molemmat rakastamme tätä Sensain ripsiväriä. Ollut käytössä tosiaankin vuodesta toiseen :) Pohjustustuotteita en ole kokeillut…

  Kiitos Hanna blogistasi!<3

 • Emppu

  Äitini on käyttänyt tätä ripsiväriä pitkään, minkä vuoksi itsekin nuorempana tätä kokeilin. ?

 • Santra

  Olen käyttänyt Sensain mascaroita vaihdellen jo vuosia, mutta tämä uusin on vielä testaamatta.

 • Mallukka

  Uusi tuttavuus, mielelläni kokeilisin!

 • Päivi

  Olisi kiva päästä itse testaamaan tätä. Paljon hyviä kommentteja olen tästä kuullut muualtakin.

 • Teija

  Ei ole kokemusta. Ihan uusi tuote mulle!

 • Ella

  Minulta ei vielä kokemusta Sensain ripsiväreistä ole, mutta kokeilunhalu on suuri. :)

 • Emilia

  Itselläni on kokemusta ja olen ollut erittäin tyytyväinen tuotteeseen. Siispä en haluakaan voittaa tätä itselleni, vaan äidilleni, joka on jo pitkään etsinyt sitä täydellistä ripsiväriä. ☺️

 • Lilyyy

  En ole vielä päässyt Sensain tuotteita kokeilemaan, olen kyllä kuullut monenkin suusta hehkuttavia sanoja varsinkin tästä mascarasta :)

 • Lotta

  En ole kokeillut, mutta vaikuttaa erittäin lupaavalta :-)

 • Heta

  Ihan paras! Ollut luottotuote.. en edes tiedä kuin kauan.. eli pitkään!

 • Viivi

  Ei ole kokemusta! Monesti olen ajatellut että pitäisi kokeilla, mutta päädyn aina samaan vanhaan. :)

 • Katja

  Ei ole kokemusta kummastakaan mutta todella mielelläni kokeilisin. Kuulostaa aivan mahtavalta. En ole vielä löytänyt sitä oikeaa ripsiväriä, joka pysyisi koko päivän ilman varisemista.

 • Tuutikki

  En ole koskaan kokeillut pohjustajia enkä Sensain ripsareita, joten kiinnostaisi kyllä! Ylipäänsä ripsarin käyttö on vähäistä koska itselleni sopivaa en ole löytänyt vaan kaikki on illalla paakuissa silmän alla.

 • Kiikku

  Sensaita en valitettavasti ole vielä päässyt kokeilemaan, mutta kiinnostaisi kovasti :)! Pohjustajista minulla on kokemusta vain noin 10vuotta sitten (?) myydystä Lorealin ripsarista, jossa toisessa päässä oli pohjustaja, se lisäsi volyymia kiitettävästi :)

 • Juuls

  Sensai tuttu jo äidin meikkipussista ja nimenomaan tuo 38-maskara :) itse en tuota raaski ostaa mutta jo varmaan kymmenen vuotta olen ollut sensain rajaus”tussin” vannoutunut käyttäjä :)

 • Kata

  Kokemusta on Sensain ripsareista! Ne sopivat täydellisesti minulle, joka pyöräilee ja liikkuu vuodenajasta ja säästä riippumatta! Parhautta! :)

 • Hanski

  Voi, tämä mascara onkin ollut unohduksissa vuosia! Olisipa kiva testata uutta versiota, samoin tota pohjustajaa. Sinulla näyttää ripset tosi hyvältä! :)

 • Laura

  Ei ole kokemusta, mutta olispa kiva kokeilla! Täällä toinen helposti liikuttuva ja ripsarin on pakko olla vedenkestävää.

 • TiinaB

  Tämä oli mun luottotuote abt 15 vuoden ajan kunnes muutama vuosi sitten päätin antaa muillekin merkeille mahdollisuuden. Tuo kyseinen ripsari jotenkin huonontui siirryttyään pois Kanebo-brändin alta, silloin muuttui harjan muotoilu, purkki ja mielestäni itse tuotekin. Ripsari kuivui tosi paljon nopeammin eikä puhdistus ollut enää niin helppoa ja hellävaraista.

  Primereista mulla ei ole kokemusta mutta mietin tässä vanhoja haikaillessani, että ehkä pitää antaa taas vanhalle ripsarille mahdollisuus ?

 • Sasha

  Tämä on uusi tuttavuus! Kuulostaa todella hyvältä ja haluaisin mielelläni päästä kokeilemaan tuotteita! Toivottavasti arpaonni suosisi. :)

 • Riikka

  Ei ole kokemusta mutta kuullut olen paljon kun kaverit on kehuneet. Oispa mukava kokeilla! Varsinkin jos arpaonni suosii :)

 • Mariluu

  Mascara on tuttu, mutta tämä pohjustus on uusi juttu. En tiennyt sellaisia olevan olemassakaan. Vois kyllä kokeilla. :)

 • Maritta

  Eipä ole aiempaa kokemusta. Kuulostaa hyvältä tuotteelta.

 • Sonja M.

  Kiva arvonta! En ole ennen raaskinut kokeilla. Minulla ei pysy taivutus ollenkaan ellei ripsari ole vedenkestävä. Olisi kiva kokeilla tätä :)

 • Maria

  Aiemmin tykkäsin 38 mascarasta, mutta viimeksi kun kokeilin niin se ei pysynyt yhtähyvin kuin ennen, ilmeisesti koostumusta on vuosien varrella muutettu. :(
  Silti haluaisin kokeilla tätä uutta!

 • KristinaS

  Olen käyttänyt Sensain 38 C – maskaraa yli 10 vuotta. Olisi kiinnostavaa testata uutta Lash Volumising-versiota!

 • Minna Seppälä

  Olen käyttänyt tätä sarjaa jo vuosia arkisin, mutta jos iltameikkiin olen halunnut vähän dramaattisempaa lookia, niin olen lisännyt irtoripsitupsuja ja käyttänyt toista mascaraa, mutta nää 38 vedessä pestävät on kyllä ihanat kun ei tarvi miettiä just, että lähtikö se meikki nyt pois vai ei :). Kiitos todella tyylikkäästä ja hienosta blogista, jossa usein itseäkin koskevia asioita käsittelyssä…

 • Johanna

  Olen kokeillut sensain maskaraa nuorempana. Silloin ripsiharja tuntui liian pieneltä ja teho jäi riittämättömäksi. Siksi uusi volyymiripsasi hyvältä valmistajalta kiinnostaisi! Ja nuo teholaput tulisivat tarpeeseen?. Diorilta on ripsarin pohjustaja käytössä nyt. Tuuhentaahan se lopputulosta??

 • Saaramaria

  No mukana arvonnassa todellakin! Yli 10v. olen Se sain 38 maskaroita käyttänyt, vähän vaihdellen niiden parin eri version välillä. Aina joskus olen uteliaaana yrittänyt testata muita merkkejä, mutta herkkäsilmäisenä itselleni parempaa ei ole löytynyt edes luonnonkosmetiikasta. Jos joku on luottotuote niin tämä! Ja noi laput kiinnostaa kovasti ?

 • Jenni**

  Sensain ripsiväri on kyllä kulttimaineensa ansainnut, yksi parhaista ikinä! Tästä uudesta mulla tosin ei ole kokemusta, mutta olettaisin, että samalla linjalla jatkavat. :) Pohjustustuotteista mulla ei ole kokemusta teinivuosien kokeilujen jälkeen (liekö jättäneet trauman alitajuntaan…), aika voisi olla kypsä nyt kokeilla taas. :D

 • Veera

  Aikoinaan käytin aina pelkästään tuota Sensain 38 mascaraa, välillä on tullut testailtua muitakin merkkejä eikä kyllä mikään ole ollut pysyvyydellään niin hyvä kuin tuo.
  Täytyypä ottaa testiin tuo uusi lash volumizing :)

 • Suvi

  Ripsiväristä on ja oon kyllä ollut tyytyväinen! Varsinkin pyöräillessä joka säällä ihan paras, kun pysyy hyvänä!

 • Sanni

  Ei kokemusta Sensaista tai pohjustustuotteista. Mielenkiintoinen tuote. Tykkään mascarasta, joka lähtee vedellä helposti pois.

 • Kerli

  Hei, vaikk olen ajattellut kokeilla Sensai 38 ripsiväriä, en ole vielä ehdinnut. Olisi kiva nyt loppujen lopuksi kokeilla. Innolla odottan voittoa???

 • Lotta

  Ripsivärin pohjustusta käytän, mutta tämän brändin tuotteita en ole aikaisemmin päässyt käyttämään.

 • Karla

  Ripsari on tuttu tuote! Muutamaa muutakin merkkiä on tullut kokeiltua, mutta aina olen palannut tämän pariin ja nyt en ole varmaan kymmeneen vuoteen kokeillutkaan muuta. Pohjustus ja hoitolaput eivät ole tuttuja, niitä olisi mielenkiintoista kokeilla.

 • Helena

  Oi miten houkuttelevalta kuulostaa nuo hoitolappuset! Sensain ripsarit on tosi tuttuja, 38° lisäksi olen käyttänyt muitakin. Nyt kun olen luopunut ripsien pidennyksistä, pitäisi ehkä kokeilla jotain primeriakin mutta ainakin tuota uutta Sensain ripsaria!

 • Jen

  Mascaran pohjustustuote kuulostaa todella hyvälle! Minulla ei ole aiempaa kokemusta siitä tai kyseisestä mascrasta vaan käytän aina vedenkestävää. Mielelläni testaisin jos tämä tosiaan pysyy ripsissä niin hyvin!

 • Katri Wahlman-Neuvonen

  Hei,
  Sensai 38 kuuluu luottotuotteisiini. Uudesta mascarasta ei vielä ole kokemusta. Innolla odotan, että pääsen kokeilemaan.
  Katri

 • Maija Luostarinen

  Nuorimmaisen tyttäreni harrastukseen olen hankkinut tämän ja on ollut kovin tykätty. Vaan itse en ole vielä kokeillut. Ja ihan sama juttu, nyt vasta tajusin primerit, mutta en ole vielä ehtinyt hankkimaan. Eli suurta arpaonnea tähän suuntaan!

 • Susanna

  On kokemusta ja ehdottomasti paras ripsiväri

 • Hannaa

  En ole vielä koskaan testannut tuota ripsaria. Luottoripsiväristä en ole uskaltanut luopua, mutta tämä olisi hyvä mahdollisuus testata

 • Hanna-Mari

  Tämä on ehdoton suosikkini!
  Kokeiluun menee tämä uutuus! ✨

 • elviiraoona

  Ripsiväri on mulla jokapäiväisessä käytössä, joten olisi ihanaa päästä kokeilemaan Sensain tuotteita!

 • Kaisa K

  Mascara 38 on ollut käytössä kai 20 vuotta ja Eyelash base ainakin viisi vuotta.Välillä olen testannut muiden merkkien vastaavia sekä Sensain isompihylsyistä pidentävää mascaraa mutta aina palaan tähän luottomascaraan.
  Naamiolappuja olisi kiva päästä testaamaan.

 • Anonymous

  Mascara 38c on ollut käytössä sieltä asti kun tuli markkinoille ollessani yläasteiässä.Primeria olen käyttänyt viitisen vuotta.Välillä olen

 • Sini

  Olen joskus testannut tuotetta ja tykkäsin kyllä??

 • Tinde

  Joskus olen kokeillut ko. tuotetta ruskeana, ja se oli aivan loistava! Se onkin taas ostoslistallani.
  Tän palkinnon toivon todella voittavani! Olis loistava synttärilahja itselleni 5.9! ?

 • Venla

  Ei ole kokemusta Sensain tuotteista. Kiinnostaisi kokeilla :)

 • emillia

  Minäkään en ole vielä päässyt kokeilemaan kyseistä ripsiväriä, vaikka useammalta taholta olen ajan saatossa kuullut suosituksia. Sitä niin helposti jämähtää tuttuun ja turvalliseen.. Ripsivärin pohjustustuotteista en ollut kuullutkaan ennen sun postausta?!? Vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta!

 • M4rianne

  Muistan, että siskoni käytti teininä Sensain maskaraa. Itse en ole koskaan kokeillut. Ehkäpä arpaonni suosii :)

 • Kannu

  Huipputuote jota olen käyttänyt jo vuosia.

 • Heli Kemppi

  Olen käyttänyt ripsiväriä ja tykänny todella paljon. Primeria en ole vielä testannut.

 • Annette

  En ole ikinä kokeillut Sensain tuotteita, mutta ystävät ovat kehuneet. Etsin juuri uutta ripsiväriä, kun oma suosikki on loppu ja sitä saa vaan Jenkeistä ??

 • Satu

  Kokemusta on, luotto ripsiväri ?

 • Jonn

  Ei valiteyyavasti ole kokemusta, mutta olen miettinyt testausta pienen ikuisuuden ? Olis kiva kokeilla!

 • Outi

  Ei ole kokemusta mutta kuulostaa todella hyvältä mascaralta. Olen kokeillut toisen merkin vastaavanlaista ripsaria ja tykkään todella paljon että ripsiväri lähtee vedellä mutta vain lämpöisellä vedellä ?

 • Anonymous

  Mascara on vanha tuttu ja hyväksi todettu?Koska ripseni ovat luonnostaan melko olemattomat, en kuitenkaan saanut sillä kovinkaan näyttäviä räpsyttimiä aikaan – niinpä siirryin muihin merkkeihin ( ja yhä edelleen yritän etsiä sitä täydellistä mascaraa). Voit siis vain kuvitella minkälaisia riemunkiljahduksia päästelin kuullessani että uudistunut tuote toisi mahdollisesti mukanaan myös tuuheutta!!!! Ja ei, mitkään primerit eivät tule kuuloonkaan, hermoni eivät aamuisin kestä mitään säätämistä. Kylmällä vedellä huuhtelu, kosteusvoide, sävyseerumi, kulmageeli ja ripsiväri – siinä rutiini jolla mennään. Uusi ripsari on hankintalistalla ja tulee kokeiluun heti kunhan nykyinen Estee Lauder loppuu. Nuo hoitolaput kuulostavat myös ihanilta, tulee valitettavasti nukuttua liian vähän, ja se kyllä näkyy silmistä – tai oikeastaan niiden ympäriltä… Eli olisinpa onnenmyyrä jos palkinnon voittaisin ?

 • JonnaJH

  Ei ole aiempaa kokemusta Sensain tuotteista. Olisi kiva päästä testaamaan. :)

 • Aino

  Vautsi! Oispa ihana voittaa! :) mukavaa alkavaa syksyä! :)

 • Maiju

  On kyllä kokemusta ja on ihan oma suosikki ollut jo pidempään!

 • Milja Huuhtanen

  On tuttu mascara ja aina vaan ihan paras!

 • Minna

  Ei ole kokemuksia tästä mascarasta.. Mutta toiveissa on löytää täydellinen mascara, joten olisiko tässä juuri etsimäni ?

 • Sanna

  Sensain ripsari on ensimmäinen koskaan ostamani ripsari ja edelleen, kohta 10v myöhemmin, käytän samaa maskaraa! Kerran tai kaksi olen erehtynyt muuhun merkkiin mutta sitten äkkiä palanut tähän takaisin. Pohjustustuotteita en ole koskaan kokeillut.

 • Jenni S

  Ei ole aiempaa kokemusta jotrn kokeilisin mielelläni :)

 • Anni

  Sensai 38 volumizing mascara on ollut luottotuote jo vuosia :)

 • Nipsu

  Tuuheuttava Sensain ripsari on ollut luottoripsarini! Kestää pitkän työpäivän varisematta ja ei tee pandasilmiä.

 • Riins

  Arvonnasss mukana! Kesän jälkeen ja ripsienpidennyksistä luovuttua kaipaa luotettavaa ripsaria ☺️

 • T

  Ei ole kokemusta, mutta kuulostaa hyviltä tuotteilta :)

 • Tiinaliisa

  Ei ole, mutta ehdottomasti haluan kokeilla, tuote vaikuttaa täydelliseltä!

 • A

  Hei, mahtavaa kun muistutit tästä ripsarista! Olen tätä joskus kokeillut ja oli hyvä ja helposti poistettava ?✌️

 • Nora88

  Ei ole aiempaa kokemusta kyseisestä ripsarista tai pohjustusaineesta. Omistan onnettomat suorat tynkäripset,joita kiroan mielessäni joka ikinen aamu meikatessani. Toinen ongelma-alue on myös helposti rasvoittuvat yläluomet, jonka takia on pakko käyttää vedenkestävää ripsiväriä ympäri vuoden, joten tässäpä voisi olla minulle uusi luottotuote! Kuulostaa hyvälle.

 • Julia

  Äitini käyttää ainoastaan juuri tätä ripsaria, mutta itse en ole koskaan testannut sitä häneltä vaikka monia kehuja olenkin kuullut. Täytyy itsekin harkita, mikäli ensi kerralla ostaisi juuri tämän. Ja vau mikä ero ilman pohjustusta ja pohjustuksella!

 • Anni

  Ei kokemusta, vaikka usein olen miettinyt tätä. Valinnut sitten toisin aiemmin.

 • Elli T.

  En ole koskaan kokeillut Sensai38, mutta moni kaverini käyttää sitä! Pohjustustuotteita en ole missään muodossa kokeillut, mutta näytti tuossa esimerkkikuvassa toimivan kyllä ihan loistavasti!

 • Oona

  Olen käyttänyt merkin ripsareita jo todella pitkään, aivan mahtava tuote! Pohjustusta en ole sen sijaan ikinä kokeillut..

 • Mini

  Aikoinaan käytin Sensain ripsaria, mutta jostain syystä käyttö unohtui ? pitääpä testata uudelleen. Ja mukana tietty arvonnassa!

 • Katja

  Ei ole aikaisempaa kokemusta, mutta ehdottomasti haluan kokeilla! Kuulostaa hyvältä, kun itsekkin olin pitkään tottunut ripsenpidennyksiin, ja nyt niitä ei ole hetkeen ollut, joten vaatimuksia on tosiaan hyvälle mascaralle.

 • Julia

  Sensai 38 volymising:n löysin omaan meikkipussiini nelisen vuotta sitten. Siitä lähtien se on ollut mun luottoripsari! Aivan huippu pitävyys, mutta pesu on joskus työlästä..kuitenkin sen arvoista. :) Tätä uutuusripsaria ois myös mukava päästä kokeilemaan! P.s. Olet mielettömän kaunis ja inspiroiva. Löysin sun blogin kun kirjoitit vielä ulkomailla asuessa..siitä lähtien ilo ollut seurailla sun elämää. :)

 • Mea

  Itselläni ei ole kokemusta tästä ripsarista, mutta äitini tykkää tästä kovasti ja on suositellut tätä minullekin. Olisi kiva päästä kokeilemaan jos voittaisin.

 • Mari

  On kokemusta yli 10 vuoden ajalta :-)

 • Tuija

  Sensain maskaraa olen joitakin vuosia sitten käyttänyt ja tykkäsin kyllä todella paljon. Pitääkin ensi kerralla ripsiväriostoksille suunnatessa ostaa taas tätä :).

 • Minna

  Tämä on minun luottoripsarini, ollut jo vuosia. Ihan huipputuote! Kokeilen aina joskus muita ripsareita esim muiden suosituksesta, mutta aina vain palaan kuitenkin tähän. Ripsivärin pohjustustuotteista taas ei ole mitään kokemusta, niitä kokeilisin myös mielelläni. ?

 • Siiri

  En ole ikinä kuullutkaan ripsivärin pohjustustuotteista! Itsellä niin huomaamattomat ripset että pitäisi laittaa testiin samoin kuin tuo klassikkomascara? Sensain muutamia tuotteita on testailtu ja todettu hyviksi mutta mascarat ovat vieraampia!

 • Siiri

  En ole ikinä kuullutkaan ripsivärin pohjustustuotteista! Itsellä niin huomaamattomat ripset, että pitäisi laittaa testiin samoin kuin tuo klassikkomascara? Sensain muutamia tuotteita on kyllä testailtu mutta mascarat on jäänyt kyllä kokematta!

 • Merja

  Mun luottomascara. Just siks että pysyy hyvin, ei sotke ja helppo pestä pois.

 • Sofia

  Sensain 38 olen käyttänyt jossakin vaiheessa pitkään, se on mielestäni paras vedenkestävistä ripsareista. Pohjustusväriä en ole Sensailta koskaan kokeillut. Nyt viime vuodet olen käyttänyt normaalia Lancomen ripsaria jossa on ehkä paras harja ikinä ;) Mutta vedenkestävistä Sensain voisin kyllä ottaa taas syksyn ja sateiden tullessa käyttöön :)

 • Linda

  Hope it’s fine I’m commenting in English. My Finnish sucks :/
  Wow! Thanks for the review on this, such great results! I always heard about this mascara, but havent had the oportunity to try it on yet, but after reading your post and seeing the pics, def, on my wish list now. Hopefully I’d win one the prizes too. That would be so cool, winning something for the first time!

 • Reetta

  Olisipa ihana voittaa tuo paketti. En ole koskaan edes kokeillut tuota klassikko ripsiväriä. Tämä uusi kuulostaa vielä täydellisemmältä.

 • Heluna

  Jostain syystä tämä ripsari on jäänyt minulla vielä kokeilematta vaikka ystävistäni monet vannovat sen nimeen! Joten todellakin kokeilu kiinnostaisi, toivotaan että arpaonni suosii :)

 • Saana

  Viimeiset kymmenen vuotta olen vannonut Sensai 38:n nimeen enkä luultavasti ikinä vaihda, vaikka muutaman kerran hairahtunut rinnalla jotain uutuutta kokeilemaan.
  Meillä on kaveririnki, jossa joku aina hamstraa Hullareilta Sensait koko porukalle.

  Kiinnostaisi todella paljon testata tämä uutuus ja muita Sensain tuotteita, joista kokemusta on vähemmän.

 • Tiia

  Minä olen käyttänyt Sensain ripsiväriä jo vajaat kymmenen vuotta ja on ehdoton suosikkini ja vakiotuotteeni meikkilaukussani <3

 • Emmi

  Tuo sensain pohjustaja mulla on, ja ihan hirveästi tykännyt!

 • Karoliina

  Ei ole aiempaa kokemusta näistä tuotteista. Olisi mielenkiintoista testata käytännössä :)

 • JanikaS

  Rakastan kyseistä ripsiväriä! Se on ainoa joka minulla pysyy päällä aamusta iltaan varisematta ja leviämättä. Ihan supertuote!

 • Anna-mari

  Ei ole kokemusta! Tuote kuulostaa kyllä hyvältä, tälle väsyneelle ja tunteikkaalle äiti-ihmiselle sopisi hyvin moinen paketti ?❤️

 • Emilia

  Ei ole aiempaa kokemusta tuosta ripsarista, mutta taatusti aion sitä kokeilla! :)

 • Riikka Mäkitalo

  Sensai merkkinä muuten tuttu, mutta klassikko ripsiväri vielä kokeilematta. Ehdottomasti aion kyllä kokeilla! Erittäin kiva postaus! Näitä lisää! ?

 • Hanna

  vanhasta sensain mascarasta on kokemusta, tykkasinkin siita! Tama uusi versio kuulostaa vielakin paremmalta. Pohjustustuotteita en ole koskaan ripsiin kokeillut.

 • Neea

  Aivan huippuripsari, käytössä päivittäin!

 • Riina

  Mukana! ☺️

 • Jonsku

  Ei ole kokemusta mutta juuri on etsinnässä uusi kestävä ripsiväri, ja veikkaan että tämä voisi olla se oikea!?

 • Jonsky

  Ei ole kokemusta mutta juuri on etsinnässä uusi kestävä ripsiväri! Tämä olisi varmasti kuin minulle tehty! ?

 • Maarit

  Sensai 38 on vuosia ollut ainoa mascara käytössä, huipputuote?

 • Terhi

  Ihana arvonta; kiitos! Kokemusta molemmista tuotteista jo useiden vuosien ajalta. Uusi ripsiväri kuulostaa mahtavalta!!

 • ruusa

  Ripsien pohjustustuotteita olen käyttänyt joskus. Muistan ainakin L’orealilta ripsivärin, jonka toisessa päässä oli pohjustusaine. Sensai 38 ripsiväriä olen ihastellut ystävälläni, mutta olen ajatellut omien harvempien ja piikkisuorien ripsieni kaipaavan enemmän volyymia ja taivutukset hyvin pitävää (eli vedenkestävää) ripsiväriä. Tämä uusi Sensain volyymising mascara olisi siis kiinnostava kokeilla, josko toimisi minullakin ja pääsisin hankalista putsauksista. Epäilyttää kuitenkin pitäisikö taivutuksia suoraripsisellä.

 • Reetta

  Ei ole aiempaa kokemusta kummastakaan vaikka paljon hyvää olen kuullutkin :)

 • Mintsu

  Oi, olisi ihanaa saada mahdollisuus kokeilla näitä uutuuksia! Sensai on ollut jo 16v ajan luottomerkkini mitä tulee ihon ja hiusten hoitoon <3 Meikkejä en ole kuitenkaan vielä tullut kokeilleeksi ja nuo hoitolaput kuulostavat niin luksukselta :)

 • Rittimaa

  Aikaisempaa kokemusta ei ole yuotteista, mutta juttusi oli mielenkiintoinen ja herätti uteliaisuuden sekä mascaraa että pohjustustuotteita kohtaan. Pitää kojeilla, vaikka arpaonni ei suosisikaan!

 • Lina Simojoki

  Ei oo kummastakaan kokemusta, mutta ois kiva päästä kokeilemaan SENSAI:n ripsiväriä ja pohjustustuotetta jos osuu voitto omalle kohdalle :)

 • Anna

  Äitini on käyttänyt kyseistä maskaraa niin kauan kun jaksan muistaa. Itse en ole kokeillutkaan, mutta ehkä pitäisi… ??

 • -Bruno

  Hei! Eipä ole aiempaa kokemusta tuotteesta, mutta todella mielelläni sitä kokeilisin.

 • Mardy

  Itselläni ei ole kyseisestä merkistä kokemusta, eikä myöskään pohjustustuotteista. Olisi kyllä ilo päästä kokeilemaan SENSAI:n tuotteita :). Vastaavanlaista ripsiväriä ostin, kun tyttäreni aikanaan aloitti päiväkodin. Tuli muutama kyynel vieritettyä pyöräillessäni töihin, aloitus oli äidillekin rankkaa vaikka tiesin että kaikki oli hyvin.

 • haidi

  Kyseinen ripsari oli luottoripsarini koko yläasteen ajan. Lopulta kaipasin kuitenkin dramaattisempaa efektiä ja vaihdoin merkkiä. Nyt tämä uutuus voisi taas olla kokeilemisen arvoinen :) edelleen tulee meikkejä pestessä ensin pyyhittyä kuumalla vedellä ripset. Jäi niin tavaksi Sensai ajoilta.

 • Eemmsse

  Kehuja olen kuullut mascarasta, mutta omakohtaista kokemusta ei vielä ole. Kiva olis päästä testaamaan :)

 • Hissu

  Sensain tuotteista on hyviä kokemuksia,ripsiväriä kylläkään en ole kokeillut,osallistun tähän hienoon arvontaan voittajamielellä.

 • Elina V.

  Joskus vuosia sitten on tullut kokeiltua 38 mascaraa, se ei kuitenkaan jäänyt vakkarikäyttöön. Ehkä nyt voisi uudestaan kokeilla.

 • Anna

  Ripsien pohjustustuotteita olen käyttänyt mutta Sensain tuotteet eivät ole tuttuja:)

 • Marjaana

  Minulla on juurikin tuo ripsivärin pohjustustuote sensailta käytössä, mutta muuten en ole sensain ripsareita käyttänyt. Olisi kiva päästä kokeilemaan niiden kahden yhteensopivuutta – lopputulos olisi varmasti upea ja uusi kombo pääsisi vakiokäyttöön! :)

  • Anja Mononen

   Ollut pitkään jatkuvassa käytössä, paras ripsiväri jonka tiedän. Mielelläni kokeilisin tätä uutuuttakin vaikka lyhyt ja suora harja onkin ollut mieluinen.

 • Sari

  Minulla ei mitään kokemusta ko. mascarasta tai pohjustustuotteesta, ihana olisi kokeilla,

 • Auli

  Ei kokemusta, kiinnostavalta kuulosta.

 • Sabba

  Joskus aikanaan kokeilin tätä ripsaria äidin meikkipussista, mutta ei ole tullut itselle hankittua. :)

 • Venla V

  Kjaer Weisin ripsivärin alla Laveran värillistä kulmakarvageeliä- kumpaakaan tuotetta en ennen tätä miksausta sanut haltuuni (Kjaer/ mitätön, kulmageelissä väärä sävy), nyt tulos on eroteltu ja runsas.

 • Ailakki

  En ole kokeillut ko ripsaria enkä pohjustustuotteitakaan. Postauksesi sai kyllä kiinnostukseni heräämään :-)

 • Satu

  Ihana arvonta, mukana ollaan. Olen käyttänyt Sensain mascaraa koko aikuisikäni. Mahtava tuote!

 • Outi

  Perus Sensai38 on tuttu luottokumppani. Pohjustajaa kokeilin tuubin verran, tulos oli upea mutta valitettavasti tuote ei sopinut minulle. Sen avulla ripsistäni tuli ilmeisesti turhan raskaat ja sain joka kerta päänsäryn. Uutuusripsari kiinnostaa kovasti ja menee ehdottomasti testiin.

 • Henna

  Hei, kiitos blogistasi, seuraan sitä epäsäännöllisen säännöllisesti! SENSAIn ripsari on tuttu ja erittäin hyväksi havaittu. Pohjustusta en ole kokeillut. Kiitos vinkistä aion kokeilla. Hyvää alkavaa syksyä toivottaen,
  -Henna

 • Nelli

  Ei ole aiempaa kokemusta, mielelläni kokeilisin?

 • Johanna Z

  Ei ole kokemusta kummastakaan entuudesta.

 • Kaisa

  En ole aiemmin kokeillut Sensain ripsivärejä, joten toivotaan että onnetar suosii!

 • Meri

  Mielenkiintoinen mascara, jota haluaisin kokeilla eka kertaa.

 • Leena

  Tähän aina palaan kun olen erehtynyt kokeilemaan jotain muuta. Minulle Paras!

 • Tiina

  Ei kokemusta kummastakaan, mutta kiinnostaisi kyllä kovasti ?

 • Jessii

  Ei ole aiempaa kokemusta ripsivärien pohjustustuotteista. Itselläni ovat ihan suorat ripset ja niitä joutuu kovasti taivuttamaan, että pysyvät edes vähän kaaressa.

 • Johanna

  Moi! Olen välillä käyttänyt sensain tuuheuttavaa 38:a sen hyvän pysyvyyden takia. Olen kuitenkin toivonut vielä lisää volyymia, joten odotan todella paljon tältä uudelta ripsarilta!

 • Milla

  Itselläni ei ole aiempaa kokemusta Sensain ripsiväreistä, vaikka niistä olenkin kuullut niin paljon hyvää. Olisi kyllä hienoa päästä kokeilemaan!

 • kukka

  Sensai 38 on ollut mun luottoripsiväri jo noin 15 vuotta!

  Kiva kuulla, että heiltä on tullut noita hoitolappuja ja uusi ripsiväri.

 • KK

  Ei ole aiempaa kokemusta kummastakaan, mutta tuota ripsiväriä olisi hauska päästä testaamaan, sillä eräs ystäväni käyttää kyseistä tuotetta ja on kehunut sitä :)

 • Tuija

  Heips! Tuo ikoninen 38 ripsari on omankin meikkipussini kestosuosikki ja käytän sen rinnalla aina jotain tuuhentavaa kanssasisartaan. Nyt jos tarjolla on noinkin mahtava uutuus, sitä on tietysti pakko päästä kokeilemaan.

 • Elina

  Sensain tuotteista ei olekkaan aikaisempaa kokemusta.

 • Kepa

  Äitini käyttää ainoastaan tuota Sensainin mascaraa vuosi toisensa perään ja on hyvin tarkka, että se pitää ostaa pienellä harjalla! Kokemukseni siis on, että sitä metsästän aina reissuilla sisarusten kanssa äidille jos ollaan taxfreen apajilla :-D itse olen nuoruudessa salaa testannut, mutta muutoin ei ole omaan käyttöön eksynyt. Pitäisi enemmän tutustua selektiiviseen kosmetiikkaan. Pohjustuksesta ei ole kokemusta lainkaan. Minulla on pitkät ripset ja koen saavani tarpeeksi näyttävyyttä hyvällä ripsivärillä ilmankin :)

 • MiuMiu

  On kokemusta, alkuun tykkäsin kovasti. Jossain vaiheessa ripsivärin poistaminen alkoi tuntua työläältä. En kuitenkaan ole luopunut ripsiväristä kokonaan, tilanteissa missä tiedän hikoilevani, kyynelehtiväni, etc tartun mascaraan, ihan normi duuniripsarina en käytä.

  Ihonhoitotuotteeni ovat Sensain ja mahtavaa että heiltä tullut kangasnaamiota, tykkään.

 • Jutta

  Ei ole kokemusta, kun jotenkin olen vierastanut tuota ripsaria ajatellen, että poistaminen on hankalaa. Olisi kiva nyt koittaa, kun sinullakin näyttää toimivan. Syyskelejä odotellessa. :)

 • Panda

  Ei ole aiempaa kokemusta kummastakaan mutta tuota ripsaria pari ystävää suositteli minulle nyt kesällä, kun tuskailin Panda silmieni kanssa helteillä. En ole saanut sitä vielä ostetuksi mutta nyt kyllä pitää, jos ei sitten arpaonni suosi :)

  Luottoripsarin metsästys on kyllä jatkuvaa, tällä hetkellä käytössä Maybeline ja Clinique. Ei vaan tahdo löytyä täydellistä, jospa siis tämä? Kokeiluihin saa uppoamaan sievoisen summan, kas kun se joka sopii kaverille, ei ehkä sovi itselle niin yhtään.

 • Anna

  Ei ole kokemusta. Kehuja olen kuullut ja mielelläni kokeilisin.

 • J

  On kokemusta! Paras ripsari ikinä, varsinkin sen pieniharjainen versio! Täytyy ehdottomasti kokeilla tätä uuttakin.

 • Salla

  38 on kyllä tuttu, mutta jostain syystä ollut tauolla nyt jokusen vuoden omassa käytössä. Innolla ottaisin vastaan uutuuden!

 • Anonymous

  Vanha kunnon 38 on lyllä

 • Johanna

  Sensai on tuttu, ja minulle sopiikin juuri tuo ripsari myös ihon rasvoittumisen takia. Sensain ripsari kestävä parhaiten, vaikka iho rasvoittuisikin päivän aikana.

 • T

  Sensain klassikkoripsiväriä olen joskus kokeillut, oli yksistään hieman vaisu lopputulos omaan makuun. Mielenkiinnolla kokeilisin myös primerin kanssa, kuvien perusteella melkoinen ero ripsissä! Myös naamiolaput kiinnostavat paljon.

 • Riina T.

  Olen yhden kerran ostanut sensai 38 ripsarin ja tykkäsin siitä kyllä erittäin paljon! Se on vaan hinnaltaan sen verran kallis omaan budjettiin, että ei ole tullut ostettua sitä uudelleen.

 • Ninni

  Olen etsimässä juuri uutta ripsaria ja olisi ihanaa päästä kokeilemaan tuota uutuutta. Minulla on suorat ja jäykät ripset jotka ovat pysyneet kaarevia ainoastaan taivuttamalla ja vedenkestävällä riparilla mutta koen puhdistamisen vaivalloiseksi iltaisin. Kanebon 38alkuperäistä olen joskus kokeillut ja toivoin enemmän kaarevuutta ripsiini mutta tämä uutuus olisi ehkä sopiva. Samoin olisi ihanaa päästä kokeilemaan juo kasvonaamiot! Olen kohta 4 vuotta nukkunut huonosti yöt kahden pienen lapsen takia ja se todella alkaa näkyä kasvoissani. Osallistun siis arvontaan! ??

 • Hansu

  Ei ole aiempaa kokemusta. Kiinnostaa kokeilla

 • Eeva

  olen joskus aikoja sitten käyttänyt tätä tuotetta. nyt haluaisin ehdottomasti kokeilla tätä uutta versiota ja tuota pohjustus tuotetta.

 • Emmi

  Heippa! Minulla ei ole aikaisempaa kokemusta SENSAI:n mascaroista, mutta olisi huippua päästä niitä testailemaan. Ihanaa syksyn alkua sinulle :)

 • Etsivä löytää

  En tunne vielä Sensain mascaraa ja illalla pandasilmistä karsivänä haluaisin löytää itselleni oikeat tuotteet. Kuvat silmistä eri tuotteilla antoi loistavan käsityksen miltä lopputulos näyttää. Olen mukana arvonnassa!

 • Kata

  Olen kokeillut mascaraa joskus vuosia sitten, mutta silloin sen koostumus ei miellyttänyt itseäni. Täytyy ehkä antaa uusi yritys tälle tuottelle :) Primerista ei ole kokemusta.

 • Katjuskainen

  En ole kokeillut aiemmin!

 • Henrika

  Ei ole kokemusta kummastakaan! Tällä hetkellä minulla on hakusessa hyvä ripsari, koska en tykkää vedenpitävistä juuri hankalan puhdistettavuuden vuoksi ja muut sitten tarttuvat päivän aikana yläluomeeen :/

 • Ida

  Ei ole kokemudts kummastakaan, mutta uuden ripsarin hankinta on ajsnkohtaista.

 • Mira

  Mukana ???

 • Kati

  Kiitos vinkistä, Sensai on vielä testaamatta! Postaustoive: onko sinulla vinkkejä, miten peittää mustat silmänympärykset ja silmäpussit.

  • Olen nyt muutaman kuukauden käyttänyt sensain silmäympätysvoidetta ja se on ollut ihan huippu! Todella pienentäneet pusseja silmieni alla!

 • Ssss

  Tuo on ollut todella hyvä ripsiväri! Äitini, joka ei pahemmin meikkiä käytä, oli kuullut tuotteesta työkaveriltaan ja osti minulle joskus pari vuotta sitten ensimmäisen joululahjaksi. Siitä lähtien kyseinen ripsiväri on ollut luottotuote, jos esimerkiksi päivän sääennuste vähääkään epäilyttää! Juuri olen suunnitellut ostavani uuden, sillä vanha osoittaa loppumisen merkkejä.

 • Mea

  Tämä on ollut minulla ripsarina niin pitkään kun muistan. Kaikki muutkin meikkini ovat sensailta tai shisheidolta, Japanissa osataan! ?

 • Jenni

  Mascaraa olen testannut muutaman kerran, mutta tuo pohjustustuote kuulostaa kokeilemisen arvoiselta!

  Ihanaa syksyn jatkoa sinulle Hanna!

 • Katri

  Minullakaan ei ole näistä aiempaa kokemusta, joten mielelläni testaisin! Erityisesti ripsari kiinnostaa, sillä uusi lemppari on parhaillaan etsinnässä.

 • Mari

  Mukana. Ei ole aikaisempaa kokemusta, joten olisi kiva kokeilla ?

 • Taija

  Sensain pieniharjaista perusripsiväriä olen käyttänyt niin kauan kuin muistan, eikä ole ollut tarvetta edes kokeilla mitään muuta – en edes tiedä miltä joku muu ripsiväri tuntuisi. :D Tuota tuuheuttavampaa olisi myös kiva kokeilla!

 • Annes

  Olen käyttänyt aikoinaan tuota Sensai 38C ripsaria. Tykkäsin siitä itsekin tosi paljon! Olisi kiva kokeilla myös uutuutta.

 • Jessica

  On tuttu, en ole mitään muuta ikinä käyttänytkään, huippu tuote! <3

 • Saija

  Sensai on merkkinä tuttu ja paljon olen heidän tuotteitaan käyttänyt. Tästä huolimatta Sensai 38°C -ripsaria en ole koskaan kokeillut. Ja mitä ripsivärin pohjustukseen tulee, niin en ole sitä ennen tätä tullut edes ajatelleeksi! Hyviä vinkkejä! :)

 • Leena Pia

  En ole kokeillut Sensain tuotteita. Nyt kyllä mielenkiinto heräsi.

 • Moona

  Nuoruuden lempimascara, mutta jostain syystä unohtunut. Pitää seuraavaksi kokeilla taas tätä, itse saan aina olla pyyhkimässä ripsiväriä yläluomista loppupäivästä. Osallistun arvontaan ?

 • Nanni

  Ei ole kokemusta ja olen juuri luopumassa pidennyksistä monen vuoden jälkeen eli tämä tulis aika kreivin aikaan ??

 • S

  Olen kokeillut Sensai 38 -maskaraa ehkä 15 vuotta sitten (jolloin se oli vielä Kanebo 38), jolloin harja oli vielä pikkuruinen nysä ja INHOSIN sitä. Sillä sai aikaan 5 isoa ripseä ja poistaminen oli mielestäni mahdottoman hankalaa, kun sitä piti nyhtää sormilla pois ripsistä. Näiden traumaattisten :D kokemusten jälkeen en ole enää uskaltanut kyseiseen ripsariin koskea, vaikka markkinoille on tullut monta uutta versiota siitä. Kaveritkin ovat kehuneet uusia harjoja ja kertoneet, että kehitys ensimmäisistä versioista on ollut hurjaa, mutta en silti ole uskaltanut kokeilla uudestaan melko korkean hinnan vuoksi. Ehkä olisi jo aika antaa Sensai 38:lle uusi mahdollisuus!

 • Rita

  ?☀️

 • Riitta

  Ei ole aikaisempaa kokemusta SENSAI mascarasta. Olen pitkään etsinyt täydellistä mascaraa, tämä on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen tuote!

 • Ida

  On kokemusta tuosta 38 °C mascarasta, muttei kylläkään tästä uudesta volumising mascarasta.

 • Reetta

  Ei ole henkilökohtaista kokemusta Sensain ripsiväreistä, vaikka moni ystävä käyttää vain niitä, eli mielellään kokeilisin. Ripsien pohjustajaa kyllä käytän kun jaksan.

 • Evve

  Minulla ei ole vielä kokemusta kummastakaan, mutta kuulostavat todella kokeilemisen arvoisilta! Asun maassa, jossa sadekausi on pitkä ja vedenkestävä mascara on tarpeen.

 • Riikka

  Ah, se klassikkoversio oli suosikkini vuosia. En oikeastaan edes muista, miksi luovuin sen käytöstä, ehkä ihan vaan vaihtelunhalusta? Olisipa kiva kokeilla tätä uutta tuotetta.

  • Marja

   Paras?yli 10 vuoden kokemuksella, muutamia ”harharetkiä” tullut tehtyä, mutta tähän on aina palattu kiireen vilkaa.

 • Heidi

  Tätä pitää kokeilla! Näytän helposti pandalta työpäivän lopuksi ja se on kyllä raivostuttavaa. Kiitos vinkistä :)

 • Emilia

  Ei ole aiempaa kokemusta, mutta mielenkiinnolla kokeilisin! :) Kiitos Hanna inspiroivasta blogistasi <3

  • Sirpa

   Minulla ei ole kokemusta Sensai tuotteista.