CATEGORIES

Syyskynnet

18.9.2018

Blogiani pidempään seuranneet tietävät, että olen ollut ihan äärimmäisen huono hoitamaan kynsiäni. Se on asia, jonka helpoiten kauneudenhoidossa laiminlyön. Arkeni on jotenkin niin aktiivista, että lakat tuntuvat lohkeavan minulla alta aikayksikön. Jotenkin aikani ei vain tunnu riittävän niiden ylläpitoon. Tämän takia olen pitkään ulkoistanut kynsieni hoidon ystävälleni Simonalle. Suosittelen hänen palveluitaan lämpimästi. Mutta nyt on ollut niin kiire syksy, että en ole ennättänyt edes Simonan pakeille. Täten olen viimeaikoina yrittänyt petrata kynsieni kanssa. Mutta ah miten sopivaan saumaan tämä yritykseni onkin osunut.

Blogini takia saan paljon kosmetiikkaa testiin. Hiljattain sain kotiini kynsilakkatoimituksen, joka ilahdutti minua valtavasti. Ystäväni Alexa on tehnyt Essien kanssa pitkäkestoista yhteistyötä ja tänä syksynä he lanseerasivat kynsilakkapakkaukset, jotka koostuvat Alexan omista suosikeista. Miten ihana oli nähdä ystäväni kauniit kasvot tässä kauniissa paketissa. Wau! Aivan ihana yhteistyö. Sen innoittamana käytin loppukesän yhtä Alexan lemppareista, hailakan vaaleanpunaista sävyä nimeltä Romper Room. Aivan mahtava jokapäivän kynsilakka. Nyt kun en ole ehtinyt ystäväni Simonan kynsihuoltoon olen ottanut tavaksi iltaisin mieheni kanssa sarjoja katsoessa huoltaa kynsiäni. Saa nähdä kauan tätä jaksan, mutta nyt on hyvä boogie päällä! Niin hyvä, että olen suorastaan innostunut erilaisista kynsilakkasävyistä! Olen tänä syksynä erityisen viehättynyt hetken trendiväreistä. Kuten suklaanruskeasta, poltetusta oranssista, sinaapinkeltaisesta, ruosteenpunaisesta, kamelista ja toki ikisuosikistani kullasta. Nyt olen lisännyt nämä värit kynsiinikin!

Hiljattain julkaistiin Essien syysvärit ja niiden joukossa oli kaksi sävyä joihin itse ihastuin täysillä: ruosteenpunainen say it ain’t soho sekä rusahtavan oranssi fall for NYC. Kuvissa näätte kynsissäni ensimmäiseksi mainitun. Näiden lisäksi olen tänä syksynä käyttänyt myös kahta vanhaa sävyä: kullanhohtoista getting groovya sekä cashmere mattapintaista all eyes on nudes sävyä. Ihan täydellinen nelikko saapuvaan syksyyn. Saa nähdä kauan pystyn pitämään tätä innostustani yllä, mutta nyt on kynnetkin ihan syysfiiliksissä. <3

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Mulla on Alexan vuoden takaiset Essie suosikit ja ne iskee muhun ihan kympillä. Myös nämä uudet ovat aivan ihanat. Ja nuo syksyiset kynsilakat mitä sinulla on. Perfect!
    Mä vaan mietin miten mun kynsien käy jos siirryn pian takaisin hoitajaksi. ?

    • Eikö ole ihania?! Olen itsekin totaalisen innostunut nyt noista syksyisistä kynsilakkasävyistä! :)

  • Haidi

    Essien lakat on vaan rakkaus! <3 pitääkin käydä hakemassa jokin kiva uusi syyssävy kynsiä korostamaan. Nyt niissä on lohkeilleet hopeiset juhlalakat, apua :D

    • Joo siis mullakin lohkeilee nopeasti, mutta nyt oon huomannut että kestää vähän paremmin kun muistan käyttää base coatia sekä kovettavaa top coatia! :)