CATEGORIES

Silkinkevyt arkimeikki

6.11.2018

*Kaupallinen yhteistyö Sensain kanssa*

Olen kertonut teille Sensain historiasta, Saho-rituaalin kaksoispuhdistuksesta ja kaksoiskosteutuksesta sekä merkin klassikkomascarasta, joka ei tahraa hirveimmässäkään loskasäässä. Tässä postauksessa johdatan teidän syvemmin Sensain meikkien maailmaan, missä silkki on lopputuloksen salainen ase. Seuraavaksi jaan teidän kanssanne kuvasarjan, missä toteutan 5 minuutin arkimeikin Sensain tuotteilla. Lopputulos on hyvin kuulas, raikas ja tietysti silkin pehmeän tuntuinen päällä. Samoin kuin maiseman sävyt muuttuvat päivän mittaan, niin myös iho näyttää erilaiselta riippuen siitä, miten valo kohdistuu siihen. Valokuvia otettaessa valo heijastetaan eri kulmissa, sävyissä ja voimakkuuksissa kuvattavaan henkilöön tai esineeseen. Näin kuvaan saadaan haluttu tunnelma,värisävy ja syvyys. Valon avulla kuvaan saadaan eloa ja sen avulla voidaan korostaa kuvan kertomaa tarinaa. Sama tapahtuu ihossa. Valo antaa hehkua iholle, jonka avulla voidaan korostaa tai haluttaessa häivyttää tiettyjä piirteitä. SENSAIn tuotteet ovat täynnä läpikuultavia, värikkäitä, peilin tavoin valoa heijastavia puuterihiukkasia, jotka kirkastavat ihon väriä ja antavat sille kauniin hehkun. Seuraavaksi tuotteet askel askeleelta, miten ne toimivat ja miten minä niitä käytän.

Ensimmäinen askel: Primer Glowing base
SENSAIn hemmottelevan Saho-rituaalin jälkeen aloitan meikkauksen GLOWING BASE-pohjustusvoiteella. Tämä valoa heijastava meikinpohjustustuote sisältää helmiäispigmenttejä, jotka korjaavat ja tasoittavat ihon väriä samalla, kun ne antavat iholle kauniin, luonnollisen hehkun. Tuotteen ihoa kosteuttava koostumus pitää meikin raikkaan näköisenä pidempään. Olen levittänyt sitä kavoille kauttaaltaan sormilla.

Valoa heijastavat pohjustustuotteet: Peitekynä, korostaja ja meikkpuuteri
Koishimaru-silkin hehkua verrataan usein ihon luonnolliseen hehkuun ja SENSAIn asiantuntijat ovat onnistuneet tuomaan SENSAIn uusissa meikinpohjustuotteissa esiin Koishimaru-silkin hehkun eri vivahteet. Ne antavat mahdollisuuden leikkiä valon eri vivahteilla ja antaa iholle sen parhaita puolia ja kauneutta korostava hehku. SENSAIn meikinpohjustustuotteet tuovat iholle ylellisen silkinhohteen. Kun valoa heijastavilla puuterihiukkasilla korostetaan kasvojen alueita, joihin valo luonnollisesti kohdistuu, iho näyttää hehkuvan luonnollisesti. Puuterihiukkasia on kahta erilaista, mitä eri SENSAIn tuotteissa on:

1.SILKY LUSTROUS puuterihiukkaset
Läpikuultavia, värikkäitä, peilin tavoin valoa heijastavia puuterihiukkasia, jotka kirkastavat ihon väriä ja antavat sille kauniin hehkun. Litteät, levymäiset puuterihiukkaset kiinnittyvät täydellisesti ihoon, jolloin lopputulos ei koskaan ole puuterimainen, vaan kosteutetun tuntuinen.
2. SILKY FROST puuterihiukkaset
Erittäin hienojakoiset, valoa heijastavat puuterihiukkaset häivyttävät virheellisyyksiä, tasoittavat ihon pintaa ja antavat sille kauniin hehkun. Pallonmuotoiset puuterihiukkaset heijastavat valon eri suuntiin, jolloin iho näyttää mahdollisimman virheettömältä. Lisäksi ne imevät itseensä liiallista ihotalia pitäen ihon mattapintaisena sekä heleän ja raikkaan näköisenä.

Toinen askel: HIGHLIGHTING CONCEALER -peitekynä.
Pohjustuksen jälkeen käytän SENSAIn peitekynää, joka peittää ihon virheellisyyksiä, antaa iholle kaunista hehkua ja sitoo ihoon kosteutta. Ihossani on pieniä merkkejä couperosasta, joten peitän poskissani hennosti näkyvät verisuonet tällä tuotteella. Lisään sitä myös nenänpieliin poistamaan lievää punaisuutta.

Highlighting Concealer on monitoiminen tuote. Se sisältää tiivistetyssä muodossa Skin Aura-pigmenttiä, joka häivyttää ihon virheellisyyksiä samalla, kun Silky Lustrous -puuterihiukkaset antavat iholle nuorekasta, raikasta hehkua. Sensai-tuotteiden sisältämä Koishimaru EX -silkki ja kasviöljyistä koostuva Silky Botanical EX -yhdiste sitovat kosteutta ihoon, saaden ihon tuntumaan pehmeältä ja joustavalta. Pakkauksen alaosaa kiertämällä, saadaan annosteltua haluttu määrä tuotetta sivellin osaan. Siveltimen avulla peitevoidetta on helppo levittää haluttuihin kohtiin kasvoissa. Kyseisestä peitevoiteesta on valittavana neljä eri sävyä.

TOTAL FINISH -meikkipuuteri
Itse en käytä meikkipuuteria, mutta tämä tuote on miellyttävän pehmeän tuntuinen sekä levittyy helposti ja tasaisesti iholle. Käytä tuotetta mikäli haluat lisää peittävyyttä tai haluat meikin pysyvän vielä paremmin. SENSAIn edistykselliset, hoitavat puuterit tuntuvat iholla pehmeiltä ja kosteuttavilta. Ne ikään kuin sulautuvat ihoon, jolloin lopputulos ei koskaan ole kuivan ja puuterimaisen näköinen. Silky Frost -puuterihiukkaset saavat valon heijastumaan iholta ja häivyttävät siten virheellisyyksiä sekä antavat iholle kauniin hehkun. Aminohapolla päällystetyt SENSAIn puuterihiukkaset eivät muuta väriään päivän mittaan. Ne pitävät myös meikiin raikkaan ja siistin näköisenä koko päivän. Meikkipuuterista on valikoimissa kahdeksan eri sävyä.

Kolmas askel: SUPREME ILLUMINATOR
Seuraavaksi lisään kosteutetun meikkisienen avulla valoa kasvojeni korkeimpiin kohtiin. Taputtelen tuotetta poskipäihin, kulmaluulle, nenän selkään sekä amorinkaarelle. Tämä tuote antaa mahdollisuuden kustomoida miten valo heijastuu iholta, luonnollisen raikkaasta hehkusta, voimakkaaseen, dramaattiseen hohteeseen. Tuotteen pehmeä, voidemainen koostumus levittyy hyvin iholle ja jättää sille silkkisen, hehkuvan lopputuloksen. Helposti mukana pidettävästä rasiasta tuotetta on kätevä lisätä tarvittaessa päivän mittaan. Luonnollisen hehkun aikaan saamiseksi, korostusvoidetta suositellaan levitettäväksi värivoiteen alle ja värivoiteen päälle, kun halutaan voimakkaampi, kasvojen muotoa korostava lopputulos.

Sensain meikkivoiteet
Meikkivoiteista on valittavissa kaksi eri koostumusta: Peittävämpi Flawless Satin Foundation sekä ohuempi Luminous Sheer Foundation. Ensimmäinen on kevyt, luonnollisen lopputuloksen jättävä värivoide, joka sisältää valoa heijastavaa Silky Frost Powder -puuterihiukkasia. Voidemaisen tuntuinen värivoide levittyy vaivattomasti iholle täyttäen ihon kosteudella. Luminous Sheer -meikkivoide on taas erittäin ohut. Kevyen tuntuiseen värivoiteeseen on lisätty valoa heijastavaa Silky Lustrous -puuteria. Värivoide levittyy vaivattomasti iholle ja jättää sille Koishimaru -silkille ominaisen raikkaan, hyvin kosteutetulle iholle tyypillisen hehkun. Värivoiteen peittävyyttä voi säädellä värivoidekerroksia lisäämällä.

Neljäs askel: FLAWLESS SATIN -meikkivoide
Itse käytän ensimmäistä, sillä couperosa ihoni takia tarvitsen hieman enemmän peittävyyttä. Värivoide sulautuu ihoon  kuin värivoidetta ei olisi ollenkaan. Molempien meikkivoiteiden sävyvalikoimaan kuuluu kahdeksan eri sävyä. Minulle sopivin sävy on Honey beige. Lisään sitä kasvoille kosteutetulla meikkisienellä.

Viides askel: Meikkipuuteri
Meikin viimeistelyyn käytän irtopuuteria meikin kiinnittämiseen ja viimeistelyyn. Höyhenenkevyt ja läpikuultava puuteri heijastaa kevyesti valoa ja jättää iholle silkkimäisen lopputuloksen. Puuteri tuntuu iholla miellyttävältä ja pitää meikin raikkaan ja siistin näköisenä pitkään. Puuterin sisältämien, pallomaisten, valoa heijastavien puuterihiukkasten ansiosta puuteri sopii kaikille ihosävyille.

Kuudes askel: BLOOMING BLUSH -poskipuna
Aina poskipunaa käyttäessäni pohdin, miksi en käytä sitä enemmän. Se on erinomainen tapa tuoda raikasta ja tervettä hehkua sekä nuorekasta kuulautta arkimeikkiin. SENSAIn poskipuna on puuterimainen, johon voi valkoisen puuterin avulla lisätä haluamansa määrän hohdetta. Inspiraationsa poskipunasävyt ovat saaneet japanilaisesta silkin värjäystekniikasta: Shironerista. Siinä silkkilangasta pestään ja poistetaan valkaisemalla sen luonnollinen keltaisuus ennen värjäämistä. Prosessi takaa väreille puhtaan kirkkaan sävyn ja tästä syystä japanilainen silkki tunnetaan edelleenkin upean arvokkaasta värimaailmastaan. Shironeri-menetelmän avulla aikaan saatu puhdas valkoinen sävy inspiroi lisäämään BLOOMING BLUSH -poskipunapalettiin valkoista puuteria. Puuteri, joka on yhtä valkoista ja puhdasta kuin Koishimaru-silkki, tuo poskipunasävyt kauniisti ja puhtaasti esiin. Sensain oma CHEEK BRUSH -poskipunasivellin on korkealuokkainen sivellin, johon väri tarttuu helposti ja levittyy iholle tasaisesti. Sävyvalikoimaan kuuluu viisi eri sävyä, joista näette kuvissa sävyn 01 Blooming Mauve.

Seitsemäs vaihe: LASH VOLUMIZER Mascara 38° C
Viimeiseksi lisään Mascaran. Uusi LASH VOLUMISER 38° C -ripsiväri on ensimmäinen SENSAI-ripsiväri, jossa yhdistyvät seuraavat ominaisuudet: ripsiväri antaa ripsille lisää tuuheutta, erottelee ripset toisistaan ja antaa ripsille intensiivisen, kiiltävän mustan värin. Uudistunut koostumus ja harja saa ripset näyttämään selvästi aiempaa runsaammilta. Kyseinen ripsiväri sisältää 40 % enemmän vahoja kuin SENSAIn aiemmat ripsivärit. Ripsiä tuuheuttava vahakoostumus on juoksevassa muodossa ja se levittyy tasaisesti ripsien tyvestä ripsien kärkiin. Joutuessaan kosketuksiin ilman kanssa, ripsiväri asettuu ja kuivuu tasaiseksi kerrokseksi ripsien pintaan. Tästä syystä tämä ripsari ei valu kovemmassakaan loskasäässä, vaan se irtoaa vain yli 38 asteisessa vedessä liuskoina ripsestä silmänalusia tahraamatta. Minä olen lisännyt alle vielä SENSAIn oman 38° C ripsivärinpohjustustuotteen, sillä se huomattavasti pidentää ripsiä ja saa ne näyttämään vieläkin tuuheammilta. Tästä tuotteesta en enää luovu – niin suuri ero lopputuloksessa! Lisää kyseisestä klassikkomascarasta voitte lukea tästä vanhasta postauksestani. SENSAIn tähtituote!

Siinä oli teille seitsemän askeleen nopea, silkinkevyt mutta samalla raikkaan näyttävä arkimeikki Sensain hemmottelevilla tuotteilla. Kaikki mainitut tuotteet löydät mm. Sokoksen ja Stockmannin valikoimista.

Loppuun saan taas julistaa arvonnan. Sensain kansainvälinen meikkitaitelija Jana Müller on Stockmannin SENSAI pisteellä 8.-11. marraskuuta.  Torstaina 13-19, perjantaina 11-17 ja lauantaina 10-16. Kommentoimalla tähän postaukseen tämän päivän aikana (6.11.) voit voittaa itsellesi meikin Jana Mullerin tuolissa jonain noista kolmena päivänä. Kerro, mikä Sensain meikkituotteista sinua eniten kiinnostaa? Vastanneiden kesken arvomme kolme onnekasta, jotka pääsevät meikkituoliin vielä tämän viikon aikana. Arpaonnea!

45 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • SaR

  Ostin n. Kk sitten tuon kevyemmän meikkivoiteen, ennestään ripsiväri on tuttu. Mielelläni tutustuisi vielä useampaan tuotteeseen heiltä!

 • Sara

  Supreme Illuminator kiinnostaa eniten! Vauvavuoden sekä pimeän marraskuun keskellä olisi ihana löytää tuote, jolla saisi hehkua kasvoihin. Olisi ihanaa päästä meikattavaksi ammattilaisen käsiin, lauantaina meillä on pitkästä aikaa treffipäivä mieheni kanssa ja meikkivinkit tulisi enemmän kuin tarpeeseen<3

 • Oona

  Flawless Satin Foundation kiinnosta! Myös 38 mascara on ollut käytössäni monta vuotta enkä ole vieläkään löytäny parempaa.

 • Mira

  Minua kiinnostaa eniten tuo Lash Volumizer mascara! :)

 • Suvi

  Meikkivoiteet kiinnostavat eniten!:)

 • Anne

  Meikkivoidetta olisi ihana kokeilla!

 • Henna

  Olen ollut ihan koulussa Sensain mascaraan jo 10 vuotta. Olisi ihana kokeilla myös muita tuotteita ?

 • Marika

  Uusi meikkivoide on hakusessa, sekä toivoisin hyvää peitetuotetta näille minun panda karhu silmänalusille ?

 • Sanela

  Ehdottomasti poskipuna. Olen todella surkea käyttämään poskipunaa ja sen käyttöön kaipaisin ehkä enemmän rohkaisua ja neuvoja

 • Maria

  Flawless satin meikkivoide olisi varmasti kokeilemisen arvoinen. En löydä millään itselleni sopivasti peittävää mutta kuitenkin luonnollista meikkivoidetta.

 • Ellu

  Ripsiväri, tähän asti en ole löytänyt sopivaa, hyvin kestävää ja helposti irtoavaa ripsiväriä.

 • Eva abuela

  Ripsiväri on todella kiinnostava! Olisi ihana päästä testaamaan joko vihdoinkin olisi löytynyt ripsiväri joka pitää taivutetut ripset ojennuksessa koko päivän.

 • Heidi Catherine

  Supreme illuminator! ?

 • Laika

  Ehdottomasti tuo ripsari mikä lähtee 38° C vedellä!

 • Katja

  Flawless Satin meikkivoide

 • Henna

  Olen etsimässä itselleni uutta meikkivoidetta ja -puuteria, joten ne kiinnostaisivat eniten.

 • Sara

  Meikkivoiteet ehdottomasti

 • Anja Lapveteläinen

  Eniten kiinnostaa Sensain puhdistusöljy. Pidän hyvää huolta ihostani ja on tärkeää, että iho pudistuu täydellisesti.
  Sensain meikkivoide kiinnostaa .. oikea sävy .. oikea peittävyys jne. Sensai on kosmetiikan huippumerkki.

 • NellaM

  Luminous Sheer Foundationia haluaisin kokeilla.

 • Lotta

  Meikkipuuteria en ole ikinä käyttänyt mutta se kuulostaisi näppärältä.

 • Kati

  Ripsiväriä tai meikkivoidetta testaisin mielelläni. Tästä olisi tullut tosi kiva video step by step, miten teet meikin.

 • Linda

  Flawless satin meikkivoide ja meikkipuuteri.

 • Mari

  Ihanan raikas meikki! Mascara kiinnostaa todella paljon☺️

 • Juulia

  Sensailta pysyvässä käytössä ollut useamman vuoden jo 38 ripsarin eri versiot sekä puuteri. Ihan luottotuotteita. Kiinnostuksen kohteena olisi meikkivoide sekä poskipuna. Molemmille tarvetta, mitta olisi kiva testata ennen ostamista. ??✨

 • Essi

  Ripsien pohjustustuote, monet muut mainitsemasi kuuluvat jo meikkipussin vakiovalikoimaan :)

 • Jaana

  Uusi meikkivoide olisi hakusessa!

 • Seija

  Laadukkaat tuotteet vaikuttavat olevan. Eniten kiinnostaisi Primer glowing base.

 • Hanna

  Ripsiväri kiinnostaa eniten! Melkein hävettää myöntää ettei minulla vielä ole omia kokemuksia tästä klassikkotuotteesta…

 • Anni

  Eniten kiinnostaisi kokeilla ripsien pohjustustuotetta sekä poskipunaa!

 • Helena

  Hei, SENSAIn oma 38° C ripsivärinpohjustustuote kiinnostaa erityisesti. Olen kokeillut erään merkkituotteen”vastaavaa”, mutta en ollut tulokseen tyytyväinen. Siksi haluan kokeilla SENSAIta!

 • Tiia

  Primeria ja muita korostustuotteita olisi mahtava osata hyödyntää. Sensain mascara vaikuttaa myös kokeilemisen arvoiselta ?

 • Sari

  LASH VOLUMIZER Mascara 38° C kiinnostaa eniten!! :)

 • Sanna

  Täydellinen meikkivoide kiinnostaa. Kesäisin riittää kevyt bronzing gel, mutta talviajalle en ole löytänyt vielä täydellistä.

 • Meikkivoide ja highlighter kiinnostaa eniten. Minulla on tummat silmänaluset ja painin joka päivä niiden peittämisen kanssa. Mikään tuote ei ole vielä toiminut täydellisesti.

 • Daniela

  Flawless satin meikkivoide kiinnostaa! ?

 • Anita

  Meikkivoide kiinnostaa sillä suosikkiani ei enää ole ja olisi ihanaa löytää uusi.

 • PelhamWife

  Kokeiluun menisi Flawless satin meikkivoide! Lopputulos ainakin sinun kasvoilla näyttää ihanan fressiltä.

 • Riikka

  Meikkivoidetta olisi mukava kokeilla :)

 • Suvi Nieminen

  En itse pääsisi meikkiin mutta antaisin meikin lahjaksi äidilleni joka ansaitsisi hemmotteluhetken kiireen keskellä!

 • Maarit

  Kiinnostava tuote on Highlightning Concealer, sillä ihossani on couperosaa ja muutamia muita peitettäviä kohtia. Kosteuttava tuote kuulostaa hyvältä!

 • Ninni

  Luminous Sheer Foundation on ollu jo kuukauden kyttäilylistalla :-)

 • Mari

  Flawless satin meikkivoide. Mulla on hyvä iho, mutta kuiva ja ohut. Olisi ihanaa päästä ammattilaisen meikattavaksi lapsiarjen keskellä ja hengähtää hetki. Ja saada niitä meikkivinkkejä hehkuvaan ihoon.

 • Sini

  Flawless Satin meikkivoide! Talveksi olisi ihana löytää peittävä ja kosteuttava meikkipohja, kun iho alkaa mineraalimeikin kanssa tuntua kuivahkolta.

 • Julia

  Hei Hanna,

  Kiitos kivasta postauksesta ja mahtavasta arvonnasta!

  Minua kiinnostaa kaikki tuotteet mutta en ole vieläkään löytänyt meikkivoidetta joka oikeasti toimii ihollani luvatusti, joten Sensain Flawless satin foundation kiinnostaa. Myös Lash Volymizer mascara sekä suosittelemasi ripsiväripohjustustuote kiinnostaa. Olisi ihana päästä ensimmäistä kertaa meikattavaksi ja samalla myös oppia miten saisi helposti hyvän arkimeikin, joka toimii omalla iholla :)

  Ihanaa päivää!

 • Ewe

  Meikkivoide ehdottomasti olisi kokeilemisen arvoinen!