CATEGORIES

Kulmakarvojen muotoilu

6.1.2011

Tärkeä osa omaa meikkausrutiiniani on kulmakarvojen muotoilu.
Kun muotoilet kulmasi oikein, antaa se ryhtiä koko kasvoille ja tuo silmiä paremmin esiin.

Oman kokemukseni mukaan paras tapa ehostaa kulmakarvoja on luomivärin avulla. Erilaiset kulmakarvakynät eivät ole olleet minulle sopiva valinta, sillä niiden lopputulos näyttää helposti luonnottomalta. Siksi olen käyttänyt ruskeaa luomiväriä, joka on mahdollisimman lähellä hiusteni väriä tai jopa astetta vaaleampi.

Viime lentokenttäreissullani tuli Tax Freestä poimittua nämä kaksi yksilöä. Kunnon kulmakarvaharja/muotoilija sekä kulmakarvageeli, joka auttaa pitämään karvat ojennuksessa.

Molemmat ovat Anastasia Beverly Hills nimisen brändin tuotteita, jonka takana piilee nainen nimeltä Anastasia Soare, joka on vuosia muotoillut “Hollywoodin eliitin” kulmia Beverly Hillsissä sijatsevassa salongissaan. 

Kulmakarvageeliä löytyi eri värisinäkin, mutta koin värittömän parhaaksi valinnaksi itselleni. Värilliset kun eivät taas mielestäni tuoneet luonnollista tulosta. Tätä lisään viimeiseksi, kun olen jo käsitellyt kulmani.

Mukaan lähti myös kulmakarvasivellin, joka on aivan loistava! Sillä saa todella luonnollista jälkeä nopeasti ja helposti. “Piirrän” siveltimellä muutamilla pienillä vedoilla lisäkarvoja kulmiini. Jos niistä tulee liian tummat, siveltimen toisen puolen harjalla harjaan värin tasaiseksi ja hennommaksi. 

Värinä käytän Macin luomiväriä, ruskeaa mattaa, joka on hyvin lähellä omaa hiusväriäni.

Jotta lopputulos olisi optimaalinen, tulisi kulmakarvat ensin nyppiä oikeaan muotoon.

Kulmakarvan alkukohta tulisi alkaa nenänpielestä. Löydät sen asettamalla siveltimen nenänpieleen, pystusuoraan nenäluuta vasten. Kulmakarvan tulisi loppua siihen, mihin sivellin osoittaa kun se asetetaan viistosti nenän ulkonurkasta silmän ulkonurkkaan. 

Nyppiessä, tulisi poistaa liiat karvat vain kulmakarvojen alareunasta, yläreunasta poistetaan vaan hajakarvat.
Muilla lisää hyviä vinkkejä kulmakarvojen muotoiluun?
Tai vinkkejä mistä tätä tuotetta saisi Suomesta?
2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Jaana

    Mä oon kans käyttänyt noita kulmageelejä ja päätynyt sellaiseen lopputulemaan, että normaali hiusgeeli ajaa ihan saman asian ja roimasti edullisemmalla hinnalla vielä. "Varastan" kulmageelini nykyisin miehen hiusgeelipurkista omaan pikkuiseen rasiaan. Myös hiuslakka toimii, kun sitä suhauttaa ensin kulmaharjaan ja sitten harjaa kulmat ojennukseen.

  • Anonymous

    musta tuntuu että anastasiaa ei saa suomesta :o jenkeissä se on ainaki iso juttu, voisin suositella kyseisen merkin brow powderia, niillä on ihan omat sävyt vaaleille, keskivaaleille ja tummille hiuksille :) kulmakarvojen tulisi olla 2 sävyä vaaleammat kuin hiukset jos omistaa tummat hiukset, kun taas vaaleilla hiuksilla 2 sävyä tummemmat.