CATEGORIES

Lip Care

5.7.2009

Tuossa aikaisemmin kerroin kuinka tärkeää on muistaa suojautua auringolta.
Unohdin mainita sen yhden paikan, joka monilta jää vaille huomiota – nimittäin huulet.
Minun huuleni kuivuvat alta aikayksikön jos ne unohdan rasvata.
Tänä kesänä olen käyttänyt Labellon lipcare huulipuikkoa, jonka SPF on 25.

Mutta jos haaveri kuitenkin käy ja huulet pääsevät palamaan niin Elizabeth Ardenin Eight Hour Cream on monen pelastus. Tätä käytän muutenkin huulirasvana. En ole ikinä törmännyt yhtä tehokkaaseen huulten kosteuttajaan! Tätä tuotettahan voi käyttää joka puolelle kehoa ja mitä erikoisempiin vaivoihin.

Löytyykö muita tuotteen suosijoita ja mihin te olette sitä käyttäneet?

Ja tosiaan, kun on rusketus hankittu ja Xtreme lashit ripsissä niin en ole käyttänyt meikkiä lainkaan (paitsi kun yökerhossa käväisin). Ainut meikki mitä tällä hetkellä käytän on Diorin huulikiiltoni. Tämä tuote sisältää kollageenia ja täten sen pitäisi “turvottaa” huulia. Itse en huomaa pienintäkään eroa huulteni suuruudella, mutta tuote on muuten hyvin miellyttävä. Kiiltoa lisätessä kollageeni nipistelee hetken, mutta sen raikas tuoksu (ja makukin) on ihanan piparminttuinen joka sisältää vielä aavistuksen vaniljaa.

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • YSL

  Heippa!Kävin ostamassa ton huulikiillon eilen,hih huulikiiltojen suurkuluttaja kun olen :)Vinkkinä voin suositella Clarinsin instant light natural lip perfectoria :)Se on käytännössä pohjustava kiilto, joka hoitaa myös huulia tosi hyvin, mutta itse käytän sitä ihan vain kiiltona enkä lisää sen päälle muuta huulikiiltoa enää. Se tekee huulet tasaiseksi eikä tahmaa ollenkaan :)Loistava tuote!Jane

 • Mrs. V

  cottonmouth,jeps. On taas ollu markkinamiehet hommissa:Dmadison,ai kyninauhoihinkin sitä voi käyttää? Pitääpä kokeilla!:)Ranskanpastilli,kiitos kovasti.Voinhan mä yrittää antaa jotain sen suuntaisia vinkkejä…Mutta enpä tiedä kuinka hyviä ne on:)Niin, riippuu ihan millainen tilaisuus se edustustilaisuus on. Kuinka juhlava? Varma valinta on pikkumusta kauniilla asusteilla jos ei ole suuremmat illalliset kyseessä.Jaana,kiitos vinkistä! Sillä tuo Elizabeth Ardsenin Eight Hour Creamin tuoksu ei ole mitä paras…

 • Jaana

  Mä käytän Mary Kayn Extra Emolient Night Creme:a, joka on käsittääkseni täysin vastaava tuote, kuin tuo Elisabeth Ardenin Eight Hour Cream. Mulla voide kuluu huulirasvana ja erityisesti kynsinauhavoiteena – tuoksu on mitä ihanin =)

 • ranskanpastilli

  Ensinnäkin kiitos piristävästä blogistasi!Oma elämäntilanteeni on hyvin erilainen ja ehkä juuri siksi onkin hauska lukea erilaisesta elämästä ja asioista.Ja tämä siis ihan positiivisessa mielessä:)Sitten bloggauspyyntöön eli olisin tosi kiitollinen jos jollain olisi energiaa kirjoittaa ns. peruspuvustosta oikein kädestä pitäen.Esim. itse olen muutaman viikon päästä vaihtamassa työhön jossa pitää pukeutua ns. virallisesti mutta en haluaisi sen olevan tylsää tai liian tanttamaista!Toisaalta en voi pukeutua liian nuoren näköisesti työssäni ja vaatteiden laatukin olisi plussaa.Onneksi ns. casual friday päivinä on vapaampaa.Budjetti ei kuitenkaan salli että kaikki on ns. kallista eli mitä ostaa ja mistä?Siinäpä ongelma.Sitten kun tähän yhtälöön lisätään se, että joudun/saan edustamaan miehen rinnalla esim. muutaman viikon päästä Keski-Euroopassa tilaisuudessa jossa kaikki ovat johtotason henkilöitä niin mitä käytän?!

 • madison

  Sulla samat tuotteet käytössä kuin mullakin!Labello ihan ykkönen kesäisin ja kivasti myös vähän vaalentaa huulten väriä ja 8 hour cream ollut yöpöydälläni useamman vuoden. Joka ilta laitan sitä huuliin ja kynsinauhoihin :D

 • cottonmouth

  mulla ihan sama juttu ton diorin kiillon kanssa; kihelmöi kivasti ja tuntuu siltä, kuin huulet "turpoaisivat" mutta peiliin katsoessa eroa ei näy.