CATEGORIES

Barbien kynnet

5.8.2011
Tässä postauksissa kynsissäni näkyi Barbie-värinen kynsilakka, jonka perään sain paljon kyselyitä. Ostin lakan alkukesästä nopealta Tukholman reissultani, mutta eiköhän vastaava löydy ihan koti-Suomestammekin:)

Eli merkki on Mavala ja sävyn nimi on South Beach Pink numero 168. Vaaleahiuksinen siskonikin ihasteli lakkaa kynsissäni, mutta totesi samaan syssyyn, että hän ei vaaleverikkönä koskaan voisi pistää moista omiin kynsiinsä, sillä lopputulos olisi aivan liian Barbie.

Mitä mieltä te olette?
Sopiiko vaaleanpunaiset Barbie-sävyt paremmin brunteille vai blondeille?

In few recent “outfit of the day” – posts, you have seen me wearing very Malibu-Barbie-like nail polish. I have gotten several inquiries about the brand and the shade of the polish so here it is! :) My younger sister loved the shade as well, but claimed that as a blond she could never pull that color off without looking too bimbo-barbie-like. What do you guys think? Does this color suit blonds or brunettes better? :)

21 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anonymous

  No itse blondina käytän kyllä pinkkiä toisinaan niin vaatteissa kuin kynsissäkin. Kaikki riippuu muusta tyylistä – jos pitää muuten tyylin yksinkertaisena ja tyylikkäänä ilman liikoja "härpäkkeitä", niin barbivaikutelmaa tuskin syntyy. Sitä paitsi usein esim. pinkki paita näyttää hyvältä vaaleatukkaisella ja korostaa kasvoja kivasti. Mielipideasioita tietystikin, mutta itselleni ei tulisi mieleenkään välttää jotain väriä vaan hiusteni takia! Yleensä jos en jotain väriä käytä, niin se johtuu vaan siitä, että en pidä siitä väristä värinä :) Ja saahan sitä joskus olla vähän barbiekin ;D

 • Hadi

  Blogistani löytyisi kosmetiikkaan liittyvä haaste, johon toivoisin sun osallistuvan. :)

 • Rii

  Hehheh, meidän Barbit eli minä ja siskoni ihastuttiin molemmat lakkaan niin kovasti, että käytiin toisistamme tietämättä kotouttamassa juuri tämä sävy :D Nyt ei ainakaan lopu lakka kesken… Ja itseasiassa tuo nudehohtava OPI löytyy myöskin omasta (kynsilakka-)aarrearkustani. Itsekin ehkä tummana koen pystyväni "pull off" pinkin helpompin kuin aikoinaan blondina. Katsotaan sitten uusiksi huomisen jälkeen, kun pitäisi taas vetäistä rajusti vaaleammaksi.. hiukset ne vaan on, ne kasvaa:P Vaatteiden/meikkien vaihto saattaa vaan koitua kovin kalliiksi.

 • Helkku

  Mä oon vaaleetukkanen, ja tällä hetkellä mun varpaat on pinkit. Joten tosiaankin sopii molemmille! :) Nuo Mavalan kynsilakat on ihan mun lemppareita. Jos tykkäät punaisesta lakasta, kokeile Mavalan lakkaa nimeltä Tobaco, en muista sen numeroa, mutta ihana sävy!

 • miu

  Musta pinkki lakka sopii niin vaalea- kuin tummempihiuksisille. Pukeutumisella valleahiuksinen voi vaikuttaa siihen, ettei varmasti tule barbielook :D Kuinka monta kerrosta oot laittanu tuota lakkaa kynsiin?

 • Anonymous

  Oi, tuon voisi hankkia. Huomaan itsekkin kyllä yleensä vältteleväni vaaleanpunaista (olen vaalea), mutta pikkuasiat eivät haittaa. En kuitenkaan ostaisi mitään isompaa vaatekappaletta vaaleanpunaisena tai tulisi vähän hölmö olo. Miksi monta "samanlaista" kuvaa muuten? =) Näyttää hassulta.

 • Jamelia

  Mulla taitaa olla sama lakkaja tykkään paljon.Oon blondi ja en kyllä yhtään välitämuiden mielipiteistä miltä näyttää;)Jamssi

 • diamond girl

  Täydellinen kesälakka! Itseltänikin löytyy juuri samainen sävy :)

 • Anonymous

  Olisikohan mahdollista, että laitat blogiisi pari kuvaa siskostasi ? JOtain asukuvia esimerkiksi ? (:

 • emma

  Ihanan tyttömäistä lakkaa! voisin kyllä blondina käyttää, ainakin kesällä =) Tuli mieleen kun aika paljon tulee sun blogia luettua (no, päivittäin) että mistä saat sun kaikki muoti-ideat? Luetko paljon esim lehtiä tai selaatko nettisivustoja ? Ihanaa päivää!

 • Madison

  Mun mielestä tuo sävy sopii nimenomaan vaaleille/vaaleampi ihosille. Eihän siitä barbie efektiä tule ellei muuten pukeudu tai olemus sellaista tuo esille. :)

 • Anonymous

  Voisitko laittaa vielä pari kuvaa, kun niitä on niin vähän?

 • naana

  Hei kaunokainen! :)Ihana lakka ja mielipiteeni on, että riippuu täysin miten muuten pukeutuu. Itse olen tällä hetkellä vaalea ja minusta en näytä barbielta vaikka vaaleanpunaista olen käyttänyt välillä.

 • AnsQ

  Oh, vielä kivempi kuin malavan Riga, joka on ihana myös :)

 • Elisabete

  Molemmille sopii,mielestäni kaikki lähtee aina kantajasta. Joten jos kynsilakka match asuvalinnan kanssa niin hätää ei ole :) Olen itse myös kuullut paljon erilaisia mielipiteitä pinkeistä lakoista,itse aina totean että hei 4-vuotias tyttäremme on todellinen prinsessa ja en voi välttyä että saisin omat kynnet saman värisiksi :D

 • Reetta

  Mun mielestä sävy käy kaikille jotka haluaa sitä käyttää. Mä ihastelin tätä lakkaa ihan vähän aikaa sitten kaupassa ja meinasin ostaa.. Nyt tuli sellainen olo että pakko saada :)

 • Marie

  aivan ihana barbie lakka! i want. :) varpaankynsiin olisi ihana kun jalat on vielä ruskeat, pakko ehkä hankkia… Taisin eilen nähdä kaksi pyöräilijää fredalla, hassunnäköset pyörät oli teillä.. :)

 • Mrs. V

  anonyymi,Samaa mieltä!:) Asenteesta kiinni!:)Ira,Minä en ole tullut asiaa edes ajatelleeksi ikinä, mutta siskoni on muutenkin "räväkämpi" pukeutuja (ollaan hyvin erilaisia pukutujia:)), joten vältää muutenkin kaikkea liian tyttömäistä :) Siskoni tyyli on todella makee – sopivasti särmää:)Tiia,Joo en itse ole edes ajatellut asiaa ennen. Mieheni tosin on sitä mieltä että vaaleanpunainen ei sovi kellekään jos ei halua näyttää possulta :D Joten mielipiteitä taitaa olla tästä pienestä asiasta moneen suuntaan:)

 • Tiia

  Itselläni on vaalea tukka ja hyvin usein pinkkiä lakkaa kynsissä, mutta en ole kyllä millään lailla kokenut näyttäväni barbielta :D

 • Ira

  Samaa mieltä kuin siskosi – blondeilla lopputulos on todella barbie, tummatukkaisilla ei moinen tule mieleen :)

 • Anonymous

  mun mielestä sopii kaikille jotka haluaa sitä käyttää