CATEGORIES

Lipstick that lasts!

7.8.2011
Pirteän värisen kynsilakkani lisäksi olen saanut jonkin verran kyselyitä huulipunastani. Sen hankin hiljattain kun asioin Stockmannin MACin pisteessä hakemassa uutta kesäisempää (lue siis tummempaa sävyä;)) meikkivoidetta, mutta samalla kysäisin olisiko heillä hieman neonpinkimpää punaa, joka olisi vielä hyvin kestävä? Aikaisemmin ostamani Diorin puna on sävyltään ihan loistava minun väreihini, mutta se ikävä kyllä kuluu hirmu nopeasti ja sitä saa olla koko ajan lisäämässä. Tätä punaa kun olen käyttänyt, niin olen saanut syödä ja juoda ja puna vaan kestää. Suosittelen niille, jotka eivät jatkuvasti jaksa huuliinsa punaa täydentää.
Terkut vielä ihanalle ja ystävälliselle MACin pisteen myyjälle, joka ihanasti kertoi lukevansa välillä blogiani! :) 

On top of my colourful nail polish, I have gotten a few questions about the shade of my lipstick, that you see me wearing in some of my outfit of the day posts. Not only is this a very pretty color during summer, but it’s also very durable! I can eat and drink and this MAC lipstick just stays on! Thus I recommend this to all women, who are fed up with the constant touch ups! ;)
17 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Mrs. V

  Roosa,:)Anonyymi,Ikävä kyllä en julkaise mitään henkilöllisyyttä käsitteleviä kommentteja täällä. Voit toki kirjoittaa minulle sähköpostia:) Oletko tuttujamme? :)

 • Roosa

  Namia<3http://rosaliespaperplanes.blogspot.com/

 • Mrs. V

  Koo,Hei Koo! Kesäihin sopii vaalea/rosahtava puna loistavasti! Jos asustat lähellä Stockmannia, suosittelen käymään ainakin MACin pisteessä, jos etsit kestävää huulipunaa. Toki niitä on varmaan kaikilla merkeilläm mutta itselläni toistaiseksi on tuo MAC parhaiten kestänyt.ANonyymi,Siinä oli pieni virhe ja sen julkaisen parin päivän sisällä:)

 • Anonymous

  mihin snö postaus katos

 • Koo

  Minä tuskailen ajatuksen kanssa, laittaisinko ystäväni tuleviin häihin huulipunaa. :D En nimittäin pahemmin käytä huulipunia – jos koskaan. Tyydyn aina huulikiilton tai tylsästi pelkkään huulirasvaan.Olisiko sinulla jotain vinkkiä neutraalin sävyiselle, kestävälle huulipunalle? Jokin hieman roosahtava nude voisi toimia, mutta en tiedä mitä lähteä kokeilemaan. :(http://styledecorblogi.blogspot.com/

 • Mrs. V

  Ansu,sisustukseen liittyvät kuvat olen enimmäkseen googletellut. "beige bathroom", beautiful baths etc etc..:) Eli ei yhtä tiettyä sivustoa. Toivottavasti löydät sinäkin hakusanoilla etsimäsi!:) Meillä kun ei ole "remontti" käynnissä vaan odotamme kokonaan uuden asuintalon valmistumista:) Tämä nykyinen Helsingin kämppä jää tällaisenaan vuokralle ja me muutamme uuteen asuntoomme kun uusi kerrostalo (missä se tulee olemaan) valmistuu, joka pitäisi olla valmis joskus ensi vuoden maalis – kesäkuussa:) Mutta materiaalivalinnat yms. on tehty, joten hyvin nyt sujuu :) Kiitos kysymästä ja ihanaa muuttoa teille!:)

 • Anonymous

  Olen tuolla jo aiemmin jossain vaiheessa kysynyt että mistä olet aina saanut kaikki sisustukseen liittyvät kuvat? :) muutto on pian edessä ja etsin inspiraatiota! Miten teidän helsingin asunnon remontti sujuu? :)-ansu

 • Mrs. V

  Ada,Voi toivottavasti löytyy sinullekin pian "se oikea" :)anonyymi,Minäkin ihastuin sen kirkkauteen:) Voi kiitos paljon! Sen saa kun menee google translatorin sivuille, seuraa sieltä ohjeita ja kopioi koodin jonka lisäät tuonne sivupalkkiin!:) Beany,Ihanaa että toisetkin ovat todenneet saman!:) Pitää käydä siis kurkkaamassa red :)Anonyymi,Voi kuule, en minä ole pystynyt joka kerta sitä mainitsemaan, mutta mielellään lähetän jälleen terkut rohkeille ihmisille, koska aika moni ei uskalla tulla juttelemaan. Hyvä palvelu on harmittavan vähäistä, joten kun sellaista saan, ehdottomasti haluan siitä mainita:) Liian monta kertaa tulee myös ihmeteltyä, että miksi ihmeessä vastaava ihminen on palveluammatissa, vaikka näkee kaikesta että asiakkaat lähinnä ärsyttävät:D Joten annan hyvän kiertää! :) Päivittäin asioin jossakin, ja nosta esille ne helmet. Eli aika harvassa ovat maininnat loppujenlopuksi ;)

 • Anonymous

  Mikä tarve sulla on aina kertoo kun joku blogisi lukija tulee moikkaamaan tms?:D Ja joka kerta kun jossain asioit ovat myyjät aivan super hyper uskomattoman ihanan upeita ja ystävällisiä ja kehuvat korujasi ja asujasi. Hyvä palvelu on ihan niiden työtä…. :)

 • Beany

  Multa löytyy tismalleen sama puna! Sittemmin on tullut haettua myös väri M.A.C Red joka on mielestäni aivan loistava "klassinen" väri. Kyllä vaan pysyy, pysyy ja pysyy! :)

 • Anonymous

  ihanan värinen tuo huulipuna ! <3 sulaa rakkautta <3 :)sulla on muutenkin ihana blogi ja haluasin kysyä, että miten sait tuon google kääntäjän tuonne reunaan ? :)

 • Ada

  On kyllä tosi rasittavaa löytää täydellisen värinen huulipuna, mutta joka käytössä sitten kuluu koko ajan pois. Itse käytän Lumenea kun en paremmasta tiedä, enkä uskalla kokeilla mitään uutta… Kiitos huulipunavinkistä. :)

 • Mrs. V

  ANonyymi,Hei ihana!;) Anteeksi, en varmaen ole siis aikaisemmin ehtinyt vastata:( Mutta olen aikoinaan tehnyt juurikin itsetunnosta postauksen, sen voi käydä lukemassa täältä:http://strictlystyle.blogspot.com/2010/10/terve-itsetunto.htmlLuen myös parhaillaan kirjaa "7 habits of highly effective people" ja siitä mulla olisi vaikka mitä pohdittavaa :D Katsotaan mikä sopii tänne blogin puolellekin:/Susanna,Kyllä ainakin ero oman DIorin ja Macin välillä on kuin päivä ja yö! Joten olen kestävyyteen ollut hyvin tyytyväinen.Sansai,Toivottavasti on yhtä loistava ja kestävä sinun huulillasi!:)Sassy,Tosiaan tämä huulipuna on tavallaan hieman "matampi" ja siitä syystä varmaan pysyy paremmin kuin kiiltävempi ja hieman voidemaisempi Dior. Mutta kyllä tuossa kiiltoa on kun laittaa reippaasti vaan:) SUosittelen kokeilemaan kun sanallinen arkkuni ei tarpeeksi hyvin riitä kuvailemaan :D

 • Sassy

  Todella kaunis sävy, googlailin nopeasti ja aika hyvin löytyi swatcheja. Olen itsekin etsinyt tuollaista vadelmaista sävyä. Osaatko sanoa minkälainen koostumus punassa on? Tuntuuko pehmeältä huulilla, kiiltääkö?Hyvää loppukesää!yst. terv. Sassy

 • Sansai

  Kiitos vinkistä :) Taidanpa suunnata Macin pisteelle, kun seuraavan kerran siihen törmään!

 • Susanna

  Täytyypä siis kokeilla MACin huulipunia ensi tilassa! Niillä tuntuu kaikki meikit olevan hirveän kestäviä.

 • Anonymous

  Hei! Olen tätä kysynyt aiemminkin, mutta olisiko mahdollista tehdä postaus itsetunnosta ja -arvostuksesta? Vaikutat erittäin itsevarmalta ja fiksulta naiselta, kiitos ihanasta blogistasi! :)