CATEGORIES

Saviour of my drying skin

22.10.2011
Pitkästä aikaa hieman kosmetiikka-aiheista postausta!
Yritän pian listata teille oman Top 10 – kosmetiikkatuotteeni, joita ilman en pärjäisi – haasteen, mikä on pyörinyt blogeissa tasaisin väliajoin. Kuitenkin sitä ennen, haluan esitellä teille nopeasti itselleni uuden kasvohoitokokoelman, johon olen päätä pihkaa rakastunut. Nimittäin Guerlainin Super Aqua – sarja, mikä on loistava kokoelma niille, jotka näin talven aikaan huomaavat ihon tarvitsevan lisää kosteutta. 

Olen ennen ollut vannoutunut Cliniquen 3-stepin käyttäjä, mutta nyt ensimmäistä kertaa tänä talvena huomasin, että sarja ei vaan kosteuttanut omaa ihoani tarpeeksi. Jotenkin heidän alkoholipitoinen kasvovesi kuivattaa omaa ihoani nyt melko paljon ja keltainen kosteutusvoide ei vaan ole tarpeeksi kosteuttavaa. Siitä syystä päätin lähteä etsimään jotain uutta sopivempaa sarjaa itselleni näin kylmän talven varalle. Selailin nettiä, haastattelin tuttuja kosmetologeja sekä vilkuilin Stockmannin kosmetiikkaosaston valikoimia ja viimein sitten päädyin tähän sarjaan. Otin yhteyttä Guerlainin maahantuojaan ja onnekseni sain toivomani tuotteet kokeiluun.

Pitäisi muuten mennä ihan ammattilaisen hoiviin kartoittamaan oma ihotyyppini. Olen ollut tähän asti siinä uskossa, että minulla on ihan normaali-iho, mutta tämän syksyn aikana tämä olettamukseni on joutnut kyseenalaiseksi kun tosiaan nenänvarteni alkoi hilseilemään kuivuudesta. Osaako joku suositella hyvää paikkaa, missä vastaavan tutkimuksen voisi tehdä? Vai kannattaako sitä ihan vaan mennä kosmetologin juttusille?

Nyt olen näitä tuotteita parin viikon verran käyttänyt ja olen toistaiseksi ollut ihan älyttömän tyytyväinen. Nenänvarteni ei enään hilseile, sekä ihoni tuntuu todella pehmeältä. Ihoni on ihan erilainen, kuin miltä se vielä muutama viikko sitten tuntui.

Näistä muutama tuote on noussut must have -listalleni, ja käytänkin valtaosaa päivittäin. Tulen vielä kertomaan erikseen jokaisesta tuotteesta kun vain kiireiltäni ehdin. Olen nimittäin käyttänyt meikinpuhdistus-sarjaa, kasvonaamioita sekä meikinpohjustusvoiteita. Viimeiseen tuotteeseen olen tällä hetkellä aivan koukussa… Siitä lisää vielä myöhemmin.

Finally it’s time for a cosmetics post! Until now, I have been a loyal Clinique 3-step girl when it has come to clensing series, but this autumn I noticed that it did not give me the moisture that my skin needed. Therefore, I was on the look out for a new serie, that would give relief to my dry nose bridge. After a thorough search, I resulted in the Super Aqua – series from Guerlain. 
I then contacted the Finnish importer of Guerlain to ask if it was possible for me to test their products. I was lucky enough to get the items that I wished for and now after using them for a few weeks, I have to say I am more than satisfied. My skin feels very different. It’s more soft, radiant and most importantly well moisturized. The skin of my nose bridge isn’t peeling off anymore! 


As soon as I have time, I’ll tell more of these products individually, now I just wanted to give you all a quick heads up, if you are batteling with this colder weather as well on the expense of your skin. Soon I’ll also try to come up with the “10 must have cometics items – without which I couldnt’t manage” -list challenge, that has been going around in blogs in consistent intervals for years now. Until then, I recommend you to take a closer look to this moisturizing clensing set of Guerlain, if you are experiencing the same discomforts as I did with my skin this autumn. Don’t you just love how gorgeous their bottles also are? 

32 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anonymous

  Sinänsä en usko, että kovin monin lukija kuuluu Guerlainin kohderyhmään, joka ainakin mielestäni on siellä keski-iässä tai ylempänäkin. Noillakin puteleilla varmasti hintaa lähemmän sata euroa, joten ihan mielenkiintoista kyllä kuulla onko se sen arvoista.Mutta ei tässä muuta, olet upea nainen.

 • Helena

  Moikka,olen jo vuoden päivän lukenut blogiasi, mutta nyt vasta ensi kerran uskallan kommentoida. Kärsin itse kuivasta ihosta, ja olen nyt käyttänyt noin kuukauden etanavoidetta (Baba de Caracol), ja olen erittäin tyytyväinen! Ensimmäistä kertaa yli viiteen vuoteen ihoni ei ole yhtään kuiva, nenäpielet eivät hilseile yms, odotan innolla että pysyykö iho myös paukkupakkasilla yhtä hyvänä. Ehkä nuo Guerlainin tuotteet ovat seuraavaksi ostoslistalla ;). Ihanaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa sinulle! Blogisi on yksi arkeni pienistä piristyksistä!:)

 • Anonymous

  Mun mielestä tämä on tosi hyvä asia, että olet saanut noin hyvältä merkiltä tuotteita kokeiluun, siitähän hyötyy myös blogin lukijat, kun saavat lisätietoa tuosta merkistä, mulle ainakin Guerlain on aika outo merkki, en ole tullut edes ajatelleeksi, että heillä on myös ihonhoitotuotteita, oikeastaan mulle tuli mieleen vain ko. merkin aurinkopuuteri, miistä kovin monet tykkäävät.Ja hienoa, että myös sinä hyödyt tästä blogistasi tällä tavalla, näethän tosi paljon vaivaa tämän eteen, esim.nyt tämän postauksen kuvat ovat todella kauniita ja ammattitaitoisesti otettuja!Ja tuohon kysymykseesi:"Osaako joku suositella hyvää paikkaa, missä vastaavan tutkimuksen voisi tehdä? Vai kannattaako sitä ihan vaan mennä kosmetologin juttusille?" Itse en ole kosmetologi ja en näistä asioista tiedä, mutta toki jos käyt kosmetologin ihonpuhdistuksessa, niin kyllä he osaavat varmasti kertoa, minkälainen ihotyyppi sinulla ja missä kunnossa ihosi on ja että minkälaisia tuotteita sinun tulisi käyttää. Mutta Sofie tuolla ylempänä kertoi ihoanalyysista, niin siitä luin kanssa jostain lehdestä. Itse en ole siis siellä käynyt. Mutta sen ideana tosiaan on, että ihoa analysoidaan pintaa syvemmältä jollain laitteella, jolloin mm. mahdolliset auringon aiheuttamat vauriot selviävät ja ihon todellinen ikä yms. Tässä on esim. tietoa ko. ihoanalyysista:http://www.bmspa.fi/visia.htmlEn ole siis tuossa analyysissa käynyt, mutta tuo oli juuri se, mistä jossain lehdessä luki(muistaakseni Trendi). Tuota kannattaa Googletella, että tehdäänkö tuota muissa kaupungeissa/maissa, muistan ainakin Tampereelta löytyneen jonkun paikan, jossa tuota tehtiin.Ja Sofielta haluaisin myös kysyä, että minkälaisessa analyysissa/missä hän kävi, kun itse olen kanssa tuota miettinyt, että sen avulla löytäis varmasti itselle sopivat tuotteet helpommin kuin kokeilemalla?Ja sitten vielä pakko kommentoida tuohon hilseilevään ihoosi, apteekista saa myös tosi hyviä perusvoiteita, esim. Orionin, joita voi käyttää myös kasvoille(farmaseutit neuvoo hyvin). Eihän ne tosiaan ole mitään verrattuna noihin luksusmerkkeihin(yksinkertaiset pakkaukset, usein hajusteettomia), mutta toimii ne ihan yhtä hyvin. Kannattaa kokeilla esim. ihan kuuriluontoisesti ja jos iho on tosi ärtynyt, niin ne kyllä rauhoittaa sen, usein hoitotuotteiden hajusteetkin/muut ainesosat voi ärsyttää ihoa.Ja pahoittelut ylipitkästä kommentista!K

 • Jasmin

  Moikka!Minua ihmetyttää, miten naiset voivat olla noin negatiivisia ja ilkeitä toisia naisia kohtaan! Meidän naisten pitäisi pitää yhtä ja olla iloisia toistemme puolesta, ei lytätä toisiamme maan rakoon.Jos itselläni olisi yhtä suosittu blogi kuin Mrs.V:llä niin tottakai itsekin tekisin aivan samoin, ja varmasti moni muukin! Tämä blogi on ihana piristysruiske päivääni, jatka samaan malliin :) -Jasmin

 • Bisquits

  Minulle tulee bloggaajan itse pyytämistä tuotteista sellainen seikka mieleen, että kriittisen tai jopa negatiivisen arvion kirjoittaminen voi olla tuollaisissa tapauksissa vaikeaa / vaikeampaa. Ainakin niin kuvittelisin omalle kohdalleni. Jos itse pyydän jotain tuotetta ja se minulle annetaan, en ehkä osaisi kirjoittaa siitä samalla tavalla kuin jos se annettaisiin minulle ilman erityistä pyyntöäni. En tarkoita, että näin olisi Mrs. V:n kohdalla, mutta omalla kohdallani voisin kuvitella, että tuo voisi vaikuttaa. Lisäksi mietin sitäkin, että itse pyytämistä tuotteista on tavallaan suurempi pakko kirjoittaa jotain verrattuna sellaiseen tilanteeseen, että tuote tulee pyytämättä.

 • Jessy

  On kyllä ihana tuote, tuo sellasta pientä luksusta arjen keskelle :)

 • Katrinsessa

  Guerlain on kyllä aika luksusmerkki, mutta uskon, että hinnassa näkyy laadukkaat ja tutkitut raaka-aineet, usein suoraan verrannollisia ovat. Ja olen itsekin pyytänyt kosteus- ja meikkivoiteista näytteitä mukaani. Olen usein saanut purtiloon viikonkin verran voiteita ja tököttejä, eli jokainen voi pyytää kokeiluun tuotteita nähdäkseen sopivuuden, tosin ne tulevat sitten tällaiselle "tavalliselle ei-tunnetulle-henkilölle" :D ihan muovipurkeissa..

 • Petra Pauliina

  Anteeksi tämä ei nyt varsinaisesti liity itse postaukseen, mutta sain hyvät sunnuntaiaamun naurut kun luin muutaman kommentin :D Niinhän se juurikin menee, että kun bloggaaja saa muutaman ilmaistuotteen niin tästä yritykselle koituva tappio siirtyy suoraan kuluttajahintoihin = "muiden maksettaviksi"…. NOT! :D Voi sentäs… Ymmärrän, että jotkut kommentoijat tahallaan provosoivat mutta toivon, ettei kukaan ota näitä kommentteja kovin vakuuttavina argumentteina yrityksen toiminnasta ja markkinoinnista! :)Guerlainin tuotteet vaikuttavat tosi yleellisiltä enkä kaupassa ole edes katsonut niihin päin hintalapun näkemisen pelossa. Aiemmin minäkin olen vannonut Biothermin Aqua Sourcen nimiin, mutta nyt käytössä Clinique. Katsotaan, miten pärjää talven pakkasissa!Mukavaa sunnuntaita Mrs. V!

 • Mrs. V

  Äsh, Kukin näkee mitä tahtoo nähdä. Tuskin kukaan näille sen enempiä naurskelee. Ehkä hymyilyttää joskus korkeintaan :) Mutta ehkä Millalla oli vaan huono päivä. Itsekin kun uskon, että mikään ei kerro itsestämme enemmän kuin se, miten me kuvaamme toisia ihmisiä. Mutta tyylejähän toimia on yhtä paljon kuin meitä ihmisiä:)Saksalaisen kirjailijan Jean Paulin (s.1763 – k.1825) sanojen mukaan:Ihminen ei koskaan paljasta luonnettaan elävämmin kuin kuvatessaan jonkun toisen luonnetta.Joten yritetään kaikki täällä kommenttiboksissakin puhua kunnioittavasi muille!:)

 • Mrs. V

  Äsh, Kukin näkee mitä tahtoo nähdä. Tuskin kukaan näille sen enempiä naurskelee. Ehkä hymyilyttää joskus korkeintaan :) Mutta ehkä Millalla oli vaan huono päivä. Itsekin kun uskon, että mikään ei kerro itsestämme enemmän kuin se, miten me kuvaamme toisia ihmisiä. Mutta tyylejähän toimia on yhtä paljon kuin meitä ihmisiä:)Saksalaisen kirjailijan Jean Paulin (s.1763 – k.1825) sanojen mukaan:Ihminen ei koskaan paljasta luonnettaan elävämmin kuin kuvatessaan jonkun toisen luonnetta.Joten yritetään kaikki täällä kommenttiboksissakin puhua kunnioittavasi muille!:)

 • Anonymous

  "Huvittavaa miten Mrs. V osaa kääntää ihan kaikki negatiiviset kommentit kateudeksi. Itse en ainakaan ole yhtään kateellinen tälle tyhjäpäälle."Ei kun huvittavinta tässä on se, että Milla tuskin tajuaa kuinka suuri osa muista tätä kommenttiboksia lukevista nauraa Millan tyhjäpäisyydelle =D Näkyy "pieni" ero siinä miten blogin kirjoittaja esim. puhuttelee muita ;D

 • Mrs. V

  Vili,Itse olen täysin samaa mieltä. Blogiin kun tulee jatkuvasti tarjouksia eri pyyntöjä kosmetiikan kokeilusta, joihin sanon aina suoraan ei mikäli en merkkiä entuudestaan tunne tai tavara ei muuten ole minulle ajankohtainen. Kun itse solmin itse yhteystyösopimukseni uskomieni merkkien kanssa, näin blogissa säilyy rehellisyys (eikä ole näinkään myöskään piilomainontaa) ja myös minä saan jotain tästä aikaavievästä blogin pitämisestä jotain kivaa takaisin teidän ihanien lukijoiden lisäksi:)ANonyymi,kiitos avustasi!:) Pidän mielessä!:)Beany,Näinhän se on, äärimmäisen kustannustehokasta markkinoinrtia noinkin isolle firmalle. Saavuttavat suoraan kohderyhmänsä edullisesti. Mutta blogimaailmassa se tuntuu olevan suorastaan synti, että sitä joku saa jotain ilmaiseksi tai kaupallistuminen yleensä. Tämä on ikävä kyllä vain mihin markkinointi on pitkältä osin menossa… Sosiaalisenmedian voimaa opitaan vasta pikku hiljaa täysillä hyödyntämään:) Kiitos sinulle, samaa mieltä siis ollaan täällä:)bonbon,Biotherm on kyllä loistava merkki. Itseltänikin löytynyt usein heidän voiteitaan. Uskon, että heiltä löytää myös ratkaisun ongelmaan:) Kiitos kun jaoit muillekin vinkin!:)Jessy,Eikö olekin ihana tuote!? :)aurinkoinen,Kiitos ihana kun jaksat käydä tässä blogisa :)Jade,Voi kiitos paljon kohteliaisuudesta!:) Sama homma! :/Hemppu,Yhteistyötä kannattaa tehdä kun voi:) Hyödyttää kaikkia osapuolia!:)Maija,Kiitos paljon avusta! Pistän paikan mieleeni!:)Anonyymi,Kiitos puolustuksestasi!:) Täällä blogimaailmassa vielä joitakin harmittaa suunnattomasti vastaavanlaiset yhteistyöt, mutta tämä nyt on markkinoinnissa nykypäivää ja vasta lapsen kengissä:) Kiitos paljon kauniista sanoista:)Ines,Kiitos tästät vinkistä! Ja tosiaan, itse luotan myös lujasti Biotehrmin voimaan!:)Slaal,Kiitos ensinnäkin siitä, että uskallat omalla kuvallasi minua puolustaa. Todella suoraselkäistä toimintaa, mitä ei aina voi kaikista täällä sanoa;) Itse olen aivan samaa mieltä ja hieman ihmetyttää välillä, mistä syystä voi toista tällainen harmittaa niin paljon? Mutta ihanaa päivää sulle ihana, kiitos kun olet blogissani <3Milla,Itse en missään vaiheessa puhunut kateudesta, joten toteamuksesi on hieman kyseenalainen. Ymmärrän hyvin, että kun tällaista blogia pitää eikä kerro mitään elämän oikeista asioista niin sellaisen kuvan minusta voi saada. Jotkut asiat kun lukijoiden täytyy itse sitten lukea rivien välistä:) Itse uskon siihen, että mikään muu ei määritä meitä yhtä paljon kuin se, miten muita ihmisiä kohtelee:)Norppa,hahhaa, mun iho tekisi tällä hetkellä varmaan ihan saman :D SIllä on jano! :D Kiitos kun käyt täällä blogissani:) Mailisi lämmittää sydäntäni edelleen :)Hemppu,Juurikin näin. Yhteistyö hyödyttää meitä molempia. Se saa rahansa takaisin sillä, että bloggaaja tuo sitten tässä tapauksessa merkin ihmisten mieliin ja ehkä jokunen jopa harkitsee siten tuotteen ostavansa, jos on aiemmin huomannut, että on kyseisen bloggaajan kanssa samanlainen maku ja tarve kosmetiikkojen suhteen. Tämä on bisnestä ja sosiaalinen media on merkittävä osa markkinointia tänäpäivänä…Mikään ei estä sinua aloittamasta blogia ja tekevän samoin:) Epätavallista miten? että näkee itse omat bisnes mahdollisuutensa? :)

 • Hemppu

  Älkää nyt olko noin naiiveja. Ei ole olemassa ilmaista lounasta. Aina sen joku maksaa. Eivät yritykset ole hyväntekeväisyyslaitoksia, vaan tuottoa tavoittelevia tahoja. Jos firma antaa tuotteita ilmaiseksi, niin jostain se rahansa haluaa takaisin, eli me muut maksamme tuotteet, jotka bloggaaja saa ilmaiseksi. Tajuan, että tässä tapauksessa kyse ei ole isosta summasta meille muille jaettuna, mutta kun parit sentit on leivottu jokaisen tuotteen hintaan.Ja onhan se hieman epätavallista, että voi ostaa LV:n kauniin ja kalliin laukun, mutta maksattaa muilla ihmisillä kosmetiikkansa.

 • Norppa

  Mä käytän talvisin välillä ihan kosteuttavaa naamiota yövoiteena, kun tuntuu siltä, ettei mikään riitä. Varsinkin matkustaessa koneilma ja hotellien ilmastointi saavat aikaan sellaisen ihon slurps-ilmiön, että vaikka naamioissa kehoitetaan pyyhkimään ylimääräiset pois muutaman minuutin päästä, niin mulla ei jää mitään pyyhittävää.Mä en varmaan uskaltaisi edes mennä ihoanalyysiin, olen harrastanut sen verran sun damagea nuorempana, että mun iho on varmaan joku nelikymppisen iho… :DNoi putelit näyttävät ihanilta, jään odottelemaan testituloksiasi. :)

 • Milla

  Huvittavaa miten Mrs. V osaa kääntää ihan kaikki negatiiviset kommentit kateudeksi. Itse en ainakaan ole yhtään kateellinen tälle tyhjäpäälle.

 • Slaal

  Hemppu… Oletko kateellinen kun itselläsi ei ole mahdollisutta samaan? Jos on mahdollisuus saada ilmaiseksi, niin tottakai minäkin yrittäisin.. Turha siitä on ketään syyttää, kun tuotteita kerran kokeiluun saa :D Että just joo itsellesi, olisit nyt yrittänyt edes peittää kateuden, siltä se ainakin haiskahtaa :)

 • Ines

  Mulla on talvella aina ihan sama vika! iho ei pelkästään tunnu kireältä ja kuivalta vaan myös näyttää siltä :( Ostin juuri Biothermin Aqua Source -sarjan punertavaa kosteusvoidetta ja se tuntuu myös olevan tosi hyvää!

 • Anonymous

  Kateellisten touhua syyttää kerjäämisestä. Kokeiluunhan niitä pyydettiin ja yleensä annetaan näytekokoisia pakkauksia. Ehkäpä Guerlainilla ymmärretään hyvän blogin päälle, merkki saa hyvää julkisuutta näin. :)

 • Maija

  Itse kävi vuosi sitten ilmaisessa ihoanalyysissä Kluuvin apteekissa.Oma iho oli reagoinut oudosti jo jonkin aikaa ja jotain oli tehtävä. Analyysi oli tosi hyvä ja kyllähän sieltä apteekista lähdin sitten laukku täynnä Vichyn tuotteita. Että ei kai se siinä mielessä ilmainen analyysi kuitenkaan ollut :) Parasta oli kuitenkin se, että sain avun, oikeat tuotteet ja se fakta, että ihoni todettiin 22-vuotiaan ihoksi, vaikka olin juuri täyttämässä 25! :)

 • Hemppu

  "Otin yhteyttä Guerlainin maahantuojaan ja onnekseni sain toivomani tuotteet kokeiluun." Just joo, eikö ollut varaa ostaa itse?

 • Jade

  Ihanat, ylelliset kuvat noista tuotteista! Mitä noihin meikinpohjustusvoiteisiin tulee, en voi aloittaa meikkaamista enää ilman niitä. Odotan innolla niistä postausta!

 • aurinkoinen

  Kiitos vinkistä, voisin itsekin kokeilla tuota sarjaa :) Mukavaa päivää sinulle<3

 • Jessy

  Mulla on tota kultahippuvoidetta myös :)

 • bonbon

  Mulla on kans niin kuiva iho kun vaan voi olla :/ Ei oo vuodenajalla väliä nii iho hilseilee. Mut mun pelastus löyty Biothermin aquasourcesta. Multa löytyy kaikki naamaputelit siitä sarjasta, mut en oo vielä käyttäny kun vasta rasvaa. Se on niin parasta! Ihon hilseily loppu heti parin käyttökerran jälkeen, vaikka muuten mulla onkin vanhat tuotteet käytössä. Mun ei välttämättä edes tarvitse laittaa illalla ollenkaan rasvaa, jos ei oo ollut meikkiä! :) Iso ero kun vertaa, et ennen tuntu et iho kutistu pelkässä vesipesussakin pari numeroo :D Jos joskus on tarvetta tai halua kokeilla muita tuotteita, suosittelen kyllä todella lämpimästi! :)

 • Beany

  Haha, mietinkin että koska joku tarttuu tuohon "kerjäämiseen" (kuten sitä tuossa kutsuttiin), kun Natakin taannoin sai melkosen kuraryöpyn niskaan siitä fillarista. Ja heti 4 ekan joukossahan se oli. :)Totuus on että tämä on hyvin halpaa markkinointia merkille kun miettii Strictly Stylen lukijamääriä. Itsekin varmaan blogeja käyttäisin jos jotain firmaa pyörittäisin. Ja onko sitten kannattavampaa sokkona lähettää bloggaajille tuotteita mitä ne ei välttämättä edes halua kokeilla (saatika blogissaan mainita) vai valita yhteistyö jossa on selvästi ilmaistu kiinnostus kyseisiä tuotteita kohtaan. Nuo helmet ja tuo kultahippu-tuote kiinnostaa että mitä ne oikein ovat? Ihanan näköisiä puteleita :)

 • Anonymous

  Cliniquella löytyy samainen kasvovesi alkoholittomana, "mild". Ja kun kolmekymppinen olet, kannattaa siirtyä Cliniquen muihin voiteisiin, DDML on niin perusvoide ettei sen kosteutuskyky oikein riitä aikuisella naisella. Itse tykkään merkin tuokduttomuudesta!

 • Anonymous

  Hienoa, että olet kysynyt tuotteita kokeiluun! Liian monet ostavat kokeilumielessä kalliit aineet ja ne eivät lopulta sovikaan omalle iholle. Itsekin yleensä kysyn liikkeestä ensin kokeilukokoista pakkausta tuotteesta. Antaa kyllä todella hyvän kuvan Guerlainista, kun ymmärtävät blogimaailman mahdollisuudet tulla tunnetummaksi ja vieläpä tarjoavat kunnon tuotteet oikeankokoisina kokeiltavaksi ja näin ollen myös arvosteltaviksi. Sehän on vuorovaikutteista mainontaa parhaimmillaan! :)-Vili-

 • Mrs. V

  Sofie,Kiitos muru! Pakko mennä! Osaatko suositella jotain hyvää paikkaa?:)Emmi,Minulla on ollut jonkin verran meikkejä kyseiseltä merkiltä sekä jotain aurinkotuotteita ja olen tykännyt ihan valtavasti! Kiva että täältä löytyy muita faneja:)RagDoll,Joo mulla oli aivan sama homma! Toivottavasti sinäkin ihanainen löydät avun ongelmaan! :)Milla,Kerjääminen tarkoittaa itsessään sitä, että toinen ei saa vastapalveluksi mitään. Minusta on vain järkevää tehdä yhtiestyötä merkkien kanssa johon uskon. Se hyödyttää molempia osapuolia:) Pitää olla proaktiivinen tässä maailmassa ;)

 • Milla

  Uskomatonta! Oikein kerjäät ilmaisia tuotteita!

 • RagDoll

  Kiitos tästä vinkistä! Oma nenänpieli tuntuu hilseilevän oikein urakalla, vaikka muuten iho tuntuu kosteutetulta.

 • Emmi

  Guerlain on aina merkinnyt minullekin luksusta.. En malta odottaa että teet yksityiskohtaisemman postauksen tuotteista. Itsellänikin talvisin kuiva iho häiritsee. Erityisesti kiinnostaa tuo kullanhohtoinen (olisiko se nyt) pohjustusvoide! :)http://queenofzeal.blogspot.com/

 • Sofié

  Hei!Suosittelen ihoanalyysin tekemistä!Sen kautta saa tiedon ihon todellisesta kunnosta ja iästä. Ihonanalyysi ketoo myös ihon kosteuspitoisuudesta, joten siitä on apua oikeita tuotteita valittaessa :)