CATEGORIES

My make-up foundation

30.10.2011
Tuon aiemmin julkaisemani meikkipostauksen myötä olen saanut jonkin verran kyselyitä siitä, mitä tummempaa meikkivoidetta oikein käytin ja minkä sävyinen se oli. Vaaleamman Lancomen Teint Miracle -voiteen (sävy 04) esittelinkin jo top 10 – kosmetiikkani postauksessa, mutta tummemmasta en sen tarkemmin kertonut. Suosin Macin luomivärejä, huulipunia sekä puutereita, mutta tämä tummempi meikkivoide on myös mieleeni. Käytin vuosia samaan tarkoitukseen Macin Select Tint -meikkivoidetta, mutta sen valmistaminen lopetettiin ja sen tilalle tuli tuubissa oleva meikkivoide, joka ei vastannut tarpeitani. Nyt viime kesänä löysin heidän valikoimastaan Mineralize Satinfinsh -voiteen, joka yltää omassa arvostelutaulukossani Select Tint:in tasolle. Käyttämäni sävy on NC45, joka talvisin tuo kontrastia kasvojeni sivuille ja kesäisin ruskettuneella iholla pystynkin käyttämään sitä kauttaaltaan. 
Onko täällä muita, jotka jäivät kaipaamaan Macin Select Tint – voidetta? 

After having done the make my make-up video, I got a few inquiries about the darker make-up foundation which I used. At this time of the year, I primarily use the lighter Lancome one, but I do use the darker Mac Mineralize Satinfinish to the sides of my face to give a little contour. The shade which I use is NC45, and during summer when my skin is more tan, I can wear it all over my face. In the pictures above you see another make-up foundation from Mac – Select Tint, but its production has been terminated. It used to be my favourite for years and I long searched for a compensating product, and finally last summer I came across this Mineralize Satinfinsh one.


Did any of you others end up missing this product?:)

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anonymous

  Mä käytän ihan perus suihkuhattua ;)Ella

 • Anonymous

  Hei RouvaV :) :) jotenkin hauskaa tuo että ihmiset kommentoivat toisten kynsien kasvua?oikeasti? jännä tämä kyberavaruus :D itse asiaan:ei liity juuri tähän piristyspostaukseen, vaan olen miettinyt miten muut hoitavat näinkin suuren ongelman kuin suihkut ilman hiustenpesua? :D kuulostaa liian hauskalta, mutta siis miten saat hiukset pysymään kuohkeina kun käy suihkussa mutta ei pese hiuksia? omat ovat nutturalla mutta kostuvat kuumuudesta ja sitten ovat sellaiset… huonot. Just wondering!

 • Anonymous

  Hei! Olisin kysynyt sinulta erästä meikki "vinkkiä" Kun minulle kerran eräs meikkiasiantuntija sanoi, että kasvoja voi kavantaa laittamalla kasvon reunoille, lähinnä leuan reunaan vaaleampaa meikkivoidetta ja tummempia varjostuksia sitten leuan alle ja tuohon poskipäiden alle..Sinä kuitenkin käytät ilmeisesti kasvojen reunoilla tummempaa sävyä?!

 • Anonymous

  älä tuhaan pelästy sitä että on vartalolle ei sitä joka paikkaan tarvitse tunkea ;) minua taas miellytti toi iso pakkauskoko kun kerran täältä takapajulasta sitä ei saa :)

 • Mrs. V

  ANonyymi,Hei jes, en ole yksin!:) Minullekin sitä suositeltiin, mutta pelästyin isoa pakkausa ja sitä, että se oli myös vartalolle? Anonyymi,Juuh, tuossa oli päässyt yli normaalin 4 viikon huoltovälin :/ Kuvat otin jo joskus viime kuussa:) Eli asia on korjattu:)Ragdoll,Se on kyllä asia mikä pitää aina muistaa, että samat tuotteet toimivat ihan erilailla eri ihmisillä. Se mikä on toisen suosikki voi olla aiheesta toisen inhokki. VAikka tosin vaikea uskoa että jokin näyttäisi sun päällä huonolta;)M, jonka kommenttia en julkaissutHei! Joo pahoitteluni, etten kerennyt vielä vastata! Joo kyllä, ehdottomasti oli kommenttisi asiallinen ja en mitenkään sitä pahasti ottanut!:) Olettamasi oli kuitenkin väärä lain silmissä (yhdestä tärkeästä sivuseikasta johtuen) ja siksi jätin julkaisematta ettei joku luule sitä todeksi ja saa siitä ideoita…:/ Mutta laitatko mulle mailia niin voin selittää paremmin?:) Näin julkisesti kommenttiboksissa yritän olla hyvin vähäsanainen. Kiitos vielä!:)

 • RagDoll

  Hassua huomata, miten joku tuote näyttää niin erilaiselta toisen kasvoilla. Minultakin löytyy tuota macin meikkivoidetta, mutta on jäänyt käyttämättä vahvan hohteensa takia. Nassuni näytti diskopallolta, kun laitoin koko kasvoille. ;)

 • Anonymous

  täytyy kyllä kysyä että kuinka nopeasti kyntesi käyt korjauttamassa/kuinka nopeasti ne kasvavat, sillä melkein puolessa välissä omaa kynttäsi tuo rakennekynsi:D

 • Anonymous

  jäin todella kaipaamaan select tintiä, mutta ainakin jenkeistä saa vastaavaa, mielestäni jopa hieman parempaa, face and body foundationia. suosittelen :)