CATEGORIES

Glowing skin

19.1.2012

Usein saan kehuja ystäviltä ja tutuilta (ja joskus teiltäkin) ihoni kunnosta. Ihoni ei todellakaan aina ole ollut mitä parhaimmassa kunnossa. Joskus n.14-vuotiaana kun aloin saamaan runsaammin finnejä, äitini oli tarkkana ja vei minut varmuuden vuoksi ihotautilääkärille, koska hänestä ne eivät näyttäneet aivan tavanomaisilta satunnaisilta epäpuhtauksilta. Dermatologi totesikin, että minulle on puhkeamassa krooninen akne ja minut määrättiin Roaccutan kuurille. Tästä on kulunut n.13 vuotta, joten pahoittelen, etten muista näistä tapahtumien kulusta paljoakaan. Muistaakseni söin tätä lääkettä noin puoli vuotta ja sen jälkeen finnejä minulla tuli vain harvakseltaan. Reilun 20-ikävuoden tienoilla, muutamaa näyttävää hormonifinniä kuukautisten aikaan lukuunottamatta, finnit hävisivät lähes olemattomiin. Joten saan varmastikin kiittää ihoni kunnosta valppaana ollutta äitiäni.

Mutta mutta, kyllä minä edelleen huolellisesti ihoani hoidan. Pesen kasvoni säännöllisesti enkä ikinä mene nukkumaan meikit päällä. Se on minulla ehdoton ei. Vaikka kuinka väsynyt olisin, meikit pesen pois. Pyrin myös tarkkailemaan ihoani eri vuoden aikoihoin, sillä riippuen siitä, vietetäänkö kylmää talvea vai lämmintä kesää, ihoni tarvitsee eri asioita. Viimeksi syksyn hiipiessä ja kylmien viimojen saapuessa huomasin ihoni hilseilevän kuivuudesta. Kosmetologin suosituksesta etsin itselleni kosteuttavan puhdistussarjan sekä kosteusnaamion, jotka toivat lisää ihoni kaipaamaa kosteutta kylmille kuukausille. Nämä minulle sopivat tuotteet löytyivät Guerlainin valikoimasta, mistä teille aiemmin postauksessa mainitsinkin. Edellä mainituista tuotteista ja kokemuksista kerron myöhemmin erillisessä postauksessa, mutta nyt ensiksi haluaisin esitellä kosteuttavat meikinpohjustusvoiteet, jotka ovat saaneet arkimeikkiini helposti lisähehkua. Eikös sitä sanotakkin, että hyvin voiva ja hehkuva iho on meikin a ja o?

Meikkivoiteena käytän Lancomên Teint Miraclea. Tämä on ehdottomasti paras meikkivoide jota olen koskaan käyttänyt. Se tuo sitä kaivattua hehkua omille kasvoilleni. Näin talvella kun ihoni kaipaa kuitenkin lisäkosteutta, ovat Guerlainin pohjustusvoiteet auttaneet tässä tehtävässä. Ne tuovat hohtoa kasvoille, helpottavat meikkivoiteen levittämistä ja silottavat ihon pieniä juovia.

Ystäväni Sophié kauniisti kirjoitti Ruotsin matkamme jälkeen, että hän huomasi hehkun ihollani, mitä hänkin kaipasi. Siitä inspiroituneena, kävi hänkin ostamassa tuon ihmeitä luovan Teint Miraclea. Hän kuitenkin nopeasti kokeilun jälkeen huomasi, että hän kaipasi sen lisäksi vielä jotain lisähehkua iholleen, jotta hän saisi kaipaamansa lopputuloksen. Tämän hän saikin hankkimalla Lancomên oman valoa heijastavan primerin, eli meikinpohjustusvoiteen. Eli, nämä meikinpohjustusvoiteet todellakin toimivat.

Itse olen käyttänyt aiemmin jos jonkin merkin valoaheijastavia pohjusteita, esimerkiksi MACilta. Kun aikoinaan sain Guerlainilta nämä haluamani tuotteet kokeiluun, sain yllätyksekseni myös molemmat meikinpohjustus voiteet itselleni. Niitä olen sitten kokeillut (kerran jopa toista vaan toiselle puolelle kasvoja ja toista toiselle) ja jos joku ero minun pitäisi niiden välille antaa on se, että ehkä tuo kultahippuja sisältävä L’or Radiance oh hieman kosteuttavampi. Tästä syystä käyttäisin varmaankin tuota kultahippua enemmän nyt talvella ja Météorites Perles primieriä sitten kesäisin.

Löytyiskö täältä asiantuntijoita?
Osaisitteko sanoa mitä eroa näillä kahdella tuotteella loppujen lopuksi iholla on?
Luettuani tuotteista ymmärsin, että kultahippu olisi kosteuttavampi kun vaaleanpunaisen purnukan sisältö tasoittaa ihon väriä paremmin, antaen iholle täten kauniin ja tasaisemman värin sekä lopputuloksen.

Minä pidän äärimmäisen paljon näiden pohjusteiden koostumuksesta. Kaksi pientä painallusta riittää enemmän kuin loistavasti koko kasvoille – pienikin määrä on äärimmäisen riittoisa. Niiden kosteuttava vaikutus on äärimmäisen tärkeää minulle näinä kylminä kuukausina ja iho todellakin näyttää paremmin voivalta näiden ansiosta. Niissä on myös oikein ihana ja hento tuoksu, mitä on lähes kaikissa Guerlainin tuotteissa. Ja vielä yksi asia, mikä on myöskin mieleeni, ovat nuo näyttävät lasipurkit. Ne ovat niin nätit, että mielelläni pidän niitä meikkipöydälläni esilläkin :) Todella tyylikkäät pakkaukset, mutta siitä taitaa Guerlain olla tunnetukin.

Näiden koostumus on varmastikin suosikkini kaikista niiden postitiivisista puolista. Niin helposti levittyvää, ei lainkaan tahmaista ja oi niin riittoisaa! Hinta pyörii n.50e tienoilla (en kyllä ole ihan varma Suomen hinnoista, kun meillä on niin kovat verot kosmetiikalle), mutta vaikka hinta voi kuulostaa aikamoiselle, huomautan, että tuote riittää todella pitkäksi aikaa.

Voin ehdottomasti suositella näitä meikinpohjustusvoiteita. Erityisesti talvikuukausina oma ihoni ainakin tarvitsee lisäkosteutta.
Onko teillä muilla kokemuksia näistä tuotteista?

In this post I explain a little of my beauty regimes regarding my skin and how I aim to keep it healthy and glowing. Momentarily, my beauty procedures are completely done at home. I try to observe my skin’s needs as good as I can, and I have noticed, that it needs different things depending on the time of the year. During winter, my skin needs more moisture, because otherwise it starts to get a little flaky. Therefore, during winter, I use moisturising masks and more hydrating cleansing products. During summer, I need to exfoliate more and lighter moisturizers are enough.

It is said, that the key to good looking make-up is healthy, glowy skin. Therefore, I believe the most important part of doing my make up is taking care of my skin. I always wash my face before going to bed, no matter how tired I am, and I try to use pro
per moisturizing lotions and foundations to get that nice glow going. My go-to foundation is Lancome Teint Miracle, which is amazing, but to get an even more radiant glow, I use the above seen Guerlain primers.

The one with L’Or Radiance is more moisturizing as the Météorites Perles gives a more even complexion. Therefore, I would use the gold one preferably during winter and the perles during summer. Primers give your skin a nice, smooth, velvety feel, that makes applying foundation that much easier. They refine the fine lines in your skin and gives a more even end result. I absolutely adore this product. Even the tiniest amount of this primer gel is enough to spread all over your face, therefore the package is very long-lasting.

So for you all who feel the need to have more radiance in your everyday make-up – I recommend trying out primers. Wonderful results.

49 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Madison

  Moikka,Eli kultahippupohjustus on enemmän suositeltu aikuisemmalle iholle sekä tuo kosteutta iholle paremmin. Meteoriitti tuo ihanasti valoa sekä jättää ihon enemmän mattapinnaksi.Työskentelen kosmetiikan parissa ja pyörittelen kyseisiä purnukoitakin päivittäin käsissäni. ;)

 • Hilla

  Hiphei! GFG on vähän jäänyt sivu suun kun tulin kipeäksi. Tarkoitus on aloittaa viikko myöhässä, että pääsee treenaamaan samalla. Ruokavalio oon yrittänyt seurata näin kipeänä, mutta lipsuttu on. :p Mulla olisi juuri sama tavoite, vähemmän herkkupäiviä jatkossa! Tervetuloa seuraamaan meidän blogia: Moiety Diaries :)

 • Nini

  Kiitos vinkistä! Itselläni iho onkin todella herkkä ja atooppinen (en voi edes hajuvettä suihkuttaa iholle, enkä pestä itseäni suihkusaippualla vaan suihkuöljyä käytän) joten pitääpä kokeilla tuota naamiota – Lumenen tuotteista kun tähän asti on runsaasti positiivisia kokemuksia :)

 • Anonymous

  Hei! Itse olen käyttänyt Lumenen Sensitive Touch Rauhoittavaa kosteusnaamiota. Tuote on tarkoitettu herkälle iholle ja on allergia- ja astmaliiton kanssa kehitetty tuote. Naamio on todella ohutta ja niinpä olenkin käyttänyt sitä yövoiteena! Kyllä, erikoista :) Minulla toiminut todella tehokkaasti juurikin erittäin pintakuivaan ihoon (pahenee talvisin). Ja onpa vielä edullinenkin! :) Samaan sarjaan kuuluu toki "oikeitakin" yövoiteita (ja paljon muuta), mutta näiden testaamista en ole kokenut tarpeelliseksi, kun tuo naamio on jo auttanut probleemaan halutunlaisesti. Esitit toki kysymyksesi Mrs. V:lle, mutta halusin vain jakaa erittäin positiiviset kokemukset muillekin.

 • Anonymous

  Eihän näissä ylläolevissa kommenteissa mitään ikävää tai pottuilua ole ollut, vaan ainoastaan eriäviä mielipiteitä!

 • Anonymous

  MsV ei ymmärrettävästi muista tapahtumia ja keskusteluitamme tuolta ajalta, mutta äitinä muistan ne varsin hyvin. MsV palasi ratsastusleiriltä, jolla hän oli ollut pari viikkoa. Iho oli parissa viikossa mennyt todella huonoon kuntoon ja epäpuhtaudet olivat pahannäköisiä. Tutkin tarkkaan kaikki ihotautilääkärit, kenellä olisi mahdollisesti parhaat taidot auttaa. Tuolloin Dr Allan Lassus teki laajaa tutkimusta nuorten acne taudista ja ajattelin,että jos kyse oli juuri tuosta taudista parasta mennä hänen juttusilleen.On myös syytä ottaa huomioon henkinen vaikutus. Tuossa iässä tyttö on puhkeamassa nuoreksi naiseksi ja ensimmäisiä kertoja kiinnostuu omasta ulkomuodostaan ja naiseudestaan. Kaikkihan tiedämme kuinka ikävältä jo yksin finni tuntuu naisen kasvoilla, saatika kun niitä on kasvot täynnä. Toinen varteenotettava juttu on, että näin syvät epäpuhtaudet, jos niihin ei reagoi, jättävät loppuikäiset arvet. Asioihin on hyvä puuttua heti kun huomaa, että haluttu kehitys ei ole toivotunlainen.Lassus tutki tarkaan Msv:n ihon ultraäänilaitteella ja totesi useita "kraaterimuodostelmia" ihon alla ja suositteli aloittamaa Roacuttane kuurin. MsV muistaa hyvin itseasiassa ainoan sivuvaikutuksen, joka oli huulten kuivuminen ja monien vaihtoehtojen kautta löysimme tuon Eight hours creamin. Kuurin aloitettuaan ihon paraneminen oli todella nopeaa. Kaikille oikein hyviä talvipäiviä ja kevään odotustaMamma

 • Anonymous

  Yllättävää, että nää tämmöiset kommentit tulee anonyymeiltä! =D Hei oikeesti herää jo ja lopeta. Eri asia tietää ihmisiä jotka käyttänyt Roaccutania kun olisi itse käyttänyt!Anonyymiltä potut pottuina

 • Anonymous

  Hei! En tiedä meneekö tämä kysymys liian henkilökohtaiseksi tms, aiheen ohi se ainakin menee mutta eikai se niin justiinsa oo. ;) Olen pohtinut itsekkin ulkomaille muuttoa, mutta rajoittavimpana tekijänä omalla kohdallani on koira. Tuntuu että jokapaikassa on karanteenit yms ja lentomatkatkin tuntuvat melko vaikeilta.. Sinulla kun on kaksi isoa koiraa, ja ilmeisesti joudutte (?) lentämäänkin joskus, niin voisitko jakaa kokemuksiasi koirien kanssa matkustelusta ja ylipäätään ulkomailla asumisesta? =) Minä ainakin olisin erittäin kiitollinen tästä. =)

 • Pippuri

  Minä olen jo parinkympin päältä, mutta juuri vähän aikaa sitten ihotautilääkäri ehdotti minulle tuota roaccutan kuuria. Sivuvaikutukset kuulostivat tosi hurjilta, niin halusin itse kokeilla vielä kerran mieluummin antibioottihoitoa. Kyllä se lääkäri joka sinua on tuolloin hoitanut on varmasti asiansa osannut, ja olen samaa mieltä kanssasi siitä että juurikin se että olitte ajoissa liikeillä on varmaan tehnyt sinun tapauksessasi todella hyvää!Mutta totta on myös se, että mikäli minä olisin nyt (siis 22v) tuolle kuurille lähtenyt olisi raskaustestissä lääkärissä täytynyt käydä kerran kuukaudessa.Ihoani varten määrätyt antibiootit kuivattavat kasvojen ihoa todella todella paljon, joten pitäisiköhän sitä itsekin kokeilla jotakin kosteuttavaa meikinpohjustustuotetta.. nyt iho on niin kuiva ettei sitä meikkivoidetta tahdo millään saada kauniisti levitettyä!

 • Anonymous

  Eikä sitä saisi ottaa aurinkokuukausina, koska iho on niin herkkä silloin että se palaa todella helposti!Ei lääkärille pitäisi riittää se, että hän on vain 14 v, ei ole raskaana, vaan kyllä asia pitäisi tutkia asianmukaisella tavalla. Kyllä tänä päiänä moni 14 v on harrastanut seksiä.Tiedän monta roaccutanin käyttäjää, ylsi on 17 v teini, loput 30-40 v.

 • Anonymous

  hei kattelin sun vanhempia postauksia ja olit jossain vaiheessa metsästelly kultasta spraymaalia. itekkin oon just sellasta kuumeisesti ettimässä ni löysitkö sellasta ja jos ni mistä? :)

 • WishMeLuck!

  Ollapa jotain muuta kuin opiskelija. :( Tuo kultahippu tuote vaikuttaa loistavalta! Kunnon prinsessatuote… Ihanaa olla nainen ;)

 • RagDoll

  Onneksi äitisi vei sinut ajoissa ihotautilääkärille. Minutkin vietiin, mutta useammat lääkärit antoivat aina samoja nappeja, sekä voiteita, jotka vain pahensivat tilannetta. Tästä syystä iho ehti mennä jo huonoon kuntoon, ennen kuin apu löytyi. Tämän takia otsasta ja ohimoilta löytyy vieläkin arpia, vaikka laserin allakin kerran käyty. =/

 • Janinah

  Ihastelin jo aikaisemmassa postauksessasi tuota kultahippupurkkia, todella kaunis. Jos tuote on vielä toimiva, niin täytyy ehdottomasti laittaa hankintalistalle. Olen itse niin onnellisessa asemassa, että kasvojeni iho ei pahemmin kuivu edes kovilla pakkasilla. Toki hyvä puhdistus ja toimivat kosteuttavat tuotteet ovat kaiken a ja o. Sen sijaan kädet ja sääret kärsivät talvella. Kädet hilseilee ja sääret on välillä jopa verillä. En ole vielä löytänyt itseäni miellyttäviä miedon tuoksuisia, nopeasti imeytyviä ja todella kosteuttavia tuotteita. Joten kaikki vinkit ovat enemmän kuin tervetulleita. Tätä voisi vaikka kutsua postaustoiveeksi :)

 • Anette

  Hei Hilla! Lämmin kiitos tsempistä! :) Juuri GoFatGo-haasteeseen osallistuin :-D Oletko itsekin mukana? :) Alkupäivät ovat varmasti rankimmat kun energian saanti ruoasta on yhtäkkiä paljon vähäisempää, mutta kyllä se tästä :) Tavoite olisi dieetin jälkeen jos sen herkkupäivän saisi jäämään yhteen päivään viikossa ;) Ihanaa kevään odotusta sulle Hilla!

 • Katya

  Näyttää kyllä ihanan ylellisiltä noi Guerlainin tuotteet, vähän tekisi mieli saada noi jotenkin itsellenikin. :) Mun iho on tänä talvena ollut ihan poikkeuksellisen kuiva, on jopa sattunut poskien ja silmänalusten (!!) ihoon, kun ne on niin kuivat. :/ Lisäksi väsymyksestä johtuvat silmäpussit yhdistettynä sitten kuivaan ihoon – on aika tuskanen yhdistelmä. :D Olis niin kiva, kun voisi satsata kunnollisiin meikki- ja ihonhoitotuotteisiin!

 • Anonymous

  http://www.linzishoes.com/prod.php?id=552903_colour_leopardprintJoskus oli niistä leopardikuosillisista kengistä juttua, niin tuossa yhdet tosi edulliset sellaiselle joka vielä etsii! :)

 • Anonymous

  Pakko kompata tähän mrs. V:tä, Roaccutaniin kun jostain syystä liittyy niin paljon outoja harhaluuloja ja pelkoja. Kyseessä ei ole mitenkään erityisen "järeä aine" tai "viimeinen keino", kaikki riippuu annostuksesta. Ja kyseinen ihotautilääkäri on toiminut aivan oikein, ideanahan on tietysti aloittaa lääkitys ja hoitaa tulehduksellinen ihosairaus pois ennen, kuin se ehtii kehittyä niin pahaksi että jättää ihoon pysyviä arpia ja vaurioita.Roaccutaan on edelleen ainoa aknen hoitoon tarkoitettu lääke, jolla on mahdollista saada aikaan pysyviä tuloksia. Antibiootit, e-pillerit ja paikallishoidot auttavat yleensä vain sen aikaa kun niitä käyttää. Erityisesti teini-iän akneen se toimii useimmilla erittäin hyvin, aikuisiän akne ja hormonaalinen akne ovat vaikeampia ja vaativat usein useamman kuurin ja suuremman annostuksen.Tuohon raskaus- ja sikiövaurioasiaan jonka joku aiempi kommentoija nosti esiin, aika harvan lääkekuurin aikana suositellaan raskaaksi tulemista joten se ei vielä yksin tee jostain lääkkeestä "kaameaa myrkkyä elimistölle".

 • Yocohoto

  laitetaanko primerin alle siis ensin kosteusvoide vai miten? :)

 • Hilla

  Olen samaa mieltä, että tämä blogi on ehdottomasti sellainen hyvän olon-blogi :) MrsV vaikuttaa todella mukavalta ihmiseltä :) Tsemppiä sulle Anette ruokavalion kanssa! Jaksaa, jaksaa. Se hyvä olo palkitsee kunhan alkuvaikeuksista pääsee eroon. :) Osallistutko kentien GoFatGo-haasteeseen? :)

 • Anonymous

  Millaisia tarinoita? Nyt alkoi kiinnostamaan jo erittäin paljon! :)

 • Anette

  Hei ihana!Kiitos tästä postauksesta, muistan että aikaisemminkin olit kertonut näistä tuotteista, mutta olin ikäänkuin unohtanut!Täytyy kertoa sinulle pienen pieni esimerkki, miten ihmeellinen vaikutus tällä blogillasi on. Aamulla heräsin nuutuneena kolmatta päivää dieetillä (hiilareita vähemmän kuin normaalisti), ja kiukkuisena mietin että miten sokeriaddikti jaksaa vielä vajaa kolme viikkoa ilman herkun herkkua. Käynnistelin koneen ja tulin tapani mukaan lukemaan blogiasi. Tämän ihanan naisellisen ja niin mielenkiintoisen blogin ja sinun ystävällisen luonteesi ansioista, joka näkyy kaikissa kommenteissasi, tulin taas hyvälle tuulelle, ja päätin että onnistuessani pidättäytymään herkuista tämän 3 viikkoa palkitsen itseni tuolla primerilla! :)Taisteluni terveellisempää ruokavaliota kohti ei ole todellakaan vaikeimpia asioita ihmisen elämässä, mutta halusinkin tuoda esiin miten paljon hyvää mieltä ja tsemppiä saat blogillasi aikaan elämän pienissä ja varmasti myös suurissakin ongelmissa: nimittäin myös noiden suurempien kanssa painiessani olen aina saanut iloa ja irtaututunut arjesta tullessani tänne lukemaan blogiasi. Näin on minun ja varmasti monen muun lukijan elämässä. Kiitos sinulle! <3

 • Helkku

  No pitääpä käydä kysäsemässä, se testeri ois aika hyvä niin tietää sopiiko kyseinen tuote edes itselle. :) Saitko muuten mun sähköpostiviestin? :)

 • Nini

  Moi! Tuskailen itse pintakuivan talvi-ihon kanssa ja olen etsiskellyt kosteuttavaa kasvonaamiota, mutta ei ole mitään ideaa, mistä hyvä sellainen löytyisi, enkä hyviin vinkkeihin ole vielä törmännyt. Kysyisin siis, käytätkö esittelemääsi Guerlainin sarjaan(?) kuuluvaa kosteuttavaa kasvonaamiota, vai oletko kenties löytänyt jonkun vielä paremman? Vaikka varmasti on ihan yksilöllistä, mikä tuote kellekin sopii, niin auttaisi paljon kuulla, minkä tuotteen olet löytänyt itsellesi sopivaksi :)

 • -S-

  Suomessa on vasta viime aikoina alettu enemmän puhumaan meikinpohjustusvoiteista. En tiedä onko se myös syy siihen, että halvemmilta brändeiltä ei näitä kauheasti löydä. L'oréaliltakin tuli tämä Studio Secrets vasta noin vuosi sitten? (muistaakseni)Ulkomailla käydessä kannattaa kokeilla Sephoran house brändin perfecting primeria. Se on laadukas, levittyy hyvin ja antaa samanlaisen pohjan kuin Guerlainin Meteorites Perles. (Niin, ja varmasti löytyy myös paljon paljon muita halvemman hintaluokan meikinpohjustusvoiteita):)

 • Anonymous

  Pakko kommentoida kun muutama ehkä asiaa ei niin tunteva ihmetteli tuota ikää aloitta Roaccutan. Itse olin 13-vuotias kun aloitin Roaccutan kuurin. Olin juuri aloittanut ylä-asteen ja akne alkamassa. Minut tutki myös ihotautilääkäri ennen kuurin määräystä. Minullakin katsotttiin jollain laitteella ihon alle (ultran tapainen tosiaan), mikä paljasti suuria talikeräytymiä, jonka sanottiin olevan kroonisen aknen merkki. Roacutan kuuri toimi mainiosti. En muistaakseni syönyt kuin juuri sen puoli vuotta ja sen jälkeen iho on ollut paremmassa kunnossa. Sivuvaikutuksia ei tosiaan noiden kuvien huulien lisäksi muita ollut.

 • Mrs. V

  Kävin vielä tsekkaamassa. Tässä vielä alan asiantuntijoilta lausunto Roaccutanista:Roaccutane is suitable for any person (male or female) with acne, regardless of age. The only people who shouldn't take Roaccutane are pregnant women or women who are breast feeding.Dosage instructions you must follow on Roaccutane.http://www.skincentre.com.au/acne_treatment_roaccutane.htm

 • Mrs. V

  Se kävi onneksi niin helposti! Pelkäsin, koska olen ajan saatossa lisännyt niin paljon ulkoisen tahon tuottamaa html koodia gadgetteihin sekä pojaan, että jos muutan perusmalliin niin kaikki tarkkaan säätämät asetukset katoavat. Mutta kaikki säilyi ennallaan ja nyt pystyn NIIIIIIN paljon helpommin muokaamaan ulkonäköä mieluisammaksi! :) Loistavaa!:) Hyvä että sielläkin tämä miellyttää!:)

 • Mrs. V

  Huoh, todella kallista kyllä Suomessa! Mä en osaa sanoa kumpi olisi parempi. Riippuu siitä, mitä oma iho tarvitsee! Molemmat nimittäin siloittavat ihon ja tuovat kauniin hehkun!:)Joo laita ihmeessä mailiin!:)

 • Mrs. V

  Tästä on n.13vuotta aikaa, joten en muista kovin tarkasti kaikkea, mutta muistan sen, että ihotautilääkärin vastaanotolla ihoni tutkittiin jollain "ultran tyylisellä" laitteella, joka paljasti pinnan alta, että paha krooninen akne olisi puhkeamassa. Niinkuin sanoin, äitini oli valpas, koska hänestä ne eivät näyttäneet muutamalta hassulta finniltä… Monella ystävälläni oli samaan aikaan myös roaccutan, joten se ei ollut mitenkään erikoista. Se on järeä aine, mutta teinivuosina suuri osa niitä tarvitsee… Minä muistan sen verran, että maitotuotteen/ruoan kanssa kanssa se suositeltiin ottamaan sekä mun ainut sivuoire oli, että huulet kuivuivat ja sain koko ajan lisäillä elisabeth ardenin 8hour cremiä :D Tulokset oli loistavat eikä ongelmia ollut :) Joten ihan oikein on siis taidettu toimia:)

 • Mrs. V

  Siihen menee hetki pidempään, koska haluan lukea asiasta hieman enemmän… Sitä ennen tahdon vielä ottaa teitä ihania lukijoita mukaan pyytäen teidän tarinoitanne!, mitä uskallatte julkisesti vaikka nimimerkin takaa jakaa.

 • Mrs. V

  Uih, jopa niin paljon suomessa :O NÄin juuri strawberry.netissä sen olevan 48e!! KÄykääpä katsomassa! Sama täällä, äidillä ollut kaikki nätit purnukat aina joten kaipa tuokin on sitten perinnöllistä :D

 • Mrs. V

  No kyllä! Samaa minäkin ihastelin silloin aikoinaan!!:)

 • Mrs. V

  Ne kieltämättä ovat todella kauniisti pakattu…:) Pidän kovasti tästä tuotteesta!

 • Mrs. V

  Noh, jos ei ole eläessään harrastanut seksiä (huom.14-vee), niin ei sitä tarvitse varmaan raskaustestiä tehdä? :D Mulla tehtiin jotkut "ultran tapaiset" tutkimukset (pahoitteluni,tästä on niin pitkä aika etten muista kunnolla)ja siinä nähtiin, että pinnan alla tosiaan oli puhkeamassa paljon pahempaa, mitä siinä vaiheessa ulos näkyi. Moni moni ystäväni oli myös niihin aikoihin samalla kuurilla, joten ei ollut kovin erikoista:) Eikös siinä iässä yleensä monella akne puhkeakin? :) Monen rakkaan ystäväni kanssa ollaan asiaa näin aikuisiällä puitu, ja hekin eivät muista ihoni koskaan olleen "todella huonossa kunnossa". JOten onneksi äiti oli valppaana, koska siinä vaiheessa kun kraaterit ovat jo ilmenneet, voi olla jo liian myöhäistä sillä iho ei välttämättä koskaan niistä toivu kun niistä saattaa jäädä arpia?

 • Mrs. V

  Ihana, että muilla on samoja kokemuksia! Olen ihan samaa mieltä!

 • Mrs. V

  Joo, näin muistankin kirjoittaneesi!:) Mä linkkasin tuon sun nimen kohdalta just tähän postaukseen, toiv ei haittaa?:) Ja kyllä, nuo purkit on niiiiin nätit! :D

 • Mrs. V

  Juuri saman ongelman takia minäkin etsin itselleni kosteuttavan naamion, jota käyttää kerran viikossa, sekä sitten nämä primerit auttavat omalla kohdallani siihen myös! Käy ihmeessä pyytämässä testeri. Kun mä punnitsin ja pohdin niin mua autettiin upeasti Guerlainin Stockan pisteessä ja sain pienene purkkiin kokeiluun noita primereitä!

 • Martina

  Off topic: ihanaa kun olet siistinyt blogisi ulkonäköä, nyt se on paljon selkeämpi sekä miellyttävämpi lukea ja selata :)

 • Linda

  Olen punninnut noita kahta primeria jo hetken aikaa, enkä ole vielä päättänyt kumpaa ostaisin. Suomessa hinta on muitaakseni 65-70 euroa, joten tällaiselle kosmetiikkapihistelijälle valinta on vaikea. :) Olen saanut testerin molemmista kyllä, mutten siltikään osaa päättää. Kumpi on sinun mielestäsi parempi?Taisit kysyä muuten aiemman postauksen kommenteissa kuvia miumiu laukustani. Jos vielä kaipailet, voin laittaa niitä tulemaan sähköpostilla. Olin tuossa lomalla, enkä aiemmin ehtinyt laittaa. :)

 • Anonymous

  Olen samaa mieltä ihosi erinomaisesta kunnosta, ihmettelen vaan että miten joku lääkäri on antanut roaccutanin noin heppoisilla perusteilla noin nuorelle, sen verran järeä aine on kyseessä! Sen pitäisi olla kyllä se viimeinen keino, ei minkään alkavan teini-iän muutamam finnin juttu!

 • Anonymous

  Hei ihanuus! Tämän pohjalta lähdenkin kehittelemään yhtä jos toistakin postausideaa… Toki tämä aihe menee hieman pintaa syvemmälle, mutta kuuluu äärimmäisen vahvasti naisellisen maailman aiheisiin (ehkä jopa hieman vaiettuihin sellaisiin), joista on tärkeä puhua. Koska tämä postaus tulee? Odottelen jo innolla! :)

 • Anonymous

  Käytän itse tuota "kultahippuista" ja olen aivan koukussa! Loistava tuote ja lentokentältä ostaessa sen sai vielä hieman edullisemmin, kun se Stockalla maksaa muistaakseni noin 66 euroa. Ennen nauroin äidilleni, joka hamstrasi "kaiken maailman" kalliita voiteita, mutta nyt, kun olen itse kolmekymppinen, niin huomaan olevani todella koukussa näihin samoihin "ihme" voiteisiin :)-Hannah-

 • Tanja

  Olen joskus hypistellyt kaupassa tuota helmiä sisältävää pulloa. Se näytti kyllä aivan ihanalle. Kädelle sitä myös kokeilin niin heti kyllä huomasi iholla eron! Jospa tuota raskisi joskus kokeilla :)

 • Nina

  Ei ole kokemuksia, mutta kohta saattaa olla koska nuo purkit näyttävät NIIN herkullisilta että saatan joutua jomman kumman hankkimaan. IHANAN näköiset :) Ihastelin tuota kultahippujuttua jo silloin kun ensimmäisen kerran sen esittelit mutta unohdin sen sitten jotenkin. Ah :)

 • Anonymous

  Huh, Roaccutan-kuurille 14 vuotiaana! Sitä ei ihan muutamista näppylöistä määrätä, joten joko lääkäri on ollut hyvin omalaatuinen tai sitten ihosi on ollut huonossa kunnossa. Roaccutan vaatii yleensä raskaustestin, tiniltäkin, koska se mm tappaa sikiön ja voi aiheuttaa maksavaurioita, siksi maksa-arvotkin yleensä tutkitaan kuurin jälkeen.

 • Reetta

  Mulla on tuota kultahippu pohjustusvoidetta ja se on kyllä tosi hyvä. Tuohon toiseen en olekaan tutustunut mutta vaikuttaa aika hyvälle. Ainakin mun iho näyttää paremmalle jos laitan tuon pohjustuksen meikin alle.

 • Sofié

  Mulla ei ole noista tuotteista mitään kokemusta, mutta Lancomen Éclat Miracleen olen ollut tosi tyytyväinen. Se sisältää samoja ainesosia kuin meidän kummankin meikkivoiteet :)http://avecsofie.indiedays.com/2011/12/13/glowing-skin/Noi Guerlainin purkit on kyllä tosi kauniita! Nuo "meteoriitti helmet" näyttävät niin houkuttelevilta :)

 • Helkku

  Mulla on kanssa iho, mikä kuivuu talvisin nopeasti, ja tuntuu ettei mitkään voiteet auta. Meikkivoidetta en voi edes ajatella käyttäväni, se levittyy niin rumasti ja kerääntyy kuiviin alueisiin. Tuota kultahippuista kokeilisin mielelläni, ainut vaan että se hinta ei oo kauheen sopiva näin yh:n budjetille. :D Mutta jos se on hintansa väärti..