CATEGORIES

Pet Head!

31.1.2012

Hiustenpesussa käytän mm. Redkenin, Alternan sekä Tigin tuotteita – saatavuudesta riippuen. Mutta noutaessani koirani Suomi-reissun jälkeen hoidosta törmäsin erittäin humoristiseen tuotteeseen: Pet Headiin! Eli koirien versioon Tigin Bed Head tuotteista! :D

Koirani oli kylvetetty juuri ennen noutoa he tuoksuivat niin herkullisilta ja turkit niin pehmeitä että eipä ole ennen niin hyvältä pehmeät turkit koskaan tuoksuneetkaan :D Itse pidän kovasti Tigin humoristisista tuotenimistä sekä heidän tuotteiden karkkisista tuoksuista, joten tämä koirille ja kissoille suunnattu linjasto kyllä herätti hilpeyttä! :D

Linjasta löytyy tuotteita pitkäkarvaisille kavereille (Furtastic), kirppujen vaivaamille mussukoille (Life’s an itch), hoitoaineita turkin siloittamiseen (So spoiled), kuivashamppoota (Dry clean), erittäin likaisille rassukoille suunnaattu pahoja hajuja poistava shampoo (Dirty Talk) ja monia muita hauskoja pulloja :D

Ikävä kyllä en tiedä mistä kyseistä tuotetta voisi Suomesta ostaa, mutta googlasin heidän nettisivunsa ja sieltä löytyi ainakin lista erilaisia nettisivuja jotka sarjaa myyvät. Varmasti joukosta löytyy joku Suomeenkin toimittava mikäli joku innostui. Erikoistuotteet löytyivät myös kissoille ja koiranpennuille :D

Eipä kuulunut nyt blogini aihealueeseen tämä postaus, mutta lapsenmielisenä koiraihmisenä minusta tämä oli niin hauska juttu että oli pakko jakaa hieman huumoria päivään.

As I picked up my dogs from the pension after my Finland trip, I noticed thay had just been bathed as they smelled so delicious and their fur was so soft and smooth! The pension had used a product range named Pet Head, which is Tigi’s lign specially designed for dog hair as it takes after their famous range “Bead Head” that is preferred by many hairdressing salons. I thought this was hilarious!

I myself love Tigi head products. Their names are so fun and humoristic and the scents they use are pine! So cute that they have created a lign especially for domestic pets! :) They had special shampoos for long coated fury friends (Furtastic), sensitive shampoo for flaky skin (Feeling flaky), deodorizing shmapoo for really dirty mutts :D (Dirty talk) and even waterless shampoo for those who want to make things a little quicker and easier (Dry clean). So funny! Special products are also created for cats and puppies.

If you got interested, google pet head. You’ll find a full retailer list from their site.

57 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anonymous

  Noitahan löytyy Suomesta vaikka mistä eläinpuodista!

 • Anonymous

  Lisäisin vielä, että Sokokseltakin niitä löytyy, ainakin Jyväskylän Sokkarilta :)

 • Iina

  Samaa mieltä… Ja entä kissat – luulis niitä haittaavan tollanen pesu, kun itse kuitenkin turkkinsa pesevät… En ostais.

 • ainou

  Itse ostin tuota pet head shampoota koiralle mustista ja mirristä :) Siellä ne ei ollut pahan hintasiakaan

 • Anonymous

  Ei ole kyllä mielestäni koirien tuotteita nämä ensinkään. Menee samaan kategoriaan tuoksukynttilöiden ym. raikastimien kanssa. Ihmisen nenään ehkä tuoksuu hyvälle, mutta koiralle haju saattaa olla kauheaa! Hajuaisti kun on koiralla käsittämättömän paljon herkempi kuin ihmisellä.

 • Anne-Mari

  Sokkarilta ihastelin kerran näitä pet head -tuotteita! Mutta aika hintavia ovat Suomessa, sitten kun mulla koira joskus tulevaisuudessa on niin tilaan eBaysta koska sieltä löytyy huomattavasti edullisemmin :)

 • Mrs. V

  Hei kiitos kaikille infosta!:D Nämä tosiaan taitavat olla TODELLA yleinen juttu Suomessa? :D Minä en ole ikinä ennen näihin törmännyt, ehkä sitten asuinmaassani ei ole ollut näitä?! Ja Suomessa käydessäni ei ole kovin paljoa tullut lemmikkieläinkaupossa käytyä kun kaiken tarpeellisen ostamme aina asuinmaastamme. Joten kiitos kun valaisitte, että Suomesta näitä tosiaan löytyy!! :) On vissiin tämä 7 vuoden ulkomailla asuminen tehnyt tehtävänsä :D

 • Minna

  Noita on myyty jo monia vuosia :) suomesta saa erilaisista nettikaupoista ja ainakin wiklundilta ja stockmanilta saa myös :) noi on kyllä hyviä ja kivoja!http://diamondsandlollipops.blogspot.com/

 • Anonymous

  Ainakin kodin1 myy näitä

 • Anonymous

  Löytyy myös ihan Sokokselta ja Kodin1:stäkin eläinkauppojen lisäksi.. :)

 • Antonia

  Mäkin törmäsin näihin viime kesänä, aika hauskoja. Meillä on käytössä Paul Mitchellin tuotteet, ovat sopineet meidän koirien turkeille tosi hyvin. :)

 • Jonna

  Meilläkin on karvaisella kaverilla Pet Head -käytössä, heti siitä lähtien kun ensimmäisen kerran niistä kuulin ja ne kaupan hyllyllä bongasin :) Meillä on tuo Dirty Talk, kun koiraa ei tarvitse pestä kovin usein. Rakastan sen tuoksua!

 • Mrs. V

  Hei kiitos kaikille infosta!:D Nämä tosiaan taitavat olla TODELLA yleinen juttu Suomessa? :D Minä en ole ikinä ennen näihin törmännyt, ehkä sitten asuinmaassani ei ole ollut näitä?! Ja Suomessa käydessäni ei ole kovin paljoa tullut lemmikkieläinkaupossa käytyä kun kaiken tarpeellisen ostamme aina asuinmaastamme. Joten kiitos kun valaisitte, että Suomesta näitä tosiaan löytyy!! :)

 • Mrs. V

  Hei kiitos kaikille infosta!:D Nämä tosiaan taitavat olla TODELLA yleinen juttu Suomessa? :D Minä en ole ikinä ennen näihin törmännyt, ehkä sitten asuinmaassani ei ole ollut näitä?! Ja Suomessa käydessäni ei ole kovin paljoa tullut lemmikkieläinkaupossa käytyä kun kaiken tarpeellisen ostamme aina asuinmaastamme. Joten kiitos kun valaisitte, että Suomesta näitä tosiaan löytyy!! :)

 • Louna

  Haudi! Kiva lemmikki aiheinen postaus! :) Ite ostan aina uudet purnukat kodinanttilasta..ainakin niitä on täällä Oulun kodinanttilassa :D Mut kätevää jos netistä saa tilattua. Wuff! =)

 • Laura

  Bed Head:in tuotteet ovat erinomaisia omissa hiuksissani, joten uskon meidänkin koiran pitävän niistä omissa karvoissaan :)Pet Head eläintuotteita löytyy Suomesta ainakin osasta Kodin 1:sistä.

 • Anonymous

  Minäkin pesen koirani tällä ihanalla tuotesarjalla!:) Todella isoa plussaa pet headin tuoteissa ovat mielestäni juuri niiden karkkiset tuoksut sekä ne ovat ekologisia!:D ja vielä mistä noita saisi suomesta, niin ainakin itse olen ostanut ihan kodinykkösestä:)

 • Anonymous

  Näitä Pet Head tuotteita on näkynyt Suomessa ihan normieläinkaupoissa, esim Faunatarissa! :)Hauskaa päivänjatkoa! :) Salla

 • K

  Eläintarvikeliikkeissä olen tähän sarjaan törmännyt ja tuota Life's an Itch-shampoota meiltä löytyykin kotoa. Ihan kivan tuoksuisia ovat ilmeisesti kaikki nämä. :)

 • Tammenterho

  Aika moni suomalainen verkkokauppa + Musti ja Mirri myyvät näitä Pet Head – tuotteita, kokemuksia ei allekirjoittaneella ole, mutta olen aivan samoja purkkeja ihaillut..:)

 • Ankka

  Hei Mrs. V! :)Pet Head -tuotteita voi Suomesta ostaa ainakin Yappyfashion-nettikaupasta: http://www.yappyfashion.fi/PET-HEAD-SPA-LINEOlen itse tilannut koiralleni tuotteita (en ko. Pet Head -tuotteita kylläkään) kyseisestä nettikaupasta ja hyvin toimii palvelu.Asuin jokunen vuosi sitten Englannissa ja silloin minulla ei ollut mahdollisuutta ottaa koiraani mukaan. Tilasin sitten vilukissalleni Yappyfashionista hupparin Ystävänpäivälahjaksi. Kerroin tilauksen yhteydessä että huppari tulee koiralleni lahjaksi ja kun äitini oli käynyt hakemassa postista paketin, kertoi hän, että Yappyfashionin väki oli pakannut kauniisti hupparin silkkipaperiin ja laittanut mukaan ystävänpäiväkortin "minun" allekirjoituksellani. Oli mielestäni kaunis ele, vaikka en sitä ollut erikseen pyytänyt.

 • Anonymous

  Nää on kyllä niin ihania! :) Itsekin ihastuin näihin joskus kun hain shampoota koiralle, näitä nimittäin myydään ainakin mustissa ja mirrissä! Harmi vaan, että meidän villakoiralle täytyy myös välillä käyttää black out shampoota, jotta turkki pysyy mustana ;Dt: Anna

 • Anonymous

  törmäsin pet head tuotteisiin musti ja mirri liikkeessä :)

 • R ja M

  Lemmikkiasema on yksi mikä niitä myy! http://www.lemmikkiasema.fi/Siellä olen niitä koiralleni katsonut ja kummastellut että mitä oma koira niistä mahtaisi tykätä! Oliko tuoksu voimakas turkissa? Täällä olisi yksi karvaturri jotka kaipaisivat pesua ja olen selaillut kaikkia mahdollisia koirashamppoita ja lukenut niiden ominaisuusia niin että pää on ihan pyörällä. Itse olen tykännyt myös Tigin shampoiden tuoksuista, mutta mietin edelleenkin että jos tuoksu jää liian vahvasti turkkiin ja koira reagoi siihen jotenkin? :DTämä oli kiva postaus mielestäni, sillä olen niin koiraihminen :) Ihan hauskaa välillä lukea koirajuttuja.-M-

 • Ankan

  Loistavaa! Kiitos vinkistä ;)

 • Anonymous

  Noi shampoot on jo aika vanha juttu ;) Niitä myydään eläinkaupoissa ja stockalla nyt ainakin :)

 • Anonymous

  Ainakin Musti&mirri lemmikkieläinkaupasta näyttäisi saavan tuota :)

 • Anonymous

  Kokeilepa Phillip B:n tuotteita. Aivan ihania!

 • lora

  Työkaverini osti tuollaisen punaisen putelin (Life's an itch) ennen joulua Stockalta ja muistelisin nähneeni saman Kodin 1:n lemmikkitarvike osastolla.Täytyy kyllä myöntää, että puteli herätti hieman huvitusta työkaverin esitellessä sitä :)

 • Anonymous

  Ainakin Musti&Mirri myy Pet Headin tuotteita, monesti pulloja hypistellyt ja ihastellut :)

 • Anonymous

  Ainakin jyväskylästä sokoksen lemmikkipuolelta noita löytyy :)

 • Minna

  Heipsan! Meidän tytöille olen hankkinut kyseisiä Pet Head tuotteita :) Täällä Suomessa olen ostanut niitä Mustista ja Mirristä. Amazon.co.uk:sta saa näitä ihania purkkeja tilattua heiman halvemmalla muistaakseni..

 • Marie

  Suomessa noita myydääm ainakin Kampin kauppakeskuksessa sijaitsevan Cruel Age liikkeen sisutuspuodissa.. :) Ihania putiloita!

 • Anonymous

  Ainakin Musti ja Mirri -liikkeen nettikaupasta löytyy :)

 • Anonymous

  Kyllä noita tuotteita saa täällä Suomessa lähes jokaisesta lemmikkieläinliikkeestä :) mutta todella hauskoja kieltämättä!

 • Anonymous

  PetHeadia saa Suomessa ainakin Musti&Mirri-liikkeistä eli kovin kaukaa ei tarvitse etsiä :)

 • julius

  ainakin musti&mirri suomessa myy näitä :)

 • -Sanna

  Mä törmäsin noihin täällä Suomessa, en vain muista missä. Oliskohan ollut Mustin&Mirrin mainos? Hauskoja puteleita mutta mietin vain tuota tuoksua, ettei ole koiran nenään turhan voimakas? Olisi kova kuulla niistä lisää mielipiteitä : )Mukavaa päivää!

 • Ida

  Itse olen törmännyt joihinkin näistä stockmannilla täällä Tampereella! Valikoima ei tosin ollut päätä huimaava :D

 • Nomi

  Kyseisiä tuotteita voi ostaa Suomesta ainakin Mustista ja Mirristä :) Itsekkin katselin noita siellä eräs päivä, mutta en kuitenkaan ostanut :P

 • Siw

  En nyt ihan satavarmasti uskalla luvata, mutta mielestäni oon nähnyt näitä helsingin stockalla! Ja yksi paikka mikä on ihan varma niin joissakin musti&mirri kaupoissa on näitä! On kyllä ihan mahtavia :D

 • Anonymous

  Olin jouluna kajaanissa ja siellä myytiin noita shampoita yhdessä lemmikkikaupassa niin varmaanki muissakin eläinkaupoissa on myynnissä:) ihanan söpöt pullot!

 • bonbon

  Kyllä noita myydään aika monessa paikkaa. Ainakin Ideaparkin kummassakin eläinkaupassa myydään ja muistaakseni oon Stockallakin törmännnyt. :) Eli kannattaa käydä kaikki ihan normi eläinkaupat (tai siis eläintarvikekaupat :D) läpi. :) Noi on kyllä niin supersöpöjä, että melkein tulee tippa silmään (mä oon niin nolo, että alan vollottaan söpöpille asioille :'). Mulla on ollut niin kova koirakuume siitä lähtien kun muutin pois kotoa, mutta en hanki koiraa ennenkö olen saanut opiskelupaikan ja voin varmuudella sanoa, että aika riittää tekemään hauvelin elämästä maailman parhaan. :)

 • Anonymous

  Kyseisiä koirien shamppoita löytyy ainaskin Kodin1 liikkeistä :)

 • Anonymous

  Suomessa ko. tuotteita myy mm. Kodin Anttilat.Kissoille tarkoitettu shampoo ei ole järin hyvä, ainakaan näyttelykissanturkille ja koirashampoot puolestaan eivät vaan ainakaan meidän kattimusten turkeilla toimineet. Meillä käytössä on mm. Jean Paul Pet -tuotteita, jotka muuten on testattu ihmisillä! http://www.johnpaulpet.com/

 • Anonymous

  Ainakin Kodin1 myy Suomessa! Muistan myös nähneeni muissakin liikkeissä.

 • Jonna

  Suomessa majailevia varmaan ainakin lohduttaa, että noita saa myös Faunattaresta! Muistelisin, että ehkä Stockaltakin, mutta ensimmäisestä ainakin :) Itsekin olen moneen otteeseen hihitellyt itsekseni noille, aivan ihania :D

 • aiai

  Kyllä näitä Pet Headin tuotteita ihan Mustin & Mirrin kautta saa ja ihania ovat! :)

 • Anonymous

  Suomesta näitä saa ainakin suurimmista eläinkaupoista. :) itse olen käyttänyt noin vuoden ja olen ollut tyytyväinen, vaikkakin uros koiran ego on koetuksella neitimäisen hajunsa puolesta. ;)

 • Anonymous

  Mä olen kokenut omalle koiralleni Paul Mitchellin turkinhoitotuotteet (shampoo ja jätettävä hoitoaine, jossa on ihoa hoitavaa teepuuöljyä) paremmaksi, koska eläimet eivät pidä voimakkaasti hajustetuista tuotteista. Ja omalle päällenikään en Tigin tuotteita käytä, hyvin markkinoituja huonolaatuisia tuotteita. Ainoana plussana hyvä tuoksu, silloin kun käyttäjänä on ihminen.

 • meanwhileinlongfield

  Suomessa näitä myy ainakin Kodin1/Anttila. Itsekin useaan kertaan hymähdellyt näille värikkäille purkeille. :)

 • Laura

  Ainakin Kodin1:ssä olen näitä tuotteita ihaillut, omalle koiralle olen viimein pitkän taivuttelun jälkeen saanut hankkimisluvan ja noita tuotteita olen ehkä jo vähän salaa "sillä silmällä" katsonutkin kun ohi olen kävellyt joten kiva kuulla, että hauskan ulkomuotonsa lisäksi ne myös toimivat! :)

 • Anonymous

  Olen meidän koirille ostanut Mustista ja Mirristä ihanaa Furtastic -shampoota. Tuoksuttoman pentushampoon jälkeen ihana muutos :)

 • Anonymous

  Aika monista eläintarvikkeisiin erikoistuneista kaupoista noita saa (esim Musti ja Mirri) ja olen itse bongaillut noita Kodin Ykkösestäkin. :) Hinnat menee siinä 20e tietämillä koirien tuotteissa, kissan maksaa noin 16e. Itseltäni löytyy Feeling Flaky, So Spoiled ja Fur Ball ja olen ollet enemmän kuin tyytyväinen niihin. :) Itseni mielestä koirat tuoksuu aika miedosti noiden pesemisen jälkeen eli ei tarvitse pelätä että koira tuoksuisi "mansikkajogurtilta" voimakkaasti, niinkuin Tigeillä on tapana. Tulipas hirveän pitkä selostus.. :D- Eevu

 • Anonymous

  Ensinnäkin kiitos kivasta blogistasi ja kiva kun postailet välillä tällaisia offtopic-juttujakin :o) Olen nähnyt noita pet headeja ainakin stockalla ja kodin anttiloissa. Olen monasti ihastellut noita herkullisia pulloja ja miettinyt, että tuoksuuko ne samalta kuin bed headit.. Kertaakaan en siis ole haistellut, mutta kirjoituksesta sain sellaisen kuvan, etteivät ihan hajusteettomia olisi. Ja koirathan eivät hajusteista oikein pidä, jotan nämä taitaa olla enempi koirien omistajien hyllyille koristeiksi suunnattuja kuin itse koiruuksille..

 • Eunukki

  Ite olen ainakin nähnyt näitä aivan mustissa ja mirrissä :)

 • Anonymous

  tuotteita suomessa myydään ainakin kodin ykkösissä :) ja sitten tietenkin koirille suunnatuissa luxus kaupoissa :) Omalla chihuallani on myös tota ja aivan mielettömän ihanan tuoksuinen hän aina on pesun jälkeen! suosittelen!