CATEGORIES

Tarjous aurinkoa kaipaaville

5.5.2014

Toukokuu ja pääkaupunkiseudulla satoi lunta. Minä kun olen jo ihan innoissani odottanut aurinkoisen lämpimiä kevätpäiviä. Taidanpa joutua hetken pidempään vielä odottamaan. Ihonikin kaipaa auringon kosketusta, sillä olen kalpeampi, kuin koskaan. Heti kun iho saa pintaan kevyen päivetyksen, näyttää koko olemuskin terveämmältä. Koska aurinkorusketukseen näyttää Forecan mukaan vielä hetki menevän, on minulla teille *tarjous, joka toivottavasti tekee odotuksesta hieman helpompaa.

yves rocher self-tanner (1 of 8) title

Parin vuoden ajan olen käyttänyt Yves Rocherin itseruskettavia ja nyt kevään kynnyksellä niille olisi taas tarvetta. Vuosien saatossa on huomattu, että monet teistäkin niitä suosivat. Ilokseni saan tänäkin vuonna tarjota teille *alekoodin SSTYLE30 Yves Rocherin nettikauppaan, millä saat ostoksistasi 30% alennuksen ja jokaista itseruskettavaa kohden saat kaupan päälle ilmaisen mini botonical scrub -kuorintavoiteen.

Yves Rocherin itseruskettavissa on valittavana tummempi AutoBronzant– sekä vaaleampi Ensoleillant -sarja. Seuraavaksi omia kokemuksiani näistä sarjoista, mikä toivottavasti auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan tuotteen.

yves rocher self-tanner (2 of 8)

Tumma etikettinen AutoBronzant sarja tuo nopeimmin kullan hehkun ihollesi. Se on melkoisen tehokas aine, mutta ei kuitenkaan maalaa sinua oranssiksi. Se levittyy äärimmäisen helposti ja tuoksukin on miellyttävän kukkaisa. Yleensä kun itseruskettavia on vältellyt jo pelkästään niiden epämiellyttävän hajun takia! Tästä sarjasta on valittavissa kokovartalovoide, kokovartalonsuihke (itse levitän mielummin voidetta – mutta molemmista tuli yhtä tasainen ja luonnollinen tulos), säihkysäärien päivettäjä, itseruskettava kasvoille sekä suurta huijausta tehostava shimmer-geeli, joka tuo lisäsäihkettä ruskettuneelle iholle. Oma suosikkini jo parin vuoden ajalta on AutoBronzant Self-Tanner Moisturizing Lotion Face & Body -voide, jota olen tarvittaessa käyttänyt.

yves rocher self-tanner (3 of 8)

Vaaleammat Ensoleillant Sun Shine – tuotteet ruskettavat myös, mutta hitaasti ja varmasti. Täten ensimmäisen käyttökerran jälkeen tulos on paljon hillitympi ja pienin askelin voit viedä sävyäsi päivettyneempään suuntaan. Tuote löytyy kokovartaloemulsiona sekä erityisesti kasvoille tarkoitettuna kosteusvoiteena. Kasvoille olen suosinut tätä vaaleampaa veriosta, sillä sen avulla väriä on paljon helpompi hallita ja näin lopputulos on kauniin hehkeä ja luonnollinen. Mikäli pelkäät porkkanaefektiä, on tämä tuote sinua varten.

yves rocher self-tanner (5 of 8)

Muistathan kuoria ihosi ennen itseruskettavien käyttöä tai aurinkoon menoa. Näin saat tasaisemman tuloksen joka on myös luonnollisempi. Minä olen kuorinut vartaloni n. kerran viikossa ja kasvoni myös. Näin tuote levittyy helposti ja iho näyttää raikkaammalta.

yr collage

Kaivatessani päivetystä olen lisännyt Ensoleillant -itseruskettavaa kasvoille n. 1-3 kertaa viikossa ja tummempaa itseruskettavaa vartaloemulsiota kerran viikossa. Riippuen siitä kuinka tumman päivetyksestään haluaa, jokainen varmasti löytää parhaan tahdin itselleen. Itse halusin vain pientä ja luonnollista kesähehkua.

yves rocher self-tanner (7 of 8)

Joten jos sinä minunlaillani kaipaat ihollesi hieman sitä kesän lisähehkua – suosittelen lämpimästi näitä *Yves Rocherin tuotteita. Muistakaa alekoodi: *SSTYLE30 ja saatte ostoksistanne (koskee kaikkia tuotteita) tuntuvan 30% alen! Yves Rocherin itseruskettavia pääset katselemaan *täältä

Hyvää kesän odotusta kaikille!

yr ale

14 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Karoliina

  Hei! Kiitos ihanasta blogista ja sen ilmapiiristä! Tällaiset ale-koodit ovat kaiken muun kirjoittamasi ohella todella tervetulleita. Tein itse heti tämän nähtyäni tilauksen Yves Rcoherille ja tilasin tuon kasvojen sekä vartalon itseruskettavan, mutta minulle ei tullut tuota kuorintaa ollenkaan ja eikös ruskettavasta tuotteesta se olisi pitänyt tulla? Ajattelin vain että oliko juuri minun tilauksestani jotain ongelmaa vai onko tätä tullut muillakin? Ihanaa kesän odotusta! :)

 • Laura

  Minä en olekaan käyttänyt vuosiin näitä itseruskettavia voiteita, musta tuntuu etten tarpeeksi tasaisesti osaa levittää niin enpä sitten laita :) perfektionisti ilmoittautuu. hihii. :P
  Tulen onneksi toimeen vaalealla ihollani, vaikka haaveilinkin välillä ruskettuneesta kropasta :D heh. en kauheasti kesäisinkään auringon alla viihdy, kurjuus ://
  Hyvät alennuskoodit!

 • Nada

  Nämä on kyllä mahtavia tuotteita, taisin tilata kokeiluun kun ensimmäisen kerran kirjoitit näistä. Tosi helppo levittää ja lopputulos on päivettynyt eikä se ei-niin-ihana oranssi! Ja tuossa kuorinta-aineessa on herkkutuoksu, tuoksuu kardemummalta vaikka aprikoosia onkin! :)

 • meow

  Voihan piru! Just muutama päivä sitten ehdin jo tehdä tilauksen Yves Rocherille :I Olisi pitänyt vielä tilata uusi tuo vaaleampi purkki kasvoille (vanha alkaakin olla jo vähissä, tykkään tosi paljon!!) ja sitten vaikka tuon tummemmankin kokeiluun. No eei voi mitään.. Ehkä sitten myöhemmin kesällä :)

 • Emilia

  Minä en uskalla käyttää itsestäänruskettavia nyt raskaana olessani. Joidenkin tutkimusten mukaan saattaa vaikuttaa etenkin poikalapsen hedelmällisyyteen. Jokainen tietysti tekee omat päätöksensä eikä hysteeriseksi ole syytä ryhtyä. Mutta varovaisuus kemikaalien kanssa raskaana ollessa on varmaankin kuitenkin tärkeämpää kuin “normaalitilassa”. Itse olen siirtynyt luonnonmukaisiin vartalorasvoihin ja hiustenhoitoaineisiin sekä deudorantteihin. Meikit ja kasvojenhoitoaineet ovat pysyneet samana kun niitä käyttää pienemmällä alueella. Onnellista odotusaikaa sinulle!

 • EmmiMaria

  Parisen vuotta sitten kun sulla oli täällä blogissa sama kamppis mä tilasin Yvesin ruskettavia ja tykästyin kyllä kovin niihin kun tuli tasainen rusketus, mutta minun ihon ne jättivät aika tahmaiseksi ja ne muuten kuivatti ihoa todella paljon! Ja se tuoksu.. Perus rusketusaineen tuoksu ei ole hyvä.. Olisikohan näitä tuotteita nyt uusittu, jos tuoksuvat kukkaisilta?:)

  • Mrs.V

   Hei minulla on sinulle vinkki! Itse olen lisännyt näitä illansuussa suihkun jälkeen. Kuorin, sen jälkeen kosteutan perus vartalovoiteellani ja sitten vasta lisään itseruskettavaa. Se tekee tasaisen lopputuloksen, mutta ei minusta lainkaan tahmaista? Ihan vaan perus rasva, joka aamulla oli hyvin imeytynyt. Ainakin Autobronzant voide mitä minä suosin? Kannattaa rusketuksen kanssa muutenkin ahkerasti rasvata ihoa niin pysyy paremmin kauniiina päivetys! :) Minun tietääkseni ei ole uusittu, mutta äsken lisäsin vähän kasvoille enkä ainakaan itse haistanut sitä epämiellyttävää itseruskettavan tuoksua? :)

   • EmmiMaria

    Kiitos vinkistä! Minä tosiaan sillon tilasin tuota vaaleampaa ja tuoksui aivan rusketusaineelle. Jospa se tumma onkin eri tuoksuista :) Mä en taida sitä tummaa uskaltaa tilata, kun olen niin vaaleaihoinen, että lopputulos voisi olla liian räikeä :D

 • AH

  Minä haluaisin kysyä, että käytätkö näitä myös tällä hetkellä, ovat siis turvallisia odottajille?

  • Mrs.V

   Itseasiassa vielä tässä raskaudessa en ole ehtinyt, mutta ensimmäisessä raskaudessa käytin (ei ollut aavistustakaan että tällainen voisi olla turvatonta odottajalle), ja terve poika tässä vieressäni istuu <3 Mutta ainakin lääkärien suositusten mukaan itseruskettavia voi käyttää pienille alueille (esim kasvoille) tai muuten satunnaisesti.

 • Salla

  Jesjes alennuskoodit on aina tervetulleita! Pientä sekoamista oli ehkä äsken ostoskorissa havaittavissa, mutta pitkään on pitänyt laittaa tilausta Yves Rocherille ja nyt kesämielen nostamiseksi (kaikki keinot käyttöön) myös muutama uutuus tuote testiin. YR:ltä on aina mukava tilata tuotteita, niissä jos jossain kohtaa hinta laatu suhde ja muutenkin vaikuttaisi siltä, että yrityksellä on arvot kohdallaan. :) Ajattelin nyt kokeilla noita asteittain päivettäviä itseruskettavia, jotenkin viime kesänä onnistuin sössimään noiden geelien ja tummempien voiteiden kanssa lopputuloksen ja pullot jäivät suosiolla hyllyn perälle. Ovat kuitenkin iholle ja budjetille sopivin tapa parantaa päivetystä, joten uutta yritystä kunhan paketti saapuu..:) Kelpaisi mulle kyllä ne ihan oikeat auringon säteetkin.. Sormet ristissä että saadaan aurinko takaisin!

  • Mrs.V

   Hei tosi kiva kuulla, että tällaiset alekoodit on kivoja! Pitää siis yrittää tarjota niitä useamminkin! :) Ja tosiaan, on kyllä hinnat ja laatu kohdallaan monessa. Esim ne monoi de tahiti aurinkoöljyt on myös ihan mahtavia (mieletön tuoksu). Ja hei suosittelen sitä vaaleampaa jos epäilyttää! Tummempien kanssa onnistuu parhaiten, jos kuorii huolellisesti, sitten kosteuttaa peruskosteusvoiteella kasvot ja kropan ja sitten vasta lisää itseruskettavan! :) Ja hei kyllä… aurinkoa kaivataan täällä kipeästi.

 • Johkuli

  Haluaisin vielä kysyä, että tahraavatko nämä vaatteita? En kovinkaan montaa itseruskettavaa ole käyttänyt, mutta niistä mitä olen kokeillut, on jäänyt vaaleiden vaatteiden saumakohtiin erityisesti väriä :/ vaikka siis olen laittanut aineen illalla ja antanut kunnolla kuivua yön yli. Mitä kuorinta-ainetta käytät?:)

  • Mrs.V

   Minä en ole huomannut lainkaan tahrausta, mutta olen aina rasvannut iltaisin ja nukkunut mustissa yökkäreissä. Tosin aina kyllä varmuuden vuoksi suositellaan välttämään valkoista tällaisten värjäävien aineiden jälkeen. Seuraavana päivänä olen käyttänyt valkoista, enkä ole kyllä huomannut enää niiden värjäytyvän reilun 12 tunnin ihoon imeytymisen jälkeen :) Minä itseasiassa vaihtelen tällä hetkellä paljon kuorinta-aineita kropalleni. Käytössä on mm. Chanelin vartalokuorinta, Yves Rocherin vaniljantuoksuinen kuorinta, Biothermin geelikuorinta ja Lumenen mustikan tuoksuinen kuorinta-aine. Kaikki hyviä! :) Kasvoilla olen pitkään käyttänyt Cliniquen kuorijaa, mutta nyt olen jonkin aikaa kokeillut Biothermin Biosource päivittäistä hellää kuorijaa, joka on ollut todella ihana uusi tuttavuus! :)