CATEGORIES

Ihon tehokas puhdistaja

4.11.2014

Kesän lopulla Suomessakin lanseerattiin Clarisonic. Kyseinen ihon tehopuhdistaja on nauttinut suursuosiota Jenkeissä Oprahin hehkutusta myöten. Itse tutustuin laitteeseen aikoinaan naapuritontin Mikon ylistyssanojen myötä. Sain Clarisonicin itselleni maahantuojan lehdistötilaisuudesta ja mielenkiinnolla lähdin sitä kokeilemaan.

clarisonictitle

Jo parin päivän kokeilun jälkeen totesin yhtyväni Clarisonic-kuoroon. Se todellakin puhdistaa tehokkaasti ja on saanut ihostani entistä sileämmän ja kirkkaamman. Olen käyttänyt laitetta nyt reilun parin kuukauden ajan ja olen ehkä hieman koukuttunut sen jättämään puhtauden tunteeseen iholla. Tosin jo ennen käyttöä ihoni on ollut hyvässä kunnossa, mutta olen ollut ainakin huomaavinani parannusta ihon tasaisuudessa.

Clarisonicin avulla saat ihosta puhtaan 60 sekunnin rutiinin avulla. Hellävarainen harja värähtelee iholla n.300 kertaa sekunnissa samalla, kun sinä liikutat sitä pyörivin liikkein ensin 20 sekuntia otsalla, sitten 20 sekuntia nenänvarren ja leuan alueella ja lopuksi 10 sekuntia molemmilla poskilla. Tutkimustulosten mukaan laite puhdistaa ihosi näin 6 kertaa paremmin, kuin käsipesu. Tämän ansiosta myös seerumit ja muut kalliit hoitovoiteet imeytyvät ihoon paremmin. Itse huomasin, että käyttämäni Yves Rocherin itseruskettava sai puhdistuksen jälkeen syvemmän ja tasaisemman värin kerran levityksestä. Puhdistuksessa voi käyttää omaa suosikkiputsaria, eli itse olen käyttänyt tämän kanssa Biothermin kuivan ihon tuotesarjaa. Lisäinfoa Clarisonicin käytöstä ja ominaisuuksista voit katsella merkin youtube-videoilta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAkuva: Mikko

Clarisonicia Suomessa myy toistaiseksi vain Stockmann. Heille on avautunut näyttävä piste mm. keskustan pisteen kosmetiikkaosastolle. Clarisonicin harjaosa suositellaan vaihdettavan 3 kuukauden välein ja niitä myydään ihotyypistä riippuen. Minulla on ollut käytössä kaikille ihotyypeille soveltuva Sensitive-harja. Tämä on myös loistava lahjaidea miehelle sunnuntaina juhlittavan isänpäivän kunniaksi. Omat kokemukseni ovat Mia 2-laitteesta, jonka hinta on 149e. Valikoimista löytyy mm. myös Clarisonic Plus-laite, joka on tarkoitettu kasvojen lisäksi koko vartalolle ja hintaa on n.225e. Auttaisikohan tämä laite itseruskettavien tasaisessa levityksessä koko kropalle?

Markkinoille on tullut hiljattain myös Braunin SilkEpil 7 SkinSpa aparaatti, joka käyttää ymmärtääkseni samaa menetelmää. Tähän 160e maksavaan pakkaukseen kuuluu myös epilaattori ja vartaloharja. Minulla ei ole tästä kokemuksia, joten jos joku on niin onnekas, että on kertoa kokemuksia molemmista, niin kiitollisena kuulisin niistä kommenttiboksissa.

19 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • anonyymi

  Ei ei ei mrs. V älä käytä clarisonic miaa! Kaikki mainitsemasi faktat tuotteesta on tosi, mutta clarisonic mian kehujat ovat jättäneet monet tärkeät asiat mainitsematta/ tai eivät olleet tietoisia esim. laitteen pitkäaikainen käyttö tuhoaa ihon luonnollisen rasvakerroksen, mikä toimii meidän suojakerroksena, täten iho altistuu ihoherkkyydelle. Tiedän tämän kokemuksesta. Käytin pari vuotta sitten clarisonic miaa suunnilleen 6 kk ajan. Olin niitä henkilöitä joilla oli ns. täydellinen iho, mutta ihoni rasvoittui päivän myötä äärettömän paljon (ellen puuteria käyttänyt). Aloin käyttämään laitetta juuri sen vuoksi. Kadun ihan suunnattomasti koko laitteen ostoa. Maksoi paljon ja tämä lähes tulkoon pilasi ihoni. Ihoni on vielä ihan “ok” kunnossa, mutta olen nykyisin tosi tosi herkkä ihonpuhdistusaineille, joudun itseasiassa käyttämään maitoon liuotettuja kaurahiutaleita ihon puhdistukseen ja yberkallista apteekin kosteusvoidetta, ettei ihoni tunnu “palaavan” kiitos mian. Vaikka minulla ei vieläkään ole finnejä, ihohuokoset ovat nykyisin aivan liian isoja, täten saan jatkuvasti näitä ärsyttäviä hikinäppylöitä. Kaiken lisäksi naama on jatkuvasti punainen… Toivottavasti tulet toisin mieliin :) ps. käytin sensitive harjaa

 • Suvi

  Kiitos vinkistä, tätä tuotetta olen odottanut Suomeen jo pidemmän aikaa! Hain eilen omani Stockalta ja 20% alennuksen kanssa hintakaan ei kirpaissut enää niin pahasti. Tänään innolla kokeilemaan :)

 • Hellu

  Hei Hanna!

  Kotiutin Mia 2:n noin vuosi sitten ja olin aivan innoissani aluksi. Piti kuitenkin harventaa käyttöä, koska couperosaihoni alkoi mennä huonommaksi käytön myötä. Olen pitänyt taukoa nyt noin kuulauden päivät ja ajattelin taas pitkästä aikaa kokeilla sitä, mutta vain kuuriluontoisesti, kerran viikossa. Muistan sinun joskus maininneen orastavasta couperosastasi, joten ole varovainen Mian kanssa.
  Voi hyvin!

  Hellu

  • Mrs.V

   Hei kiitos Hellu! Koska mäkin jännitin tätä, mutta kysyin vielä Clarisonicin asiantuntijalta ja he vannoivat sen hellävaraisuuden nimeen! :/ Mutta kiitos tästä tiedosta. PItää olla varovainen – erityisesti kun on iholla nytkin vaikea aika – lämpimästä kesästä nopeasti kylmään talveen siirtyminen! Kiitos Hellu ja samaa sinulle! :)

 • Nooratah

  Ajattelin vinkata edullisemmasta versiosta Mary Kayn puhdistusharjasta jota olen itse käyttänyt nyt 3 vk ja aivan ihanan pehmeä harja ja maksaa vain (muistaakseni) 75€ mutta Mary Kayn tuotteita saa vaan edustajien kautta. Olen myös kokeillut prismasta ostettua 60€ versiota jossa on todella kova harja enkä edes tajunnut sitä ennen kuin vaihdoin Mary Kayn versioon. Mutta tuo Mary Kayn todella hyvä suosittelen :)
  http://www.lily.fi/blogit/its-so-easy

 • Mari

  Liian kaupallinen postaus. En tykkää. Kurkkasin pitkästä aikaa blogiin, mutta milä pettymys sisällön suhteen.

  • Mrs.V

   No voi harmi, ettei ollut sinulle. Tästä postauksesta ei ole kukaan maksanut minulle pennin hyrrää. Ilmoitan yhteistyöt hyvin selkeästi aina heti postauksen alussa :) Koin Clarisonicin toimivaksi ja siksi halusin vinkata. Hyvää jatkoa kuitenkin! :)

   • Mari

    Oikeastaan minulle ei ole väliä sillä maksetaanko tällaisesta postauksesta vai ei. Sehän on vasn kiva jos bloggaajat ansaitsee rahaa:) Vaan kyse on siitä, että tällaisen tekstin voi hyvin lukea mistä tahansa lehden sivulla olevasta mainoksesta, jossa lukee pienellä kulmassa “ilmoitus/mainos”. Siitä puuttuu siis persoonallisuus mikä muutoin on kivasti läsnä postauksissasi.

    • Mrs.V

     No kiva, että olet sitä mieltä. Ja kyllä – jotkut postaukset ovat persoonallisempia ja jotkut puhtaasti tällaisia vinkkejä, jotka koen hyvänä :) Esimerkiksi itse kävin ostamassa tänään Clarisonicin lahjaksi eräälle läheiselle ja pääsin hyödyntämään sen kauneuskupongin alen stockalle, josta joku tuossa ystävällisesti kommentissa vihjasi! :) Mutta kiva, että kuitenkin koet persoonallisuuteni olevan muutoin kivasti läsnä! Otan kohteliaisuutena! :)

 • S

  Hei Hanna!
  Muistan kuinka kauniisti kirjoitit oman rakkaan koiran, perheenjäsenen menetyksestä, silloin pystyin vain kuvittelemaan kuinka kamalalta tuo tuntui. Mutta nyt tiedän kuinka hirveää se oikeasti on, olen menettänyt oman rakkaan rotweilerin nyt :( voima halaus! Tuli sellainen olo että nyt täytyy päästä lukemaan tuo teksti..

  • Mrs.V

   Kyyneleethän tästä virtasi minullakin nyt. Otan syvästi osaa. Vieläkään ei ole omat haavat parantuneet, joten virtuaalihalaus sinne ja kaikille lähimmäisillesi. Suosittelen lukemaan kommentit postauksesta. Saina niin paljon itse voimaa ja lohtua kauniista runoista, vaikka ne järisyttivätkin ihan sielua myöten. Suru on syvä ja kestää. Ota sen kanssa aikasi. Halaus.

 • l_tiina_l

  Itse hankin Mia2 Clarisonicin vuosi sitten Tukholman Kicksistä, kun sitä oli tarpeeksi eri beauty gurut Youtube-kanavillaan hehkuttaneet. Tykästyin itse laitteeseen, mutta ongelmaksi muodostui uusien vaihtoharjojen tilaaminen, joka aina vaan lykkääntyi ja lykkääntyi kun sellainen olisi pitänyt ulkomailta tilata. Nyt huomasin, että Stockmannkin alkoi tätä myydä ja pistin heti tilaukseen uuden vaihtopääharjan, kun sai vieläpä hyödynnettyä kauneuden etusetelin tähän. Mahdollisesti saisi koko laitteeseenkin!? 20% alennus olisi jo merkittävä.

  • Mrs.V

   Ihan mahtava vinkki! Kiitos! Toivottavasti muillakin halukkailla on vielä etuseteli tallessa! :)

 • Olen joskus tästä kuullut ja lukenut ja kieltämättä kyllä kiinnostaisi kokeilla kyseistä laitetta! Jospa sitä joululahja listaan laittaisi kyseisen puhdistajan ;o

  • Mrs.V

   Se on mahtava kyllä. Itse ajattelin sen antaa joululahjaksi eräälle läheiselle…..

 • meow

  Mielenkiintoista ja kuulostaa tosi hyvältä :) mutta sen verta hintavaa settiä, että skippaan ihan suosiolla

  • Mrs.V

   Joo ei kyllä ole edullisin, mutta jos kiinnostaa niin voisihan sitä miettiä jos kysyisi joulupukilta? :)

 • Olen halunnut kokeilla Clarisonicia jo kauan, mutta jenkeistä tilattaessa postimaksut nostavat turhan paljon hintaa. Mahtavaa kuulla, että nykyisin näitä saa ihan Suomestakin :)

  • Mrs.V

   Hienoa, että vinkkaus tästä oli sinulle hyödyllinen! :)