CATEGORIES

Hemmotteluhoitoja

13.11.2014

Kuten tässä postauksessa kerroin, minulla on uusi ripsientekijä ja kosmetologi Simona. Luottotyttöni Eevin jäätyä äitiyslomalle löysin hänet ystäväni suosituksesta. Ihme kun en ole hänellä ennen käynyt – sillä meillä on liuta yhteisiä hyviä ystäviä. Simona on tehnyt ripseni nyt neljän kuukauden ajan (helppo muistaa, sillä ensimmäinen käynti oli päivää ennen kuopukseni syntymää) ja olen ollut hyvin tyytyväinen hänen kädenjälkeensä. Ripsipidennysten lisäksi Simona tekee muitakin kauneushoitoja. Hän on sittemmin tehnyt minulle kynsiin ranskalaisen geelilakkauksen ja valmisteli ihoni talvikauteen hemmottelevalla kasvohoidolla.

rvb simona-1802

En ole ollut koskaan ollut ahkera kosmetologilla kävijä. Olen ollut sitä mieltä, että riittää kun hoitaa ihoa tunnollisesti ja oikein kotirutiineilla. Ripsiä laittaessa Simona kuitenkin järkeisti minulle miksi kosmetologilla kannattaa käydä pari kertaa vuodessa – erityisesti vuodenaikojen vaihteessa. Iholle on melkoinen shokki joka vuosi, kun lämpimästä kesästä siirrytään nopeasti syksyn kylmiin viimoihin ja siitä vielä nopeasti talvipakkasiin. Oma ihoni on oireillut tähän t-alueen hilseilyllä. Kosmetologihoidoilla ihoa autetaan valmistautumaan seuraavan sesonkiin. Iho on kehomme suurin elin ja mitä todennäköisimmin se käyttäytyy erilailla vanhetessamme. Esimerkiksi minä olen ollut normaali-ihoinen, mutta kesällä tehdyn ihoanalyysin avulla sain kuulla, että olenkin nykyään kuivaihoinen. Myös raskausaikana sain varoa aurinkoa, jotten kärsisi maksaläikistä. Sekin täysin uutta minulle. Ihon mukana elämisen vuoksi on hyvä käydä tasaisin väliajoin asiantuntijalla, jotta voit päivittää ihonhoitorutiinejasi tarvittavan tuloksen saamiseksi.

rvb simona-1805

Simona työskentelee Sf-cliniken hoitolassa, joka sijaitsee Hietalahden rannassa, aivan Hietsun torin kupeessa ja raitiolinja kutosen varrella, Helsingissä. Kuten aiemmin mainitsin ja kuvista näkyy, on poikkeuksellisen tyylikäs hoitola. Paljon luonnonvaloa, kaunis sisustus ja asiakkaita lämmöllä mietittyjä yksityiskohtia – kuten lämmitetyt hoitotuolit.

rvb simona-1789
rvb simona-1768

Melkoisen kauniissa tiloissa Simona työskentelee! Alla kuvat hänen minulle tekemistään kynsistä ja ripsistä.

batman asu kunnolla-8117ripsetsimona

Hiljattain Simona valmisteli myös ihoni talvea varten heidän Perfection -kasvohoidolla, joka on väsyneelle iholle (univajeinen äiti heiluttaa täällä molempia käsiä) räätälöity shokkihoito. Tällaiselle iholle tunnusomaista on epätasainen ihonväri ja juonteet. Hoito koostuu kolmesta erittäin tiivistetystä ja toisiaan täydentävästä vaiheesta, joilla saavutetaan optimaalinen tehokkuus: iho on säteilevämpi, kiinteämpi ja sileämpi. Eikä ollut muuten huono juttu maata paikallaan, hemmoteltavana, ihan rauhassa ilman, että kukaan huutaa äitiä. Teki hyvää tälle mamalle. Tuloksena oli raikkaammat kasvot – ainakin hetkeksi.

Hoidon tarkoitus on ehkäistä stressiä, tasoittaa ja tehdä ihosta kirkas. Se sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. Vaikka ei varsinaista ongelmaa ihossa olisi, on silti hyvä kosteuttaa, kirkastaa ja suojata sitä vuodenaikojen taitteessa.

rvb-1781rvb simona-1812

Loppuun vinkkaan teille kaikille Sf-clinken avoimien ovien päivästä 20.11.2014 klo 10-18. Ensi viikon torstaina Sf-clinken väki tahtoo kutsua kaikki tutustumaan hoitolaan ja sen moniin palveluihin. Tutustumispäivänä he tarjoavat Perfection-kasvohoidon (mistä yllä kirjoitin) 65 euron hintaan (norm. 99e) ja antavat tuote- ja meikkineuvontaa halukkaille. Kasvohoidon kesto on reilu puolituntia. Muista kuitenkin varata aikasi ajoissa, sillä hoitoja on rajoitettu määrä.

Sf-cliniken, Hietalahdenranta 5c Helsinki, puh. 045-8531260, www.sf-cliniken.fi

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • aila

  öhhh…siis eikö tämä ole oikeastaan mainos(postaus), jotenkin tuli sellainen fiilis…

 • JohannaL

  Luin juuri yhden postauksesi vuodelta 2012 ja täytyy kyllä sanoa, että olet kehittynyt kirjoittamisessa aivan huimasti! Kirjoitit tuossa postauksessa kärsineesi jonkun verran migreenistä. Miten asian laita on nykypäivänä? Itsellänikin on jonkun verran migreeniä, onneksi nykyään vähemmän kuin ennen.

 • Marianne

  Ihana postaus! Olen itsekin vieraillut kyseisessä
  hoitolassa ja tykkäsin paljon. Näytät upealta
  kuvissa. Teetkö mallintöitä? Kuinka pitkä olet?

 • Katja

  Kiitos vinkistä, asun aika lähellä, joten voisinkin kokeilla kyseistä paikkaa. Jäin miettimään tuota perfection-kasvohoitoa. Normaalisti kyseisen hoidon hinta on 99 euroa ja kesto 45 minuuttia, joten 65 euroa puolesta tunnista ei taida olla mikään “tarjous”?! Ja lyhennetystä ajasta johtuen hoidon sisältökin on varmaan eri (suppeampi?)?
  No joo, ei ollut tarkoitus pommittaa sinua kysymyksilä :)
  Ihanaa loppuviikkoa!
  P.S. näytät aina tosi pirteältä, et ollenkaan väsyneeltä. Olisi kiva lukea ihonhoitorutiineistasi (vai ootkohan kertonut siitä jo?).

 • Todella tyylikäs hoitola. Olen joskus kurkkinut ikkunasta sisälle, kun odottelin tyttärien treenien loppumista Nosturilla. Meikit ovat Diego dalla palmalla todella tasokkaita.

 • TanjaP

  Todella tyylikäs hoitola. :)

 • S

  Ompa kauniit tilat! Mukavia kaunistautumishetkiä teille sinne! :)

 • Itsekkin olen skarpannut ihon hoidon kanssa kotona, sinun ja siskosi blogin innoittamana, mutta kosmetologilla ei kyllä tule käytyä. Pitäisi kyllä ehkäpä kyseisen asian kanssa skarpata :)