CATEGORIES

Ihon joulusiivous

19.12.2014

Eilen arvoin kommenttiboksista onnekkaan HydraFacial + radiofrekvenssihoidon voittajan n.450 osallistujan joukosta ja onnetar suosi…Viiviä!

“Oi että, miten täydelliseltä kuulostaa! Oon käynyt elämässäni kerran kosmetologilla, perus ihonpuhdistuksessa parisen vuotta sitten. Usein kyllä mietin, että pitäisi mennä, mutta jotenkin sitä ei raaski laittaa itseensä rahaa. Pitänee vinkata tästä joulupukille, jollei arpaonni suosi :)”

Onneksi olkoon! Laitoin sinulle mailia, joten palailehan kun vain ehdit!

piaairaskorpihydrafacial-0340

Pia oli todella otettu ja iloinen, että niin moni oli kiinnostunut tästä kasvojen “joulusiivouksesta”. Täten hän päätti muistaa teitä Strictly Stylen lukijoita huikealla tarjouksella… Näin hän kirjoitti:

“Ajattelin joulun kunnniaksi, kun niin moni kommenteissa koki että haluaisi muistaa ystävää/äitiä lahjalla, että annan lukijoillesi 2 Hydrafacial hoitoa yhden hinnalla, kun varaa ajan ennen joulua.”

Hydrafacial-hoito kustantaa 96e, mutta nyt niitä saisi samalla hinnalla siis kaksi. Ajan voit varata soittamalla numeroon 050 346 3536 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@piaairaskorpiestetic.fi. Lisätietoa hoidosta voit käydä lukemassa Pian omilta sivuilta. Nyt olisi siis oiva mahdollisuus aloitta uusi vuosi puhtaalta pöydältä! :)

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Saaramaria

  Mä olen myös käynyt huolestuneena kurkkimassa, onko uutta postausta, sillä instasta tuo ruokamyrkytys tuli tietoon. Todellakin, elämässä on aika paljon tärkempiä asioita kuin blogi siinä vaiheessa, kun oma lapsi on tiputuksessa. Ruokamyrkytys tai mikä tahansa raju tauti voi olla pienelle todella, todella iso juttu.
  Ylipäätään niitä joulun toivotuksia tai muita terveisiä haluava voisi miettiä, miten sen asian voisi ilmaista vaikkapa vähän eri tavalla.. ja en kyllä viestistä huomannut sitä kommentoijan omaa hyvän joulun tai uuden vuoden toivotusta. Eikös se aika vastavuoroista ole..?

  • Mrs.V

   Kiitos ihana Saaramaria <3 Joo oli kyllä poikkeuksellisen P*ska tauti. Ihan järkyttävällä tavalla vei kaikki voimat. Mut ja mies molemmat vietiin rullatuolissa hoitoon kun jalat ei kantanu, vintti pimeni ja pitäisi vielä kahta pientä lasta hoitaa samalla :/ Mullakin nuorimmainen vielä täysi-imetyksessä ja kroppa kaameessa nestevajauksessa. Onneksi siitä selvittiin ja jotenkin kroppa kuitenkin kykeni antamaan juuri tarvittavan.

   Ja juurkin näin. Tässä taisi olla taas kyse siitä, että oli itsellä paha mieli jostain muusta ja tuli vähän ajattelemattomasti itsensä ilmaistua. Nettiin on niin helppo sylkeä. Ehkä hänkin nyt ymmärtää yskän :) Mutta siitä huolimatta – kaikille täältä blogista upeaa ja iloista uutta vuotta! :) Täällä on kasa hienoja ihmisiä seurana. Kiitos <3

 • lilja

  Päivittyykö tämä Strictly Style -blogi enää ollenkaan? Vai onko pistetty pillit pussiin?
  Outoa, ettei mitään joulun toivotuksia asiakkaille (lukijoille) ja yhteistyökumppaneille… Yhtäkkinen katoaminen vaan.

  Näin asiakkaita (lukijoita) arvostetaan :(

  • Mrs.V

   Moikka! Tänään tulossa postaus. Pahoitteluni, että niin pitkä hiljaisuus, mutta täällä koettiin lomalla kamala ruokamyrkytys ja koko perhe tipassa klinikalla (myös kaksivuotias poikani :( ) kun oli todella raju tauti :/ Jouluihmeen ja auttavien ihmisten takia päästiin sentään Suomeen takaisin! Joten ei ole ollut tarkoitus, vaan ikävä kyllä perheeni terveys saneli tämän hiljaisuuden.

   • Vakkarilukija

    Blogin vakituisena lukijana olen oppinut että Hanna, jos kuka arvostaa lukijoitaan ja jos tässä blogissa on hiljaista, niin siihen on varmasti hyvä syy. Terveys ja perhe ovat aina tärkeintä.

    • Tiina

     Onpa todella tökerö tuo Liljan viimeinen lause!

     Itsekin olen innokkaana käynyt joka päivä katsomassa joko olisi uusi postaus, mutta kun sitä ei ole ollut, olen ymmärtänyt että siihen on syynsä. Hanna on niin moneen kertaan näyttänyt kuinka paljon arvostaa lukijoitaan, joten on aivan älytöntä tulla heittämään tuollainen kommentti. Ei sitten tullut mieleen että jotain on kenties sattunut? Ei tullut mieleen että on tärkeämpiä asioita kuin tämä blogi?

     Hyvää uutta vuotta Hanna ja perhe, minä ainakin jaksan postausta odottaa :)