CATEGORIES

Simona’s

23.2.2016

Olen käyttänyt ripsienpidennyksiä vuodesta 2007 saakka. Pitkän linjan käyttäjänä tiedän tarkkaan mikä minulle sopii ja mikä ei, mitä pituutta käyttää missäkin kohtaa ja miten pitkään ripsien tulisi minulla hyvinä kestää. Täten olen melkoisen vaativa asiakas. Kulunut vuosi toi kuitenkin vuoden mittaisen tauon addiktiooni. Olin koko vuoden ilman ripsienpidennyksiä, sillä ripsienpidennysten hinta oli Los Angelesissa vähintään kaksinkertainen ja työn laatu taas puolet huonompaa. Jos halusi jäljen yltävän Suomen tekijöiden tasolle, sai lystistä pulittaa melkein nelinkertaisesti Suomen hintoihin nähden. Ei kiitos. Mascaralla siis mentiin, vaikka ripsienpidennysten helppoutta olikin ikävä.

Nyt kun olen takaisin koti-Suomessa, juoksin taas kaverini pakeille, kuka on loistava ripsientekijä. Olen kirjoittanut hänestä mm. tässä postauksessa. Vuoden vaihteessa tämä taitava ystävättäreni avasi oman salongin Tarkk’ampujan kadulle. Moni teistä on myös hänen hoidoissaan käynyt, joten jos tieto tästä uudesta liikkeestä on mennyt ohi, saanen esitellä: Simona Hintsasen Simona’s kauneushoitola löytyy nyt Tarkk’ampujankatu 10:stä Helsingissä.

simonas-1091 simonas-1089 simonas-1174 simonas-1088 simonas-1176 simonas-1185

Simona tekee ripsienpidennyksiä, mani- ja pedikyyrejä, hierontoja, kasvohoitoja ja monia muita arjen ylellisiä hoitoja. Voit kurkistaa hänen nettisivuilleen täältä ja katsoa hoitotarjonnan täältä. Minä kävin hiljattain hänellä ripsienpidennyksessä. Miten ihanaa ja arkea helpottavaa. Todellista arjen luksusta.

simonas-1202 simonas-1248 simonas-1247 simonas-1253 simonas-1209 simonas-1259 simonas-1202banda

Ylempi kuva hiukkasen vääristää, sillä oikeanpuolimmainen kuva on otettu muutaman sentin lähempää, mutta tässä postauksessa näät hänen tekemänsä räpsyt, jo pari viikkoa mukana kulkeneena. Joku saattaa muistaa myös ne Simonan tekemät ihanat Abu Dhabin lomakynnet. Joten jos olet luottotekijää vailla, on etsintä päättynyt. Simona on äärimmäisen  suosittu, joten kannattaa toimia nopeasti.

Simona’s
Tarkk’ampujankatu 10 Helsinki
puh. 040 500 7953
www.simonas.fi

7 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Pia

  Simona’s, Simona tekee kyllä kaunista jälkeä. Paksuja laattamaisiä tönkköripsiä näkyy monilla, ei kivan näköistä. Myös pienisilmäisenä sanon, että kandee kokeilla miten ripset tekevät silmistä isommat luonnollisesti. Ja mikä helppous kun ei tarvitse käyttää ripsiväriä! Ilmankos Simona on niin suosittu.

 • Norra

  Ihana nähdä pitkästä aikaa kuvia Helsingistä! Ihanaa siitä tekee sen, että asukuvat vastaa enemmän todellisuutta :D Ihan ei kovin kauheasti pysty samaistumaan noihin Ameriikan kuviin, sen verran kevyessä varustuksessa siellä tarkenee :D Ehkä täälläkin pikku hiljaa alkaa olla taas toivoa, että kesä tulee jossain vaiheessa.

  Kiitokset vielä muuten tuosta chiavanukas -reseptistä. Kokeilin sitä heti ja siitä tuli ihan yllättävän hyvää! Super helppo aamupala kun pitää sitä valmiina jääkaapissa. Tosin mies meinasi heittää sen tässä yhtenä päivänä roskiin kun luuli että kipossa on jotain homehtunutta. Sen verran herkullisen näköistä se ilmeisesti on :D

  • Mrs.V

   Voi ymmärrän hyvin! Ilmasto kun on melkein päivä ja yö… :/
   Mutta ihanaa, että chia-vanukas oli hitti! Niin helppoa ja hyvää ja pienillä variaatioilla saa ihan erilaisia makuelämyksiä!:)

 • s

  Mä muistelin että käyt TiinuW:llä? Vai muistanko ihan väärin että oli joku postauskin ripsistä. Mutta on kyllä onnea “omistaa” hyvä ja luotettava ripisien tekijä.

  • Mrs.V

   En ikävä kyllä tiedä TiinuW:tä? Onkohan mahdollisesti sekoittunut johonkuhun muuhun? :) Mutta kyllä – ripsiä kun löytyy joka lähtöön!

 • Ansku

  Minkä pituista ja taipuisuutta olevia ripsiä yleensä otat?

  • Mrs.V

   Pisimmät (sijoittuvat keskelle silmää) ovat kokoa 12. Kaarevuus on C :)