CATEGORIES

Pehmeä perjantaipullo

1.6.2018

Raskauksieni myötä hajuaistini herkistyi ja vuosittain olen huomannut olevan entistä varovaisempi hajuvesien kanssa. Voimakkaat tuoksut ärsyttävät nenääni helposti ja tuntuvat aiheuttavan päänsärkyä. Olen aiemmin rakastanut leikkiä hajuvesillä ajankohdan ja fiiliksen mukaan, mutta viimeisten vuosien aikana olen vähentänyt huomattavasti niiden käyttöä. Tämä siksi, että valtaosa tuntui käytössä liian kuormittavilta. Keväällä sain tutustua Atelier Cologne -merkkiin, joka lanseerattiin Suomessa. Merkin tuoksut ovat saaneet inspiraationsa Kölninvedestä, minkä huomaa tuoksujen pehmeydessä. Ensimmäistä kertaa erilaiset sitrusperäiset raaka-aineet on sekoitettu yhteen arvokkaiden ja luonnollisten raaka-aineiden kanssa. Tuoksuihin on saatu täydellinen sekoitus raikasta ja pehmeää sekä erinomainen kestävyys korkeiden öljypitoisuuksien avulla. Merkin tuoksut ovat selkeitä, mutta samalla olematta lainkaan pistäviä ja ne laskeutuvat iholle sametin lailla. Seuraavaksi halusin esitellä teille tämänhetkisen suosikkini, mitä melkein päivittäin käytän.

Vanille Insensée on nimensä mukaisesti vaniljapohjainen tuoksu. Sen ensituoksu on yllättävän raikas – jopa aavistus limeä pirskahtaa esiin. Se kuitenkin asettuu nopeasti ja vahviten tuoksuu Madagaskarin lempeä vanilja. Lisäpehmeyttä tuoksu saa vielä englantilaisesta tammesta ja meripihkasta. Aivan ihana tuoksu, josta on ainesta jokaisen vaniljanrakastajan suosikiksi.

Lähiaikoina minun olisi tarkoitus tehdä postaus kesän uutuustuoksuista, siihen saakka tässä hetken suosikkini. Atelier Colognen tuoksuja pääsee haistelemaan Stockan omalla pisteellä, mikä on ihan oma elämyksensä. Tunteita ja tuoksuja kaikkien viikonloppuun!

*kuvan tuoksupullo saatu lahjaksi

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Kiitos hajuvesivinkistä! Tätä täytyy ehdottomasti päästä nuuhkimaan, vaikuttaa hyvältä :)

    • Se on huikea! <3

  • Jade

    Oi Oi täällä yksi vaniljan tuoksuja rakastava. Piti käydä tuoksuttelemassa tätä jo jokin aika sitten mutta olen ihan unohtanut. Nyt on kyllä mentävä , ihana kun postaisit tästä juuri nyt ?

    • Siis tämä on aivan ihana tuoksu! Jos pidät vaniljasta tulet ihastumaan tähän varmasti! Ilmoitahan kun olet käynyt! :) Kuulen mielelläni ajatuksiasi :)