CATEGORIES

Silkinpehmeän ihon salaisuus

17.6.2018

*Kaupallisessa yhteistyössä SENSAIn kanssa*

Kaikki alkoi 1930-luvulla japanilaisessa tekstiilitehtaassa tehdyssä havainnosta. Miksi silkkikuitua kehräävien naisten käsien iho oli niin paljon sileämpää ja hyväkuntoisempaa kuin muiden, esimerkiksi puuvillan kanssa työskentelevien? Vastaus löytyi silkin rakenteesta, ja ensimmäinen silkkiä sisältävä kosmetiikkatuote, silkkisaippua, tuli markkinoille vuonna 1936. Pitkällisen tutkimustyön tuloksena SENSAI kosmetiikkatuotteille valittiin ihonhoidollisesti parhain silkkilaatu: japanilainen Koishimaru-silkki, joka on yksi arvokkaimpia silkkilaatuja. Huipputeknologian avulla tästä arvokkaasta raaka-aineesta jalostettiin hoitava uute. Tänä päivänä silkkiuute löytyy jokaisen SENSAI-kosmetiikkatuotteen koostumuksesta ja on tämän hyvin laadukkaan sarjan sydän.

Kun ihon kosteuspitoisuus on tasapainossa, iho näyttää heleältä ja kuulaalta sekä tuntuu pehmeältä, sileältä ja kimmoisalta. Silkillä on erinomainen kyky sitoa kosteutta. Siksi silkki on luonnollinen vastaus ihon keskeiseen hoitotarpeeseen: kosteutukseen. Kuiva iho on yksi yleisimpiä suomalaisen ihon ongelmia. Sääolosuhteemme pistävät ihon usein koville. Koishimaru-silkkiuutteen valtti on sen kyky kohentaa ihon kosteuspitoisuutta kahdella tasolla. Se antaa iholle välittömästi kaivattua kosteutta ja edistää ihon luontaisesta kosteutuksesta huolehtivan hyaluronihapon tuotantoa. Silkkiuutteen ansiosta jokainen SENSAI-kosmetiikkatuote kosteuttaa ja tuntuu ylellisen ihanalta iholla. Silkinpehmeän ihon salaisuus piilee hellävaraisessa puhdistuksessa sekä kosteutuksessa, joka on kauneuden perusta.

SENSAI on jalostanut rutiininomaisista toiminnoista – puhdistuksesta ja kosteutuksesta – kaikkia aisteja hemmottelevan hoitorituaalin nimeltä Saho. Saho pohjautuu perinteiseen japanilaiseen teeseremoniaan. Tärkeintä on käyttää oikeita tuotteita, oikealla tavalla ja oikeassa järjestyksessä. Sahon ydin on kaksoispuhdistus ja kaksoiskosteutus. Kummassakin on kaksi vaihetta ja kaksi erilaista tuotetta, jotka valitaan oman ihotyypin, omien kauneushaasteiden ja omien mieltymysten mukaan. Käyttöön liittyy myös oma levitysmetodinsa, joka yhdistää hierontaa ja painelua. Kaksoispuhdistuksen avulla kasvojen jokainen kohta tulee huomioitua. Erityisen Sahosta tekee myös se, että siinä käytetään vettä hyvin vähän. Vesi on omiaan kuivattamaan ihoa. Kaksoispuhdistuksessa tuotteet pyyhitään kasvoilta kosteutetulla ja pehmeällä SENSAI-kasvopyyhkeellä. Samainen pestävä puhdistuspyyhe on avain siihen, miksi vaikeammatkin kasvojen kohdat, kuten nenänpielet ja silmäluomet, on mahdollista puhdistaa huolellisesti.

Olen nyt kuukauden verran käyttänyt SENSAIN kattavaa ihonhoitosarjaa ja jo tässä ajassa huomannut muutoksen. Ensimmäisten viikkojen aikana esiin pyrki muutamia epäpuhtauksia, mitä ihollani harvemmin on. Saho -puhdistusrituaali hellävaraisuudestaan huolimatta on niin tehokas, että se tuntui kitkevän jokaisen pienenkin epäpuhtauden pois. Hyvin nopeasti sen jälkeen iho on tuntunut entistä puhtaammalta, kuulaammalta sekä pehmeämmältä. Olen työni takia istahtanut parin eri meikkitaiteilijan tuoliin viimeisen viikon aikana ja he kaikki ovat ihastelleet ihoni kuntoa. Tämä on varmasti SENSAIN hemmottelevan kauneusrituaalin ansiota. Seuraavien kuukausien aikana tulen kertomaan yksityiskohtaisesti mm. kaksoispuhdistuksesta, kaksoiskosteutuksesta sekä sarjan monista muista hienouksista.

Elän hyvin kiireistä elämänvaihetta ja etsin monessa asiassa nopeaa ja tehokasta ratkaisua. Saho-rituaali saattaa kuulostaa työläältä ja aikaavievältä. Kenellä on aikaa? – saattaa moni ihmetellä. Itse olen kuitenkin viimeaikoina huomannut tarpeeni hidastaa. Tästä aamuin ja illoin tapahtuvasta ihonhoitorituaalista on muodostunut minun oma hetkeni, josta nautin. Ja mikä parasta, se näkyy virkistyneenä tuloksena kasvoilla. Kun rituaalin on oppinut, ei se loppujen lopuksi olekaan sen enempää aikaavievä. Itse kuitenkin tykkään ihoa hoitaessani pysähtyä hetkeen, en kiirehdi vaiheissa, nautin sarjan ihanasta tunnusta iholla ja sen hurmaavan hempeistä tuoksuista. Saho-rituaalin avulla rauhoitun iltaisin ja herään päivään aamuisin. Kaksoispuhdistuksen ja kaksoiskosteutuksen ansiosta iho saa joka päivä parhaan mahdollisen hoidon – helläntehokkaan puhdistuksen ja huolellisen kosteutuksen, jotka yhdessä hoitavat, kaunistavat ja rentouttavat ihoa.

Meillä jokaisella on ihonhoidossa omat erityisongelmamme, kuten rypyt, kiinteyden menetys, samea ihonväri tai ihon kuivuminen. Siksi tarvitsemme ihonhoitoon monipuolisia ratkaisuja. SENSAIlla on hyvin kattava tuotevalikoima ja ne tarjoavat hyvin kokonaisvaltaiseen ihonhoito-ohjelman ihan jokaiselle ja kaikkiin elämänvaiheisiin. Mikäli kiinnostuit, suosittelen käymään esimerkiksi Stockalla tai Sokoksella merkin omalla pisteellä, missä voit SENSAI-asiantuntijan kanssa luoda sinun tarpeillesi täydellisen ihonhoitorituaalin. Alla video SENSAIN historiasta ja silkin upeista ominaisuuksista ihonhoidossa.

Postauksen loppuun minulla on ilo vielä julistaa arvonta. Teistä kolme voi voittaa 142 euron arvoisen ylellisen tuotepaketin, joka sisältää Cellular Performance linjan päivävoiteen, Lotion Moist kauneusveden (20 ml) sekä ja Silky Purifying puhdistussaippuan (30ml). Kyseinen setti on erinomainen aamun aloittaja. Arvontaan osallistut kommentoimalla syyn, miksi SENSAI kiinnostaa sinua? Aikaa osallistua arvontaan on ensi viikon sunnuntaihin, 24.6.2018 saakka. Onnea arvontaan!

Pictures by Niki Strbian

274 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Katri

  Minusta SENSAI -sarjan ideologia hyödyntää silkkiä ihonhoidossa on aivan ihana. Olen kuullut tuon heidän tarinansa miten silkin hoitavuus löydettiin joskus kauan sitten ja aina törmätessäni SENSAI tuotteisiin tulee se lämmöllä mieleen. Kaikki sarjassa; tuoksut, pakkausten yksinkertainen kauneus ja hellivät koostumukset puhuttelevat. Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa tai lopettaa päivä kuin SENSAI -tuotteiden ja tarinan lumoissa!

 • Sonja

  En ole käyttänyt sensain muita tuotteita kuin ripsiväriä, mutta haluaisin ehdottomasti kokeilla.

 • Outij

  Kiinnostaisi, sillä ihoni kaipaa kosteutusta todella paljon ja sensai kuulostaa hyvältä, en valitettavasti vielä ole itse kokeillut.

 • Tanja

  En ole kokeillut vielä Sensain tuotteita, mascaraa lukuunottamatta! Kiinnostaisi kyllä!

 • Päivi

  Olen käyttänyt Sensain meikkejä, mutta en ihonhoitotuotteita. Kovasti kiinnostaisi testailla myös näitä laadukkaita tuotteita.

 • Petra

  Ei ole koskaan ollut varaa ostaa SENSAIN tuotteita, joten olisipa hienoa voittaa kyseinen.
  Ihanaa kesänjatkoa!!!

 • Terhi

  Sensai hyväksi todettu jo vuosia sitten…. olisi ihana voittaa kyseinen palkinto!

 • hande

  Laadukas merkki jota itsellä ei ole ollut mahdollista kokeilla. Siksi kelpuuttaisin tämän ehdottomasti itselleni :)

 • Mira

  Olen kamppaillut iho-ongelmien kanssa koko ikäni atopian takia ja kokeillut monta eri tuotemerkkiä läpi. Olisi mielenkiintoista nähdä, toisiko tämä sarja apua.

 • Satu

  Moikka,
  Sensai on minulle nimenä tuttu, mutta en ole hennonnut ostaa kyseisen merkin tuotteita. Itselläni on sekaiho ja epäpuhtauksia, joten olisin tosi onnellinen voidessani käyttää tällaisia ihania tuotteita. Olen ruuhkavuosien pyörityksessä ja ihana ja rauhallinen hetki myös ihonhoidossa laadukkaiden tuotteiden parissa olisi todella luksusta!

 • Hills

  Siskoni lahjoitti minulle SENSAIn kasvoveden ja sen tuoksu on kerrassaan huumaava ja jättää ihon ihanan pehmeäksi. Kiinnostaisi kokeilla myös muita sarjan tuotteita.

 • summer

  Olen kokeillut erilaisia iho tuotteita ja ihoni on ollut huonossa kunnossa viime aikoina. Ehkä olisi aika vaihtaa tuotteita? Matkallekin olen pian menossa ja olisi kiva että iho toimisi yhteistyössä kanssani lol .

 • Jennao

  Sensai kiinnostaa minua, koska rakastan hemmotella itseäni laadukkaalla kosmetiikalla! :)

 • Maaju

  En ole ikinä kuullut sensaista mutta tämän postauksen myötä mielenkiinto kyllä heräsi, olisi hienoa päästä testaamaan tuotetta, mutta opiskelijana tuskin tulee vielä tässä vaiheessa itse sijoitettua ihonhoitotuotteisiin D:

 • Mari

  Tuotesarja laadukkuuden takia. Odotukset ovat hurjan korkealla kyseisten tuotteiden suhteen. Tietäen japanilaisen tarkkuuden ja laadun vaalimisen, odotukset varmasti täyttyvät!

 • Minna

  Olen kuullut niin paljon hyvää mutta en ole vielä päässyt kokeilemaan mitään merkin tuotteita :)

 • Vive

  Ihoni huutaa kosteutta ja kosteutusta, kokeilinpa lähes mitä tahansa. Auttaisiko Sensai?

 • Taru

  En ole kokeillut vielä Sensai-tuotteita,mutta olisivat varmasti hyvä apu ongelmalliseen ihooni.

 • Mikaela

  Olisi kiva kokeilla tätä mulle uutta merkkiä, josta olen kuullut hyvää?

 • SUVI

  Kiinnostava postaus ihonhoitosarjasta, josta kuulin juuri kehuja ystävältäni. Meillä molemmilla on pienet lapset eikä kauheasti omaa aikaa niin pieni hemmotteluhetki aamuisin olisi ihanaa ja todella tervetullutta! :)

 • Katja

  Näin raskauden kuvotuksen ja pahanolon keskelle olisi ihana saada edes jotain heleää…oma iho.

 • Annemaari

  Hei, SENSAIn tuotteista olen kuullut pelkästään kehuja, siksi ne kiinnostavat ja olisi kiva kokeilla millaisia ihmeitä niillä saisi aikaan :)

 • Katri

  Monia olen kokeillut, mutta tämä on vielä kokeilematta.

 • RH

  Kiinnostaisi myös ehdottomasti testata, uskon että toimisi herkälle ja kuivalle iholleni. :)

 • Mari

  Palaan elokuussa hoitovapaalta töihin. Kiireisiin uudenlaisiin arkiaamuihin olisi ihanaa saada pieni oma hemmotteluhetki, johon nuo Sensain-tuotteet vaikuttaisivat toimivan erinomaisesti!

 • Vmmm

  Käytän sensain eyelineria ja mielelläni kokeilisin myös muita.

 • Outi

  Haluaisin testata koska kiireisen arjen keskellä sekä minä ja ihoni kaipaamme hemmottelua.

 • Jantsu

  En ole kokeillut Sesain tuotteita aiemmin. Ihoni kaipaa kosteutusta ja en ole löytänyt omaa suosikkisarjaa.

 • Suvi

  Mummini käyttää sensaita ja olen jo pitkään ihastellut merkin kauniita purkkeja olisi siis ihana testata nii itsekkin.

 • Susanna

  Olen kokeillut monenlaisia ihonhoitotuotteita, mutta en ole vielä löytänyt niitä täysin sopivia. Sensai on sen verran hintavampi merkki, että olisi mukavaa päästä testaamaan ennen varsinaista ostopäätöstä.

 • Annie

  Olisi ihanaa testata erittäin herkällä ihollani,sillä luottotuotteita ei koskaan ole liikaa!

 • Heli

  Ihoni on niin huonossa kunnossa, että tällainen kokeilu olisi tarpeen. Sensai on arvokas merkki, jota minulla ei ole aiemmin ollut vara kokeilla :)

 • Henna

  Tuntuu että raskauksien myötä iho(kin) on hieman muuttunut ja ne entiset luottotuotteet ei enää sovikaan minulle. Olisi ihanaa hemmottelua tällainen paketti ja hyvä motivaatio ottaa itselle se oma aika ihonhoidon merkissä.

 • Elise H.

  Sensai on hintava ja ylellinen merkki, enkä ole sitä vielä kokeillut. Ehdottomasti kiinnostaisi testata :)

 • Anna

  Sensai on itselleni täysin uusi tuttavuus ja hankalalle sekaiholleni tervetullut uusi kokeilu!

 • Paula

  Mielettömän kauniita kuvia!

 • outiM

  Vaikuttaa upealta tuotteelta. En ole koskaan vielä kokeillut.

 • Nia

  Olen katsellut jo jonkin aikaa ihmetellen peilistä pikkulapsiarjen ja puutteellisen ihonhoitoajan väsyttämää ihoani. Kenties iälläkin alkaa pikkuhiljaa olla osansa asiaan (täytän pian 34). Ehkä Sensain tuotteilla saisi kaivattua kuulautta ja kimmoisuutta takaisin..

 • MM

  Sensai ei oo merkkinä tuttu, mutta kuulostaa hyvältä! Olisi kiva kokeilla.

 • fanny

  Merkkinä Sensai on edustanut minulle aina ylellisyyttä ja laatua. Äitini on käyttänyt Sensain/Kanebon tuotteita niin pitkään kuin muistan. Itsekin haluaisin päästä testaamaan tätä tuotesarjaa!

 • Iira

  Minulla on aika hankala iho, enkä ole oikein löytänyt sitä juuri oikeaa ihonhoitosarjaa itselleni. Ehkäpä Sensai olisi ratkaisu iho-ongelmiini? :)

 • Mh

  Päivittääkseni ihonhoitotuotteet.

 • Tiina

  Sensai on tuttu ainoastaan ripsiväristään entuudestaan, mutta kiinnostaisi kokeilla muitakin ylelisiä tuotteita. Iän myötä ihonhoidon merkitys vain korostuu.

 • Mirka

  Sinun tekstisi sai minut kiinnostumaan! Muuten en ehkä olisi muistanut/huomannut/erottanut merkkiä lukuisista vaihtoehdoista. Ihoni kaipaa nyt kovasti jotain uutta, kevät on ollut raskas ja se näkyy iholla.

 • V

  Aikaisemmin luottanut täysin sensain ripsiväriin mutta tämän postauksen myötä kiinnostuin myös muista tuotteista!

 • Siiri

  Mielenkiintoinen postaus! Minullakin on herkkä ja kuiva iho. Olen etsinyt sopivaa puhdistus ja kosteutus meneltemää ja mieluusti kokeilisin tätä.

 • Annukka1

  Erityisesti puhdistusvoide kiinnostaisi. Olen jo tovin hakenut jotain uutta puhdistustuotetta, joka olisi samalla hellävarainen, kosteuttava mutta toisi ripauksen ylellisyyttä ihonhoitorutiineihini. Toivottavasti onni osuu kohdalle! :)

 • Anu

  Olen käyttänyt Sensain ripsiväriä jo pitkään. Nyt kiinnostaisi päästä tutustumaan myös ihonhoitotuotteisiin.

 • Amanda

  Sensai kiinnostaa mua siksi, että olin ennen nykyisiä tehtäviä lentokentällä töissä, ja japanilaisten (ja korealaisten) cabin crew’n iho näytti vielä heidän uskomattoman pitkien lentojen jälkeenkin aivan photoshopatun kuulaalta… jotain taikaa heillä täytyy olla käytössään!

 • Ella

  Mielikuvani Sensaista on ylellinen ja laadukas. Olisi ihana päästä testaamaan sopisivatko tuotteet omalle iholleni.

 • Riikka

  Olen testannut vain sensain ripsiväriä ainakin ja se oli tosi hyvä tuote. Haluaisin tutustua lisää.

 • Hanna

  Uskon että SENSAI tekisi ihmeitä hieman pintakuivalle keski-ikää lähestyvälle iholleni :)

 • Maria

  Kosmetiikkaa rakastavana ihmisenä olen kaikenlaisia ihonhoitotuotteitakin kokeillut ja tullut jo kymmenisen vuotta sitten siihen lopputulokseen että Aasiassa ymmärretään ihonhoidon salat 100-0 länsimaihin verrattuna. Sensaita olen käyttänyt joitakin vuosia – en ihon puhdistusta mutta hoitovesiä ja emulsioita ja niissä kyllä laadun huomasi. Nyt olen ollut useamman vuoden lasten kanssa kotona lähes putkeen joten on täytynyt karsia tiettyjä merkkejä pois, vaikka oikeastaan nythän niitä supertuotteita varmaan tarvitsisi eniten, haha.

 • Henrika

  Yli 30 vuoden iästä huolimatta minulla on epäpuhtautta kasvojen iholla ja haluisin päivittää ihonhoitotuotteitani ja -rituaalejani :)

 • Kirsi

  Minulla on Sensain meikkivoide, josta todella pidän ja sen koostumus sopii iholleni. Olisi kiva kokeilla sopiiko muutkin merkin tuotteet minulle yhtä hyvin.

 • RiikkaJ.

  Itselläni on haastava iho, olen atoopikko ja iho on herkästi reagoiva. Olen testaillut merkkejä laidasta laitaan, mutta Sensaita en vielä testannut. Vielä ei ole löytänyt sitä “omaa” sarjaa, olisikin ihanaa päästä testaamaan josko Sensai olisi omalle iholle sopiva. Kalliimpia merkkejä ei muutenkaan tule juuri kokeiltua, kun harmittaa vietävästi jos rahat menevätkin hukkaan, eikä tuote sovikaan iholleni.

 • Enni

  Upeita kuvia!! Kiinnostaisi kokeilla Sensain tuotteita, koska kuten sinulla, ei minullakaan lapsiperhe-elämässä ole kauheasti aikaa, joten toimivat simppelit ratkaisut kunniaan!

 • Marja

  Mahtava arvonta!! Sain ajatuksen kokeilla luonnonkosmetiikkaa mutta allergisena ihoni meni todella huonoon kuntoon. Nyt taas palautunut ennalleen kun siirryin takaisin synteettiseen kosmetiikkaan. Olisi ihana kokeilla pitkästä aikaa Sensaita.

 • Anna

  Itselle uusien tuotteiden kokeilu kiinnostaa aina, arjen pieniä iloja.

 • Suvi Matikainen

  Olen kiinnostunut kaikista kosmetiikkauutuuksista ja Sensai vaikuttaa erityisen laadukkaalta.

 • Mariella

  Kokeilisin mielelläni näitä laadukkaan oloisia tuotteita!

 • Veera Vuorela

  Sensaista olen paljon kuullut, enkä tiedä miksi mielessäni on jotenkin vähän ennakkoluuloinen kuva brändiä kohtaan. Olisi hauska päästä kumoamaan omia ennakkoluuloja testailemalla näitä!

 • Melinda

  Ihana arvonta? Olenkin jo testannut Sensain meikkejä ja ne vaikuttavat todella hyviltä. Nyt olisi sopiva hetki testata myös ihonhoitotuotteita kun käyttämäni puhdistusaine ja kasvovoide ovat pian loppumassa.

 • Satu

  SENSAI on itselle edustanut aina luksusta ja ylellisyyttä. Hinnan vuoksi tuotteet jääneet aina hyllyyn. Tekstissäsi mainitsit suomalaisen ihotyypin ja sään vaihtelut iholle rasittavaksi. Tälläinen kuiva kasvojen alueen iho itseäkin piinaa. Olisi todella mielenkiintoista päästä tuotteisiin käsiksi ja laittaa SENSAI testiin!

 • Helssunen

  Sensaita olisi kiva kokeilla kun ei ole kokemusta merkistä sekä laadukkaan tuntuinen ja toinen syy on se että itsellä olisi haussa uusi kasvovoide lopetetun tilalle.

 • Toffeetiikeri

  Osallistun arvontaan. Luottoihonhoito sarja on vielä hakusessa. :)

 • Manna

  Olen mieltanyt SENSAIN aina laadukkaaksi merkiksi, johon yhdistyy tietynlaista eksotiikkaa ja tyylia. Nyt ensimmaista lasta odottaessani olen huomannut etta ihoni on tullut hieman valikoivemmaksi, ja kun muutenkin olen alkanut panostamaan rasvailuun jokailtaisen rituaalin muodossa, olisi SENSAIn rituaali ihana luksuslisa tulevan mamman rasvailuihin :)

 • Elina

  SENSAI on monien kirjoitusten ja tuttujen kokemusten perusteella erittäin laadukas merkki, jolla saa suorastaan ihmeitä aikaan. Luksuksentuntuinen ihonhoito on ihanaa ja sellaisia tuotteita ei voi olla maailmassa liikaa. Tämä välittyy mielestäni hienosti näistä upeista kuvistasikin!

 • Hanna

  Sensai kuulostaa tosi hyvältä ja ihanalta. Ihoni on kuivan puoleinen joten tämä olisi varmaankin tosi hyvä tuote!!”

 • AnniinaN

  SENSAI on äitini pitkään käyttämä ja hyväksi toteama merkki. Opiskelijabudjetille tuotteet ovat kuitenkin liian arvokkaita, joten arvonta olisi hieno tilaisuus päästä nauttimaan merkin ylellisistä tuotteista!

 • Nelli

  En ole aiemmin kokeillu, mutta japanilainen kosmetiikka on laadukasta, siksi kiinnostaa ?

 • Jenni

  Heti kun aloin lukemaan postausta, SENSAI alkoi kiinnostamaan todella paljon! Minulla on kuivuuteen taipuvainen iho ja käytän vuodenajasta riippumatta hyvin kosteuttavia tuotteita pitämään ihoni kunnossa. Nämä kuulostaisi juuri minun tarpeeseeni sopivilta :)

 • Pia

  Ikääntyvä iho on syvältä. Kokeilen ja kokeilen eri tuotteita, ja mikään ei natsaa. Olisiko Sensaista apua? En nimittäin ole heidän tuotteita ripsiväriä lukuunottamatta kokeillut :)

 • Johanna B.

  Ihana Sensai ja upea Hanna! Kasvonhoitoni yksi ainoa luottotuote on vuosien varrella ollut ja pysynyt – Sensai Bronzing Gel. Olen levittänyt sitä päivävoiteen päälle, eli levitän jo nyt kaksi voidetta päällekkäin ja etenkin arjessa tuo geeli toimii loistavasti meikkivoiteen sijasta. Olisi mahtavaa tutustua merkin muihin tuotteisiin ja testata, josko niistä saisin yhtä pitkäikäiset seuralaiset haasteelliselle iholleni.

 • Kaisa

  Haluaisin kokeilla olisiko tässä sopivat tuotteet herkästi reagoivalle iholleni.

 • meow

  Olen kuullut paljon hyvää ylellisistä Sensain tuotteista joten ehdottomasti haluaisin kokeilla niitä herkälle iholleni :)

 • Heidi

  Olisi kiva päästä kokeilemaan Sensain tuotteita :) olen aiemmin käyttänyt merkin ripsiväriä, kiva perusripsari. Merkin ihonhoitotuotteet ovat sen verran arvokkaita etten raaskisi testiin ostaa mutta olisi ihanaa päästä testailemaan ?

 • Maija

  Ylellistä omaa aikaa!

 • Tisku

  Sensain ripsiväri on ehdoton ja oletan, että ihonhoitotuotteet toimivat yhtä hyvin. Olen pitkään etsinyt vaihtoehtoa Lancomen ihonhoitotuotteille ja ehkä Sensai voisi olla uusi vaihtoehto. Sensain tuotteita olisi aivan mahtavaa kokeilla. Kerroit hyvin vakuuttavasti tuotteiden hyvistä puolista.

 • Päivi

  Ihoni on hyvin pintakuiva. Tätä tuotesarjaa olisi kiva kokeilla, jos se vaikka auttaisi ja iho ei tuntuisi kiristävän koko ajan.

 • Noora

  Oma hetki ihonhoidon parissa tekisi hyvää myös minun hyvinvoinnilleni. :)

 • Camilla

  Sensai on mielestäni erittäin laadukas sarja ja mielelläni kokeilisin enemmänkin tämän sarjan tuotteita. Ihoni osaa olla välillä todella kuiva, joten laadukkaat tuotteet tulisivat varmasti tarpeeseen.

 • SK

  Olen innokas kosmetiikan testaaja, mutta jostain syystä Sensain tuotteet eivät ole koskaan osuneet listalle. Nyt olisikin kiva tilaisuus testata tuotteita!

 • Bella

  Olisihan se ylellistä kokeilla Sensai tuotteita, kuulostaa tosi ihanilta.

 • Linda

  Etsin parhaillaan omalle iholle sopivia ja hyviä tuotteita. Kiinnostais kokeille kyseistä merkkiä!

 • Siri

  Sensain hohdokkuus ja salaperäisyys brändinä on mielenkiintoista. Ehkä aasialainen mystiikka vaikuttaa tähän. Tuotteet vaikuttavat täydellisiltä ja omien elämäntapamuutosten vuoksi olisi ihana testata Sensaita. :)

 • Anna

  En ikinä osallistu arvontoihin, koska ikinä en mitään kuitenkaan voita ☺️ Mutta nyt oli ihan pakko. Kahden pienen tytön Pariisissa asuva ulkosuomalaisäiti on tämän tarpeessa ❤️

 • Heli

  Kaino toiveeni on että joskus saisin kokea tunteen “täydellisestä” ihosta. Tuntuuko se kuin auringonpaiste kesäsateen jälkeen? Uuden alulta?

 • Sanna

  Yksi asia, minkä olen kauneudenhoidosta oppinut äidiltäni, on Sensain ripsiväri, mitä olen käyttänyt jo vuosia. Olisi kiva kokeilla muitakin merkin tuotteita. Oma iho on ollut stressin ja kiireen takia epäpuhdas ja pieni luksus ei koskaan olisi pahitteeksi:)

 • kata

  Vieläkin etsin sitä minulle sopivaa ihonhoitosarjaa. Ehkäpä se olisi tässä!

 • Helle

  Nyt alkoi alkoi kyllä kiinnostaa, kun luin postauksesi.En ole aikaisemmin kokeillut Sensai tuotteita, jos nyt olis arpaonnea:)

 • Tiina

  En ole aikaisemmin testannut Sensain tuotteita. Olen kuullut vain pelkkää hyvää ja olisi tosi kiva päästä testaamaan. Varsinkin, kun iän myötä ihoni tarvitsisi ihania kosteuttavia tuotteita?

 • Elisa

  Laadukkaiden omalle iholle sopivien tuotteiden löytäminen on haastavaa ja aikaa vievää. Olisi ihana päästä tutustumaan tähän sarjaan tarkemmin.

 • Saaramaria

  Laatu kiinnostaa, sarjan värikosmetiikka on ennestään tuttua. Tuo kosteutuslupaus ja sinun kokemukset kyllä lisäävät kiinnostusta entisestään.

 • EllaM

  Aiemmin käytössä olleen ihonhoitosarjan (Shiseido) lopetettiin ja nyt olisi haussa uudet tuotteet. Olen joitakin tuotteita testannut Sensailta ja vaikuttavat todella hyvältä. Tämän kirjoituksen perusteella vaikuttaa siltä, että nämä korvaisivat aiemmat tuotteet paremmin kuin hyvin :)

 • KK

  Silkkiä sisältävä tuote kuulostaa ihanan ylelliseltä ja mielenkiintoiselta. Monesti on tullut Sensain purnukoita ihasteltua, mutta vielä en ole kyseisen merkin tuotteita testannut.

 • Satu

  Aasialainen ihonhoito kiinnostaa suuresti. Olen ollut tyytyväinen Sensain meikkeihin, joten uskoisin et näistä saisi aikaan hyvän kombon ?

 • Anni

  En ole koskaan Sensaita kokeillut, mutta tekstisi sai kiinnostumaan tuotteista. Varmasti olisi hyvä apu pintakuivaan ihooni, jolle on vaikea löytää toimivia tuotteita.

 • Marjo-Riina Kallio

  Kuulostaa täydelliseltä! Olen kokeillut T-O-D-E-L-L-A monia edullesempia tuotteita kuivaan ja hieman juonteiseen ihooni ja suosikki on vielä löytämättä. Arvokkaampia tuotteita en helposti osta vain kokeilumielessä, joten jospa tämän arvonnan voitolla löytyisi tuotteet joihin jatkossakin satsata ! <3

 • Emilia

  Sensai kiinnostaa todella paljon koska laadukkaiden ja toimivien ihonhoitotuotteiden löytäminen on vaikeaa ja olisi ihana päästä testaamaan näitä ?

 • S

  Sensain kaksoipuhdistus on kiinnostanut jo hetken, mutta en ole päässyt kokeilemaan tuotteita. Itselläni on Sensaista laadukas ja ylellinen mielikuva.

 • Maria M

  Sensaita olen kokeillut ja kovasti tykästynyt. Ihoni on kuivahko joten laadukkaat tuotteet ovat tarpeen.

 • Lina Simojoki

  Oon aina tosi avoin kokeilemaan uusia ihonhoitotuotteita ja -sarjoja! Sensaita en oo juuri koskaan käyttänyt ja varsinkin, kun kerroit silkin pehmentävän ihoa, niin kiinnostuin Sensaista erityisesti <3

 • Susanna

  Olisi ihana kokeilla noita tuotteita. En ole koskaan kokeillut muita kuin apteekin tuotteita atooppiselle iholleni.

 • M.

  Kuulostaa kyllä niin ylelliseltä! Ja kuvat olivat kyllä omiaan siivittämään tuota ylellisiiden imagoa. Olisi hienoa päästä testaamaan noita. Monesti olen noita Sensain tuotteita silmäillyt, mutten ole vielä kotiin asti hankkinut. Tämä voisi olla juuri se tuote jota tarvitsen kitkemään epäpuhtaudet iholtani.

 • Laura

  Sensailta olen löytänyt varmaan maailmankaikkeuden ainoan huulipunan joka ei kuivata rutikuivia huuliani! Minulla on siis merkin muitakin tuotteita kohtaan melkoiset odotukset. Heidän ihonhoitotuotteisiin en ole vielä koskaan raaskinut pennosiani tuhlata, mutta olisi ihana päästä niitäkin kokeilemaan! :)

 • Peikonlehti

  Sensain tuotteet laadukkaita ja arjen luksusta! Toivottavasti arpaonni osuu kohdalle!

 • Ninni

  Sensaista tulee mieleen ylellinen ja kalliskin tuotesarja. Haluan päästä kokeilemaan, onko tämä tuotesarja ylellinen myös itse kokeiltuaan ja sopiiko tämä iholleni. Etsin juuri sopivaa sarjaa iholleni. Itsekkin elän kiireistä lapsiperhe arkea ja tälläinen oma luksushotelli iltaisin olisi ihanaa :)

 • Ann-Meri

  Oi miten Ihastuttavat kuvat ja postaus. Luen ensimmäistä kertaa blogiasi, siskot sarjan siivittämänä. Ihana ohjelma ja suloinen oli teidän jakso. ? Mahtava arvonta! Sensai vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta sillä juurikin tuota kaikkea kertomaasi ihoni kaipaa. Edelliset purnukat on kaavittu viimeiseen pisaraan ja nyt olisi tarve uudelle sarjalle. Sensain pullotkin ovat niin kauniit.

 • KatjaL

  En ole vielä koskaan omistanut laadukasta ihonhoitosarjaa, vaan kaikki tuotteet ovat olleet vähän sieltä ja täältä haalittuja.

 • Jenny

  Minulla on nyt raskausaikana puhjennut allergia/yliherkkyys monille aineille, joita kosmetiikka sisältää. Lukuisat purkit ja purnukat olen joutunut heittämään roskiin. Olen lukenut, että Japanissa kuitenkin useimmat yliherkkyyttä ja allergiaa aiheuttavat ainesosat ovat kiellettyjä kosmetiikassa – miksihän näin ei ole kaikkialla? Tästä syystä olen erittäin kiinnostunut kokeilemaan Sensain kosteuttavia tuotteita ja nämä toisivat kaivattua vaihtelua käyttämiini apteekin perusvoiteisiin. Ja mitä luksusta tämä olisikaan! :)

 • Essi

  Oon kokeillut montaa eri tuotesarjaa huonolle iholleni, mutta sensai on vielä testaamatta! Onpa muuten kauniita kuvia.

 • HeidiS

  Olen muutamia kertoja kokeillut Sensaita aloituspakkauksilla ja tykästynyt tuotteisiin kovasti, mutta valitettavasti hinta on tullut vastaan. Olisikin siis ihana kokeilla uusia tuotteita ja ehkä jopa rohkaistua hankkimaan uusia niiden lisäksi :)

 • Annikki

  Sensai alkoi kyllä kiinnostaa, kun luin postauksesi. Tekisi mieli testata ihastunko niihin yhtä paljon kuin sinä :) Ps. Ihanat kuvat!

 • Evelina

  En ole Sensaita kokeillut muuten kuin ripsivärin muodossa. Paljon hyvää olen kuullut ja lukenut ihonhoito-tuotteista ja olisi niitä ihana päästä kokeilemaan :)

 • Anonymous

  Sensain tuotteita minulla ei ole ollut. Etsinkin sopivaa tuotesarjaa iholleni.

 • Sasamaarit

  En ole kokeillut Sensailta muuta kuin silmien rajausväriä (joka on ollut kyllä ihan huippu). Ehkä syynä on ollut hiukkasen korkea hintataso – ainakin minun kukkarolleni…

 • Haidi

  Täällä olisi etsinnässä uusi tehokkaampi ihonhoitosarja ja tämä kuulosti nyt kyllä hyvältä! Ja miten kauniit pakkaukset :)

 • Salla

  Olisipa hienoa päästä kokeilemaan sarjaa ongelmaihoni kanssa – mukana siis!

 • Lilyyy

  Olen kuullut muutamalta tutulta ylistyssanoja Sensain tuotteista ja todellakin kiinnostunut kokeilemaan! Minulle ihonhoitorutiinit ovat myös ihania rentoutushetkiä hektisessä arjessa. Lapsetkin (3- ja 5-vuotiaat) jo tietävät, että kun äiti kaivelee vessassa purnukoitaan esille, niin silloin annetaan äidin olla hetki rauhassa :D

 • Sonja

  Huh, tämä arvonta kiinnostaa! En ole koskaan ennen ostanut oikein superluksustuotteita, olisi hauska tietää muuttuisiko iho radikaalisti tällaisten tuotteiden myötä.

 • Tytti

  Tykkään Japanista muutenkin, Sensaita olen halunnut kokeilla, mutta en ole raaskinut vielä. Osallistun siis arvontaan.

 • Elina Yli-hemminki

  Sensai on kerrassaan ihastuttava brändi: kerran olen päässyt kokeilemaan ja olisi kiva saada omaan hyllyyn tämä testattavaksi :)

 • Johanna

  Japani-intoilija täältä ilmoittautuu mukaan kisaan. Kerran olen päässyt Sensain kasvojenhoitotuotteita kokeilemaan ystävältä ja rituaali jätti ihon ihanan pehmoiseksi ja silkkiseksi. ?

 • Katjuskainen

  Itselläni on herkkä, pintakuiva ja ajoittain näppyjä puskeva iho, joten tämä kuulostaa loistavalta.

 • Jj

  Olisi ihana saada viimeinkin ongelmallinen ihoni kuntoon ja päästä testaamaan näitä uutuuksia.

 • Jen

  Postauksesi herätti mielenkiinnon kokeilla Sensaita, en ole koskaan kyseistä sarjaa käyttänyt. Lisäksi pieni arjen luksus olisi enemmän kuin tervetullut 4 pienen lapsen kotiäidille ja osa-aikaiselle yrittäjälle. :)

 • Lauriina

  Hei!

  Tämä oli hauska yllätys postauksissa. Etsin iholleni jatkuvasti toimivaa kosteuttajaa, mutta sitä ei monen kokeilunkaan jälkeen ole vielä löytynyt. Nyt testissä vajaan kk yksi tuotesarja, mutta tästä postaamasi kosteuttajasta eivät ole koskaan maininneet edes kauneusalan tuntijat. Kiitos siis :)

 • Annika

  Ihana arvonta? Onni on osallistua? Sain äitienpäivälahjaksi kosmetologikäynnin ja lunastin sen viime viikolla. Käynti herätti kiinnostuksen laadukkaampiin tuotteisiin, nyt kiireiden keskellä kun tulee ostettua marketteista voiteet ja puhdistustuotteet. Kosmetologi suositteli panostamaan nimenomaan kosteutukseen pintakuivaa ihoa hoidettaessa. Olisipa mahtavaa kokeilla omallekin iholleni Sensain tuotteita, niin kauniitakin ovat?

 • Jenni

  Olen pitkään etsinyt itselleni sitä “oikeaa” ihonhoitosarjaa, joten ehkäpä Sensai olisi se :)

 • A

  Vuotaviin ja herkkiin silmiin sensain ripsiväri on ollut luottotuote! Ei varise tai lähde vuotavien silmien takia leviämään. Olisi kiinnostava testata muitakin tuotteita. Niistä olen kuullut paljon hyvää?

 • Jemppu

  Olen käyttänyt sensain loistavaa silkkipuuteria jo usean vuoden ajan ja olisi ihana kokeilla muitakin merkin silkkituotteita?

 • Susanna

  Haluan ehdottomasti testata Sensaita, hieman epäpuhdas ihoni kaipaa tehokasta kosteutusta. Onpa ihanat kuvat jutun yhteydessä :)

 • Heidi

  Tuotteet todella kiinnostavat! Iho tuntuu menettäneen kuulautta ja kosteutta kiireisessä elämänvaiheessa ihonhoidon rituaalien jäätyä minimiin lasten synnyttyä. Nyt on taas se vaihe kun ehtii toisina päivinä katsoa itseäkin peilistä ja haluaa panostaa myös itseensä. Nämä olisi toivotut ja tarpeelliset!

 • Johhhu

  Olen joskus 7 vuotta sitten saanut pienen näytepakkauksen Sensain tuotteesta ja se oli uskomattoman ihana! Tuotteita on ole raaskinut ostaa, sillä ne ovat niin hintavia.. Nyt olisi ihana saada pientä luksusta ja hemmotella itseäni!

 • EllaJ

  Sensai on minulle täysin uusi merkki ja olisikin upeaa saada heidän tuotteitaan käyttöön! Varsinkin aurinko (ja ikä!) ovat vieneet kasvojani siihen suuntaan, että lisäapua kaivataan!:)

 • Saila

  Sensain ihonhoitotuotteet edustavat minulle luksusta, jota en raski ostaa. Olisi ihana saada testata niitä omalle iholleni.

 • Ella

  Olen käyttänyt SENSAIn tuotteita vuosikausia ja pitänyt niistä todella paljon, erityisesti kasvo- ja silmänympärysvoiteesta. Sarjan uudistumisen myötä hinnat nousivat sen verran korkeiksi, etten ainakaan vielä ole raaskinut uudistuneita tuotteita hankkia. Olisikin kiva päästä kokeilemaan, ovatko ne hintansa arvoisia.

 • Liisa

  Hei. Sensai on jo olemukseltaan ylellisen ja miellyttävän tuntuinen. Olisi kiva kokeilla tuotteita:)

 • Sabina

  Olen jo hetken ajatellut ostavani Sensain ihonhoitotuotteita, mutten kuitenkaan ole uskaltanut ostaa. Olisikin ihana päästä nyt koittamaan tuotteita :) !

 • Saija

  Mä olen löytänyt Sensailta täydellisen avun tummiin silmän alusiin. Ehdottomasti aion kokeilla muitakin Sensain tuotteita. Tehokkuus ja laadukkuus tuntuu yhdistyvän näissä tuotteista – sopivasti luksusta arjen rutiineihin!

 • Sabina

  Olen jo jonkun aikaa miettinyt kokeilevani Sensain tuotteita, mutten ole kuitenkaan ikinä uskaltanut ostaa niitä kuitenkaan. Olisikin ihana nyt päästä kokeilemaan näitä paljon kehuttuja tuotteita :) !

 • Laura L.

  Tuotteiden teho kuulostaa houkuttelevalta!

 • aila

  Sensai kiinnostaa, koska oln silkkifriikki : )

 • Emma

  Sensaita on kehunut myös oma äitini, mutta näin opiskelijana en ole hennonut kokeillakaan tuotteita, sillä en ole halunnut antaa itselleni mahdollisuutta hurahtaa niihin. Laatu kuitenkin vaikuttaa erinomaiselta, ja oma viidesti aknelääkekuurin tarvinnut ihoni voisi kaivata juuri tämänkaltaista hoitoa. Todella kauniita kuvia muuten, ihanasti toteutettu postaus! :)

 • Saikku

  Sensailta ainoastaan ripsiväri on minulle ennestään tuttu ja siitä olen pitänyt paljon. Toisen raskauden jälkeiset hormonimuutokset ovat saaneet kasvojeni ihon paljon aiempaa herkemmäksi erilaisille hormoninäpyille yms. Ihoni on myös ollut aina herkkä ja pyrin löytämään mahdollisimman mietoja ja tuoksuttomia tuotteita. Olisi ihana päästä kokeilemaan olisiko Sensai tuotesarja, jolla saisin kasvoilleni kaivattua hehkua :)

 • Jade

  Olisi varmasti täydellinen tuotesarja erittäin kuivalle iholleni. Mukana arvonnassa siis!

 • Virpi

  Kokeilin kerran Sensain tuotteita ja olivat kyllä huippuja joten ehdottomasti kiinnostaa nämäkin! ✨

 • Stella

  Kasvojeni iho on nyt jonkin aikaa ollut haastava ja olen koittanut löytää sopivia tuotteita joilla tilanne rauhoittuisi. Vielä en ole tässä onnistunut, mutta Sensaita haluaisin ehdottomasti kokeilla. Olen kuullut tuotteista paljon hyvää!

 • Elina V.

  En ole ennen kokeillut Sensain tuotteita, ripsiväriä lukuunottamatta. Tämä postaus herätti mielenkiintoni ja olisikin mahtavaa päästä kokeilemaan näitä tuotteita.

 • Jaana

  Mulla on ajoittain ollut mahdollisuus testailla yksittäisiä Sensain tuotteita, mutta ei koskaan näin settinä. Sensain kaksoispuhdistusta oon käyttänyt, mutta en kaksoiskosteutusta. Nyt kun häihin on enää kaksi kuukautta (!!) niin tässäpä olisi ihanan ylellinen hemmottelu iholle. ?

 • Em

  Minunkin tarvitsisi hiukan hidastaa, hengähtää ja ottaa rutiiniksi hemmotella elämän kiristäviä kasvoja – hyvin tuotteiden parissa.

 • Mel

  Olen itsekin ollut vuosia kaksoispuhdistuksen fani eli olisi kyllä huippua voittaa Sensain tuotteet:)

 • Iina

  En ole vielä koskaan raaskinut ostaa Sensaita joten olisi mahta päästä kokeilemaan, tämä postaus kyllä herätti mielenkiintoni.

 • Stina

  Sensain tuotteet ovat suosikkejani. Ihonhoidosta sekä meikkituotteista löytyy vakiolempparit mitä en vaihtaisi pois.

 • Anita

  Toiveena löytää tuotteita,jotka kosteuttavat ja hellivät ihoa. Toiveena myös se ettei tuotteet tuoksu. Sensain tuotteita en ole ennen kokeillut.

 • Marde

  Mikä arvonta, wau :). Mutta miksi minä? Noh, minulla ei ole kokemusta sensain tuotteista, joten nyt olisi siihen oiva tilaisuus kokeilla. Siis mukana arvonnassa.

 • Merja

  Minusta japanilaisilla ja kiinalaisilla, joita olen nähnyt, on kaikilla hyvä iho. Syytä en kyllä tiedä.

 • Mintsu

  Olen Sensai-sarjan uskollinen käyttäjä jo vuodesta 2002 eli 16 vuotta olen ollut tyytyväinen merkkiin. Ollessani 21-vuotias tutustuin sarjaan ja kuulin kaksoispuhdistuksesta ensi kerran :) Käytän puhdistukseen ja ihonhoitoon yksinomaan Sensain tuotteita <3

 • Sanna

  Olen käyttänyt Sensain meikkejä kymmeniä vuosia, mielelläni kokeilisin myös ihonhoitotuotteita. Ikä alkaa tehdä “tehtävänsä” joten uusia tuotteita olisi kiva kokeilla. Olipa hienoja kuvia postauksessa!

 • Mari

  Oi mikä arvonta, voi kun kerrankin kävisi tuuri! Olen jo vuosia käyttänyt Sensain ripsaria. Hyvä ihonhoitosarja on vielä haussa, joten tätä olisi ilo päästä kokeilemaan.

 • linda

  Olen alkanut kiinnostua aikaiseisempää enemmän nyt ihonhoidosta, sillä täytän kesällä 30-vuotta ja olen alkanut huolestua ihoni vanhenemisesta. Pidän Sensain kosmetiikasta ja olisi ihanaa päästä kokeilemaan näitä ihonhoitotuotteita.

 • Anna

  Tämä olisi varmasti kuivaihoisen pelastus. Olisi ihanaa päästä kokeilemaan. Miellän Sensain tuotteet luotettaviksi ja laadukkaiksi.

 • Linda

  Täytän kesällä 30-vuotta ja ihonhoito on alkanut kiinnostaa viime vuoden aikana aikaisempaa enemmän vanhenemisen myötä. Minulla on hyviä kokemuksia joistain Sensain tuotteitasta ja olisi ihanaa päästä kokeilemaan ihonhoitopakettia.

 • Poikaset2

  Sensai on klassikko ja kuten joku edellä myös mainitsi, että purkit ovat kauniita. Miellyttävät esteetikon silmää.

 • Minna

  Olen käyttänyt Sensain hoitovettä useamman vuoden. Tuotteet on kyllä omaan budjettiini ehkä turhan kalliita, mutta tuohon hoitoveteen olen satsannut ja on kyllä riittoisaakin. Olisi ihana saada lisää Sensain tuotteita kokeiluun.

 • Eeva

  Olen kokeillut monia eri hoitosarjoja,miksei sitten tätäkin.Kauniit putelit ainakin on.

 • T

  Sensain tuotteita olen moneen kertaan haaveillut hankkia, mutta toistaiseksi ovat hinnan vuoksi jääneet kauppaan. Monissa tuotteissa on niin hyvän kuuloiset inci-listat. Toivottavasti nyt onni potkaisisi :)

 • Eeva Korhonen

  Tuote ei ole minulle entuudestaan tuttu, joten kokeilisin mielelläni.

 • Matleena

  Olen kärsinyt nyt pari kuukautta todella nyppyisestä otsasta. Kosmetologin mukaan ihoni on niin kuiva, etteivät epäpuhtaudet pääse pois ihosta. Mikään tuote ei ole vielä auttanut tilanteeseeni juurikaan, joten olisi mahtavaa jos voisin kokeilla näitä Sensain silkkisiä ja kosteuttavia tuotteita!

 • Funi Le

  Hei Hanna, osallistun myös Sensain arvontaan. Merkki on minulle hyvin tuttu, sillä siskoni on käyttänyt Sensaita vuosia. Hän on suositellut kyseistä merkkiä minulle, mutten ole raaskinut kokeilla saati ostaa, sillä hintahaarukka on itselleni hyvin korkea. Olisin kiitollinen jos voittaisin ja näin pääsisin tutustumaan Sensain tuotteisiin :-)

 • Mia

  Olisi aivan mahtavaa päästä tutustumaan Sensain ihotuotteisiin. Itselläni on edelleen teini-iän akne arvet valitettavasti osittain näkyvissä. Vielä en ole tuotetta löytänyt joka olisi auttanut.

 • Mia

  Silkki materiaalina iholla on parasta! Ja kuvat ovat niin lumoavia, että halu kokeilla sensaita vain kasvoi :D

 • Mima

  Kiinnostaisi kovasti kokeilla. Elämäntilanteeni on lasten suhteen hyvin sama kuin sinun, joten kiirettä riittää. Tämä kuvailemasi oma hetki ja pysähtyminen kuulostivat ihanalta <3 Ehkä voisin itsekin pysähtyä päivittäin juuri näin.

 • Hippu

  Laadukkuus?

 • Saara

  Mielenkiintoinen postaus ja U P E I T A kuvia! Sensain tarina kiinnostaa ja paljon hyvää tuotteista kuulleena olisi mahtavaa päästä testailemaan niitä. Ehkäpä niistä löytyisi apu myös välillä oireilevaan ihooni. Toivotaan, että arpaonni suosii! Oikein ihanaa ja aurinkoista kesää sinulle ja perheellesi Hanna! :)

 • Cella

  Sensain meikit on laadultaan ihan ykkösiä,ihonhoitotuotteita en ole vielä kokeillut.

 • Lisa

  Koska ihoni on pintakuiva ja tuntuu etten tahdo siihen saada helpotusta edes nyt kesällä kosteuttavista naamioista jne huolimatta. Olisipa ihana jos tästä löytyisi ratkaisu ongelmaan ja kasvojen ilme kirkastuisi!

 • Kiva arvonta! Sensai kuulostaa mielestäni laadukkaalta merkiltä ja silkki ainesosana mielenkiintoiselta. Tosin kaikki tuotteet, jotka lupaavat kosteutta sekä hellävaraista puhtautta kiinnostavat aina!:)

 • Nina

  Miljoonakaupungin asukkaana olen erittäin kiinnostunut Sensain tuotteista sillä merkin kaikkien tuotteiden sanotaan pyrkivän ehkäisemään ilmansaasteita aiheutuvia ihovaurioita. Asia joka ei ole leikin asia mutta johon moni muu ihonhoitomerkki ei ole vielä puuttunut, lukuunottamatta yksittäisiä tuotteita.

 • Nina

  Miljoonakaupungin asukkaana olen erittäin kiinnostunut Sensain tuotteista sillä merkin kaikkien tuotteiden sanotaan pyrkivän ehkäisemään ilmansaasteita aiheutuvia ihovaurioita. Asia joka ei ole leikin asia mutta johon moni muu ihonhoitomerkki ei ole vielä puuttunut, lukuunottamatta yksittäisiä tuotteita.

 • Eeva

  Laadukkaat ja tehokkaat tuotteet kiinnostavat.

 • Emmi

  Yksi luottotuote on SENSAI:n se kulttiripsari (38 astetta), joten mielenkiintoista olisi testata tätäkin sarjaa! :)

 • jasmiina

  Hyvä sarja ja hyvät luottotuotteet ovat olleet pitkän aikaa etsinnässä. Kirjoitus kuulosti ainakin innostavalta ja lupaavalta, jos onni suosisi ja pääsisi tosissaan testaamaan! :)

 • Tuulia

  Kuivan ja herkän ihon taltuttamiseen olisi ihana kokeilla Sensain tuotteita, sillä omalle ihotyypille on vaikea löytää sopivia tuotteita :)

 • Anni

  Legendaarinen brändi jonka 38 ripsari on luottotuotteeni :)

 • Emmi

  Minulla on tosi herkkä ja kuiva iho joka vaatii kunnollista ja hellävaraista kosteutusta läpi vuoden. Sensaita en ole vielä kokeillut!

 • Kata

  Löysin vajaa pari vuotta sitten Sensai ripsarin, joka osottautui parhaaksi koskaan! Ei varise edes sateessa! Siksi kiinnostaa myös muut Sensai tuotteet :)

 • TanjaM

  Laatu ja Sensain monipuolisuus ihonhoidossa.

 • Bisous

  Ihanat kuvat olette ottaneet!
  Yritän aina panostaa laatuun määrän sijasta, joten Sensain tuotteita olisi ihana kokeilla.

 • Anniina

  Kaksoiskosteutuksesta en olekaan koskaan kuullut, kaksoispuhdistuksesta kylläkin. Tätä olisi kiva kokeilla! Vuosia sitten ostin muistaakseni Sensain kaksoisputsarin. Ihmettelin, kun toinen putsareista, joka oli pumppupullossa kului tosi nopeasti, kesti muutaman viikon. Selvisi että poikaystävä oli luullut tätä käsisaippuaksi ja lutrannut oikein kunnolla:D Oli kuulemma ihmetelly kun saippua ei niin kauheasti vaahdonnut:D Nyt olisi kiva kokeilla tätä paremmalla menestyksellä!

 • Annika

  Sensai vaikuttaa tehokkaalta ja laadukkaalta. Täydellistä ihonhoitosarjaa en ole vielä löytänyt, joten olisi kiva kokeilla Sensaita. :)

 • Oon pitkään etsinyt kuivalle iholle sopivaa tuotemerkkiä tuloksetta. Tämä kuulostaa loistavalta!

 • -Bruno

  Sensain Cellural Perfomance Super Moist III voide on ollut luottotuotteeni jo vuosia. Olisi mahtavaa tutustua myös sarjan muihin tuotteisiin. Uskon täysin silkin voimaan.

 • Henna

  Hei Hanna!
  Sensai merkki on kiinnostanut minua monta vuotta.se vaikuttaa todella laadukkaalta merkiltä ja sellaiselta jossa ei ole mitään ylimääräisiä hömpötys aineita.purkin ulkonäkö myös oli todella nätti,vaikken purkkejani esillä pidäkään.koskaan en vain ole raaskinut sensain tuotteita ostaa.kerran olen jonku kalliimman purkin ostanut ja se oli todella toimiva tuote..ihanaa rauhaisan energistä kesää:)

 • SonjaM

  Sensai on kiinnostanut jo vuosia, mutta lopulta aina kaupassa olen jänistänyt ja kotiuttanut edullisemman tuotteen joltain toiselta merkiltä. Muut luksusmerkit eivät ole juurikaan kiinnostaneet minua, jotenkin olen kai luottanut siihen, että Sensai toimii oikeasti.

 • Johanna L.

  Sensai on merkkinä kiinnostanut minua jo pitkään ja pidän erityisesti sarjan tuotteiden hienostuneesta tuoksusta.

 • Elina

  Sensai kiinnostaa minua, koska haluan hoitaa ihoani mahdollisimman hyvin.

  Mun ihoa on kohdeltu välillä kaltoin roaccutan-kuurien takia ja nyt haluan helliä sitä.

 • Ida

  En ole päässyt vielä Sensain tuotteita ikinä testaamaan. Paljon positiivista näistä kuullut joten olisi kiva tietää olisiko apua myös minun moniongelmaiselle iholle ?

 • Pinja

  Koska rankassa elämäntilanteessa pienten lapsien kanssa myös iho on kovilla. Tämä kuullostaisi hyvälle ratkaisulle ihonhoitoon!

 • Paula

  Olen saanut semmosen kuvan että sensai on laadukas sarja. Ois siistii saada nämä. ?

 • Heidin

  Olen käyttänyt Sensai-merkin tuotteita jo useampien vuosien ajan ja mikään ei voita tätä merkkiä! Innolla mukana arvonnassa.

 • Elisabet

  Olen tottunut käyttämään lähinnä markettien meikinpuhdistusaineita – nyt olisi kiva testata ylellistä sarjaa ja nähdä, miten se eroaa edullisemmista tuotteista. Sensai-merkkiä on kehuttu kovasti ja kirjoittamasi blogin ja antamiesi suositusten perusteella tuotteet vaikuttavat myös todella kiinnostavilta.

 • Els

  Olen tottunut käyttämään lähinnä markettien meikinpuhdistusaineita – nyt olisi kiva testata ylellistä sarjaa ja nähdä, miten se eroaa edullisemmista tuotteista. Sensai-merkkiä on kehuttu kovasti ja kirjoittamasi blogin ja antamiesi suositusten perusteella tuotteet vaikuttavat myös todella kiinnostavilta.

 • Mari

  Sensai kuulostaa hyvältä sarjalta, joka voisi sopia iholleni. Plussaa kauniista ulkomuodosta :)

 • Milla

  Jos ei olisi jo muutenkin kiinnostanut, niin tämän postauksen jälkeen viimeistään, miten kauniita kuvia!

 • Sara

  Haluaisin kiinteyttää ja heleyttää ihoani, siksi osallistun arvontaan.

 • Mia

  Ihoni käydessä aina vaan kuivemmaksi ja kuivemmaksi, kuulosti kaksoiskosteutus juuri siltä mitä kaipaan.

 • Veera

  Kuulostaa laadukkaalta ihonhoitosarjalta.
  Sensain ripsiväri luottotuote ?

 • Katja

  Kiinnostus on kokeilla uutta ihonhoitosarjaa, Sensai on kuulemani mukaan hyvä sellainen :)

 • Maria

  Sensai kiinnostaa koska on niin pitkän ajan ollut olemassa ja edelleen laadukas ja ylellinen sarja.

 • saija

  Etsin vielä itselleni sopivaa kasvojen hoito sarjaa. Ongelmana pintakuiva iho, jota tarvitsee kosteuttaa kellon ympäri vuodenajoista riippumatta. Kaamee kutina poskilla, jos liian ns rasvattomat aineet käytössä..:/

 • Elli

  Haluaisin kokeilla, että sopiiko Sensai herkälle iholleni :)

 • Katri W

  Hektinen kevät näkyy ihollani ja pieni piristys kruunaisi kyllä tämän kesän täydellisesti.

 • Anskusuku

  Sensailla on todella hyvä kaksoispuhdistus joten sen vuoksi kiinnostaa kokeilla miten heidän kosteuttavat tuotteet toimivat, en ole vielä päässyt kokeilemaan.

 • N

  Kiinnostuin tämän postauksen myötä. Kolmenkympin ylityksen jälkeen ihoni ei enää ole yhtä kuulas kuin ennen – jotain täytyisi tehdä!

 • Mari

  Joudun huonon ihon takia käyttämään joskus aika tujuja aineita. Sen takia pitää sitten taas kosteuttaa ja pitää olla tasapainoa. En ole vielä löytänyt ihan täydellistä pakettia joten tätä olisi huippua testata :)

 • Jenna

  Hei, ihana arvonta. Sensai kiinnostaa, kun on yleellinen ja ainutlaatuinen sarja, joka toimii. Olen joitakin tuotteita, joskus testanut ja siksi olisi mukava päästä kokeilemaan myös näitä ❤

 • Päivi

  Ihoni on pintakuiva ja herkkä. Olen vuosien ajan tuhlannut rahaa melkoisesti erilaisiin kasvovoiteisiin ja niiden turhiin lupauksiin. Nämä tuotteet kuulostavat juuri siltä, mitä ihoni kaipaa! Haluaisin vihdoin löytää iholleni sopivat tuotteet, ja olen kuullut Sensaista vain pelkkää hyvää, joten tässä olisi oiva tilaisuus lopettaa vihdoin hutiostosten tekeminen, ja helliä ihoani oikeilla tuotteilla! Olisipa onni kerrankin matkassa!

 • Sanna U

  Onhan ne ihania. Mutta millään ei raaski ostaa ja voisi olla joku vähän vihreämpi linjakin tälläkin merkillä. Kasvojen ihon hoito kyllä säästääkin aikaa kun meikkaaminen nopeutuu. :)

 • Anonymous

  Ihoni on pintakuiva ja herkkä, ja juuri siksi nämä tuotteet olisivat täsmäisku ihoni täydelliseen hemmotteluun! Olen vuosien varrella tuhlannut rahaa huonoihin ihonhoitovoiteisiin ja turhiin lupauksiin, ja joutunut pettymään kerta toisensa jälkeen. Uskon, että tässä olisi todella sopiva tuote iholleni, ja voisin lakata etsimästä ja tuhlaamasta rahojani muualle!

 • Kikaltsu

  Ehdottomasti kiinnostaa tällaista kokeilla, onko todella hintansa arvoinen.
  Vaikka on rasvoittuva sekaiho, huomaan, että kosteutusta kaipaa iho todella paljon. Tämän vuoksi etsinnässä/kokeilussa tuotteita mitkä olisi ne parhaat.

 • Nanni

  Sensai kiinnostaa mua laadukkuutensa takia. Ihoni on todella haastava ja tasapainoa on ollut haastavaa löytää. Epäpuhtauksia tulee ja iho meinaa kuivahtaa todella herkästi. Lähden aina innolla testaamaan uutta koska jaksan silti uskoa että jostain lopulta löydän apua. :)

 • Jane

  Olen kokeillut monia ihonhoitosarjoja lemppariani kuitenkaan löytämättä. Sensai kuulostaa lupaavalta ja plussaa kauniista purkeista!:)

 • Oona

  Olen jo pidemmän aikaa käyttänyt Sensain päivittäismeikkituotteita, ripsaria joka on huikea! Sekä meikkivoidetta ja kulmakynä. Nämä ovat ehdottomasti luotto meikkejäni ja olen ihastellut/kauhistellut kyseisiä ihonhoitotuotteita. Kauniita purkkeja, jotka ovat samalla hieman kalliita opiskelijabudjettiin. Olisi ihanaa näitä kyseisiä tuotteita joskus päästä testailemaan!!

 • Mimi

  Olen aina kärsinyt ihoni ongelmista ja ne ovat usein vaikuttaneet negatiivisesti itsetuntoonikin. Kokeilisin mielelläni vähän parempiakin tuotteita kuin perus markettikamaa, mutta harvemmin sellaiseen riittää rahat. Jos tällä kertaa onnetar minua suosisi.

 • Sara Elena

  Olen pitkään taistellut ihoni kanssa ja kokenut todella hankalaksi löytää minulle sopivat tuotteen. Olen lukenut kaikki mahdolliset blogit/uutiset/suositukset läpi löytääkseni the one ihonhoito sarjan. Oikean hoitokeinon löytämiseen olen kuluttanut omaisuuden!
  Tämä Sensain hoitosarja kuulostaa täydelliseltä, ehkä täytyy myös käydä sensain omalla pisteellä juttelemassa ammattilaisen kanssa, mutta tolla paketilla pääsisin jo hyvin alkuun kohti täydellistä ihoa :)

 • SW

  Aasialainen ihonhoito ylipäätään kiinnostaa ja Sensain käyttämä silkkiuute kiehtoo erityisesti! Sensaista tulee jotenkin assosiaatio silkinpehmeästä ja kuulaasta ihosta.

 • Vilma

  Tykkään hoitaa ihoani hyvillä tuotteilla. En ole kuitenkaan löytänyt vielä sitä itselleni juuri sopivaa ihonhoitotuote-sarjaa. Nämä Sensain tuotteet kuulostavat kaikinpuolin todella potentiaalisilta vaihtoehdoilta ja mielelläni kokeilisin niitä ehdottomasti!

 • Oivu

  Tuntuu että iho kiristää, vaikka mitä tekisi!

 • Marja

  Arvonnassa mukana! Sensai tuotteet ovat parhaita. Etenkin kuorintajauhe ja puuteri, joka on kuin silkkiä.

 • Saara

  Seikkailen eri merkkien välillä, etsien sitä sopivaa. Olisiko Sensai seuraava ?

 • Laura

  Ihoni on kuiva vuoden ympäri ja kärsin myös erilaisista iho-ongelmista, joten olisi ihana päästä kokeilemaan olisiko Sensain tuotteista apua :)

 • Oona

  Sensain tuotteet tuovat kiireiseen arkeen luksusta! Erinomaiset tuotteet herälle iholleni :)

 • Johanna

  Olisi hienoa löytää ihonhoitosarja, joka todella toimii herkkänahkaiselle hipiälle.

 • Anna

  Voi miten mahtava arvonta! Juuri tällaista tarvitsisin, oma iho on muuttunut hyvin kuivaksi ja araksi enkä ole löytänyt vielä sen hoitoon sopivia tuotteita. Mukana arvonnassa!

 • Salla

  Sensain kosmetiikkaa olenkin aiemmin käyttänyt ja nyt olisi oiva mahdollisuus saada testattavaksi muutkin tuotteet!

 • Maarit

  Stressi, kiire ja lapsiperhearki näkyvät kasvoillani, joka vuosi yhä enemmän.
  Haluaisin löytää lempeän ihonhoitosarjan iholleni, Sensain silkinpehmeys kuulostaa hyvältä!

 • Kirsi

  Hakusessa hyvä luottotuote?
  Puhdistukseen ja kosteutukseen loppu elämän ajaksi ??

 • Soili

  Samean ja väsyneen ihon vuoksi!

 • Alisa

  Wau, mikä arvonta, kiitos! Minä kiinnostuin Sensaista tarinan myötä. En ole koskaan kuullut, että ihonhoitotuotteissa käytettäisiin silkkiä! Kuulostaa todella ylelliseltä. Kiinnostuin myös nelivaiheisesta ihonhoitorutiinista. Olen itse harrastanut korealaista ihonhoitoa jo muutaman vuoden ja tottunut sen myötä lukuisiin hoitovaiheisiin. Nyt kiinnostuin, mihin nelivaiheinen rutiini riittäisi!

 • Kiira

  Olisi ihanaa päästä testaamaan tätä ihonhoitosarjaa josko tämä olisi herkälle ja kuivalle iholleni täydellinen!

 • Tiia

  Aivan ihana arvonta, ehdottomasti mukana!

 • Jaana

  Sensain tuotteet ovat kiinnostaneet niin kauan, kuin muistan. Alunperin huomioni kiinnitti erityisen kauniit ja yleelliset pakkaukset ja kun olen tuotteita testannut kaupassa, ovat ne kyllä selkeästi muista erottuvia tuoksullaan ja tunnullaan, jotka kaikki viestivät samaa luksusta ja erityisyyttä. Sensain tuotteista huomaa kyllä niiden erityislaatuisuuden. En ole kuitenkaan koskaan päätynyt ostamaan näitä arvokkaan hinnan vuoksi ja sen takia, että oma ihoni on aina ollut niin hyväkuntoinen, että myös edullisemmat merkit ovat aina toimineet varsin riittävästi. Selektiivinen kosmetiikka on minulle enemmän vain sitä luxusta arkeen ja jokapäiväiseen elämään tarjoava juttu.

 • Tarjaheleena

  Tavoittelen selkeää ja terhokasta ihonhoitoa. Sensai vaikuttaa sellaiseta, joten kiinnostaa kokeilla.

 • Salla Hoberg

  Sensai on puhdasta kultaa iholle. Hyvä ihonhoitosarja on juuri hakusessa. Olisi ihana hemmotella itseä kiireisen lapsiarjen keskellä. Neljä pientä ovat ehkä vähän saattaneet vaikuttaa omaan säännölliseen ihonhoitoon. Kosteus ja hyvinvoiva iho ei nyt olisi pahitteeksi. Pieni hetki luksusta arkeen ja taas jaksaa. ?

 • Saara

  Kiinnostaisi todella kokeilla Sensaita etenkin sinun kokemustesi jälkeen. Nuukuus vaan tuntuu iskevän usein kosmetiikkaostoksilla :)

 • Pauliina

  Sensain ripsiväri on jo meikkilaukun vakiotuote ja arjen pelastaja. Uskon että, sensain ihonhoito tuotteet toisivat pelastuksen pintakuivalle ja herkälle atooppiselle iholleni. Varsinkin kun ikää tulee lisää, ei ole yksi ja sama mitä tuotetta sitä käyttää. Varsinkin kun elokuussa 2 vaihtuu numero 3 alkavaksi :D

 • Annamari

  Olen etsimässä uutta hyvää ihonhoitosarjaa ja Sensain suosituksesi kuullosti kokeilemisen arvoiselta!

 • Sanna

  “hellävaraisuudestaan huolimatta on niin tehokas, että se tuntui kitkevän jokaisen pienenkin epäpuhtauden pois”
  Kuulostaa kyllä todella hyvälle – juuri sille, mitä kasvoni kaipaavat!

 • Siina

  Olen käyttänyt Sensain puhdistustuotteita nyt vajaan vuoden ja todella myyty! Ennen otsallani oli melkein aina pientä nyppyä, mutta ne hävisivät Sensailla! Iso suositus siis minultakin <3 välillä tuntuu, että voiko kaikkiin suosituksiin ihan uskoa, mutta nämä tuotteet toimii ainakin itsellä ja voisin allekirjoittaa nämä huomiosi tuotteista.

 • Lena

  Hakusessa tehokas ihonhoitosarja ja bonusta tietysti esteettistä silmääni miellyttävät pakkaukset!

 • Henna

  Oi mikä arvonta! Vielä en ole löytänyt sitä omalle iholleni kaikin puolin täydellistä ihonhoitosarjaa, joka kosteuttaisi, puhdistaisi tehokkaasti eikä ärsyttäisi herkkää ihoani. Ehkäpä Sensai voisi olla sellainen :)

 • SAMP

  Sensain tuotteet vaikuttavat laadukkailta ja ainakin itselläni on toiveena tehokkuus hellävaraisuutta unohtamatta. Mielelläni testaisin ☺️

 • Tuumummi

  Oi, miten houkuttelevalta vaikuttavia tuotteita! Ikääntyvä ihoni janoaa kosteutta. Pikkuisten tyttärentytärten kanssa touhutaan milloin hiekkalaatikolla, milloin uimahallissa tai leikkikentällä ja siinä on kyllä iho monenlaisten vaatimusten kohteena. Oma iho tuntuu niin karhealta vauvan silkkistä ihoa vasten.

 • Päivi

  Olisi ihanaa löytää hellävarainen, mutta tehokas ihonhoitosarja, joka ei ärsyttäisi ihoani. Kauniit pakkaukset olisivat tietysti plussaa!

 • Meri

  Toiveissa olisi löytää ihonhoitosarja, joka lunastaisi lupauksensa kosteutetusta, kuulaasta ja hyvinvoivasta ihosta. Mielelläni kokeilisin Sensaita!

 • Mini

  Laadukkaat aikuiselle iholle tarkoitetut tuotteet ja vieläpä upeissa purnukoissa, miksipä ei kiinnostaisi ? Haaveena hyvinvoiva ja kuulas iho.

 • Ida

  Olisi ihana päästä kokeilemaan tätä tuotesarjaa omien iho-ongelmien pitkittinyisyyden vuoksi.

 • Saea

  Ei tunnu löytyvän aikaa käydä läpi ja kokeilla erilaisia ihonhoitotuotteita mutta ei tuo nykyinen vain riitä. Ihoa kiristää, on epäpuhtauksia ja toivoisin että kaappiini vain ilmestyisi laadukkaita ihonhoitotuotteita jotka on hyväksi todettu. Tämä olisi siis ihan nappiarvonta :D

 • Anniina

  Hemmotteluhetki kuulostaa ihanalta! Varsinkin hormonaalisen ehkäisyn vaihtamisen/lopettamisen vuoksi ihoni on sekaisin eikä sopivaa hoitoyhdistelmää tunnu löytyvän. Uskon vahvasti mielen voimaan joten ehkä hemmottelu yhdessä laadukkaiden tuotteiden kanssa toisi kaivattua tulosta.

 • Katja

  Wau kuulostaa tosi jännältä, että kosmetiikassa käytetään silkkiä! Nää kuulostaa ihan uuden tason ihonhoitotuotteilta, ja siksi kiinnostaisi kyllä päästä kokeilemaan kun iho on ollut viimeisen vuoden ihmeellisen huonossa kunnossa. Se kyllä jännittää, että kun näihin sitten jää koukkuun, niin millaista priorisointia jatkossakin näiden tuotteiden käyttö opiskelijabudjetilla vaatii hah :D

 • EmmiK

  Olen jo vuosia käyttänyt Sensain ripsareita, jotka sopivat täydellisesti herkille silmilleni. Olisi kiva päästä testaamaan merkin muitakin tuotteita!

 • Suspa

  Sensaita kiinnostaisi kokeilla koska sarja on minulle kokonaan tuntematon. Olen kyllä nähnyt Sensain tuotteita kosmatiikkahyllyillä mutta taloudellinen tilanne ei ole vielä antanut myöden ostaa niin kalliita tuotteita.

 • Katja

  Hei, en ole kyseistä merkkiä aikaisemmin käyttänyt joten olisi kiva testata :)

 • Lumi

  Ihoni on alkanut pintakuivumaan näin kesällä, aikaisempi kosteutus- ja puhdistusrutiinini ei tunnu toimivan enää. Oma-aloitteisesti tuntuu työläältä lähteä muuttamaan aikaisemmin hyväksi koettua hoitorutiinia, mutta uudet tuotteet ja tieto motivoisivat tekemään muutoksen :)

 • Virve

  Sensailla on maailman paras eyeliner ja siihen saa ostaa täyttöpatruunankin ;) muuta en ole heiltä raaskinut ostaa. Mieli tekisi kuitenkin.

 • RM

  Sensai-tuotteet kiinnostavat, koska minusta tuntuu, etten vieläkään(!) ole löytänyt niitä “oman ihon tuotteita”, vaikka 30v ikäpuu alkaa lähenee. Kirsikkana kakun päälle raskauden ja imetyksen jälkeiset hormoonit jotka tuntuu muuttaneen oman ihon hieman jopa vieraaksi..:D

 • Laura

  En ole aiemmin kokeillut sensaita ja uusi kiinnostaa.

 • Johanna Z

  SENSAI kiinnostaa, koska haluaisin samettisen kuulaam ihon, joka ei näin kesällä meikkiä kaipaisi. Ehkä SENSAI olisi ratkaisu.

 • Tuuli

  Setti kiinnostaa minua sillä ihoni on hankala hoidettava. Minulla on erittäin pintakuiva ja osittain herkkäkin iho. Tuo silkki kuulostaa mielenkiintoiselta ja olisi kiva päästä testaamaan olisiko siitä tuomaan kuulautta ja hehkua tähän maman naamaan :)

 • Kirsi

  Sensaissa kiinnostaa japanilaisuus ja laadukkaat tuotteet. Toki myös merkin ylellisyys, johon minulla ei ole oikeasti varaa. Ihana arvonta! ?

 • Salla

  En ole ikinä kokeillut Sensain tuotteita,vaikka ovat kyllä vaikuttaneet mielenkiintoisilta. Nyt olisi kiva päästä testaamaan!

 • Ruusa

  Pintakuivalle iholleni silkkiä sisältävät tuotteet kuulostaisivat todella hyvältä. Erityisesti tuo puhdistussaippua kuulostaa kiinnostavalta. Tällä hetkellä putsaan ihoani perusvoiteella. Myös tuo pieni ylellisyys puhdistusrutiiniin olisi ihanaa.