CATEGORIES

Tuplasti puhtaampi iho

19.7.2018

*Kaupallinen yhteistyö SENSAIn kanssa*

Hiljattain raotin teille ovea silkinpehmeän ihon salaisuuksiin kun kerroin teille erittäin laadukkaasta SENSAI -ihonhoitosarjasta. Merkin sydän on arvokkaassa Koishimaru-silkissä ja silkkiuutetta löytyykin jokaisen SENSAI-tuotteen koostumuksesta. Kyseinen silkki tekee kaikista SENSAI tuotteista ylellisiä niin tuloksiltaan kuin tuntemuksiltaankin ja sillä on erinomainen kyky sitoa kosteutta. Kun ihon kosteuspitoisuus on tasapainossa, iho näyttää heleältä ja kuulaalta sekä tuntuu pehmeältä, sileältä ja kimmoisalta. Silkinpehmeän ihon salaisuus piilee hellävaraisessa puhdistuksessa sekä kosteutuksessa, joka on kauneuden perusta.  SENSAI on jalostanut ennen rutiininomaisesta puhdistuksesta ja kosteutuksesta kaikkia aisteja hemmottelevan hoitorituaalin nimeltä Saho. Sen ydin on kaksoispuhdistus ja kaksoiskosteutus. Kummassakin on kaksi vaihetta ja kaksi erilaista tuotetta, jotka valitaan oman ihotyypin, omien kauneushaasteiden ja omien mieltymysten mukaan. Tässä postauksessa perhedyn kaksoispuhdistuksen hienouteen.

SENSAI ihonhoidon rituaali alkaa hellävaraisella, mutta erittäin tehokkaalla kaksoispuhdistuksella. Koska meillä on ihossa kahdenlaista likaa, tehdään puhdistus kahdessa vaiheessa. Ensimmäisessä vaiheessa poistetaan ihon pinnalta kaikki öljypohjainen lika, kuten meikki ja ylimääräinen tali. Toisessa vaiheessa poistetaan kaikki vesiliukoinen lika kuten pöly, bakteerit ja kuollut ihosolukko.

Kaksoispuhdistuksen ensimmäinen vaihe (tehdään iltaisin)
Ensimmäisessä vaiheessa poistetaan iholta öljypohjainen lika, kuten meikki. Täten tämä vaihe tehdään yleensä vain iltaisin, kun tahdot puhdistaa kasvosi päivän meikeistä. Aamuisin riittää kun teet vain toisen vaiheen puhdistuksen, josta kerron kohta lisää. Ensimmäisen vaiheen puhdistuksessa omalla ihotyypillä ei ole merkitystä, sillä SENSAI SILKY PURIFYING-sarjan ensimmäisen vaiheen puhstusaineista jokainen sopii kaikille ihotyypeille. Tärkeintä on valita puhdistustuote, joka parhaiten vastaa omia mieltymyksiäsi. Voit valita mm. geelimäisen-, voidemaisen-, öljypohjaisen puhdistusaineen tai raikkaan puhdistusmaidon. Näissä kaikissa tuotteissa on kolmea hellävaraisesti puhdistavaa kasvipohjaista öljyä (appelsiini-, manteli- ja arganöljy), jotka irrottavat likaa tehokkaasti. Itse olen viimeaikoina tykästynyt öljypohjaisiin putsareihin, sillä ne tuntuvat jättävän ihon kosteututummaksi ja ne irrottavat meikinkin minusta helpommin. Täten oma valintani on ollut helpossa pumppupullossa oleva CLEANSING OIL. Yksi pumppaus riittää loistavasti illan puhdistukseen. Mikäli matkustat paljon kannattaa valita ehkä helpommin mukana kulkeva tuubipullo. Esimerkiksi tuubina löytyy CLEANSING CREAM puhdistusvoide, joka on koostumukseltaan ylellisen täyteläinen.

Levitä mieltymyksiesi mukainen ensimmäisen vaiheen puhdistusaine kuiville kasvoille suoraan meikin päälle, hiero, keskity erityisesti nenäpieliin ja muihin vaikeimpiin paikkoihin kasvojen ihossa. Voit poistaa myös silmämeikin, ellei sinulla ole ripsienpidennyksiä, jotka eivät kestä öljyjä. Erityisen Saho-rituaalista tekee myös se, että vettä käytetään puhdistuksessa hyvin vähän – onhan vesi omiaan kuivattamaan ihoa. Kaksoispuhdistuksessa puhdistusaineet pyyhitään kasvoilta pehmeällä SENSAIn SPONGE CHIEF-liinalla. Tämä pestävä puhdistuspyyhe on avain siihen, miksi vaikeammatkin kasvojen kohdat, kuten nenänpielet, hiusraja ja silmäluomet, on mahdollista puhdistaa huolellisesti.

SPONGE CHIEF -liina kastellaan hyvin ja puristaan kuivemmaksi ennen käyttöä. Voit myös huuhdella tuoteet kasvoilta pois vedellä jos siihen olet mieltynyt. Oman kokemukseni mukaan tällä liinalla saa vielä paremman ihokontaktin ja puhdistus on hellävaraista sekä erittäin tehokasta. Itse liina ei sisällä mitään puhdistavia aineita, vaan on täysin synteettistä materiaalia. Siksi sen avulla onkin helppo poistaa esimerkiksi myös silmäluomen meikit, jos sinulla on ripseinpidennykset. Vaiheiden välissä huuhtele liina. Kun olet molemmat vaiheet tehnyt, pese liina lavuaarin reunalla olevalla saippualla, laita ilmavasti kuivumaan, jolloin menee ihan korpuksi, mutta pehmenee taas, kun laittaa veteen. Liinan voi myös pestä pesukoneessa (30-40C) vaalean pyykin mukana, mutta ilman huuhteluainetta. Kun liinaa on käytetty 2-4 kk tai kun itse kokee että se on tullut tiensä päässä, sen voi siirtää vielä vaikkapa siivouskomeroon pesuliinaksi. Olen myös todennut liinan olevan loistava ja helppo tapa puhdistaa lasteni kasvot. Hellävarainen, helppo ja tehokas.

Kaksoispuhdistuksen toinen vaihe  (tehdään aamuin ja illoin)
Toisessa vaiheessa poistetaan kasvoilta kaikki vesiliukoinen lika, kuten pöly, bakteerit ja irtonainen kuollut ihosolukko. Tässä vaiheessa sopivin tuote valitaan oman ihotyypin perusteella. Minulla on kuiva iho, mistä syystä minulle sopii parhaiten tuubipullossa oleva CREAMY SOAP sekä pumppupullossa oleva MILKY SOAP. Ota pieni määrä tuotetta kämmenelle (todella riittoisa tuote muuten). Lisää hieman hanasta vettä ja tee runsas vaahto käsissäsi. Jos vaahto on tahmeaa lisää vielä vettä. Oikeanlainen vaahto on äärimmäisen pehmeää ja silkkistä. Pese tällä ylellisellä vaahdolla kasvot ja kaula, sitten huuhtele tai käytä taas SPONGE CHIEF -liinaa. Puhdistuksen jälkeen huomaat, että iho on ihanan puhdas, raikas ja kuulas, eikä tunnu kuivalta.

Kaksoispuhdistuksen avulla kasvojen jokainen kohta tulee huomioitua. Pari kertaa viikossa on kuitenkin hyvä vielä syväpuhdistaa kasvot kuorinnalla. Syväpuhdistus poistaa mustapäät ja kuolleet ihosolut, jotta ihon kosteus säilyy.  Näin iho voi paremmin, on kirkkaampi ja tasaisempi sekä voiteet imeytyvät paremmin. Itse olen 1-3 kertaa viikossa kuorinut kasvot aamuisin ja tällöin korvannut kaksoispuhdistuksen toisen vaiheen kuorinnalla. Aamuisin ykkösvaihetta ei tarvitse tehdä, sillä silloin kasvoilla ei ole juurikaan öljypohjaista likaa. SENSAIn SILK PEELING POWDER on runsaasti vaahtoava entsyymipulveri (entsymaattinenpulveri ei sisällä hankaavia rakeita vaan kuoriin hellävaraisesti entsyymein), joka tekee ihosta sileän ja kirkkaan sekä sopii kaikille ihotyypeille. Itse tuote on pulverimaista, joka tulee vaahdottaa veden kanssa. Kiinnitä puhdistaessa huomiota erityisesti ihon ongelma-alueisiin (esim t-alue) ja huuhtele sen jälkeen huolellisesti. Tämän iho on valmis tuleville hoitotuotteille. Kaksoiskosteutuksesta kerron teille taas myöhemmin lisää toisen postauksen muodossa.

Olen nyt toista kuukautta SENSAIn tuotteita käyttänyt ja niihin todella tykästynyt, sillä eron olen ihossani huomannut. Iho todellakin hehkuu ja on saanut vanhaa kirkkauttaan takaisin. Vaikka iltapuhdistus vaatii hivenen enemmän omistautumista, on siitä tullut oma nautinnollinen rituaalini, milloin hengähdän ja hemmottelen itseäni hektisen päivän päätteeksi. Hyvin puhdistettu ja kosteutettu iho tuntuu ja näyttää silkinpehmeältä.

Mikäli tuoteet kiinnostavat, suosittelen tutustumaan niihin SENSAIn omalla pisteellä joko Stockmann– tai Sokos-tavarataloissa. Sieltä löydät merkin omat asiantuntijat, joiden avulla pystyt räätälöimään juuri sinulle täydellisen ja ylellisen ihonhoitorituaalin. Lisää SENSAIsta merkkinä voit lukea myös tästä aiemmasta postauksestani. Loppuun minulla on taas ilo käynnistää arvonta. Arvon tähän postaukseen kommentoineiden kesken kolme SENSAI -tuotepakettia, jotka sisältävät Sponge Chief puhdistusliinan, Cleansing Oilin ja Creamy Soapin. Paketin arvo n. 120 euroa. Aikaa osallistua kilpailuun on 27.7. perjantaihin saakka. Ilmoitan tuolloin voittajille henkilökohtaisesti. Arpaonnea ja ihania hemmottelevia hetkiä kaikille!

224 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Laura

  Ihastuin kaksoispuhdistukseen heti ensimmäisestä kerrasta lähtien ja öljymäisen tuotteen käyttö varsinkin sopii hyvin kuivalle iholle. Mukana arvonnassa, uudet puhdistustuotteet kelpaisivat :)

 • mari

  vieläkö ehtii mukaan arvontaan, peeling powder olisi ihana!

 • Laura

  Sensain tuotteet ovat aina olleet lemppareitani, joten ehdottomasti mukana :)

 • E

  Tämä toisi arkeen varmasti sitä toisinaan kaivattua luksusta!

 • Elina

  Voi kumpa arpaonnini suosisi tällä kertaa! En malttaisi odottaa että pääsisin testaamaan! Olen kunnon kosmetiikkahaukka. Nämä tuotteet kuulostavat (ja näyttävät) luksukselta, joilla saisi arjen pyörteessä hemmotella itseä. Sinun ihosi hehkuu Hanna!

 • Valentina

  Kuinka sattuikaan osumaan just sun tämä testaus kun työkaverini oli ostanut tänään ton saman Sensai setin ja oli super innoissaan siitä ja hypetti tuotteita mulle töissä. Siis haluun ehdottomasti voittaa itselleni tämän paketin myös!

 • heleena

  ilolla mukana

 • Mh

  Oi mikä ihana arvonta! Mielelläni sen voittaisin ❤

 • Emilia

  Ehdottomasti mukana!

 • Viivi

  Mukana! Kesäisin Osaa arvostaa kunnollisia puhdistustuotteita☺️

 • Ella

  Jes kiva arvonta!!:)

 • Noora

  Tuotteet kuulostavat tosi toimivilta ja hyviltä! Olisi ihanaa päästä kokeilemaan jos näistä löytäisi uudet luotto-ihonhoitotuotteet :) Ehdottomasti siis mukana arvonnassa! Ihanaa kesää sinulle ja perheellesi! :)

 • Pauliina

  Voi mikä ihana postaus! E-pillerien lopettamisen myötä ennen kauniin kuulas ja heleä ihoni on nyt samea ja epäpuhdas. Nyt jos joskus olisi tarvetta tupla puhdistukselle!

 • Mariella

  Mielelläni kokeilisin !

 • Petra

  Oi miten ihana arvonta!! Olen mukana, sun ja Metin blogit on parhaita!! Ihanaa kesää!!

 • Oona

  Kiitos selkeästä ja mielenkiintoisesta jutusta kasvojen ihonhoitoon liittyen! Olen ehdottomasti mukana arvonnassa, sillä tämä mamma kaipaisi ehdottomasti hemmottelua :) Nämä tuotteet olisikin aika luksusta pakata mukaan sairaalakassiin, nyt kun toisen lapseni syntymä lähestyy!

 • Jenna

  Ihanaa, mukana!

 • mirdie

  Todellakin osallistun arvontaan!
  Olisi ihanaa voittaa kunnon luksussetti. :) Sensai on mulle tuttu meikkituotteissa, mutta kauneudenhoitotuotteita en olekaan kokeillut. <3

 • Ulla

  Olen käyttänyt kaksoispuhdistusta ensin öljyllä ja sitten puhdistusaineella tai saippualla, mutta tuo puhdistusliina on minulle uutta. Pidän myös entsyymikuorinnoista ja olen couperosan takia luopunut kokonaan rakeisista kuorinta-aineista. Sensain tuotteita en ole käyttänyt, olisi mielenkiintoista kokeilla.

 • Petra

  Oi WAU, täällä yksi väsynyt mama kaipaisi juuri tämän kaltaisia ihonhoitotuotteita tuomaan pientä piristystä ja virkistystä naamatauluun. :D 2,5vuotiaan meno minimiehen kanssa tuntuu ja näkyy välillä naamataulussani… heh. Ihanaa loppukesää sinulle ja perheellesi! :)

 • Johanna L.

  Sensai on kyllä ihanan ylellinen merkki ?

 • Lotta

  Oi, ihania juttuja <3 mukana arvonnassa :-)

 • Noora

  Oi, kunpa näitä pääsisi kokeilemaan! Eli ehdottomasti mukana arvonnassa :)

 • Ana

  Olisi kyllä ihana päästä testaamaan näitä tuotteita, kuulostavat varsin hyviltä! :)

 • Rosa

  Oi mukana! ?

 • Bisous

  Mukana arvonnassa! Ihanan seesteiset kuvat :)

 • Jemppu

  Mukana arvonnassa. Olisi ihana päästä testaamaan näitä tuotteita :)

 • Mia

  Juurikin käytössä Sensain mainostamasi tuotteet. Cream soap 2 varsinkin suosikki.

 • Hensku

  Kuulostaa ihanalta kasvojenhoitorituaalilta. Myös minulla kolme pientä lasta ja raskaudet ovat rasittaneet ihoa. Nyt olisi aika tsempata ihonhoidossa ja saada iho heleämmäksi ✨?

 • Tsinnia

  Niiiin mukana tässä arvonnassa :) Olisikohan tämä pelastus huonolle iholleni!

 • Tiina

  Mukana. Olen kuullut vain pelkkää hyvää Sensain tuotteista ja olisi ihanaa päästä itsekin testaamaan niitä?

 • Viola

  Mukana?

 • Anni

  Mukana! :)

 • kukka

  Ihana arvonta ja mielenkiintoisia tuotteita.

  Näytät kyllä todella hehkeän luonnolliselta noissa kuvissa!

 • Suski

  Ehdottomasti mukana, näitä haluan testata! :)

 • Miss N.

  Vau, kuulostaa todelliselta luksukselta! Olisi mukava kokeilla:)

 • Helssunen

  Olisi kiva testata Sensain tuotteita joten toivon että arpaonni suosii.

 • Mervi

  Oi, kuulostaa niin täydelliseltä tuo kaksoispuhdistus, että tekis mieli päästä heti pesemään kasvot ja kokeilemaan tuotteita. 8) kesäisin mulle tulee paljon epäpuhtauksia, ja varmasti olisi apua tuotteiden lisäksi myös tuosta liinasta.

 • Johanna

  Oon ja innostunut kaksoispuhdistuksesta, mutta mun tuotteet on halvempia , olis ihana päästä kokeilemaan luksukselta kuulostavia tuotteita!!

 • Henna

  Moikka,

  kiitos blogistasi, tänne on ihana tulla arjen keskellä lueskelemaan mielenkiintoisia postauksia ja katsomaan kauniita kuvia!

  Osallistun samalla upeaan arvontaan,
  mukavaa kesän jatkoa! :)

 • LindaR

  Oi oi, Sensain ripsaria kyllä rakastan, joten toivotaan, että arpaonni suosii kasvonhoitotuotteiden osalta! Mukana siis :)

 • Mira

  Mukana arvonnassa! ☀️

 • Emilia

  Oi rakastan sensainin tuotteita, mutta en ole ikinä päässyt kokeilemaan heidän puhdistustuotteita. Kuulostaa niin ihanalta! Rentouttava puhdistusrituaali kruunaa kyllä koko illan<3

 • Pia

  Nyt kyllä kaipaisi hieman hemmottelua iholle – on ilmat/keli verottanut, että korpulta näyttää…

 • Piia

  Nämä tuotteet vaikuttavat kiinnostavilta!

 • Elisa

  Kuulostaapa hyviltä tuotteilta! Itse olen nuoresta iästäni huolimatta kiinnostunut ihonhoidosta ja nukkumaan ei ikinä mennä puhdistamatta ja kosteuttamatta kasvoja. Ihonhoito onkin minulle rentouttava hetki illassa. Olisi ihana päästä testaamaan uusia tuotteita!

 • Milla

  Moikka. Sensain tuotteisiin olisi mukava päästä tutustumaan ?

 • JenniJ

  Kuulostaa kyllä niin kokeilemisen arvoisilta tuotteilta! Ehdottomasti mukana arvonnassa :)

 • Kepa

  Mukana arvonnassa! Sensain tuotteet on kiinnostaneet jo pitkään ja etenkin nuo puhdistustuotteet :) Kosteusemulsioita ilmeisesti tuosta samasta silkkisarjasta olen päässyt testaamaan ja tykkäsin kyllä kovasti.

 • Sirpa

  Onpa ihanat tuotteet, ihonhoidossa vaivannäkö kannattaa ?

 • Johanna

  Olisipa ihana päästä kokeilemaan näitä. Eka kertaa elämässä ollut ongelmia ihon kanssa nyt keski-ikäisenä:(

 • Nelli

  Mukana?

 • Nelli

  Mukana ?

 • Katja

  Hei,
  Tuotteet kuulostivat oikein toimivilta. Näytät kuvissa tosi hehkeintä.
  Tuotteista tulee mieleen muistoja ajoilta kun käytin Dermalogican precleansea ja jauhemaista kuorintaa. Sekin sai ihon tosi hehkuvaksi. Pistetään harkintaan. ?

 • Olennainen

  Olen pian viisikymppinen ja tyttäret moittivat toistuvasti ihonhoitoni laatua. Vesipesu on kuulemma törkeää ?. Innostuin nyt tuosta kaksoispuhdistuksesta ja toivon arpaonnen osuvan kohdalleni ??.

 • Sonja

  Ehdottomasti mukana arvonnassa! Nyt vaan peukut pystyyn, että arpaonni suosisi :)

 • Noora

  Olisi ihana päästä kokeilemaan Sensain ylellisiä puhdistustuotteita <3

 • Kaarina

  Tuotteiden tehon todella huomaa ihossasi! Tosi mielenkiintoinen ja laadukkaasti toteutettu postaus :)

 • Jenni

  Mukana ?

 • len

  Minulle! Puolivuotiaan pojan äitinä ei ehdi hoitaa ihoa/ei ole aikaa alkaa etsimään sopivia tuotteita! :)

 • Eve

  Vaikuttaa superkivoilta tuotteilta! ?

 • Julia

  Olisipa kiva päästä kokeilemaan. Kuulostaa todella hyvälle ja varmalle puhdistukselle. Olen huomannut että mustapäät on alkaneet lisääntymään ihan kamalaa vauhtia naamassa ja on ollutkin aikomus lähteä vähän katselemaan puhdistustuotteita.

 • M

  Kauniilta ja kuulaalta näyttää iho!

 • Iina

  Kiitos postauksesta. Sensain tuotteet vaikuttavat laadukkailta ja pullotkin kauniita kylppärin hyllylle? Täytyy ehdottomasti kokeilla?

 • Helena

  Sensain tuotteet vaikuttavat laadukkailta! Ja sinun ihosi kyllä hehkuu ja näyttää raikkaalta :) Mukana arvonnassa!

 • Matilde

  Mukana arvonnassa!

 • Evelia

  Oi vitsi nää tuotteet kuulostaa todella kokeilun arvosilta! Toivottavasti arpaonni suosisi, kun ei oikein ole varaa noita itse ostaa ❤️

 • Anu

  Tekisi kyllä terää saada oikeen kunnollinen ihonhoitosetti. Oon aina ollut vähän huono tollasissa asioissa, mutta kun tässä alkaa pikkuhiljaa keski-ikäistymään niin lienee aika aloittaa :D

 • SatuJii

  Olisi huippua päästä kokeilemaan Sensain tuotteita!

 • Stre

  Vau! Tuotteet vaikuttavat todella ihanilta ?

 • Kaisa

  Olisipa ihanaa voittaa juuri tämä paketti. Olen aina käyttänyt puhdistukseen markettituotteita ja olisi ihanaa kokeilla näitä ja katsoa, onko eroa. Vaikuttaa tosi hyvältä.

 • Marja

  Oi ehdottomasti mukana! Jospa arpaonni joskus suosisi minuakin. Sensain tuotteita on tullut käytettyä ja olen kyllä tykännyt niistä.

 • Marika

  Paketti olisi ajankohtainen, koska tarvitsen päivitystä ihonhoitotuotteisiin- ja rituaaleihin ikääntymisen myötä. Suurimpina pulmina ovat ihon väsynyt ja samea ulkonäkö.

 • Riikka

  Mukana! Olisi kiva päästä kokeilemaan uusia tuotteita =)

 • Sirppu

  Voi miten superihanaa olisi voittaa tuommoinen paketti! <3

 • Mintsu

  Osallistun arvontaan, Sensai on luottomerkkini jo 15v ajalta!

 • Annie

  Sensain meikkituotteita aloittelen juuri käyttämään ja mielenkiinto heräsi nyt myös puhdistustuotteita kohtaan!

 • Venla

  Ihanaa, että ihonpuhdistus ja ylipäätänsä kosmetiikka kehittyy koko ajan eteenpäin ja syntyy tällaisia tuotesarjoja, jotka ottavat huomioon kaikki ihon erilaiset liat yms. Tuo liina on todella kiinnostava, olisi tosi hirno päästä testaamaan miten tuo käytännössä toimii ja miltä se tuntuu iholla!

 • Siri

  Mukana arvonnassa! Olisipa mukavaa saada uusia ihonhoitotuotteita ennen häitä käyttöön :)

 • Marianne

  Kuulostaa aivan ihanalta! Toivottavasti arpaonni suosii. :)

 • Annemaari

  Ihana olisi näitä paljon kehuttuja tuotteita kokeilla :)

 • Katri

  Sopivatko nämä tuotteet herkkäihoiselle?

 • Riina

  Kuulostaa lupaavalta ihonhoitosarjalta! Ja oma aika iltaisin ei haittaa ollenkaa :)!

 • sara

  Kuulostaa hyvältä, olisipa ihana päästä kokeilemaan! :)

 • Else

  En ole aikaisemmin kuullut tästä Brändistä, mutta mieluusti kokeilisin heidän ihonhoitotuotteita.

 • Mimmuliini

  Olen aina halunnut kokeilla Sensain puhdistustuotteita! Olisi ihanaa voittaa! <3

 • Seijahannele

  Kuulostaa toimivalta, kokeilisin todella mielelläni.

 • Outi

  Rakastan Sensain ihonhoitotuotteita: puhdistusliina on ollut luottovarusteeni jo monet vuodet, samoin kaksoiskosteutustuotteet. Creamy soap on uusi suosikki, niin ylellisen pehmeä vaahto! Tuo tuotesetti olisi siis todella mieluinen voittaa! ?

 • Eea

  Mahtava arvonta! Mukana :)
  Pakko vielä kysyä että mitä kynsilakkaa sinun kynsissä on? Todella kauniit :)

 • Sini

  Osallistun arvontaan!

 • Karina

  Mukana arvonnassa. Itsekin olen ihastunut Sensain tuotteisiin ?

 • Leena

  Olisipa ilo saada kokeilla näin laadukkaita tuotteita.

 • Kati

  Mielenkiintoiselta vaikuttava tuotesarja, olisi mahtava päästä kokeilemaan.

 • Anna

  Oi näitä olisi kiva kokeilla. Kaksoispuhdistus itsellä käytössä jo muutenkin

 • Sanna Karhu

  Olen joskus kokeillut Sensain kosteuttavia tuotteita ja ne sopivat hyvin talvella kun iho janosi kosteutta. Puhdistus usein jää vähemmälle huomiolle kun on kuiva iho,vaikka se olisi tärkeää ihon kirkkauden vuoksi. Entsymaattinen kuorinta kiinnostaa myös, koska ihollani on couperosaa.

 • Terhi

  Ihana arvonta, ihanat tuotteet, ihana Hanna….innolla ja toivottavasti myös onnella mukana arvonnassa!!

 • NinniJ

  Ihana arvonta; ehdottomasti mukana!

 • Anna-Maria

  Olispa ihana! ❤️

 • Heljä

  Olisipa ihana voittaa noin ylellisiä puhdistustuotteita – mukana arvonnassa!

 • KK

  Oooh nämä tuotteet kuulostavat niin ihanilta!<3

 • Satu

  Moikka,
  Ihana postaus ja houkuttelevia tuotteita :) Minulle merkki on tuttu vain nimenä, joten olisin tosi iloinen, jos onni olisi myötä tässä arvonnassa :)

 • Anne

  Voi olisi ihana voittaa tämä paketti, olen jo pitkään halunnut kokeilla tätä sarjaa!

 • MariaM

  Kaksoispuhdistus on ollut rutiininani jo vuosia, nyt vielä tehokkaammin siirryttyäni korealaiseen ihonhoitometodiin. SENSAIta olen kokeillut vuosia sitten, ihana sarja, olisipa mahtavaa voittaa tämä palkinto. Kiitos kivasta blogistasi!

 • Katja

  Mukana! :)

 • Iiris

  Ihana arvonta! Mukana :)

 • Pia

  Oi kuulostaa ihanalta hemmotteluhoidolta :)
  Mukana arvonnassa.
  Aurinkoista kesän jatkoa!

 • Katri

  Ihanalta ja mielenkiintoiselta kuulosti. Monia tuotteita olen iholleni kokeillut, mutta tämä on vielä kokeilematta. Toivottavasti arpaonni suosii onnetarta.

 • Lumi

  Mukana :)

 • Pirjo P.

  Vaikuttaa tarpeelliselta! Ois kiva päästä testaamaan. Stressi tehny tehtävänsä ?

 • Hanna

  mielellään mukana arvonnassa!

 • Sannis L.

  Näitä olisi kyllä mielenkiintoista kokeilla, mukana arvonnassa siis! :)

 • Enni

  Kuulostaa kokeilemisen arvoiselta! Mukana arvonnassa :)

 • Elina V.

  Näitä olen aina halunnut kokeilla! Mukana arvonnassa.

 • Lilyyy

  Voi kuulostaa just sellaselta kombolta mitä mun iho kaipaisi <3 Näitä tuotteita olen parin kaverin kuullut kehuvan joten mielelläni kokeilisin myös :)

 • Saikku

  Tämä tuotepaketti ilahduttaisi suuresti. Toisen lapsen syntymän jälkeen ihoni on ollut tosi herkkä ja epäpuhtauksia on ihan uudella tavalla. Olisi hienoa löytää hellävarainen ja kosteuttava, mutta tehokas puhdistustuotesarja :).

 • Annie

  Tosi kauniit kuvat tässä(kin) postauksessa! Joskus olen käyttänyt jonkin testerin Sensailta ja vaikutti kyllä laadukkaalta. Aurinkoista kesän jatkoa sinulle ja perheellesi! :)

 • Jonna Pitkänen

  Kuulostaa mahtavalta, ois ihana päästä
  testaamaan kaksoispuhdistus ja sen tuomat hyödyt! ?

 • Kati

  Olen joskus kokeillut Sensain tuotteita ja ne tuntuvat ihanan ylellisiltä iholla. Mielelläni käyttäisin niitä enemmänkin, jos ne eivät olisi niin hinnakkaita. :)

 • Vivian

  Kuulostaa hyvältä, mukaan arvontaan siis! ?

 • maikkuP

  Oih! Ihana arvonta! Mun kuivakka iho tarvii tätä.

 • Milla

  Kuulostaa ihanalta tuotesarjalta! Olisi ilo päästä kokeilemaan. Pitääkin ehkä käydä Sokoksella sarjaan tutustumassa :)

 • Emilia

  Vaikuttaa ihanilta tuotteilta! :)

 • Mari

  Olisipa ihanaa päästä tutustumaan näihin Sensain tuotteisiin!

 • Toffeetiikeri

  Osallistun arvontaan. Itselläni on akneen taipuvainen iho ja ihonhuoltotuotteilla on suuri merkitys arjessa.

 • Riikka

  SENSAIta tulee meikkipuolella käytettyä, mutta pudistus ja jäänyt vähemmälle huomiolle SENSAIn tuotteissa. Kiitos pidemmästä avauksesta heidän tuotteisiin.
  Kesällä huomaa kuinka iholle jää helposti vedenpitävien aurinkorasvan jäämiä ja ihana lämpö muuttuu kasvoilla tukkoiseksi hikikuoreksi huonoimpina hetkinä eikä pelkkä järvivesi riitä puhdistukseksi. Puhdistustutiini nousi kyllä tämän postauksen jälkeen taas kärkeen tärkeysjärjestyksessä huolellisemmin myös mökillä :)
  Osallistun arvontaan. :

 • Laura P.

  Ihania tuotteita!! Olisipa arpaonni puolellani :-)

 • Ella

  Olisipa ihana kokeilla näitä!

 • Anna

  Aivan unelma tuotesarja! Olisi mahtavaa päästä kokeilemaan! :)

 • SusannaS.

  Mukaan arvontaan ☀️

 • T

  Kuulostaa kyllä toimivalta tuotteelta, vaikka vaatiikin vähän enemmän aikaa. :)

 • Katja

  Olisipa ihana päästä kokeilemaan luettuani tämän! Kahden pienen lapsen äitinä arvostaisin ripausta omaa “luksusta” keskelle kiireistä arkea ?

 • Teija Kokko

  Onpa ihana palkinto! Tulisi todellakin tarpeeseen!

 • Henna

  Hip Hei, ehdottomasti mukana arvonnassa!

 • Nelli

  Mielelläni mukana arvonnassa :)

 • Veera

  Tuli tätä postausta lukiessa ja kuvia katsoessa oikein fiilis, että pakko pestä kasvot vaikka juuri kävinkin suihkussa :) Pitäähän tässä nyt kokeilla arpaonnea kun on tuollainen setti tarjolla ja itsellä on kasvojen puhdistusaineet hieman hakusessa, ei oikein ole löytynyt sitä omaa vaan tulee testailtua usein eri tuotteita.

 • Piijuli

  Oon vaikuttunut tästä tekstistä :) etenkin tuo syväpuhdistus ois mun kasvoille tarpeen!

 • Rittimaa

  Kiitos blogistasi! Kirjoitat mukavalla tavalla ja blogisi kuvat ovat yleensä upeita. Nytkin ihana juttu Sensai-tuotteista, jotka ilahduttaisivat toki itseänikin!

 • Nina kristiina

  Todella kiva paketti, toivottavasti onni suosii!!

 • Marjo

  Yleensä ihonpuhdistukseni menee nopeimman ja helpoimman kaavan kautta.Voi miten ihanaa olisi kokeilla jotain uutta hemmottelua iholle.

 • Piia

  Ihanat kuvat Hanna postauksessa! Tuli heti fiilis, että juuri näitä tuotteita olisi mahtava kokeilla☺️ Jo tätä lukiessa tuli fressi fiilis!

 • Emma

  Kaksoispuhdistuksen jälkeen ei enää ole paluuta normipuhdistukseen, niin hyvää se tekee iholle! Olisi ihana voittaa tämä paketti :)

 • Tiina

  Kuulostaa hyviltä tuotteilta. Olisi ihanaa päästä testaamaan, kun nyt kesähelteiden, aurinkorasvojen yms. käytön myötä kasvot kaipaisivat hyviä tuotteita.

 • Peppi

  Kuulostaa niin hyvältä! ? Omalla äidilläni on ollut Sensain tuotteita käytössä. Muistan kuinka kotona asuessani kävin salaa äidin kosmetiikkapussilla ja lainasin Sensain ihanalta tuoksuvaa ja höyhenen kevyttä kasvovoidetta (näihin arvokkaampiin ihonhoitotuotteisiin ei meillä tyttärillä ollut varsinaisesti lupaa koskea?).

 • Sari Engen

  Mukana!

 • Haidi

  Tämä kuulostaa kyllä nyt niin mielenkiintoiselta, että on melkeinpä pakko päästä testaamaan!

 • RiikkaS

  Mökkeilyn, uimisen ja saunomisen myötä iho suorastaan kirkuu säännöllisiä puhdistusrituaaleja. Tätä settiä olisi mahtavaa päästä testaamaan <3

 • Chamila

  Oi, kuulostaa täydellisiltä tuotteilta.
  Mukava olisi päästä testailemaan!

 • Sara

  Oo, olen joskus muinoin käyttänyt jotain Sensain kaksivaiheista puhdistusta, ja se oli loistava! Olin unohtanut koko jutun, mutta nyt tämän postauksen myötä muistui mieleen. Mielellään osallistuisin arvontaan :)

 • Jonna

  Mukana ehdottomasti ?

 • Alisa H.

  Oi taas ihana arvonta! Mukana! <3

 • Essi

  Kiinnostaisi todellakin kokeilla noita :) mukana arvonnassa siis.

 • H.L

  Aivan ihana kuulla moni vaiheisesta kasvojen puhdistuksesta ja hellimisestä. Ja mikä tärkein muistutus on, että ihon puhdistuksesn ja hoitoon pitäisi panostaa. Koska on äitinä niin tottunut, siihen perus pikaisesti meikit pois meikinpoistoaineella ja pikainen huuhtelu. Kiitos, kun kerroit kokemuksesta.
  Olisi pienen vauvan ja 8vuottiaan lapsukaisten vierestä ihana voittaa kyseinen paketti. Koska harvoin itseensä panostaa ja tulee silloinkin morkkis, mutta lapsiin aina panostaa. ?

 • Marjut hokkanen

  Oii olisi ihana voittaa puhdistustuotteet??niin paljon itselläkin iho-ongelmia, ja tuntuu olevan vaikea löytää kunnon tuotteita.

 • Anonymous

  Oih, näitä olisi kiva kokeilla. Omistan todella haastavan pintakuivan ja epäpuhtaan ihon. Kaikkea on kokeiltu, mutta tätä ei vielä ?

 • Jutta

  Mukana ?

 • Mardy

  Jos vaikka arpaonni suosisi, mukana siis arvonnassa :).

 • Nia

  Kaksoispuhdistusta olen tehnyt jo vuosia, tosin herkkäihoisena ilman liinaa. Sensai on minulle uusi tuttavuus, joten mielelläni olen mukana arvonnassa.

 • Oona

  Mukana! :)

 • Mari

  Tuo liina onkin aivan uusi tuttavuus. Ei taida muilla merkeillä olla vastaavaa?:) olisi siis kiva päästä kokeilemaan

 • Annu

  Mukana arvonnassa! Vaikuttaa laadukkailta tuotteilta, olisi mahtava päästä kokeilemaan :)

 • Kirsi Ilola

  Ihana paketti ja käytössä myös itsellä jo vuosien ajan :)

 • Laura

  Näitä tuotteita olisi ihana päästä testaamaan! :)

 • Mari

  Huippu palkinto, oispa kiva voittaa <3

 • Riikka

  Tuotteet vaikuttavat ihanan ylelliseltä, kokeilisin mielelläni. Mukana arvonnassa siis.

 • Mari

  Mahtava arvonta! Toivottavasti onni suosisi, tuotteet tulisivat tarpeeseen!

 • Jade

  Mukana arvonnassa! Olisi ihana saada yhtä kuulas ja hyvinvoiva iho kuin sinulla on.

 • A

  Oi mikä ihana paketti! Sensai lukeutuu itsellä kyllä luottomerkkeihin?

 • Jane

  Vaikuttaapas ihanilta tuotteilta:) mukana!<3

 • Maiju

  Oi, kuulostaapa ihanalta! Itse olen tykästynyt kaksoispuhdistukseen, joskun kokeilussa on eri merkki. Itselle ”täydellinen” merkki on vielä hakusessa.

 • Tii

  Tämä tulisi tarpeeseen!

 • Kati

  Kyllä kelpais tämä setti! :)

 • Kaisa

  Mukana ihanassa arvonnassa! ?

 • Annika

  Mukana arvonnassa! ?

 • Heidi

  Mukana arvonnassa! Itse olen vannoutunut Sensain käyttäjä siitä alkaen, kun ensimmäisen kerran tutustuin tuotteisiin (eli noin seitsemän vuoden ajan!).

 • Satu

  Mukana arvonnassa:)

 • Elina

  Laittaisin niitä sydän silmäisiä hymiöitä arvonnalle jos voisin <3

 • Sanna

  Olen täysin hurahtanut korealaiseen ihonhoitorutiiniin ja olisi kiva päästä toteuttamaan sitä näillä SENSAIn tuotteilla.
  ?

 • Ancelmi

  Kunpa arpa onni suosisi… olisipa aivan ihanaa saada sensain hemmottelupaketti❤️

 • Eeva Kannisto

  OLISPA IHANA KOKEILLA KYSEISIÄ TUOTTEITA.

 • Maria

  Mukana ollaan, tämä mamma kaipaisi iholle virkistystä :)

 • saija

  Mukaan arvontaan!! :)

 • Paula Lukkarila

  Hienoja ja laadukkaita tuotteita!

 • Lina Simojoki

  Wau minkä kuuloinen ihonhoitosarja!! Tekisi ehdottomasti mieli testata tuotteita jospa joku niistä ehkä päätyisi luottotuotteeksi ;) Ehdottomasti mukana <3

 • Iida

  Tulisi kyllä tarpeeseen, koska olen jo lähemmäs 15 vuotta kärsinyt epäpuhtaasta ihosta ja olen kokeillut siihen aivan kaikkea.

 • Noora Koistinen

  Hei,
  Olisi mukava päästä kokeilemaan josko pintakuivalle iholle löytyisi näistä apu. Yst. Terv. Noora

 • Kesäheinä

  Mukana arvonnassa :)

 • Eeva

  Ihanalta vaikuttavat tuotteet, ehdottomasti haluiaisin kokeilla… ja jäädä koukkuun :)

 • Heidi

  Oi kuinka kauniit kuvat ja hyvä postaus!

 • Sara

  Olisipa ihana päästä hemmottelemaan itseä noilla tuotteilla.

 • Karo

  Mukana! ??

 • Mari

  Ehdottomasti haluan olla mukana arvonnassa ja kokeilla näitä ihania tuotteita! :)

 • Sari

  Olen kärsinyt kaikenlaisista iho-ongelmista teini-iästä lähtien agressiivisesta aknesta vähemmän agressiiviseen ja viimeisimpänä herkistyin kosmetiikan säilöntäaineille, joista minulle puhkesi valtava ja kivulias ihottuma kasvoille useaksi kuukaudeksi. Nyt kesän auringossa ihottuma on jonkin verran parantunut (ja siirtynyt dekolteelle) mutta etsinnässä on edelleen tehokas, hellävarainen ja laadukas ihonhoitosarja jolla saisin ihoni jälleen eheäksi. Tämän aasialaisen merkin inci-listaa selattuani olen jo varma että tämä menee kokeiluun! Iho-ongelmat ovat syöneet itsetuntoani jo pitkän aikaa vaikka väliin on mahtunut hyviäkin aikoja ihon kanssa. Tämä paketti tulisi enemmän kuin tarpeeseen! ?

 • Sanna

  Jee, taas arvonta! Silkinpehmeä iho kuulostaa kyllä hyvältä!!

 • JohannaN

  Kuulostaa upealta! Mukana ollaan! :)

 • Mia

  Olen aivan liian laiska kasvojeni ihon puhdistaja?. Osallistun arvontaan ja mikäli arpaonni suosii, toivon näiden ihanien tuotteiden laittavan omat ihonhoitorutiinini kuntoon.

 • Claudia

  Osallistun arvontaan :) En ole vielä testannut öljypuhdistusta, mutta tuskaillut nyt etenkin kesällä aurinkovoidejäämien kanssa, joita ei tunnu saavan pois millään. Tämä öljypuhdistus saattaisi auttaa tässäkin asiassa.

 • Tuuli

  Kuulostaa mielenliintoiselta rutiinilta joten osallistuisin arvontaan ?

 • Päivi

  Mieluusti testaisin, joten osallistun arvontaan!

 • Sanna

  Kuulostaa täydelliseltä! Mukana ehdottomasti!

 • SAMP

  Sensain tuotteet ovat kyllä aivan ihania. Eivätkä putelitkaan hassumman näköisiä!

 • Annikki

  Moi! Osallistun mielelläni arvontaan :)

 • Henna

  Olisi ihana päästä kokeilemaan Sensain tuotteita! Kaksoispuhdistus kuulostaa tehokkaalta.

 • Minna

  Vaikuttaa ihanalta tuotesarjalta, kokeilisin mielelläni!

 • Meri

  Mukana ollaan :)

 • Lena

  Olisipa kiva kokeilla, tyylikkäät pakkauksetkin vielä!

 • Sini

  Vau mikä arvonta! Ehdottomasti mukana ☺️

 • Iina

  Wau! Oma mielenkiintoni tuotteita kohtaan ainakin heräsi ja ehdottomasti haluiaisin niitä päästä kokeilemaan. Plussaa tietenkin tyylikkäistä pulloista jotka sopisivat myös omaan kylppäriini.

 • Katjuskainen

  Kuulostaa hyvältä ?

 • Tuulia

  Olet kyllä todella kaunis näissä kuvissa ja jo ihan sen takia tekisi mieli ostaa Sensain tuotteita! Kiitos inspiroivista kuvista :)

 • Maikku

  Mukana arvonnassa ?

 • Sanna

  Kuulostaa ihanalta ihonhoitosarjalta! Olisi mukava päästä kokeilemaan tuotteita. Eli mukana arvonnassa ?

 • Mia

  Tykkään hirveästi sensain tuotteista, mutta en ole kokeilluut puhdistustuotteita. Olen kokenut tälläisen kaksoispuhdistuksen jotenkin työläältä, mutta kun ikää on tullut lisää, painaa vaakakupissa huomattavasti enemmän ihon täydellinen puhtaus ja kuulaus kuin mukamas aikaa vievä puhdistus :)

 • liisa

  sensain tuotteet ovat olleet jo niin kauan kuin muistan äitini suosikkeja, joten olisi mahtavaa voittaa uusia tuotteita häntä ilostuttamaan <3

 • MinnaN

  Mukana ollaan arvonnassa ?

 • TerhiT

  Hei, kuulostaa juuri siltä toimenpiteeltä, jota oma iho huutaa juuri nyt. Rakastan auringonottoa, tosin pyrin välttämään kasvojen ihoa ruskettamista pahimmassa paahteessa. Silti kasvot kaipavat kosteutta. Tämä kuulostaa ihanalta, ihan tunnen tuon liinan kasvoillani :)

 • Sensai on ehdottomasti yksi merkki, jota tulen satasen varmuudella käyttämään vanhempana, siis ehkä jo kakskymppisenä :-D! Ylelliset tuotteet ja kauniit ulkoasut vetävät puoleensa :-)

 • Nanni

  Tästä postauksesta huokui kyllä niin hyvä ja raikas fiilis! <3 Olisi ihana päästä testaan tuotteita :)

 • Gemma

  Mukana :)

 • Annuska

  Kuulostaa ihanan ylelliseltä ja hemmottelevalta, ehdottomasti mukana arvonnassa :)

 • Susse

  Voi tälläistä hemmottelua joka äiti ansaitsee :) Ihanaa kesää sinulle!

 • SannaS

  Nyt olisi tarvetta uudelle ihonpuhdistussetille, aikaisemmin käyttämäni ei enää toimikaa. Osallistun arvontaan.

 • Sirkku

  Voi miten mahtava arvonta. Todella korkealaatuiset tuotteet!

 • Ida

  Mukana:)

 • Soili

  Mukaan mahtavaan arvontaan!!?