CATEGORIES

Kaksoiskosteutuksen uskomaton pehmeys

8.10.2018

*Kaupallisessa yhteistyössä SENSAIn kanssa*

Viimeisten kuukausien ajan olen saanut enemmän kohteliaisuuksia ihostani, kuin koskaan ennen. Minun on todettava, että olen itsekin ollut poikkeuksellisen tyytyväinen ihoni viimeaikaiseen hyvinvointiin. Se on selvästi kirkkaampi, kuulaampi ja pehmeämpi. Ja ei, meillä ei kuopus nuku vieläkään kunnolla öitä läpi, joten riittävä lepo ei ainakaan ole raikkaamman ihon syynä. Itse olen vakuuttunut, että isoin syy ihoni tämänhetkiseen hehkeyteen on minulle jo miltein pakkomielteeksi noussut SENSAIn ihonhoitorituaali Saho, jonka toteutan aamuin ja illoin. Olen aiemmin kertonut teille Sahon ensimmäisestä vaiheesta, eli kaksoispuhdistuksesta. Nyt kerron teille lisää hemmottelevasta kakkosvaiheesta, eli kaksoiskosteutuksesta. Suomalaisten iho on tyypillisesti kuiva. Syksyn myötä ihomme janoaa entistäkin enemmän kosteutta, sillä lämmitysten myötä kuiva huoneilma ja ulkoilman viimat koettelevat ihoamme huomattavasti. Nyt jos joskus on hyvä aika paneutua ihon tarpeelliseen kosteutukseen. SENSAIn sydän on silkissä, ja nimenomaan erittäin laadukkaassa Koishimaru -silkissä, jolla on poikkeuksellinen teho ihon kosteuden säätelyssä.

Pestyäsi ihosi SENSAIn hellävaraisen, mutta äärimmäisen tehokkaan kaksoispuhdistuksen jälkeen on kaksoiskosteutuksen vuoro. Kun kaksoispuhdistuksen tuotteet valitaan aina omien koostumusmieltymysten mukaan (öljymäinen, voidemainen tai geelimäinen), niin kosteutustuotteet valitaan oman ihotyypin mukaan. Hoitovesi, emulsio sekä voide valitaan kaikki omien ihohaasteittesi mukaisesti. SENSAIn kaksoiskosteutusrituaali on nimensä mukaan kaksivaiheinen prosessi, joka kaunistaa ihon optimaalisesti. Ensin käyttämällä hoitovettä iho kosteutetaan ja pohjustetaan, jonka jälkeen se ravitaan emulsiolla ja/tai cream -voiteella. Jos ihon pinta pääsee kuivumaan on voiteiden vaikea imeytyä ihoon ja ravita sitä tarpeellisella tavalla. Valmistamalla iho hoitovedellä se pystyy vastaanottamaan voiteet paremmin. Kaksoiskosteutuksen myötä voiteen ja emulsion kaunistavien vaikutusaineiden imeytyminen optimoituu, ja ihosta tulee silkkinen.

Viimeaikoina hoitovedet ovat olleet suuri trendi kosmetiikkabrändien valikoimassa. Hoitovesi on ollut aina Sensain ihonhoitorituaalin kulmakiviä ja onkin merkin tähtituote. Hoitovesiä on neljä eri vaihtoehtoa. Lotion I (light), joka soveltuu normaalille, rasvaiselle ja sekoiholle. Lotion II (moist), joka soveltuu normaalille, kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. Kolmas, SENSAIn Prime Solution, joka soveltuu kaikille ihotyypeille ja on koostumukseltaan erityisen täyteläinen. Neljäs vaihtoehto on Ultimate The Lotion, joka on SENSAIn hoitovesistä ylellisin niin koostumukseltaan kuin vaikutuksiltaankin.Hoitovesi levitetään sormin/käsin kauttaaltaan kasvoille sekä kaulalle. SENSAIn  ihonhoitorituaalissa ei siis tarvitse käyttää vanulappuja missään vaiheessa. Jos iho on kovin pintakuiva, on hyvä laittaa hoitovettä kaksi kertaa, jopa kolme kertaa kerralla voi joskus olla sopiva määrä. Ihoni kosteustasapaino on ollut sen verran hyvä viimeaikoina, että kerta on riittänyt. Joitakin hoitoveden rippeitä olen hieronut vielä lopuksi kämmenselillekin. Mikäli käytät tehostavia seerumeita, niin ne lisätään hoitoveden jälkeen ennen emulsiota. Itse käytän erikseen yöseerumia sekä aamulla SENSAI CELLULAR PERFORMANCE -sarjan Essence-seerumia. Tämän jälkeen vasta lisätään ylellisen pehmeät emulsiot/voiteet.

Jotta kaksoiskosteutus olisi täydellinen, tulee aina hoitoveden päälle lisätä emulsiota tai voidetta. Jos haluaa tehostetun kaksoiskosteutuksen niin molemmat. Emulsiota on tarjolla kolmelle eri ihotyypille. Emulsio I (light) on tehty seka- ja kiiltävyyteen taipuvalle iholle. Emulsio II (moist) pintakuivalle ja kuivalle iholle. Emulsio III (super moist) on kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. Ylellisessä ULTIMATE linjassa on myös oma emulsionsa, The Emulsion. Minulla on käytössä Emulsio II ja rakastan sen pehmeän raikasta tuoksua. Voide on myös ihanan kevyttä, joten se levittyy kuin unelma.

Emulsion päälle ei välttämättä tarvitse lisätä voidetta, mutta mikäli kärsit monen suomalaisen tavoin kuivasta ihosta, viimeistelee voide kaksoiskosteutuksen hemmottelevalla tunnullaan ja vaikutuksillaan. Minä käytän pääsääntöisesti vain emulsiota, mutta syysviimojen voimistuessa lisään rituaaliini myös voiteen. Sopiva voide tulee valita oman ihon haasteiden mukaisesti. Itse käytän CELLULAR PERFORMANCE -sarjan päivävoidetta, joka on ihanan kevyt ja siinä on persikkaisen raikas tuoksu. Cellular Performance on kokonaisvaltainen ikääntymisen merkkejä torjuva ihonhoitosarja. Se kosteuttaa, kiinteyttää, heleyttää sekä vähentää ja torjuu ryppyjä. Sillä on peräti 5 eri alasarjaa, joista jokainen löytää varmasti oman täsmähoitonsa.

WRINKLE REPAIR Series– kun ongelmana on rypyt
LIFTING Series – kun ongelman on ihon velttous
REMODELLING Series – kun ongelmana on täyteläisyyden puute ja putoavat kasvojen piirteet.
EXTRA INTENSIVE Series – kun iho on väsynyt ja kaipaa uutta energiaa.
HYDRACHANGE Series – kun iho kaipaa runsaasti kosteutta

Voiteet levitetään iholle hitain, pyörivin ja painelevin liikkein, mikä maksimoi voiteen imeytymisen.

Vaiheet saattavat kuulostaa monelle alkuun työläältä, mutta vannon, että päästyäsi rytmiin et enää osaa luopua siitä ja se sujuu yhtä vaivattomasti kuin muutkin ihonhoitometodit. Se on minun hetkeni, jonka päivien päätteeksi ansaitsen ja iho todella kiittää. Sen avulla opettelen ottamaan edes hetken päivästä rauhassa, ilman kiirettä. Se on taivaallinen syysillan hetki kun saan lapset päivän päätteeksi nukkumaan. Himmennän valoja, puen päälle pehmeät kasmirvillaiset kotivaatteet ja sytytän makealta mantelilta tuoksuvan tuoksukynttilän. Puhdistan kasvot päivän kiireistä, minkä jälkeen lisään raikastetulle iholle hemmottelevan pehmeät kosteusvoiteet. Pehmeiden tuoksujen hurmiossa uppoudun hetkeksi omaan rauhaan lukemaan hyvää kirjaa tai lempilehteä. Pala luksusta kiireisen arjen keskellä.

Loppuun vinkkaan vielä SENSAI-klubista:
Voit maksutta liittyä SENSAI-klubiin, missä voit saada etuja, tapahtumakutsuja ja ennakkonäytteitä sekä rahanarvoisia pisteitä ostoistasi. Voit myös kerätä arvoa tilillesi rekisteröimällä SENSAI-ostoksesi itse sähköiseen klubiin. Näin se toimii:

1. Osta mikä tahansa SENSAI-tuote klubiin kuuluvista myyntipisteistä
2. Liity maksutta klubiin osoitteessa www.clubsensai.fi
3. Täytä ostotiedot ja liitä kuva kuitista
4. Kun olet ostanut vähintään 10 SENSAI-tuotetta, voit tilata palkintotuotteen

Näet klubisivun yläreunassa reaaliajassa keräämäsi palkintosumman, joka on 10 % kaikista rekisteröidyistä ostoksistasi. Näet siis heti, minkä arvoisen palkintotuotteen voit tilata, kun vähintään 10 tuotetta on rekisteröity. Tilaamasi tuotepalkinto toimitetaan 3 viikon sisällä antamaasi osoitteeseen, kun kuitit on tarkastettu. Näet klubiin kuuluvat SENSAI-myyntipisteet klubisivuston jäsenehdoista. Uudistunut klubisivusto on nyt avoinna ja liittymisetuna saat tilillesi 15 pistettä, kun rekisteröidyt SENSAI-klubiin 31.10.2018 mennessä. Liittymisedun arvo on 150 euroa. Tarvittaessa myös SENSAI-asiantuntijat auttavat sinua SENSAIn myyntipisteillä, esimerkiksi Stockmannilla ja Sokoksella.

Kaksi ensimmäistä kuvaa: Niki Strbian

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Veera

    Kuulostaa kokonaisvaltaiselta ihonhoitosarjalta. Itse olen pääsääntöisesti käyttänyt viime vuosina luonnonkosmetiikan ihonhoitosarjoja ( Tata Harper, Patyka,May Lindstrom..), mutta Sensain tuotteitakin löytyy,muun muuassa lip treatment- voide. Voisin kyllä luonnonkosmetiikan rinnalle ottaa käyttöön tämän sarjan ihan hyvin :)
    Todella perusteellisesti kerrot tuotteista ja omista suosikeistasi. Kaunis ja paljon tietoa antava postaus, kiinnostus heräsi heti! :)

    • Ihana kuulla että pidit! :) Olen pitänyt näistä tuotteista hurjan paljon. Todella kokonaisvaltainen ja kattava sarja kyllä! :)

  • Miten ihanalta sun illan ihonhoitorituaali kuulostaakaan! Sait jotenkin täydellisesti välitettyä sen, mitä ihonhoito parhaimmillaan on. Juurikin tuota fiilistä! Kauniit kuvat ja ihanasti toteutettu yhteistyöpostaus :)

    • Voi kiitos Mia hurjasti! <3 Ja siis sehän se on. Sitä liian helposti äitinä miettii, että ei mulla ole aikaa. Pyh pah. Näille jutuille pitää juurikin tehdä aikaa. Itsensä on muistettava arjessa jos meinaa jaksaa. Itse saan tästäkin paljon hyvää oloa <3